Képek, videók. Lehet vicces, szomorú, szívszorító, csak legyen döbbenetes! Egyetlen szabály: sokkoló vagy megrendítő képeket csakis linkkel, rövid leírással, hadd döntse el mindenki maga, hogy megnézi-e!
Továbbá az is érdekes, h az emberszabású majmok nem különösebben kedvelik a vizet, ezért szinte az összes többi emlősállattal ellentétben, ők nem tudnak úszni. Ehhez képest láthatjuk, h Suryia barátjával együtt fürdik, sőt még búvárkodni is szokott, gondozójába kapaszkodva.
Áhh, ne is mondd... Az egészben az volt a legrosszabb, h nem folyamatosan dolgoztak az ablakosok, hanem 3 héten keresztül jöttek, mindig csak egy-egy napra. Addig nem is tudtunk nekiállni takarítani. A pince így is félbemaradt, mert arra már nem maradt energiám. Nem beszélve arról, h szinte minden helyiséget újra kellett festeni, de legalábbis az "ablakos" falakat.
Tarnó, mért pont a temetőről jutottam eszetekbe??????? :))))))))))))) azért bele nem halok :)
Akkor este már minden bajom volt, aludni se tudtam, bár azt már vagy két héttel a műtét előtt se, azért izgultam ám...
Igen, már jól vagyok, nem is volt olyan borzasztó, pedig nagyon paráztam. Jól összeböködték a kézfejem, mert a műtőben kivették az előzőleg behelyezett kanült, végül a csuklómba szúrták. Most jó színjátszós a kézfejem :S
Szívesen szolgálnék döbbenetes fotókkal, de csak a tapaszt meg a kötést tudnám mutatni :) . Én is csak egyszer láttam a sebet, mikor másnap kihúzta belőle a doki a csövet. Nah, akkor majdnem odap....tem neki a vizsgálóasztal szélére... Arról nem volt szó, h 5cm mélyen van a sebben. Kedden megyek kötözésre, akkor majd láthatom újra, nem mintha nagyon várnám.
(nah, jó, azért megnézhetitek, sajnos videót sikerült csinálnom a kép helyett, bal kézzel nem sikerült átállítanom a kamerát)
Jól elhanyagoltalak benneteket, látom azóta jól átalakult a rendszer.
Jelentem igazoltan voltam távol, kedden végre megműtötték a kezem. Addig rohammunkában csináltam mindent, és nem volt időm netezni. sok tennivalóm volt a kertben és a házban, tekintve, h most kvázi 8 hétig nincs jobb kezem. Szeptemberre bejött egy (25)ablakcsere is, nah meg az utána következő takarítás, szal nem unatkoztam.
Basaja és Tarnó, nagyon sajnálom én is, h mégsem lett semmi a szalonnataliból, de majd jövőre akkor duplázunk ;)
Szia4 Naná,a sisak itthon figyelt..:((( Ákos kb 10 percig sírt,de még tegnap is emlegette a dögört(gödör),amibe belelökött minket az autó...:((remélem,elfelejti.érdekes volt,mintha lassítva láttam volna,ahogy kisfiam kiugorva a gyerekülésből értem sír,nem pedig magával foglalkozik...Apucikám,apucikám,ezt hajtogatta egyfolytában...merthogy a bringa alá szorultam.
a múlt héten szombat este fél 10 magasságában tekertünk haza Anyóséktól.Szigorúan lámpa elől hátul mindkét cangán,ahogy kell.egy mellékutcában szembejövő Audi kombi f@xán beleszorított egy kátyuba...Majd 3 éves fiammal akkorát feküdtünk,hogy szerintem a mutatvány után bevettek volna bármelyik Jackie Chan moziba...a kedves sofőr féklámpája fel sem villant,úgy robogott tova...természetesen a jó közvilágítás miatt a rendszám leolvasására esélyünk sem volt.Eredmény:gyereken hála Istennek semmi,nekem egy borda és egy lábfej zúzódás,valamint a bringa első sárvédője eltört...Döbbenetes...