Kérdezem, hogy a ma esti öszeröffenésre ki jön, légyszi jelezzetek vissza. És üzemen Zolleee-nak hogy a telószámát küldje el nekem (209451752). A találka a Margit szigeten lenne, egy kis dobálgatás, sörözés, elmélkedés...
Aki jönne holnap (szombat) velünk velencei tóra, annak kis info: 8.40kor indul a vonat a déliből, sza olyan 8.20 fele lenne tali (szerintem) ott a pénztárak környékén.
Sziasztok! Szombaton tervezünk lemenni Velencei tóra, szóval ha van kedvetek itt az alkalom csatlakozni. Reggel megyünk este jövünk program, 8-9 közti vonatos indulással:)
Így van....Köszönöm mindenkinek, aki ott volt tegnap, az otthon ülésnél biztosan többet ért. Viszont nagyon szeretném, ha falemberek is jönnének, elég lehangoló volt, ahogy ott álltam egyedül és néztem ahogy a többiek csinálják a gyakorlatokat.....
Prof jön. Amúgy aki jön, az szintén gyüjjön a Stadionokhoz fél6 és háromnegyed6 között, metróból NE a körút felöli oldalon jöjjön fel, hanem a másikon, ott találkozunk. Addigis jó pihenést mindenkinek :)
tegnap sajnos csak az edzés végére tudtam kimenni, de csütörtökön már biztos leszek. tamás azt mondta, 10-en voltak lent, ami kezdetnek nem rossz, de remélem holnap többen leszünk. főleg falemberek hiányoztak, ahogy hallottam. aki tud, mindenképpen jöjjön, hogy tudjunk hasznos dolgokat csinálni, és gondolom egy kis erőnlét mindenkinek kell.
hétvégén nem érek rá, de jövő héten összefuthatunk vmikor