Nem tudom ugyan, mi ez, de ha pöttyös, aprómintás, csíkos van közöttük, az azért érdekelne.
Nálunk, Pilisvörösváron, valamikor tavasszal, a lomtalanítások előtt lesz egy csereberevásár, aminek a részleteit 25-én tudom meg. Ha úgy alakul, ahogy terveztem, majd szólok, hogy lehet jönnö lomot árulni, cserélni, utána otthagyni a maradékot a lomtalanítóknak, hátha érdekel valakit.
Na jó:) Azért koroszályunkban is a lázadóbb tipusúak közé tartozunk, ízlésben is, bár engem már a praktikusság is erősen befolyásol. Meg valahogy már a letisztultabb formák vonzanak.
Észrevettem minden kézműves technikánál eljutottam oda hogy a legegyszerűbb megoldások tetszenek. Na akkor kell abbahagynom.
Hogy sokféle az ízlésünk az jó. Addig van egyéniség míg ezt be meri az ember vállalni
Tegnap nekiálltam laptop billentyűből ékszert csinálni, de csak a gyürüig jutottam mert eszembe jutott hogy ki az a marha aki ilyenre vágyik. Majd lefotózom. Fülihez való alap is készült de sajna most sérülten nem tudom befejezni.
Jóvan, nem szívesen ragozom már tovább, de egyrészt, a kép homályos, nem látom a tányérok minőségét. Nekünk hasonló síma vonalú, ócsó, egyszerű IKEAs tányérjaink vannak és nekem tetszik az összkép, dacára hogy nem vagyok pasztellszín-rajongó, és én bizony feltennék ilyen bádogdobozokat egy kerti parti alkalmával, begyűjtött gazokkal megtömve:-))) Sőt, föléjük lógatnék kis befőttes üvegeket mécsesekkel:-))) Mongyuk, az én ízlésem eléggé provinciális, távol állnak tőlem az "elegáns" dolgok, viszont vagyok annyira liberális, hogy eszembe nem jutna valakit azért elítélni, mert tőle meg éppen nem:-)))
Ahogy Szpidi írta, a Pecsa 2x egy évben tele van alapanyag- és kész holmi- árusokkal és kézművesekkel, szinte mindent lehet kapni és csinálni, amiről ezeken a kreatív hobbis oldalakon beszélünk.
Mi nem szoktunk árulni, csak nyálcsorgatni, egyesek bemutatózni, mások vásárolni meg főleg összetalálkozni és egymásnak örömködni járunk oda.
Majd szólunk, ha aktuális lesz. Már elfelejtettem, kb melyik őszi hónapban szokott lenni, talán más emléxik rá. Addig is írogasd a listát, mire van/lehet szükséged, amit a közelben nem kapsz meg, és főleg GYŰJTÖGESS MANIT RÁ!:-)
Köszi! Mire is jó az a folyékony pvc? Jó lenne az nekem a plasztik borításáshoz? Valami trutyival le szokták kenni nekem csak ékszerlakkom vAN AMIT RÁCSÖPIZEK.
Lehetséges hogy nem ismered a kézműves vásárokat??? Tavasszal- vagyis most volt - és ősszel van. Sokféle kézműves technika képviselteti magát. Ráadásul befektetés nélkül kipróbálhatsz pár technikát mint tűzzománc, selyemfetés, drótékszer készités stb..
Bátorkodom ellenkezni. Nekem is nagyon hiteltelen a kép. Azok a tányérok egy vagyonba kerülnek! A poharak pont nem. Ehhez senki nem rak fel befestett konzervdobozokat. Amivel önmagában semmi baj nincs, tök jól néz ki egy szerszámos műhelyben vagy akár kerti partin. De akkor ott teljesen más a körítés. Kristálypohárból mi is iszunk. :-) Ünnepeken.
Én már koromnál fogva kicsit másképp látom a dolgokat,de azért hogy 6 ilyen tömör doboznyi virágot az asztaldíszhez megvegyek azt meggondolom. A kertbe még csak-csak.
A konzervdoboz 6-7 éve még dekuzva érdekes volt a kicsi lány sulijában is ceruzatartónak is. Ma már nem.
Épp azért mentettem el ezt a képet, mert annyira egyszerű! Egy régi lenvászon terítő, egyszerű fehér étkészlet, a poharak sem épp olyan nagyon puccosak.. Nekem tavaly volt ilyen színű muskátlim (és lesz idén is), de ha két eltörött szárú szegfűt veszel, az sem egy vagyon. Ha nem gyomlálok rendesen, a kertből is összeszedek egy csokornyi margitvirágot, a zöld meg szimpla hortenziabokor, két utcával arrébb a kerítésen kilógó fejeket szoktam megdézsmálni, míg a sajátomnak nem találok helyet (megszárítva is nagyon szép!) .. és mi van még? Ja, igen, a színes konzervdobozok (meg a profi fotózás), amik feldobják az egészet..