Keresés

Részletes keresés

Candi1228 Creative Commons License 2018.12.31 0 0 1495

az e-mail címem lemaradt: andrea.csikos83@gmail.com

Candi1228 Creative Commons License 2018.12.31 0 0 1494

Sziasztok! Nagyon szeretnék egy igaz barátnőt találni! 35 éves vagyok, Budán élek a párommal. Szeretem: a természetet,az önfejlesztő dolgokat,a háziállatokat, a jó filmeket:) Olyan barátnőt keresek, akivel akkor is beszélünk telefonon / Interneten, ha épp nem tudunk találkozni. Szuper lenne, ha együtt járhatnánk el gerinc tornázni!:) BUÉK mindenkinek!

Tomi366 Creative Commons License 2018.12.29 0 0 1493

Sziasztok!

 

Én egy 24 éves Budapesti srác vagyok. Eddig elég magába forduló,  otthon ülős magányos típus voltam. De ezen változtatnák, 18-30 éves korosztályba tartozó fiúkkal-lányokkal szeretnék megismerkedni. Idővel egy baráti kört szeretnék kialakítani, akikkel tudnák értelmesen beszélgetni, közös programokat tervezni. Ha te is hasonló cipőben jársz, vagy csak beszélgetni szeretnél vakivel akkor kérlek írj. Az e-mail címem:366tamas366@gmail.com

 

Üdv:

 

Tamás

laciesmoni Creative Commons License 2018.12.29 0 0 1492

Sziasztok! 


Párom és én (41- Laci; 32- Móni) megismerkednénk olyan fiatal párokkal, akik szívesen kirándulnak, járnak mozizni, esetenként vacsira, iszogatni ide-oda beülnek, ha idejük engedi. 


Mindketten nagyon sokat dolgozunk, ezért sok barátunk elmaradt mellőlünk, viszont kettesben sokszor magányosak vagyunk. Gyerekünk, kutyánk-cicánk egyelőre nincs, de mindkettőt, azaz mindhármat nagyon szeretjük, szóval egyikőjük sem lehet akadálya az ismerkedésnek. :) Budapestiek vagyunk.

 

 

Amennyiben szívesen barátkoznátok, írjatok! 


E-mail címünk: laciesmoni@hotmail.com 

 

Üdv, 


Móni&Laci

Marika31 Creative Commons License 2018.12.28 0 0 1491

email címem:h.marika31@citromail.hu

Marika31 Creative Commons License 2018.12.28 0 0 1490

Sziasztok Marika vagyok 31 éves zala megyei lány. Barátkozni ismerkedni szeretnék velem hasonló korú fiúkkal és lányokkal egyaránt. Elsősorban olyanok leveleit várom akik egy kicsit gyengébbek lelkileg és már nagyon sokat csalódtak az életben. Elsősorban levelező társakat keresek. 

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.28 0 0 1489

Sziasztok!

33 éves debreceni férfi vagyok, s sokakhoz hasonlóan én is barátokat, levelezőtársat keresek kortól, nemtől és lakóhelytől függetlenül.
Alapvetően egy életvidám, pozitív gondolkodású embernek tartom magam, aki már rengeteg nehézségen jutott túl eddigi élete során, s ebben talán másoknak is tudok segíteni. Szeretek új embereket megismerni, mások véleményét, világnézetét megismerni, hisz ezekből rengeteget tanulhatunk. Szívesen beszélgetek komolyabb témákról is. A lényeg, hogy a másik félnek is legyen véleménye, az nem számít, ha az nem egyezik az enyémmel. Ha mindenki ugyanúgy gondolkodna, unalmas lenne az élet :)

Nyitott vagyok sok mindenre, szinte bármilyen témára, azonban nem párkapcsolatot keresek itt.

Ha valakinek kedve van beszélgetni, írjon bátran :)

 

Zsolti

 

E-mal címem: brief11@freemail.hu

Eni220 Creative Commons License 2018.12.27 0 0 1488

Sziasztok!

22 éves lány vagyok Budapest környéki barátnőket keresek, sajnos az én barataim nem kimozdulo fajták így nehezen jutok el bárhova is. Nyitott vagyok bármilyen érdeklődési körre, szeretek beszélgetni és ismerkedni is de sajnos ezek felületes beszelgetesek maradnak és nem tartanak sokáig. Szeretnék egy olyan barátnőt vagy egy társaságot akik szívesen mozdulnak ki és nyitottak különböző programokra. Ha te is szeretnél egy megbízható spontán barátnőt keress fel bátran, mindenkinek válaszolni fogok :)

E-mail:kulmaneniko@gmail.com

Üdvözlettel:Eni :) 

xkrisztinx Creative Commons License 2018.12.27 0 0 1487

Sziasztok!

 

26 éves debreceni nő vagyok, szeretnék korombeli barátnőket találni. Elsősorban a közelből, mert nem csak levelezni szeretnék :)

 

Amit első körben érdemes rólam tudni:

 

Szeretek olvasni, színházba járni, utazni, kirándulni.  Jó kedélyű, nyitott embernek tartom magam.  

 

Amennyiben hasonló az érdeklődésed és te is barátnő keresőben vagy, írj bátran:)

 

Kriszti

 

e-mailem: xkrisztinx@gmail.com

zabzebulon Creative Commons License 2018.12.27 0 0 1486

Sziasztok!

 

Aki egyedül érzi magát, ahogy én is, írjon bátran. Mindenkinek válaszolok. Nem hiszem, hogy csak hasonló korúakkal, lakhelyűekkel, vagy neműekkel lehetünk egy hullámhosszon.

zebulonzab@freemail.hu

 

Üdv:ZZ

 

 

-Nina- Creative Commons License 2018.12.26 0 0 1485

Sziasztok. 

27 éves, soproni nő vagyok, szeretnék korombeli barátnőket találni. 

Szeretek olvasni, moziba, színházba járni, vásárolni vagy csak beülni valahova inni vagy enni valamit. Kapható vagyok lelkizésre, tartalmas beszélgetésre is. 

Kedves, nyitott embernek tartom magam, keresem hozzám hasonlók társaságát. :) 

Fontos, hogy igazi barátságot szeretnék kiépíteni, nem csak levelezésre vágyom. 

Írj bátran. :) 

ninett1991@gmail.com

bario33 Creative Commons License 2018.12.25 0 0 1484

Szia Krisztina,

 

ez annyira őszinte amit írsz ....

 

Én például írtam neked még ünnepek előtt, de nem is reagáltál...

Ezt annyira bírom, amikor valaki siránkozik, de amikor előtte a lehetőség, akkor nem is él vele.

Meg sem próbáltad kideríteni ki írt neked, és milyen ember.

 

További kellemes ünnepeket és szuper újévet kívánok !

 

RC.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (1482)
cool72 Creative Commons License 2018.12.25 0 0 1483

Kecskeméten keresgélek!

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.24 0 0 1482

Sziasztok 

 

Először is mindenkinek Kellemes ünnepeket kívánok 🙂🎅

 

Túl a karácsonyi ebéden eljött a pihenés ideje és ahogy Capuccinom kortyolgatom azon gondolkodtam milyen szerencsés vagyok mert ez az év számomra nagyon sokat adott amiért hálás vagyok,de mindig többet és többre vágyik az emberlánya 😂😂(tudom a kis telhetetlen)

Na szóval ha 2019 re kívánhatnék eggyet akkor az egy új igazi barátság lenne. Tudom hogy abban a korosztályban amiben én is vagyok (30-40 es) már nagyon nehéz nulláról indulva egy igazi barátságot kialakítani, de nem lehetetlen ha meg van mindkét fél részéről az akarat és kölcsönösség.

Olyan nők ismeretségét keresem akik hasonlóan azt keresik amit én. Nem szabadidőpartnert keresek akivel 1 hónapban egyszer kétszer beülünk valahova vagy elmegyünk moziba színházba hanem idővel akár napi szintű vagy legalábbis gyakori kommunikáció alakul ki. (komplikáltan fogalmaztam😂 telefonálást, egy kávéra összefutást stb stb hogy érezze a másik számithat rá meghallgatja ha kell..) 

 

Szeretem a színházat, mozit, de egy jó beszélgetés számomra sokkal többet ér, vagy hogy látom hogy csörög a telefonom mert kíván hogy vagyok vagy szeretné elmesélni vele mitörtént stb stb.

 

Ha kérhetem csak akkor irj ha úgy érzed nyitott vagy egy számodra most még idegen embert lassan beengedni megszokott életedbe..

Budán élek és persze az a legjobb ha te is valahol itt vagy a közelben de én akkor sem esek kétségbe ha város másik végén élsz csak legyen kedved időd kimozdulni. 

 

email:krikrisztina82@gmail.com

 

Nagyon remélem hogy a 2019 es év tartogat számomra egy igazi barátnőt akibe megbízhatok és a bizalmába fogad. 

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.17 -1 0 1481

Sziasztok! :D

 

Ismerkedni, haverkodni szeretnék. Fiú-lány igazából mindegy. 18-25 éves korosztály jöhet szóba, én 21 éves srác vagyok. Nyíregyháza-Debrecen és környékéről elsődlegesen, mert Debrecenben vagyok egyetemista illetve Nyíregyen lakom. Olyannal ismerkednék aki nem elvont, igényes, szívesen mozdul ki vagy jönne el programokra (Buli, koncert, fesztivál, strandolás, kirándulás, mozi stb.) Magamról mit is írhatnék? :D Életvidám vagyok, de nehezen bízok meg emberekben kell egy kis idő hozzá míg feloldódok vagy úgy érzem hogy havernak tekinthetek valakit. Nem vagyok nagy sportember kocogni és bringázni szeretek illetve így úgy követem a focit meg régebben kondiztam. Szeretem a divatos, márkás cuccokat. Zenéből és filmből mindenevő vagyok. :D E-mail címem: acsics9985@gmail.com 

 

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.15 0 0 1480

Sziasztok. Pörgős életvidám barátnőket barátokat keresek sürgősen.Egy éve Észak Pestről -Dél Pestre költöztem és igen megkopott a baráti társaságom

.41 éves vagyok több gyerekkel van pici és nagyobb,Dél Pesten élek a srácokkal és a párommal.30-50 es korosztály vagy akár elmagányosodott család barátok nélkül irjatok. Barátokat keresek dumcsizni,közös programokhoz,csajos estékhez.Unatkozok akiben van egy kis plussz és nem akar befásulni irjon bátran😀 emese1233@gmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.15 0 0 1479

Sziasztok!

 

Én 26 éves lány vagyok. Nincsenek barátnőm, és nagyon egyedül érzem magam. Szeretnék találni olyan korombeli barátnőket, akik megértőek, akikkel megtudnám beszélni az élet dolgait. Olyanok jelentkezését várom, akik szintén nagyon magányosak, és nem hagyják abba a levelezést néhány levél után... Szabadidőmben szeretek zenét hallagtni, filmet, sorozatot nézni, olvasni, vásárolni... Introvertált vagyok, emiatt nehezen barátkozom, de képes vagyok megnyílni, amint jobban megismerem a másikat.. Ha felkeltettem az érdeklődésed, és barátkoznál írj! E-mail: szilvii0226@gmail.com

Rannek222 Creative Commons License 2018.12.14 0 0 1478

Sziasztok! Pécs környéki 24 éves férfi keresne barátokat. Szívesen levelezgetek, beszélgetek, szeretem a tartalmas programokat. Szabadidőmben zenész vagyok és kreatív személy. Nem vagyok fent facebookon e-mailben tudsz velem beszélni :) kovjan94@gmail.com Szép napot és sikeres ismerkedést kívánok mindenkinek! :)

DémoniNő Creative Commons License 2018.12.14 0 0 1477

Szia

 

Natasa vagyok, 176/60/35 éves,  Budapesten lakom ( Új Buda ), egyedül élek, dolgozom , NEM dohányzom, gyerekem  nincs.

Harminc fölötti  ( ! huszonévesek kérem NE írjanak ! ) , szintén budapesti, FONTOS hogy GYERMEKTELEN barátnőmet (imet) keresem, akik szintén egyedül érzik magukat ebben a nagyvilágban, és nyitottak új emberek megismerésére, és akarnak is ismerkedni.....de nem mindenáron ( vannak haverjaim,akárkik nem érdekelnek) 

Olyan valaki(kik) társaságát keresem, akikkel lehet jönni/menni, moziba, kirándulni, túrázni, utazni, nyaralni,koncertre,színház,étterem, egyszerűen bárhová, és mindenre nyitott, nem finnyáskodik, kellőképpen életrevaló,és nem csak én keresem az illető társaságát, hanem mind a ketten benne vagyunk a baráti kapcsolatban. 

Különben magára/környezetére nagyon  igényes, nyitott személyiségű, intuitív,csinos NŐ vagyok.

 

FONTOS:

Külföldön élők kerüljenek !!!! Pasik NEEEEEEEE!!!

Ha nincs fényképed, ha valami gagyi kamú profilról írsz idióta névvel,nem vagy képes egy normális összetett bemutatkozót írni, mellőzd a velem való kontaktot, kösz!!!!

 

facebook: Kirch Natasa ( igen, az a vörös hajú nő ) 

Petra_15 Creative Commons License 2018.12.14 0 0 1476

Sziasztok!


22 éves lány vagyok, Budapesten élek, és olyan korban hozzám közel álló személyt keresek, akivel lehetne tartalmasan beszélgetni, vagy elmenni ide-oda, akár moziba, kávézni, esetleg sportolni, szórakozni.

 

Ha szeretnél barátkozni, vagy csak beszélgetni, írj erre a címre: petra.babo15@gmail.com

L_Andi Creative Commons License 2018.12.12 0 0 1475

Szia!

 

Hasonló történt velem is.

Van kedved megismerkedni? (portalok22@gmail.com) Szép estét, Andi

Előzmény: Rawe Rawe (1429)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.10 0 0 1474

Sziasztok!

 

Gondoltam idén még utoljára összeszedem minden gondolatom és talán mások számára is tanulságos lesz, hogyan nem működhet nálam (és talán másoknál sem) a kapcsolatépítés, ismerkedés.

 

 

Nekem NE írjanak olyanok, akik:

-       korban nem állnak közel hozzám (nem 30-40 közöttiek)

-       a „gyengébbik” nem képviselői (párkapcsolatot nem itt keresek)

-       messze laknak tőlem (Budapest 18. ker.)

-       családosok, illetve házasok, akiknek nem tudok mit kezdeni az élethelyzetükkel

-       párok, akik nem tudnak leszakadni egymásról

-       baráti társaságok nevében írogatók, akik semmi konkrétumot nem közölnek a tagokról (milyen korosztály, hová valósiak, mivel foglalkoznak stb.)

-       nincs elég idejük másokra, nem akarnak „élni”, kimozdulni

-       folyton a telefonjukon lógnak, ezért egy normális, tartalmasabb üzenetet sem tudnak nekem így megírni, és bezárkóznak a virtuális világukba, és elvárnák, hogy én is így kommunikáljak velük (nincs mobilnetem és nem is lesz)

-       dohányoznak (ugyanis gyűlölöm a cigifüstöt, meg a bagós leheletet)

-       egyből úgy indítanak, hogy „mi a hobbid, mik érdekelnek?” (mintha ez lenne a legfontosabb első körben)

-       akik nem képesek annyit se közölni, hogy „bocs, de nem szeretnék többet írni neked”, se felfogni, hogy az emberek nem portékák, akiket le lehet venni a polcról, és visszatenni (mintha a netet nem is élő emberek használnák)

-       követelőznek, feltételeket szabnak, pedig ők „csak” jelentkeztek a hirdetésre

-       és végül: akik azonnal találkozni akarnak (ehhez is kell egy kis idő, hogy meg legyen alapozva)

 

Ezzel gondolom 90-95% máris kiesett, vagy több. Nagyjából ez volt 2018 negatív szummája számomra, bízom benne, hogy 2019 jobb lesz. Ha vannak még olyan emberek, akik ezeket a gondolatjeles „intelmeket” nem hagyják figyelmen kívül, és ezeknek megfelelően képesek is élni, várom a jelentkezésük. Boldog karácsonyt és BUÉK!

Cresthun (F/36)

Monncsa Creative Commons License 2018.12.10 0 0 1473

Sziasztok!

 

Barátnőt keresek Nyíregyháza környékén, mivel a régi barátaim elérhetetlenek lettek. 42 éves vagyok, nyíregyházi, házas. Egy kislányom van 11 éves, így elég sok szabadidőm lett. De nem tudok kivel elmenni vacsorázni, színházba, bulizni stb. Fiatalabb vagyok a koromnál, mind kívül és belül. Rugalmas az időbeosztásom, pozitív,életvidám hölgy vagyok. Ha hasonló adottságokkal rendelkezel, én nyitott vagyok! Kérlek írj! monncsa@gmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 0 0 1472

Sziasztok!

 

Még annyival egészíteném ki az általam leírtakat, hogy végleg befejeztem a sablonkérdések megválaszolását az első e-mailben, amikből csak felületes képet lehet alkotni valakiről, és aki így tesz, az maga sem lehet különb. Unom már a "mi a hobbid, mik érdekelnek" típusú kérdéseket, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy aki rögtön ezzel indít, annak nincsenek komoly szándékai, és rendszerint nem is ír többet. Különben sem érdemes valótlanságokat állítanunk magunkról, hogy több esélyünk legyen. Úgy gondolom, hogy az ilyen kérdések megválaszolása nem az első e-mailekben esedékes, hanem akkor, ha már tényleg beszélőviszonyba kerülünk egymással, bár nem hiszem, hogy első sorban ezek a felületes dolgok határozzák meg, hogy működhet-e egy kapcsolat, vagy sem. Tehát az ilyen egyének kerüljenek messziről, ha kérhetem! 

Előzmény: Törölt nick (1440)
Monncsa Creative Commons License 2018.12.07 0 0 1471

Szia!

 

 

Aktuális még a "keresés"? 

Előzmény: mosoly70 (912)
Banibarbi Creative Commons License 2018.12.07 0 0 1470

Sziasztok!:) 18 eves lany vagyok. Egykoru lányokat keresek akik Budapesten vagy annak vonzaskorzeteben lakik. egyszeruen csak bulizni szeretnek jarni valakivel mivel a mostani baratnoim nagyon elfoglaltak. es Egyedul nincs sok kedvem elmenni egy szorakozohelyre. Remelem valaki úgy van mint én és megtalalom a bulitarsam.:) itt irj: banibarbi18@gmail.com

 

koszonom

Tilja Creative Commons License 2018.12.07 0 0 1469

Sziasztok!


Barátnőt keresek én is ismerkedés céljából.

Győri vagyok irodában dolgozok 32 éves fiatalos nő.

Szeretek állatokkal foglalkozni, moziba járni, zenét hallgatni, biliárdozni, beülni a városba.

Ha te is győri vagy és nyugodtan írj, ha ismerkednél.

Email címem: nufi8687@gmail.com.


Üdv.:

Tilja

Nekik Creative Commons License 2018.12.06 -1 0 1468
Marika31 Creative Commons License 2018.12.06 0 0 1467

Sziasztok 31 éves nő vagyok zala megyében élek Keszthelytől 10 km re. Barátokat keresek olyanokat akikkel mindenről lehet beszélni megértenek és meghallgatnak engem. Nagyon magányoe vagyok társaságra vágyom. Írjatok bátran ezen a címen elértek: h.marika31@citromail.hu

Vidámka001 Creative Commons License 2018.12.05 0 0 1466

Sziasztok!

 

Budapesten élek, és teljesen egyedül vagyok fent már három éve. A munkám miatt nem sikerült barátokat találnom. Most már van új munkahelyem, de barátaim még nincsenek. Kicsit magam alatt vagyok emiatt, jó lenne valakivel beszélgetni, elmenni ide-oda. Magamról annyit, hogy 34 éves vagyok, egyedülálló. Az időmet mostanában filmnézéssel, mozizással töltöm. A munkatársaim kedves, visszahúzódó embernek tartanak, pedig szeretek beszélni, csak talán most a kedvem miatt vagyok ilyen. Próbálkoztam már több helyen is, itt is írtam pár embernek, de sajnos vissza sem jeleztek, hátha most sikerül. Vagy esetleg abban segíthetnétek, hogy miért van az, hogy rengetegen barátokat keresnek, de még csak vissza sem jeleznek egy e-mailre? Ezek kamuprofilok lennének? Felesleges lenne így próbálkozni?
Nagyon örülnék egy barátnak 

 

Ha van kedved, írj a baratsagbudapest@gmail.com címre.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!