Nagyon nem tertunk el, mert en szeretnem tisztan latni mit teszek a vasra, ha megyunk. Igy legalabb tapasztalatot cserelunk, es nyilvan valo szamomra is hogy nem mese, hogy idonkent leszakad a gumirol egy-egy pogacsa. Rovidesen rakok fol a nomad motorosra uj kepeket a tura felszerelesemrol. Ezeket is viszem magammal.
Jesszus.....ez az ize, a TE motorodon volt????? Ilyet meg nem is lattam....(nem is szeretnek)
Szerencsére nem az én motorom volt, Jim32 néven irogató topiktársunk egyik barátjának a motorján ment így szét a gumi. Szerencsére megúszta mindenféle probléma nélkül.
Azt hiszem hagyom magam meggyozni, es a Haidenau gumijat valasztom.Egyszer Macko is mintha ezt emlitette volna alternativakent. Tetszik a futo felulete, kicsit hasonlit a Mitas E-08asara.
"Heidenau K60, they work excellent. On my 3rd set now.
Constant 15 000 miles out of front, around 12 500 miles rear usually, depending on the right hand.
You have to fit the front wrong way round (to the pointing arrow) according to Heidenau factory! Reason is they aren't made as a front/rear set, but the front is a braking tyre, rear is a power tyre. Fitting the front wrong way round means less noise, more coherent wear (absolutely no cupping) and better wet and loose surface braking (less front wheel washing)."
Áááácsi, én Karoo (T) gyakorolni, a TKC 80-at pedig a túrára venném.
A szponzorációt még az elején említettem. Az elképzelés annyi, hogy meg kellene keresni valamelyik nevesebb gumist, és megkérni, hogy támogasson minket a túrán (pl. gumikat adja féláron), mi pedig a mocik dobozára felragasztjuk a cégük logóját, matricáját.
Tenyleg nincs ilyen gumi a mi meretunkben, ez szinte hihetetlen. Akkor szerintem marad a karoo. Nincs rosz mintaja, de en attol tartok hogy iszonyat gyorsan kopik, es nagyon hangos aszfalton. Igen , nagyon jo otlet most telen megvenni, mert ilyenkor a motorgumibol fogy a legkevesebb. A szponzoraciorol lecsusztam szerintem, mert en errol semmit nem tudok.De ha mukodik akkor nagyon jo dolog.