Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2023.03.01 0 0 9376

„Én vagyok. Királyságom terjesztését és az Egyház egységéért való munkálkodásodra vonatkozó tervemet továbbra is áldásom kíséri. Áldásom megerősít téged, gyermekem. Ha az emberek visszautasítják, hogy meghallgassák figyelmeztetéseimet, nem fogják elkerülni büntetésüket. Némelyikük lebecsüli üzeneteimet, lebecsül téged és az egyesülésünkből fakadó világosság gazdagságát, valamint az Isten által a lelkedben végbement átalakulást.

Meg kell újítani az Egyházamat. Ha valaki megkérdezi: „hogyan lehet megújítani?” Válaszom ez: Szemlélődő tanításokkal kell megújítani, melyek megismertetik a lélekkel a misztikus ismeretek isteni gazdagságát, megtanítják istenségem legmélyebb szemlélésére. Ezután a menyegzős szobába vezetik a lelket, ahol én, a Vőlegény lefátyolozva, istenségemet és fenségemet elrejtve várom őt. Meg fogom engedni a tiszta léleknek, hogy felemelje a káprázatos fátylat, és meglássa fenségemet és istenségemet.

 

Ha ma Egyházam már nem tanítja, miként tud egy lélek megtérni és egyesülni velem, a ti Istenetekkel, nehéz lesz bárkinek is megismernie engem, és hozzám tartoznia. Gyermekem, képes egy lélek nélkülem egységben lenni az Egyházzal? Nem! Tanítványom! Ezért adnak életet az én üzeneteim, és ez az egyik oka annak, amiért a Sátán megzavarodva sokakat megtéveszt, hogy féljenek tőled és elítéljenek téged. Mondd meg nekik, hogy Lelkem menekül a hazug nyelvtől, az ártatlan vért ontó kezektől, a gonosz terveket szövő szívtől, attól, aki belső kényszert érez arra, hogy rosszat tegyen, a hamis tanútól, aki minden lélegzetvételével hazudik, aki széthúzást szít felebarátai között. És hozzátenném, hogy azoktól, akik örömüket lelik abban, ha gonoszságot tesznek.

 

Egyházam átalakítása és megújítása a gonosznak ellenére van, aki azt akarja, hogy Egyházam sivár pusztává váljék! És ami a papjaitokat illeti, akiknek kétségbeejtően szükségük van a megújulásra, nem törődöm azzal, hogy megtömjénezik az ikonjaimat, hiszen nekem a szívükre van szükségem! A Nevemben cselekszenek, de nem tudnak arról, hogy Én élő Isten vagyok! Nővérem! Jeleket adtam nekik, hogy felemeljem halotti fátylukat, de egyikük sem tart bűnbánatot! Állandóan tisztítani fogom őket, hogy megtanuljanak felismerni Engem megpróbáltatásaik által.

 

A szexuális erkölcstelenség bűn a testetek ellen, ami a Szentlélek temploma. De ma a nemzetetek a többi nemzettel együtt a paráznaság lakhelyévé vált. Vannak papjaim, akik ezt félnek bűnnek tartani, és inkább kompromisszumot kötnek. Ez a Sátán órája. Üzeneteim kimondják az igazságot az elhatárolódásról, ezt kell gyakorolnotok.

 

Egyeseknek nehéz elfogadni Keresztemet, ezért hajlanak a kompromisszumokra. Hogyan fognak ezek megváltozni haláluk után? Hogyan erősítsem meg bennük a Szeretetemet, amikor megkeményedett a szívük? Hogy lehetséges, hogy szívük távol van Isten bölcsességétől, melyet arról ismernek, hogy csodákat művel, és bárkiben megnyilvánulhat, akit Isten kiválaszt, és akiknek buzgóvá teszi lelkét, hogy felülmúlják önmagukat, királyivá teszi szegénységüket, és éleslátóvá szelídségüket?

 

Észrevette-e valaki, hogy ha meghal önmaga számára, akkor a Szeretetem felemeli őt, hogy engem hordozzon: evangelizáljon és tanítson olyanokat, akik készek meghallani engem? És mivel Jelenlétem veletek van, világosságom beborít és körülvesz benneteket. Tiszta fényem kiárad, szétterjed, tanít és térít.

 

Sokan közülük hallanak Szeretetemről, amikor felolvasod üzeneteimet, sokan megérzik, hogy Szavaim tavaszt hozó életet jelentenek. Tehát ébredés megy végbe bennük, ami szomjassá teszi őket, hogy többet megtudjanak fenséges misztériumomról, isteni Szeretetemről és édességemről, melyek mind el vannak rejtve mélységeimben. Vajon mit értenek meg, ha Egyházam ezeket a misztériumokat túlértelmezi manapság? Misztériumaimat, melyeket napjaitokban egyszerű fogalmakkal és világosan felfedek ezáltal az eszköz által, akit én választottam?

Küszöbön a halálfélelem, és angyalaim rettegnek attól, figyelve a Mindenhatót, vajon mikor sújt le haragjában a Kezével erre a gonosz nemzedékre.

Véres könnyeket hullatok, amikor azt látom, hogy mindnyájatoknak adott egyértelmű jeleim ellenére pásztoraim még mindig üldözik azokat, akiket én küldök, és öntelten gúnyolódnak kezem műve felett. Süketek maradnak hívásomra és kiáltásomra, de hamarosan, igen, még a ti időtökben lángba fog borulni a Föld, amint egykor Szodoma és Gomora idején, melyet Atyám elpusztított. Ezután a Keleti egyházam által fogom megmutatni dicsőségemet.

 

Ma arkangyalt adtam ennek a Háznak, hogy Szentségem példaképévé tegye ezt a Házat. Egykor elveszett bárány volt ez a Ház. Pásztoraikat meggyalázták, megfeddték és sokukat megölték. Hatalmas pusztulás sújtotta ezt a Házat és lakosságát. Ezt a nemzetet választottam, hogy megdicsőítsen engem. Felkentem, és állandóan felette tartom kezemet. Mindenki tisztelni fogja őket, mert világosságomat fogják visszatükrözni. A sötétség félni fog ragyogásomtól. Ó, igen, mert megáldottam ezt a nemzetet, hogy el ne bukjon újra, és ne váljon ismét erkölcstelen szenvedélyek rabszolgájává, melyek démonoktól származnak. Meg fogom akadályozni, hogy ez a Ház utánozza más nemzetek bűnös szokásait.

 

Becsületességre és erkölcsös útra vezetem őket, hogy velem járjanak. Hogy tiszteljék az életet, ó, igen! Parancsolataim ösvényére vezetem ezt a Házat, és nem, nem fogom megengedni nekik, hogy parancsaimtól eltérjenek. Kincsként őrizzétek szívetekben ígéreteimet. Szegezzétek tekinteteteket az égre, mert én, az Isten, kezességet vállalok értetek. Fogadd békémet, ….. , és kapaszkodj belém. Én legyek számodra az első! Megáldalak, gyermek; ic

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.28 -1 0 9375

„Szegény menyasszonyom! Ki vigyáz rád? Ki gondoskodik rólad, ha szükséget látsz?

Így mondd: Te, Jegyesem. Gyóntatód ajkával szóltam hozzád. Én vagyok a te Jegyesed.  Boldog lehetsz, hogy megkaptad ezt a kegyelmet. A menny a te otthonod.  Mi ketten?


Jöjj, pihentesd meg fejedet Szívemen! Érezd irántad való szeretetemet! Érezd magadban a mennyországot és örvendj, örvendj kicsim, mert veled van Szabadítód, Ő vezet és alakít téged Önmaga hasonlatosságára.  Ó... Szomjazz rám, és kívánj inni az élő vízből! Én, az Úr, ellátom lelkedet mindörökre ezzel a vízzel. Sohasem vagy egyedül! SOHA!... Dédelgess szereteteddel, gondolataiddal, szíveddel, jó cselekedeteiddel! Leányom és én menyasszonyom, segíteni fogok neked!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.27 -1 0 9374

 „Az én békémet adom neked, gyermekem. Tarts ki az igazságosságban és az erényben! Tekints diadalainkra és számold össze az eredményt!
  Rozsda marja a Földet, de látogatásom elsöpri a rozsdát, ami kéregként takarja népem szívét. Látogatásaimmal eltávolítom róluk ezt a kérget és szívüket az én dicsőségemmel teszem ragyogóvá. Amíg Szavam kibontakozik előttük, világosságom fényt áraszt rájuk .
  Ó, …… ! Ahogy megígértem, lépteidet az én ösvényemre vezettem. Ne félj ezért, veled vagyok, és a gonoszság nem győzhet le téged. Azért választottalak és küldtelek el ehhez a hatalmas nemzethez, hogy behatóan emlékeztesd népemet eredeti alapjaikra, arra, hogy a dicsőség egyedül a magasságokból száll alá, mert közel van az idő.
  Ajtótok előtt áll a nagy szenvedések ideje...
  Azoknak a gonosz erőknek hurokja nemcsak Egyházam helytartója köré szorul, hanem egész Egyházam köré.
  Nem, ti nem hiába igyekeztetek, mert sok szív előtt kinyilvánítottam dicsőségemet és emlékeztettem népemet arra a hatalomra, amely által sok kegyelmet adok nekik.
  Gyermekem, ezért vagyok győztes .
  Rajtad keresztül véghezvittem művemet, és most betöltöm ragyogásommal és fenségemmel. Ezt azért teszem, hogy népemet emlékeztessem hatalmamra, irgalmamra, gyengédségemre és szeretetemre. Szívem sok kincsét és gazdagságát fogom felfedni előttetek a következő napokban... az üldöztetés óráiban övezzen téged, leányom, királyi méltóság, hogy megdicsőíts engem.
  Mindaz nagyon meghat, amit érdekemben viselsz el. Szeretett gyermekem, viseld el értem és vigasztalj meg ezzel... Testestül-lelkestül add át magadat Egyházam és testvéreid szolgálatára! Ajánld fel áldozataidat az ő javukra! Viseld el ezeket a rövid szenvedéseket és megpróbáltatásokat értem! Ne feledd, hogy ugyanazon ég alatt és a sötétség órájában élsz, ahol én, Jézus Krisztus rendkívüli gyötrelmeket élek át, mert látom az ártatlan gyermekek bűnös meggyilkolását, a Nevem elleni káromlással elkövetett emberáldozatokat, és szenvedek a jelenlegi pápaság megpróbáltatásai miatt.
  Mondom neked, bármely áldozatot vállalsz, karom megerősít téged, hogy terjeszthesd üzeneteimet közelben és távolban, mialatt a káromkodók oly becstelen módon emelik kezüket Szent Áldozatom, házam és Szavam ellen.
  Áldásomat adom mindazokra, akik állhatatosak maradnak a szentségben és nem kell szégyenkezniük. Sok szívet fogok magamhoz édesgetni, hogy Szavamat hordozva hasonlóvá váljanak a szent edényekhez. Igen?

Ez az én panaszom is! Szívük keménysége miatt sírok… a sötétség függönye van szemük előtt. Leányom, az ő szívükben nincs béke, és győzelmi jelvényüket szeretethiánynak nevezik…
  De Királyod melletted van.
  Vannak azonban más hatalmak, amelyeket említettem. Ezek a hatalmak nem tőlem valók.
  Látod, ….. , az üzenetek által bemutatom, hogy milyen orgyilkos tervük van Egyházammal kapcsolatban. Bemutatom a világnak hazug szándékaikat. Ezért akarják közülük sokan fallal körülvenni szavaimat, melyeket ezekben az üzenetekben adtam neked.

Légy áldott ezért életed minden napján!
  Bár üldözőid mindkét fajtája tisztességed és becsületed ellen tör, te szeretetem éneke lettél. Ha nem ismerik fel azt a hatalmas művet, amelyet semmiséged által hozok létre, imádkozz értük, hogy levegyem szemükről a fátyolt…
  Veled együtt fogom befejezni utazásodat, és továbbra is botod, lámpásod és italod leszek. Ne félj, amikor támadás ér! Nagy erőt kapsz, ha félsz és tisztelsz engem, és ha megteszed, ami nekem tetszik.
  Én magam készítem elő mindazt, amire szükséged lesz az utazáshoz, és mi, a két Szív veled megyünk. Rémületbe ejtjük a gonosz hatalmak sokaságát utazásodon, amint előttük elhaladunk, és rettegni fognak, ahogy előbbre jutunk. Körülvesszük gonosz városaikat, és azoknak a gonosz hatalmaknak szembe kell nézniük teljes istenségemben velem, a te Isteneddel.
  Úgy dühöngenek ma, mint a vadállatok, mivel tudják, hogy diadalunk hamarosan bekövetkezik.
  Helyezd belém bizodalmadat és légy olyan, mint egy hangos könyv! Bár több mondanivalóm is lenne, mára ennyi elég számodra. Szeretlek, drága lélek, és megáldalak. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.26 -1 0 9373

„Az én békémet adom neked. Hallgass meg: Szentlelkem, a háromszorosan Szent, az Életadó és a lélekben szegények Trónja kiáltja ma: "Jöjjetek! Jöjjetek, akik vágyakoztok utánam és az igazságot szomjazzátok! Nem lehettek addig az én gyermekeim, amíg nem táplálkoztok gazdagságomból!"


  Ó, közületek mily sokat kötöz meg az élvezet és a sötétség lánca! Pedig Szentlelkem betöltheti ürességeteket, hogy Szavam teljes dicsőségében és mindenek feletti uralmában lakhasson bennetek.


  Jöjjön ide, aki tévedett! Jöjjetek, alázzátok meg magatokat és tartsatok bűnbánatot, hogy gyönyörködhessen bennetek szemem. Jöjjön, aki nem él szentül! Jöjjetek hozzám és tartsatok bűnbánatot! Új szívet adok nektek. Kiáltson hozzám, aki még a világhoz kötődik. Kérjétek, hogy oldozzam meg láncaitokat! Miért kötődtök rendetlen világi hajlamaitokhoz, ami megtámadja lelketeket? A belső tisztaságnak és az őszinteségnek kellene ékeskednie bennetek, hogy Szentlelkem ne húzódjon vissza tőletek…

 

"Jaj neked, ingatag, állhatatlan ember"!

 

Nem hallottátok?

 

"Akik félik az Urat, keresik a kedvét".

 

Hogyha nem tudtad ezt, jöjj, alázd meg magad, kövess engem és légy azon, hogy szereteted növekedjen bennem, nehogy újból elforduljon tőlem a szíved! 
 Ó ….. , gyermekem, ezt mondd nekem:

 

Jézus Krisztus, Te vagy életem,
Te vagy Sziklám,
Te vagy Üdvösségem,
Te vagy Íjászom!

 

  És így fogok válaszolni:

 

Gyermekem, az enyém vagy,
az én ivadékom,
az én örömöm vagy,
te vagy céltáblám,
amelyre áldást adok áldás után
azzal az egyedüli céllal,
hogy megmentselek…
Jöjj, ne feledd,
én mindenkor veled vagyok!


Én, Jézus Krisztus, megáldalak benneteket!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.25 0 0 9372

„Az Én békémet adom neked.

 

Emlékezz Szavaimra: Aki nekem szolgál, azt megtiszteli az Atya.

 

Tudtam, hogy mindig meg fogsz hallani engem, amikor hívlak, és hogy kegyelmem által dicsőíteni fogsz, miképpen Atyámat is dicsőíteni fogod. Ma ismét üldözőbe veszik az Utat, még akkor is, amikor hátrahagyom illatomat ott, ahol vannak. Farkasokként szaggatják Testemet. A nevemben tett csodák már nem számítanak nekik. Semmibe veszik őket. De mondom neked ….. : ne bátortalanodj el, mert a neked adományozott ajándéknak mindig is meg volt és meg is lesz a célja és eredménye. Maradj hűséges, és emlékeztesd a világot arra, hogy mindenkinek joga és lehetősége van, hogy ha akarja, közel legyen a Szívemhez, élvezze barátságomat, bizalmas kapcsolatban éljen velem.

 

Te, akinek kedveztem, megismerted a bensőségesség értékét. Szívem belsejébe vontalak, megízlelted édességemet és valamennyi lélek iránt érzett mámorosító és kimondhatatlan szeretetemet. Egy tőlem kapott látomásban láttad, miként választott ki téged sokak közül Szentlelkem, hogy visszhangom és Egyházam építője legyél.

 

Mindez idő alatt a közeledben voltam. Másképpen hogyan is tudtad volna hordozni Keresztemet? Bensőséges bizalommal ruháztalak fel, amely nélkül összetört volna az Egységkeresztem súlya és elbátortalanított volna a folytatástól! Érted, galambom? Folyamatosan kiáradt rád az isteni kegyelem, hogy megerősítsen a folytatáshoz a sok szembenállás ellenére.

 

Örvendezett a Szívem, amikor azt mondtad: „Isten mindent uralma alatt tart, ne essetek hát kétségbe!” Én valóban uralmam alatt tartok minden helyzetet. Egyes lelkek azonban ezt nem így gondolják, amikor ellenük fordulnak a körülmények, mert oktalanul a saját erejükben és a saját győzelmükben bíznak. Előbb-utóbb azonban hervadni kezd a gyümölcsük és egyre jobban elhalványul bennük az összes természetfölötti fény. Az irántam érzett szeretetük is alábbhagy mértékben és értékben. A bűnös hajlamok kezdenek növekedni, a tőlem kapott energiák viszont kezdenek veszedelmesen csökkeni bennük. Már nem olyan elmélyültek, mint azelőtt voltak. Kezdi legyőzni őket a test, és a világ befolyása alatt álló lelkük egyre jobban visszahúzza őket régi szenvedélyeikhez.  

 

Ha azonban bennem marad egy lélek, és nem hanyagolja el a lelki és szentségi életet és mindazt, amit a Lélek tanított neki, és aki megengedi Lelkemnek, hogy birtokba vegye üldözés idején és nehéz helyzetekben, az a lélek rám hagyatkozik és bizalommal mondja:       „ Az Úr velünk, ki lehet ellenünk?” Sohase mondjátok, hogy „elhagyott minket az Úr…” vagy „elfelejtett engem az Úr.”

Leányom, add nekem az idődet és én örülni fogok, ne tagadd meg tőlem a társaságodat! Béke legyen veled. Mi ketten? Szeretlek! ic”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.23 0 0 9371

„Béke legyen veletek! Én, az Úr Jézus szeretlek benneteket. Drága gyermekeim, tanuljátok meg, hogy én vagyok az örök Igazság. Én vagyok az Út, amely az örök életre  vezet titeket. Készek vagytok-e ezekben a böjti napokban lábnyomaimat követni? Készek vagytok-e elismerni, hogy én vagyok az, aki Véremmel jelöltem meg utamat? Én szólok ma hozzátok, akin öt sebet ütöttek, és keresztre feszítettek. A szeretet áldozata vagyok, aki szíveteket keresi.

Közeledjetek hozzám mindannyian, akiket Szívem szeret! Ti, akik még haboztok, jöjjetek hozzám, és hatoljatok be Szívem Sebébe, hogy magamhoz édesgethesselek benneteket, és megértethessem veletek, hogy Szívemben békét és örömet találtok!

Jöjj közelebb hozzám, lélek! Engedd, hogy rád leheljem édes illatom, és újból életre keltselek! Add át magad nekem, és Szentséges Szívembe rejtem lelkedet. Szólj hozzám, és válaszolok neked. Buzgón keress, és meg fogsz találni. Térj le gonosz utaidról, lépj az én ösvényemre! Felemellek, elragadtatásba hozom lelkedet, hogy Lelkem gyönyörűségére legyen! Szeretetem olyan, mint a forrás, mint az életadó víz forrása. Jöjj hát, meríts e forrásból, és élni fogsz. Ne légy olyan, mint a világ, mert a világ nem értékeli hatalmas szeretetemet. 

Gyermekem, vajon teljesen megértetted szenvedésemet? Én vagyok az, aki megmentett téged a haláltól. Teérted üldöztek. Eltorzítottak az ütésekkel, leköptek, megvetettek, kinevettek és kigúnyoltak a te megszabadításodért. Könyörtelenül megostoroztak irántad érzett nagy szeretetemért. Panaszkodás nélkül vettem vállamra bűneidet.

 

"Mint a juh, amelyet leölésre visznek,
vagy, amint a bárány elnémul nyírója előtt,
ô sem nyitotta ki száját."

 

És hogy megszabadítsalak, kedvesem, hagytam, hogy azok szúrjanak keresztül, akiket én teremtettem. Igen, keresztülszúrták azt a kezet, amely őket teremtette, és Sebeimen keresztül meggyógyítottalak téged... Érted vállaltam a szenvedés óráit, hogy kiemeljem lelkedet a mélységből. Szent Istened vagyok, mégis hagytam, hogy ráfeszítsenek a keresztre, és minden csontomat kifordítsák.

Érezd ma kínomat, érezd szeretet-szomjamat, melyet semmilyen áradat sem enyhíthet, semmilyen zuhatag be nem tölthet!  Látlak-e valaha téged, aki még a pusztaságban bolyongsz? Jöjj vissza hozzám, és békülj ki velem, hagyd el utaidat, és élj szent életet!

Szomorúan és könnyes szemmel figyeltem ezt az istentelen nemzedéket, amikor engem elhagyott, és a bűnt követte az erény helyett, a halált az élet helyett. Ez a nemzedék a hamisságban bízott, megfogant benne a racionalizmus, és világra hozta az ateizmust. Meddig kell még elhagyottan és egyedül lennem a tabernákulumokban? Véres könnyek áztatják Arcomat, és majd megszakad a Szívem! Lelkemben minden órában megismétlődik getszemáni szenvedésem. Térjetek be Sebeimbe, és meg fogjátok érteni fájdalmamat.

Már kezdetben előre láttam, hogy áldozatom ellenére csoportosulások támadnak ellenem, megosztják Testemet, ezzel sok új tant hívnak életre, és amint széthúzásukban elhomályosul bennük a jó és a rossz fogalma, elveszítik a testvériség érzését. Azóta hallom bárányaim jajgatását... és ennek visszhangjaként kiáltok most a keresztről a nemzeteknek, hogy visszahívjalak, és eggyé tegyelek benneteket.

Ezért, ha valaki ezt kérdezi tőlem: "Miért áztatja véres könnyek árja Arcodat?" így válaszolok: Miattad gyermekem, a bűn és a tisztátalanság okozta. És ha azt kérdezed: "Miféle Sebek borítják Testedet? Miért nyíltak szét Sebeid?", azt felelem: Ezeket a Sebeket azok ütik rajtam könyörtelenül nap mint nap, akiket a legjobban szeretek, de most ellenem fordultak és felszakították Sebeimet. Pedig ők azok, akik valaha azt mondták: "Szeretnénk megtanulni utaidat, és szeretnénk követni Téged." 

Értelmükkel sötétben járnak, és ameddig meg nem halnak önmaguknak, nem képesek meglátni a világosságot. Ebben a böjti időben jövök újból hozzád, a bűnöshöz, gyermekem, légy igaz vagy hamis, taszítson ki az emberiség vagy hánykolódjál ide-oda ebben a világban, azért jövök, hogy téged kiengesztelődésre szólítsalak. Menj, és békülj ki testvéreddel, mert ha vele kibékülsz, velem, Isteneddel békülsz ki. Úgy kínáld fel nekem békédet, ahogy én kínálom fel nektek. Engem kövess, és légy szent! Hozz áldozatot, és böjtölj, hogy növekedhess Lelkemben: a Szeretetben, a Szentségben és az Igazságban!

Szentségre van szükségem, és ezt kérem tőled! Ne légy olyan, mint a sakál, amely éjszaka éli életét, mert szándékaidat már jóval azelőtt ismertem, hogy megszülettél volna.

E napokban kiárasztom nemzetetekre Lelkemet, hogy növekedjetek, mint öntözött földön a fű. Így szállok le hozzátok, hogy feltöltsem éléskamrátokat az enyémből. Azért jövök, hogy felébresszelek közömbösségetekből, és eltérítselek gonosz utatokról.

És most különleges felhívást intézek mindazokhoz, akik Nevemet viselik, akik az egységért és a békéért dolgoznak! Azt kérem, hogy gyermekként jöjjetek hozzám, nézzetek szemembe, amikor e kérdésekre válaszoltok: "Testvéreim, vajon mindent megtettetek-e, hogy megőrizzétek Testem egységét? Mondjátok testvérek, hol van a béke, amelyet rátok hagytam, hol van az az adomány, amelyet nektek adtam? Miért tesztek állandóan különbséget egymás között énbennem? Őszintén igyekeztek-e újra egyesülni hitben és gyakorlatban?

Ünnepélyesen felszólítalak, újítsátok meg elméteket lelki forradalommal, a szeretet forradalmával! Bocsássatok meg egymásnak, hagyjatok fel a haraggal, és megújulva jöjjetek hozzám! Tisztán jöjjetek hozzám! Ébredjetek álmotokból! Ajtótokban állok és zörgetek. Ne legyetek olyanok, mint az ízét vesztett só, hanem mint a fa, amely sudár hajtásokat növel, és a szentség gyümölcsét termi. Teljesítsétek törvényeimet, egyesüljetek és segítsétek egymást  úgy, mint tegnap. Atyámhoz emelem tekintetemet, és Hozzá imádkozom.

 

"Szent Atyám,
tartsd meg őket Nevedben,
akiket nekem adtál,
hogy egyek legyenek, mint mi!
Legyenek mindnyájan egy !"


Igazságos Atyám,
emlékeztesd őket
engedelmességemre, alázatomra,
őszinteségemre és nagy szeretetemre,
hogy véget vessenek szenvedésemnek,
amelytől Testem annyira vérzik.
Add, hogy felismerjék tévedésüket,
és kiengesztelődjenek,
hogy amikor hozzám jönnek,
isznak engem és esznek engem,
méltón jöjjenek!
Atyám, hívd a pásztorokat,
és tanítsd meg őket,
hogy legyenek engedékenyek
és készségesek egymás iránt!
Tagadják meg magukat,
és legyenek alázatosak!
Ismerjék fel
ebben a böjtben engesztelő áldozatomat,
és bennem keressék
az igaz bölcsességet!
Amen .

Boldog az az ember, aki rám hallgat.
Boldogok, akik utamat követik.
Boldog az az ember, aki megalázza magát.
Boldogok a lélekben szegények,
mert övék a mennyek országa!

 

Én, a ti Uratok megáldalak benneteket és családotokat, homlokotokon hagyom szeretetem leheletét, és , és békémet kicsi szívetekben. Soha ne feledjétek, hogy a Szeretet mindig veletek van! Egyek legyetek!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.22 0 0 9370

„Béke legyen veled! Támaszkodj rám! Mondom neked, leányom, türelmesnek kell lenned, és e szavakat nem szabad elfelejtened: végül a mi két Szívünk fog győzni!  Amit elkezdtem és megáldottam, azt be fogom fejezni. Megáldottalak azáltal, hogy mentő tervem  részesévé tettelek. Ó mennyire szeretem gyengeségedet!
  Mert a te kimondhatatlan gyengeségedben én vagyok a Király! Mihelyt befejezem veled műveimet, abban a pillanatban felemésztelek. Sokan fel fognak támadni azok közül, akik elbuktak, és hirdetni fogják, hogy igazán én voltam a te egyedüli Mestered, és te voltál szenvedésem öröme, szenvedésem szeretett szolgálója. És dicsérni fognak engem.

Tégy ma eleget nekem, felelj meg kéréseimnek, és szentelj figyelmet küldetésednek! Ne félj menyasszonyom! Jöjj, és időnként tedd fejedet Szentséges Szívemre, és pihenj meg kissé! Nem teszek neked szemrehányást, és nem vádollak azért, mert nem feleltél meg pontosan kéréseimnek. Erőm megvéd az elbukástól, és mint lángoló tűz lassanként felemésztelek égő szeretetem lángjában. Így végül meg fogod tenni akaratomat, és tökéletesen meg fogsz felelni kéréseimnek... Hiszen Teremtőd és Jegyesed vagyok! Hiszen elláttalak gazdagságommal! Miért hagynálak hát el? Megáldottalak, amikor e küldetésre jelöltelek. Az én világosságomban fogsz élni azáltal, hogy kiküldtelek házadból, hogy az én házamat újjáépítsd. Megáldottalak, amikor lehetőséget adtam neked arra, hogy inkább az én házammal törődj, mint a tieddel. Én magam leszek házadnak őre.

Ezért ne félj gyermekem! Megáldalak, mert nekem adtad szívedet. Menj most az emberek közé, és adj tovább mindent, amit adtam neked! Add át nekik ezeket az üzeneteket! Ezek személyes szerelmes leveleim mindegyikük
 számára. Igyekezz, ahogy én igyekszem megmenteni népemet a romlástól. Add át nekik az én békémet! Leányom, az Ecclesia újból életre kel! Szeretlek!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.20 0 0 9369

„Én vagyok. Ne félj, hamarosan mindenre fény derül, és azok, akik visszautasítottak téged, és nem akarnak üzenetemben hinni, bocsánatért fognak imádkozni az Atyához. ….. , ha vakok lettek volna, meggyógyítottam volna őket, de ők azt állítják, hogy "látnak". Ugyanazoktól a vak vezetőktől származnak, abból az időből, amikor a Földön voltam. Ha földi életem idején éltek volna, akkor azok között lettek volna, akik keresztre feszítettek, akik a prófétákat megkövezték és elhallgattatták. Mi a különbség a mostani és az akkori helyzet között? Azt állítják, hogy hisznek bennem, de visszautasítják azt, ami a Lélektől származik. Ezáltal újból elutasítanak engem. Te éntőlem származol üzenetemmel együtt, de ők is jeleket kérnek, bizonyítható jeleket, ahogy a farizeusok és az írástudók. Készülődj gyermekem, készítsd hátadat, mert megkorbácsolnak! Én, az Úr, megengedtem nekik, hogy megkorbácsolják hátamat, így te is nyújtsd oda nekik a tiedet. Hadd ismételjék meg tévedésüket, ha nem akarnak meghallani. Engem, az Urat, visszautasítottak, és végül felszegeztek a fára.  Légy tehát te is engedelmes, és oszd meg velem keresztemet! Ma éppen úgy van, mint tegnap. Bárkit küldök, tüzetesen megvizsgálják, üldözik vagy visszautasítják. Szakadatlanul vérét ontják azoknak, akiket én küldök, Ábel vérétől kezdve e nemzedék! Ahogy az írástudókat és farizeusokat figyelmeztettem, úgy figyelmeztetem ma azokat, akik üzenetvivőimet üldözik és elítélik Szavamat. Figyelmeztetem azokat, akik kinevetik a Lelket. Újból figyelmeztetem őket, hogy maguk ellen tanúskodnak, egyikük sem változott meg. Művük ugyanolyan maradt, gondolkodásmódjuk ellenük beszél:
Vezetők! Ti ugyan lelki üzenetekről prédikáltok, mégis semmibe veszitek azt, ami a Lélektől származik! Vezetők! Ti ugyan testemmel tápláljátok bárányaimat, de távol tartjátok tőlük Véremet! Elfelejtettétek tanításaimat? ….. , éreztetni fogom veled töviseimet. Éreztetni fogom, hogy mennyire uralkodik a racionalizmus ezeknek a papoknak a szívében. Kiteszlek támadásaiknak. Kenyeremmel táplállak. Légy velem egy! Érezd töviseimet, és érezd magadénak a töviseket, hadd szúrja keresztül a te lelkedet is minden szög, ahogy engem keresztül szúrt. Figyelmeztettelek, készülj fel a korbácsolásra! Ne feledd azonban, hogy az én hátamat is érik azok az ütések, és bármit tesznek veled, azt velem is teszik.
 Mi ketten?

Én vagyok. Figyelmeztettelek téged gyermekem erre az árulásra: Jöjj; támaszkodj rám! Hadd tudják meg mennyire nem hiteles azoknak érvelése, akik azt mondják neked, hogy ez nem tőlem származik, és lelkesedésük rossz irányba fordult. Úgy tűnik, hogy nem látják tisztán igazságosságomat és csak saját gondolataikat hangoztatják. Az Írás mondja: "Milyen szépen hangzik azok lépése, akik jó hírt hoznak."És azoknak, akik meglepődnek azon, hogy miféle eszközt választottam, azt mondja az Írás: "Azok találtak meg engem, akik nem kerestek, és azoknak nyilvánítottam ki magamat, akik nem kérték tanácsomat."

 Légy békében! Én befogadtalak téged Szent Szívembe.

Nem hagytam volna. Ugyanazt mondtam volna, amit már korábban: "Az dobja rá az első követ, aki bűn nélkül van"! A szíveteket nyissátok ki, ne az elméteket! ….. , támaszkodj rám, a te Szabadítódra! Imádkozz azokért, akiknek zárva marad a szíve. Imádkozz azokért, akik befogják fülüket!

Készülj fel többi szenvedésemre! Ne feledd, megmutattam neked kereszted nagyságát.

De te és én megosztozunk rajta. Semmi sem lesz hiábavaló. Segítek neked küldetésed teljesítésében, azután... hozzám fogsz repülni, igen! Jöjj, jelen vagyok! Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.19 0 0 9368

„Virágom, fogadd békémet! Ne bánkódj! Melletted vagyok, és tudom, ó nagyon jól tudom, hogy mi minden történik az emberek szívében... ismerd fel azonban, hogy mindezek ellenére, én, az Úr lépek előtérbe. Igen, arra gondolok, hogy az üzeneteken keresztül egyre inkább meghallják hangomat. És minél durvábbak hozzád az emberek, és minél inkább el akarják hallgattatni hangomat, annál hallhatóbb  lesz.
 Leányom, senki sem tartóztathat fel engem. Én, az Úr Jézus segíteni fogok neked, ….. ! Ezt tartsd meg mindenkor emlékezetedben!

Ne sírj... kedvesem, ne sírj... jöjj,
 bízzál bennem!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.18 0 0 9367

„Szeretlek. Örömömet lelhetem még az ilyen nyomorúságosságban is, és Szavam benned lakozhat természetfelettiségem révén. Nemcsak hozzád és ehhez a nemzedékhez szólok, üzenetemet az eljövendő nemzedék számára is lejegyeztetem, hogy majd ők is dicsérhessenek engem, a te Istenedet. Látod, mennyire lehajolok szentélyem magasából ?... Ó ….. , sohasem hajolt le ily közel a menny a Földhöz, mint most. Azelőtt még hallottam egy-két sóhajt a Földről, de most már semmit sem hallok.

Ez indított arra, hogy megkegyelmezzek neked, nemzedék.
Hallom, amint a holttestek kérkedő hangon mondják: "Lásd, meg tudok élni a pusztaságban, akár a pelikán. Meg tudok élni a romok között, miként a kuvik. Megélek én Isten nélkül is!"...
Akkor elfordítom a szemem; és saját házam népére tekintek. Gőgös pillantásokat, büszke szíveket, bizalmatlanságot, rágalmazást látok. Bíborost bíboros ellen, püspököt püspök ellen...


Bölcsességemet merészeled kihívni? Mindenhatóságomat akarod próbára tenni?

….. , nemsokára el fogok mondani neked valamit, amit még nem tudsz, de hadd mondjam el máris a következőket: Napjaitokban olyasmit készülök tenni, amit nem hinnél el, ha hallanád...

Tehát a következőket kell tudnod: Mondottam, hogy házam népéből megtartottam magamnak egy kis maradékot, akiket nem jótetteik miatt, hanem kegyelmem szerint választottam ki. Ők az én hangom suttogó visszhangja. Én ne hallanám meg ezeket az elsuttogott kiáltásokat?


Életet adtam neked, megnyitottam értelmed szemét, hogy megérts és láss engem, és lásd a láthatatlan dolgokat. Megnyitottam füledet mirhacseppekkel, hogy tanítványként figyelj, és megajándékoztalak a beszéd képességével. Lábadat arra az útra helyeztem, amelyen akartam, hogy járj az arkangyalok legmagasabb rendjéhez tartozó egyik fejedelemség oldalán. Felkínáltam, hogy igyál kelyhemből, így vajon keményen fog-e bánni veled kezem?

Te életed ajánlottad fel nekem az Egyházamban lévő lázadás és megosztottság jóvátételére. Buzgóságod és házam iránt mutatott figyelmed meghatott engem. Örömömre szolgált, hogy nem hallottam a következőket tőled:
"Hagyd el ezt a helyet, mert szemed túl tiszta ahhoz, hogy azt nézd, amit látsz. Hagyd sorsukra őket, és ne érints itt semmi tisztátalant!..."


Bátorságod ámulatba ejtett, ezért tüzet csiholtam belőled. Megnyitottam a szájad...
Kedvesem, régebben már mondottam neked, hogy mélyen meghat teremtményeim legkisebb igyekezete is düledező házam helyreállítására!

….. , én nemcsak arra jelöltelek ki, hogy légy a hírnököm, hanem arra is, hogy légy a nyugati ház őrszeme! Amikor meghallod szájam hozzád intézett Szavát, nekem adott hűségfogadalmad szerint köteles vagy figyelmeztető Szavamat átadni azoknak, akikhez küldelek! Felelősnek tartanálak azért, ha nem akarnád átadni Szavamat! Ha azonban átadod nekik Szavam, és mégsem tartanak bűnbánatot, ők meghalnak bűneik miatt, te viszont sértetlen maradsz, nem terhel felelősség miattuk, és nem is halsz meg.

Nemcsak keleti házam részére választottalak közbenjárónak, hanem a nyugati ház számára is. Amikor hallod, hogy haragra lobbanok hajlíthatatlanságuk miatt, ami távol tartja őket egymástól, és ezért bűnben is, közben kell járnod értük, ahogy tetted.

Királyi tekintélyem akkor kíméletesen fog bánni házam népével. A büszkét azonban, aki nem mutat bánatot, gyökerestől kitépem, és helyébe alázatost ültetek. Engem úgy ismernek, hogy legyőzöm a büszkéket. A büszkeség nem tőlem való, hanem az ördögtől...

Tehát a szegénységben légy gazdag,  és öntözd meg ezt a kiszáradt földet neked adott próféciáimmal! Az öntözőt a Király maga öntözi meg. Akkor a Király maga fog elismeréssel adózni neked, költeményekben és himnuszokban fog hozzád szólni. Szájadat mézzel tölti meg, és te az Ő kedvéért fogsz beszélni a nemzeteknek.

Kegyes leszek hozzád, és még többet adok barátságomból neked. Légy boldog, leányom! Királyod megkedvelt és brokátba öltöztetett, saját jelenlétével, a ruháiból áradó mirhával tett illatossá téged. Megengedte, hogy házába lépj, és bejárást adott menyegzős szobájába.

Mondom neked, leányom: házamban veled együtt fogom megtenni lépésemet. Én és te együtt fogunk belépni szentélyembe az egek legfelsőbb rendjeihez tartozó különböző fejedelemségek kíséretében. Belépünk szentélyembe, jelenlétem pedig úgy fogja beragyogni őket, miként a hajnal.

Ezért ne ügyetlenkedj a sarlóval, hanem tartsd erősen, markold meg jól és arass, ….. , arass! Arass ott, ahová angyalaim ujjai mutatnak, és le fogod aratni az erény  jutalmát.
Adj Királyodnak annyit, amennyit Ő adott neked!

 

Tudom ... csupán annyit adj, amennyit körülményeid megengednek. Vedd számba mindazt, ami tőlem való és ami jó, és kínáld fel nekem!

Igen, adj! Adj mindazoknak, akik várnak tőled valamit! Tégy tanúságot jó művem mellett, és én veled leszek. Ugyanazt mondom, amit Atyám mondott nemrég neked: "Reád omolhatnak a szakadékok, és betakarhatnak a fekete felhők, göröngyök hullhatnak rád, de megígérem, én veled leszek, és te sértetlen maradsz." Ne feledd, te és én közöttem nincs határ! Mindenkor veled vagyok, kedvesem. 

IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.16 -1 0 9366

„Béke legyen veled. Értsd meg teljesen, gyermekem, mi az én célom, amiért elhívtalak téged. A kegyelem által megnyitottam Mennyei Udvaraim kapuit, hogy tanítsalak, felkenjelek, és apostollá formáljalak.  Szívedbe véstem minden szavamat. Emlékezz tanításomra: bármit teszel, azt szeretettel kell tenned! Ne legyen semmid, ami nem az Enyém, és ami nagyon ellenkezik az én Akaratommal.  Soha ne hidd, hogy egy kicsit is megváltoztattam Szándékomat, amikor nem hallasz engem, vagy amikor nem érzed Jelenlétemet! Mert az én Tervem benned nem függ a hétköznapi emberektől. Az én Gondolataim messze felette állnak bárki buzdításán.
Én az Élő Isten vagyok, a Mindenható, és az én Világosságom beragyogja a szívedet, megvilágosítja benned a Jelenlétemet és a Tudásomat.  Minden megpróbáltatásodért kárpótollak majd, és továbbra is meg fogom mutatni Dicsőségemet arcodon: az én Arcomat a tiéden, hogy a vakok hinni tudjanak.  Habár némelyük szemét továbbra is fátyollal borítom, hogy ne lásson.
Igen, a kegyelmem által kiválasztottalak, hogy az egységről és a megbékélésről beszélj, és mindenkit bűnbánatra hívj. Ezért, gyermekem, ne tétovázz gyengéd ragaszkodásomról és hatalmas Szeretetemről beszélni, melyet minden egyes lélek iránt érzek! Én vagyok a Szeretet, én, Jézus, megáldalak gyermekem. ic”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.15 -1 0 9365

„Béke legyen veled!... Hallasd hangomat a Föld határáig! Hallja meg és tudja meg mindenki, hogy gyengéd és könyörületes Isten vagyok!
  Én népem, én tulajdonom, keress egész szíveddel és fordítsd el szemedet a világról! Emeld fel hozzám és nézz Teremtődre!
  Én mondom, a ti Teremtőtök, aki nagyon szeret titeket: A békét háromszorosan Szent Lelkemben fogjátok megtalálni. Hozzátok szóló szereteténekem az én ajándékom, hogy ezáltal több tudást adjak nektek, magamhoz vonzzalak benneteket, és megismerjetek mint Atyátokat.
  Szívem áldott gyermeke! Maradj hűséges hozzám, és élni fogsz.
  Ki az, aki utánam vágyódik? Jöjjön hozzám, én leszek az ő öröme, ő meg az én örömöm, kertem és mennyországom lesz.
  Legyetek áldottak, akik az én Nevemben jöttetek erre a találkozóra és legyetek egyek a mi Egységünkben!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.14 -1 0 9364

„Béke legyen veled! Ismerd fel, milyen örömet nyújtasz nekem, kicsim!

Igen, gyermekem, tudok róla, de még várnod kell. Előbb be kell töltened küldetésedet! Most ez a feladatod.  Tedd termékennyé e kiszáradt földeket mindazzal, amit neked adtam. Tápláld az országokat! Felfoghatatlanul szeretlek. Ne kételkedj szeretetem nagyságában! Nem vagy egyedül. Ott vagyok, ahová mész. Szent Társad vagyok.

Vedd hát kelyhemet, és igyál belőle! Ha keserűsége miatt rosszullét fog el, jöjj, és támaszkodj rám, jöjj, és pihenj meg bennem! ….. , te az én tulajdonom vagy. Én, a te Királyod tartalak fogva szeretetemben, és úgy fogok vigyázni rád, miként az őr vigyáz a kapura. Szeretetem adományát adtam neked, amikor eljegyeztelek magamnak. Most biztosítani akarom, hogy birtokomra ne lépjen illetéktelenül betolakodó. Birtokomat kertté tettem, ahová elmehetek, és megpihenhetek.  Engedd, hogy benned lélegezzek! Engedd meg, hogy műveimet befejezzem benned! Légy készséges, és fogadj el engem, Mesteredet, Királyodat! A Nevem  Szeretet. Jöjj hozzám, és egyél kezemből!
Táplálni foglak mindvégig!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.12 -1 0 9363

 „Leányom, megfogod a kezem és folytatod műveimet?

 ….. , azt akarom, hogy világos legyen számodra mindaz, amiről az előbb beszéltem. Azt mondtam, hogy megjövendölöm a bekövetkező eseményeket, nehogy kétséges legyen, hogy tőlem valók.

 De igen, azt mondtam, hogy te leszel műveim jele. Tervemet már jóval születésed előtt kigondoltam. Virágom, maradj nyitott, hogy rád hullathassam igazságosságom harmatát. Töltekezz erényeimmel! Azt akarom, hogy tökéletes légy! Azt akarom, hogy virágom kiviruljon, hogy teljék el tökéletességemmel! Azt akarom, hogy virágom isteni mirhám illatát árassza szét! Nézz rám ….. , minden óhajom beteljesül. Áldoznál-e még többet rám idődből, ….. ?

 Töltsd meg hát lámpásodat - meríts belőlem! 

Dicsőíts engem! Ki szabadított meg téged, ….. ?

Kedves, mondd! 

….. , akarsz-e áldozatot hozni?

Megmutatom, mit akarok tőled.  Kedves, mindig belőlem meríts! Szeretlek, virágom.

Ne feledd, hogy könnyedet későbbre kell tartogatnod, amikor meghallod, hogy enyéim miként bánnak Édesanyámmal!


….. , eljön az a nap, és már közel van, amikor Egyházam egy nyelvet beszél. De még e dicsőséges nap előtt rettenetes felfordulás lesz, egyrészt az emberek hiúsága, bűne és hiányos szeretete miatt, másrészt azért, mert Testemet szétszakították. Hadd mondjam el újból, hogy meg fogom dicsőíteni és egyesíteni fogom Testemet. Virágom, a Szeretet egyesít mindnyájatokat. Ezt is írd le: maradj kicsiny, hogy egyedül az én tekintélyem érvényesüljön!

Add tudtára mindenkinek, hogy kívánságaim rendíthetetlenek, és határozottabbak, mint valaha.


….. , e szavakat akarom gyermekeim tudtára adni: "Én, az Úr megáldalak benneteket, jöjjetek hozzám!" 

….. , támaszkodj rám, élj világosságomban és pihenj meg benne!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.11 -1 0 9362

„…… , én vagyok az, Jézus. Ne engedd a megtévesztőnek, hogy rászedjen téged! Mindaz, amit neked adtam, az enyém.

Miért hallgatsz rá? Megedzettem hallásodat, felnyitottam szemedet, hogy láss engem, miért kételkedsz? Sok szolgámnak adtam meg ugyanazt a kegyelmet, mint neked, miért kételkedsz? ….. , báránykám, én vagyok a te jó Pásztorod, aki zöld mezőkre vezet téged, hogy megpihenj. Karjaimban oltalmazlak, Szívemben megpihentetlek, mindig rajtad van tekintetem, miért kételkedsz műveimben?

Tudom, de engedd, hogy tökéletesítselek . Látod? Szeretet vagyok. Most együtt, én és te, a te kezed az enyémben. Nem engedem el kezed, nehogy megfeledkezz jelenlétemről. Jöjj, mi ketten?

Akkor szeretném hallani!”

 

 

"Végül a mi Szívünk fog győzni."

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.10 -1 0 9361

„Ó kedvesem! Hívtalak, hogy egyedül utánam vágyakozz. Hívtalak, hogy szeretetemmel megigézzelek, ahogy te is megigézel engem. Szépségemmel sebet ejtettem lelkeden, meghívtalak, hogy élj énbennem. Felfrissít jelenlétem, ami mind a mai napig csodálattal tölt el téged és világosságom tükörképévé alakította lelkedet. Irántad tanúsított túláradó szeretetem mámorossá tette lelkedet, hogy engem szomjazz. Felszabadítottalak, hogy eljuss a test és a lélek szenvedélymentességére. Csak általam kaphatod meg az Istenre való lelki, teljes, szent ráhagyatkozás kegyelmét. Ebben a rám hagyatkozásodban alkalmas vagy arra, hogy elültessem benned mennyei magjaimat.

Érted? Érted, hogyan tettelek tanúvá az emberek előtt, hogy összegyűjtsd a nemzeteket, és hozzám siessenek, engem dicsőítsenek azok, akik nincsenek jelenlétem tudatában? Mondottam, hogy Szavaimat tűzzé teszem szájadban, és hozzám vezeted azokat, akik nem ismernek engem, hogy lelki szenvedélymentességgel szolgáljanak engem és szeressék Nevemet. Nemde mondottam, hogy felállítom összetört oltáraimat? Meg fogom segíteni házam népét, amely most szétszóródott. Külön fogom választani a gőgös és a büszke szíveket a tiszta szívektől, ahogy a kosokat különválasztják a juhoktól. Mondottam, hogy tartsátok meg törvényemet és rendeleteimet és kértelek benneteket, hogy teljes szívből tartsatok bűnbánatot.

A tisztulás már megkezdődött és közületek egyeseket már meglátogattam.
Ijedelmetekben talán elfelejtettétek, mit kiáltottatok fájdalmatokban:
"Tüzed magával ragadott engem, Uram!" - majd végül bevallottátok bűneiteket bűnbánó sóhajokkal.
Akik pedig még nem részesültek látogatásomban, azokra sok gyötrelem vár, az Úr napja hozzájuk is eljön.
És micsoda nap lesz az!
Sietni fogok, hogy kimutassam irgalmamat, ha megbánjátok bűneiteket… Ki fogom nyilvánítani irgalmamat és összegyűjtelek benneteket mindenhonnan az ég alól.
Én, e szeretet-himnusz Szerzője mindenekelőtt azt mondom nektek, hogy amíg a gonosz világ nem fordul hozzám bűnbánattal és nem viszonozza szeretettel a bűnt, olyasmi történhet veletek, ami felülmúlja a tisztulások minden eddigi mértékét!


Nincs buzgó bűnbánat, nincs igazi bűntudat… A nemzetek zajonganak és cselekedeteik igazolják istentelenségüket… Szenvedni fog az egész Föld, ameddig meg nem hallom az igaz bűnbánat kiáltását.

Ó, és ha azok, akik emelvényekre állnak, hogy békét hirdessenek és megmondják, miképpen és milyen módon kell békét teremteni, maguk is áthágják parancsolataimat és háborút viselnek ellenem, hogyan remélhetik józan ésszel, hogy békét hoznak?

Ne keseredjetek el azonban, mert a megmenekülés végül a Háromságos Istentől érkezik.
Akit te, istentelen nemzedék visszautasítasz, azzal végül békében fogsz élni.
Isten, akit megfosztottatok trónjától, meg fog segíteni benneteket, és Lelkem kiárad mint bővizű folyam a kiszáradt földekre. Mindent be fogok tölteni világosságommal, és ebben a világosságban külön fogom választani a konkolyt a búzától. Miként már mondottam nektek, külön fogom választani a kosokat a juhoktól.

Akik világosságomon kívül találják magukat, azok számára megközelíthetetlen és láthatatlan leszek, és a sötétség lesz lakhelyük.
Akik azonban isteni világosságomon belül lesznek, azok boldogok lesznek és maguk is világosságok lesznek az én világosságomban. Fényességembe fogadom őket és részt adok nekik belőle. Minél tisztább a lélek, annál fénylőbb lesz.
Boldog az az ember, akinek bocsánatot nyernek bűnei, akinek el lesznek felejtve vétkei.
Boldog az az ember, akit nem vádolok bűnnel, akinek lelke képtelen az álnokságra.

Mondd meg nemzedékednek, hogy itt van, veletek van az Isten! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.08 -1 0 9360

„Soha ne kételkedj hűségemben! Béke legyen veled! Sohasem vagyok távol tőled.
  Teremtőd a te lámpásod, ezért ne félj ebben a sötétségben!
  Megáldalak téged, akit szeretetemben teremtettem e szeretetüzenet számára.
  ….. , én, Jézus meg vagyok elégedve munkáddal…
  Engedd meg, hogy kezem még nagyobb dolgokat fedjen fel előtted, ezért kérem, hogy légy hűséges hozzám! Engedd, hogy hallják hangomat és megszenteljem népemet a tanítással! Bebizonyítottam irántad való szeretetemet, ….. , választottam, mert kinyilvánítottam előtted Szentséges Szívem gyengédségét. Most csak annyit kérek tőled, hogy viszonozd szeretetemet! Szeretetet a Szeretetért! Szívet a Szívért! Megáldalak gyengédségemben. Menj békében és hordozd Szavamat! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.07 -1 0 9359

„Én vagyok. Fogadd békémet! Már több mint három éve tanítalak, ugye?

Legyen bizalmad tehát, most sem foglak elhagyni. Az én kötelékeim örök kötelékek. Te hozzám vagy kötve. Én és te, te és én. Mindörökre a szeretet egységében! Ó igen!

Vágyakozz utánam! Kegyelmemben vagy. Vágyakozz utánam, Istened után! Vágyakozz utánam, Atyád után! Éreztesd velem, hogy te nem tartozol a világhoz! Szerezz nekem örömet virágom, és fordulj felém, az én világosságomat keresd! Szomjazz rám, éppen úgy, mint a virág, amelynek gondozóra van szüksége, hogy megtartsa szépségét! Akarj engem, akard világosságomat, akard forrásaimat! Növekedj, kedves, növekedj hitedben!
 Jöjj, megsúgom neked azt a részt, amelyet a Szentírásból a következő találkozón fel fogsz olvasni. Támaszkodj rám, és én támogatlak téged. Ne feledd, hogy semmi vagy! Engedd meg, hogy én legyek minden a te semmiségedben! Mindig ügyelek lámpásod olajára, sohasem hagyom kifogyni. Én fogom égve tartani lángodat, sohasem hagylak sötétségben. Békében vezetlek, ezért azt kívánom, hogy engem soha ne veszíts el szemed elől.

Én vagyok.

Nyugodtan kérdezz! 


 Én támasztottalak fel .

….. , fel fogom támasztani a holtakat, már ott vagyok a holttestek mellett. Olyat fognak maguk körül látni, amiről még sohasem esett szó, és olyasmiről fognak tanúskodni, amit eddig sohasem hallottak. Akiknek sohasem beszéltek szépségemről, meg fognak látni engem, a Világosságot. Akik sohasem hallottak szeretetemről, meg fogják érteni és megtérnek. Ők lesznek Szavam új edényei, akik visszahozzák hozzám az ifjúságot. Igen, az idegenek lesznek azok, akik újjá fogják építeni Egyházamat. Újjá fogják építeni a régi falakat. Gondozni fogják, ami parlagon maradt. Mindent helyreállítanak, ami most romokban hever. Nem vetted észre?

Megsokasítom őket, csak várj és figyelj. A Szeretet Szeretetként tér vissza. Mindig veletek vagyok. Jöjj most, pihenj meg bennem! Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.06 -1 0 9358

„Ne félj! Lakóhelyet készítettünk magunknak benned! Csakugyan írótollammá formáltalak, hogy közléseimet írásba foglald. Közléseimet, melyekre emlékezni fog az összes eljövendő nemzedék. Kegyelmet öntöttem ajkadra, hogy tisztelettel tudd hirdetni nevemet. Felkentelek a boldogság olajával, ne engedd, hogy megtévedjen a szíved, inkább engedd, hogy az enyém legyen!  Ne feledd, hogy a végén én győzök.

 

Nem könnyű az út, amit neked választottam, de ne félj! Ne tántorogj meg, mert én vagyok az Úr, és királyi kormánypálcám igazságos pálca. Igazságosan emelem fel vagy engedem le. Mindazokat, akiket kiválasztottam és olajjal felkenve megáldottam, próbára teszem, mint az ezüstöt.  Tűzpróbának vetem alá őket, hogy méltóvá tegyem ajkaikat Szavam hirdetésére. Érezd, hogy szeretlek…. és örvendezz, mert én magam prédikáltam neked udvaraimban. Örvendezz, mert az, aki himnuszokat énekel neked, egy és ugyanaz, mint aki a mindenséget teremtette! Aki téged teremtett, és aki mindenek fölött áll, és aki mindent fenntart.

 

Én vagyok nyájam pásztora,

misztikus testemnek, az egyháznak Feje.

Nem ontottam hiába Véremet, mert azáltal, hogy kiontottam a Kereszten, összebékítettem magamat mindennel. Békét adtam a földön élőknek, és azoknak is, akik a mennyben vannak.

 

….. , én nem meséket mondok neked, hanem az Igazságról beszélek. Ami igaz, arról prédikálni kell. Hirdesd Szavamat mindenhol egyházam érdekében! Hadd váljanak beszédeim és szentséges Szívem felbecsülhetetlen gazdagsága az egyház javára! Szavam megvilágosítja a szíveket, és Lelkem megerősíti azokat. Szívük felém fog fordulni. Soha ne veszítsd el a reményt, és sohase kételkedj hatalmas jelenlétemben!

 

Ó, mily kellemes helyre ültettem el Szavamat! Milyen jó, hogy erről a földről gyűjthetem be gyümölcsömet! További oltárokat emelek ezen a földön, és megsokszorozom templomaimat. ….. , mondd nekem ezeket a szavakat:

 

’Hatalmas az Úr,

nagylelkűen ad a szegénynek.

Igazságossága örökkön-örökké megmarad.

Megtartja az Úr a kicsinyeket.

Megalázott és megmentett engem.

Mit adhatnék én az Úrnak

mindazért, amit Ő nekem adott?'

 

 Ugyanakkora szeretetet adhatsz nekem, mint amekkorát én neked adok. Szeretetet a szeretetért. Tartsd meg és kövesd parancsaimat. Emlékezz, azért választottalak, hogy a házamért vállalt felajánlásaiddal tetszésemre légy. Én a te életed vagyok és megerősítem jelenlétemet benned, hogy tervem részesévé válj. – Kedvesem, a barátod vagyok, sohase kételkedj! Béke…. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.05 -1 0 9357

„Béke legyen veled, virágom! Mondd, van-e nagyobb öröm vagy dicsőség a Földön, mintha valaki megérti az én Szívemet? Mire képes az ember, ha nem árasztom el értelmét a megértés isteni világosságával? A Szent Isten, aki hozzád szól és felülmúl mindeneket, szomjadat oltja hangja dallamával, te pedig add tovább minden nemzetnek isteni Szavamat!

Mi az én Szavam? Az én Szavam misztikus szemlélődés, ami megvilágosítja a Szentlélek által lelketeket, hogy betekinthessetek Isten magasztos tudásába.

Hamarosan meg fogom látogatni a Földet.

Nemzedék! Az Uralkodó szól hozzád, akiről a legtöbben megfeledkeztek. Hallatni fogom Szavamat a Földön.

Sokan kérdezik közületek: "Miképpen fog eljönni?"

Erre így válaszolok: "Nem tudjátok, hogy az idők kezdete óta, és amióta ember él a Földön, mindenkor csak rövid ideig tartott a gonosz hatalma?

Már majdnem véget is ért, mert diadalom felemészti.

Hasonlóképpen fogja diadalom legyőzni és felemészteni a gonosz ember diadalát, mint ahogy a fáraó kígyóit felemésztette Áron vesszeje, amit kígyóvá változtattam. 

 

E diadalomban mindannyian magasztalni fogjátok Szent Nevemet. Akkor majd népem között leszek… ti pedig velem, az Istennel fogtok útra kelni, velem fogtok járni. Azzal fogtok járni, akit egykor elérhetetlennek tartottatok… azzal fogtok beszélni, akit egykor kivetettetek lelketekből. Velem, az Istennel fogtok beszélni, mert én, az Isten jelen leszek szívetekben, és mint jó tanácsadó, megmutatom az élet ösvényét nektek. Mértékletességet okosságot, igazságosságot és erősséget adok lelketeknek, és elárasztom mindazzal, amire lelketeknek szüksége van ahhoz, hogy angyalaim között és velem járjon. Akkor helyre lesz állítva országom a Földön.

Igen, lehetséges, hogy már ebben az életben is lássátok Istent. Lehetséges, hogy már földi életetekben szemléljetek engem. Igen!

Lehetséges, hogy betekinthessetek mélységeimbe, Istenetek és mindenetek mélységeibe, és már itt a Földön birtokba vegyetek engem. Ez lesz új életetek kezdete, mert nemcsak hallás útján, szavakból és könyvekből fogtok ismerni engem, hanem a valóságban is, valamint a megtérés által, amit a Szentlélek kegyelme ad nektek.

Engem látni életet jelent, mert halhatatlanságot kínál nektek…

Ily módon fogom meglátogatni a Földet, gyermekeim.

Felfogtad most misztériumomat? IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.04 -1 0 9356

„….. ! Semmi sem szerez nekem nagyobb örömet, mint az, ha összeszedett vagy jelenlétemben. Magasztald fel Szavamat!
 Én, az Isten, letekintek a mennyből a szobádba, virágom. Te láttad dicsőségemet, megízlelted édességemet, és elnyerted jóindulatomat.
 Még mielőtt létrejöttek a hegyek, mielőtt bármi kisarjadt a Földön, én már kiválasztottalak téged, szeretett gyermekem, hogy dallamos éneket zengj háromszorosan Szent Nevem tiszteletére, és Szavammal életet adja megholtnak. Én bíztalak téged, gyermekem, születésedtől fogva angyalom gondjára, hogy őrizzen, és hozzám vezessen.
 Látod? Mondhatja-e valaki: "Isten nem nyilvánította ki isteni hatalmát. Isten megfeledkezett teremtése iránt való szeretetéről és hűségéről."
 Ó ….. ! Tizenhárom balzsamos év telt el, a rád bízott, felszentelt üzenetek tizenhárom éve, hogy kijelentsd a népeknek akaratomat. Én szóltam, és te hittél... Én adtam neked ezt a mérhetetlen kincset, és eltöltöttem nemzedékedet illatom áradatával. Kívül-belül illatossá vált minden lélek, aki kinyitotta előttem szíve ajtaját. Édességem behatolt a csontvelőkbe...
 Nem tudtad, hogy ha megígérek valamit, azt be is tartom? Gyermekem, hajolj most arra a Szívre, amelyhez Fiam, Jézus Krisztus van a legközelebb, és ne feledd: meg fogom munkálni ezt a nemzedéket, és megértetem velük, hogy a halhatatlanságnak a Háromságos Istennel való rokonság az alapja. Az a szándékom, hogy minden lelket a szeretetnek isteni és bensőséges egységébe vigyek, és átistenítsem őket a mi egyetlen lényegünkben és egyetlen akaratunkban...


Légy áldott! Én, a te örök Atyád az egész menny színe előtt megáldalak téged homlokodon isteni szeretetem kenetével.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.03 -1 0 9355

„Én vagyok.  Hallgass meg kedvesem!

Szent vagyok, és arra készítelek fel benneteket, hogy a szentség útján járjatok. Kis gyermekeim, vigyázzatok, ne ragaszkodjatok a földi javakhoz, hanem ahhoz, ami föntről jön, ami isteni és szent!
 Szent vagyok, és mivel ti leszármazottaim vagytok, azt kívánom, hogy szentségben  éljetek, tartsátok szentnek  Nevemet, szenteljétek meg Nevemet!
Gyermekeim, jöjjetek hozzám, és találjatok rám a csendben! Érezzetek... igyekezzetek teljesen megnyílni felém! Ha megteszitek, akkor nagy örömmel felemellek benneteket. Elárasztalak tudással, magamhoz emelem lelketeket, és széppé teszem.
 Én vagyok az, aki szent Szavamra állandóan emlékeztetlek titeket. Én vagyok a Tudás és a Bölcsesség. Én vagyok az Egy és az Egyetlen, aki felemelem mindazokat, akik rám  bízzák magukat. Éljetek az én világosságomban, és leljetek oltalomra szárnyaim alatt! Belőlem egyetek, és ne igyekezzetek idő előtt elvágni köldökzsinórotokat! Engedjétek, hogy teljesen felkészítselek benneteket, és lelketeket mindaddig tápláljam, amíg el nem juttok az érettségre és a tökéletességre, hogy élni tudjatok. Ne forduljatok el tőlem! Velem  járjatok! Egész éjjel és egész nap ismételten hívom mindazokat, akik még e pusztaságban tévelyegnek és engem keresnek. Jöjjetek, akik még mindig e pusztaságban tévelyegtek mondván: "Megváltómat kerestem, de nem találtam."

 

"Találj rám, kedvesem,
amikor önzetlenül szeretsz,
a szív tisztaságában.
Találj rám a szentségben,
az önátadásban, amit én kérek tőled.
Találj rám parancsolataim megtartásában!
Találj rám, amikor jósággal viszonzod a gonoszságot!
Találj rám a szív egyszerűségében!
Ne vétkezz többé,
ne tégy több gonoszat!
Tanulj meg jót tenni,
keresd az igazságosságot!
Segítsd az elnyomottat,
hadd ujjongjon ez a pusztaság és ez a szárazság!
Hadd legyen égő lánggá langyosságotok!
Hagyd el közömbösségedet, és váltsd buzgóságra!"

 

Mindezt úgy tedd, hogy ezt mondhasd: "Kerestem Megváltómat, és rátaláltam. Egész idő alatt ott volt mellettem, de sötétségemben nem vettem észre. Dicsőség legyen Istennek! Áldott legyen a mi Urunk! Hogyan lehettem ilyen vak?"
Akkor majd emlékeztetni foglak benneteket arra, hogy tartsátok meg és becsüljétek elveimet, hogy élhessetek.

Ó jöjjetek hozzám mindannyian, ti pásztorok, akik eltávolodtatok az igazságtól. Mondhatjátok-e, hogy nem ismeritek a törvénytelenség vagy a pusztulás útjait? Állíthatjátok-e, hogy ösvényt nem ismerve keltetek át a sivatagokon? Mit használt nyájamnak a kérkedés és az önteltség? Igen, hol van most a nyáj, amelyre oly büszkék voltatok? Most is azt állítjátok, hogy igazságosan vezettétek? Megkérdeztétek-e őszintén magatoktól valaha, hogy úgy viselkedtek-e, ahogyan én, a Pásztor szeretném?
Figyeljetek rám! Értsétek meg, és fogadjátok e szavakat figyelmeztetésként!
Ti, akik a hamisság jogarára cseréltétek pásztorbototokat, és ezrek felett uralkodtok, nem vettem-e le vállatokról a terhet? Nem én adtam-e jóvátételt helyettetek? Vagy tovább kellett volna néznem, hogy könnyek között eszitek kenyereteket?
Mindezt azért tettem, hogy könnyítsek rajtatok, segítségetekre jöjjek, és gyengéden pásztoraimnak neveztelek benneteket.
Az idő rövid. Csodákat és jeleket adok nektek, és csodálatos jelenségekkel árasztom el az eget. Egyik figyelmeztetést küldöm a másik után. Szeretetem és irgalmam nagy jeleit adom nektek, de ti nem vagytok ennek tudatában...
Felkészült-e szívetek arra, hogy fogadjatok engem? Felkészült-e ajkatok arra, hogy szóljatok és elismerjétek kegyelmem Lelkét, akit rátok árasztok-e napokban? Akar-e látni szemetek? Kész-e fületek arra, hogy felismerje szeretetem kiáltásait? Hajlandó-e megnyílni szívetek, hogy elismerjétek mai kegyelmeimet? Kész-e a lábatok elhozni benneteket, hogy leboruljatok Előttem és dicsőítve Imádjatok, mint az első pásztorok? Készen álltok-e arra most, hogy szívből dicsőítsetek engem, és nyájamnak megmutassátok irántam való szereteteteket és hűségeteket? Azt állítjátok, hogy éltek és nem vagytok halottak, akkor hogyan lehetséges, hogy hangotokat sem hallom? Hogyan lehetséges, hogy nem hallom áldásaitokat? Én vagyok az, aki megdorgálom és megfegyelmezem azt az embert, akit szeretek. Jöjjetek és tartsatok bűnbánatot! Töltsétek el örömmel Szentséges Szívemet, és emeljétek tekinteteteket rám, a ti Pásztorotokra, hogy ne tévelyegjetek tovább céltalanul ebben a pusztaságban!
 Azért vagyok jelen, hogy lábatokat a béke, a szeretet és az egység útjára vezessem. Könyörgök, vegyétek országom kulcsát és használjátok! Országom kulcsa a SZERETET , a megdicsőült szeretet.  A szeretet az egyik és az alázat a másik kulcs, mely az EGYSÉGHEZ  vezet. Vegyétek ezeket a kulcsokat és használjátok! Használjátok szeretteim, és legyetek eggyé, legyetek egyetlen szent néppé!  Megáldalak benneteket, szeretetem sóhaját lehelem homlokotokra. 

Ehhez az üzenetemhez szeretném hozzátenni:
Aki azt állítja, hogy világosságban van, de gyűlöli testvérét, az még sötétben van. Bocsássatok meg! Úgy bocsássatok meg, ahogy én, az Úr megbocsátok. Legyetek szentek, ahogy én Szent vagyok. Elmélkedjetek üzenetemen! Elmélkedjetek, szívjátok magatokba üzenetemet! A Szeretet szeret benneteket.



Megáldalak benneteket.
Szeretném, ha állandóan dicsérnétek az Urat. Adjatok hálát Neki üzenetéért, amely ma is élő erő közöttetek, akik hisztek benne és követitek. Bizalommal közeledjetek tehát a kegyelem trónjához, veletek van irgalma és Szeretete, mivel könyörületes irántatok. Kövessétek utasításait, és éljetek üzenetei szerint! Ne csak azért olvassátok el, hogy azután félretegyétek, és várjátok a következőt, hanem valósítsátok meg, mert az tetszik Szentséges Szívének! Figyeljetek hangjára,  gyermekeim! Ajánljátok fel Neki nehézségeiteket, és szenvedésteket, és Ő megáld benneteket. Tartsátok szentnek az Ő Nevét! Közöttetek van a Szeretet. Jöjjetek, megáldalak  benneteket.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.02 0 0 9354

„Ragaszkodj hozzám, béke, béke! Gyermekem, ne vonj meg tőlem semmit! Mindketten veled vagyunk. Ne feledd, ez a Sátán füstje, és hidd el, a füst nem tart soká, elpárolog és eltűnik.  ….. , én, a te Istened, olyan szeretettel szeretlek, amelyet csak a mennyben fogsz megérteni. Légy áldott gyermekem, mindazért a rágalomért, amit rólad mondtak, és mindazért a hamis vádért, amellyel téged illetnek.  Légy boldog, mert nagy lesz a te jutalmad a mennyben! Elhiszed nekem? Hányszor mondtam, hogy téged is éppúgy üldözni fognak, ahogy engem üldöztek? Üzenetem megnyeri a szíveket, de néhányan mégis ellened fordulnak. Nem tudják, hogy ha üzeneteimet elítélik, engem ítélnek el. Hiszen megmondtam, hogy hibát keresnek benned; kiforgatnak, ahogy másokkal is megtették, akiket én küldtem! Áldd meg üldözőidet! Imádkozz vádlóidért, teljes szívből bocsáss meg nekik! Tanuld meg ….. , hogy Szeretet  vagyok! Szeress engem! Szükségem van erre a szeretetre, hogy tovább adjam másoknak. Úgy szeresd testvéreidet, ahogy én szeretlek téged!

Bízzál bennem kicsim! Felragyogok felettük, és világosságommal sokakat megvilágítok. Lelkem áldottjai, elfeledkeztetek szenvedésemről? Szeretetből szenvedtem, légy egy velem! Én engedtem, hogy mindez így történjék, hogy te is megízleld ugyanazt a kelyhet, amelyet én ittam ki szenvedésem alatt. Szeretlek, és ezért engedtem meg gyermekem, hogy igyál kelyhemből.
 Kis lelkeket emelek magamhoz, átalakítom őket, és szenvedésem  kis képmásává teszem őket. Boldog vagy, mert felajánlottad nekem szívedet és lelkedet, hogy isteni kezemmel egy másik kis feszületté alakítsam. Örvendezz lélek! Örvendezz, és légy boldog ajándékommal!  De ne feledkezz meg arról kicsim, hogy ugyanezen ég alatt, ahol élsz, báránybőrbe bújt ragadozó farkasok is vannak. Ők azok a hamis próféták, akiktől már óvtalak téged. 

Kedves, ne félj, előtted vagyok. Légy boldog, amiért mindenféle rágalmat szórnak rád. Szemem figyeli ezeket az embereket, hallom szavukat és érzem szívüket.

Bátorság! Az én erőmet adom neked, hogy folytathasd . Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.02.01 0 0 9353

„Én vagyok. Kedves lélek, nagyon kevesen imádkoznak a ti nemzedéketekben, és azok is kevesebben vannak, akik megbánják bűneiket. Néhány barátod azt kérdezgeti tőled, hogy „mégsem enyhül meg Jahve, a mi Atyánk? Mégis ránk fogja hozni a tűz általi büntetést?”

 

Én szüntelenül tevékenykedem köztetek itt és most! Oly mértékben árasztom ki erre a nemzedékre Szentlelkemet, a Kegyelem Szentlelkét, mint még soha eddig a történelem folyamán, felszólításaim által meg akarlak újítani titeket, és a ti igazi gyökereitekre akarlak emlékeztetni benneteket. Világszerte látomásokban mutatom meg dicsőségemet, megmutatom Magamat, aki vagyok. Mindenkitől mindig engesztelő cselekedeteket és áldozatos életet kérek, de nagyon kevesen válaszolnak nekem. Nagyon kevesen.

 

Letekintek a magasból, és látom, milyen sokan úgy száradnak el mint egy fa, amit nem öntöznek rendesen. Látom, amint pusztasággá válik, kiszárad ez a föld, és gondozatlanokká váltak azok a gyönyörű zöld lombkoronájú, bőséges gyümölcsöt termő és mindenkit tápláló fák, melyeket én ültettem valaha. Most durva hangokat hallok, melyek dühösen kiáltják: „Istennek nincs hatalma fölöttünk!”, de sohasem ismernék el, hogy nyomorultak, sohasem látnák be, hogy ágaik ki vannak száradva, és a pergamennél is jobban össze vannak töredezve. Azt gondolná az ember, hogy már eleve ez arra készteti őket, hogy elismerjék és megértsék, hogy önteltségükben saját magukat pusztítják el, és végre elhatározzák, hogy leszállnak a magasból, ahová saját magukat ültették, és elismerjék, hogy nélkülem nincs élet. De nem, az ördög megfertőzi  és rábírja őket, hogy még hevesebben lázadjanak ellenem, mint valaha.

 

Itt vagyok, jeleket adok nektek, ….. , hogy mindnyájatokat meggyógyítsam. Elküldöm hozzátok Szent Édesanyámat, hogy átképezzen, és megtanítson törvényem alapvető dolgaira benneteket, továbbá, hogy eszetekbe juttassa, hogy nem vagytok egyedül, és hogy földi életetek mindössze csak árnyék, mely nem tart örökké: egyszer meg fogtok halni, ami után ítélet következik. Vágjam ki azokat a kiszáradt fákat? Nyessem le az ágaikat? Vagy égessem el őket? Vagy tépjem ki őket Kezemmel gyökerestől a földből?

 

Kedves lélek, akit annyira szeretek, azok kedvéért, akik szeretnek engem, és azon lelkek kedvéért, akik mindig szomjaznak utánam, kivágom őket, és megnyesem az ágaikat, utána megöntözöm őket égi harmattal, és Jelenlétem meg fogja menteni azokat, akik egykor kegyvesztetten a saját maguk által készített sírjukban hevertek.

 

Hallgassatok meg! Engem úgy ismernek, mint aki irgalmas, aki figyelemmel kíséri szenvedéseteket és nyomorúságotokat. De azt akarom, hogy e nemzedék bizonyítsa be nekem a hajlandóságát, és én meg fogok nekik bocsátani, tele rakom asztalukat, és Mindenük leszek!

 

Nem olvastad? „Azokon van az Úrnak szeme, akik őt szeretik, erős pajzsuk nekik, s hatalmas támaszuk. Hajlék a puszta szele, árnyék a dél hősége ellen, megóv a botlástól, s fölsegíti azt, aki elesett. Öröm a szívnek, fényesség a szemnek, egészséget, életet és áldást ad.” Őrizkedjetek hát a kísértéstől! Erre ti azt kérdezitek: „Hogy tudjam megőrizni magamat a kísértésektől? Mint mindenki, én is csak egy halandó ember vagyok, gyarló lélek.„ Válaszom erre az, hogy állhatatosan és szüntelenül imádkozzatok, akarjatok engem, szomjazzatok rám és vágyakozzatok utánam. Ez az én válaszom nektek:

 

Tanuljatok meg szeretni,

a szeretet a kulcs a mennyországba.

Aki szeret engem, az szüntelenül imádkozik.

A viszonzott szeretet lehozza Királyságomat a földre,

csodákat művel, és békét áraszt minden lakójára.

A kölcsönös szeretet legyőzi a halált.

A szeretet sohasem hal meg,

a szeretet rávezet benneteket arra,

hogy megismerjetek engem, a ti Isteneteket,

és elismerjetek, mint Mindenhatót.

 

Mivel annyira szeretem mindnyájatokat, és mivel annyira értékesek vagytok a szememben, nektek is szeretnetek kell egymást, mert mindenkiben benne lakik az én Lelkem. Néhányan félelemben éltek. Miért? Ha teljessé válik szeretetetek, nem lehet bennetek félelem, mert ha féltek, az azt jelenti, bűnösnek érzitek magatokat kétségeitek miatt, ezért féltek a haragomtól, a tüzemtől és az ítéletemtől. Tisztítsátok meg magatokat a bűntől, és engedjétek meg Lelkemnek, hogy a ti örömötök, Szent Társatok, lábatok előtt Lámpás legyen, mert egyedül Ő az, aki által elnyeritek barátságomat. Szavaim neked szólnak, kedves lélek, hogy tanulj, és ne vétkezzen lelked. Mindenki megkapta a Szentlelket, hogy célba tudjon érni. Ő az, aki igaz tudást ad nektek, Ő, aki mindent áthat, és mindent betölt.

 

Te esendő nemzedék, akit tönkretett a bűn, és aki káoszba vezeted a világot, gyere, és határozd el magad, hogy megváltoztatod az életedet! Ne mondd azt, hogy az Igazság Világossága sohasem közeledett hozzád, vagy elkerült, vagy figyelmen kívül hagyott téged! Vajon azt akarod, hogy azt higgyem, csak annyit ér a reményed, mint a pelyva, amit a szél tovahord? Vagy mint a tajték, amit a viharos szél a nyílt tengerre sodor? Hallgass meg, nemzedék! Még van idő, még teljesen meg tudok engesztelődni, ha elismeritek, és megbánjátok bűneiteket! Ne mondja senki, hogy én, az Isten, nem tudok megengesztelődni! De ki ismerheti egyáltalán az én szándékaimat, Istent játszva?

 

Bizony ma mondom nektek, hogy mindazok, akik menedéket találtak bennem, ellenálltak a félelmetes gonoszságoknak és hűek maradtak hozzám, ragyogó fényként fognak világítani ebben a sötét világban, és sokakat fognak elvezetni hozzám egyik kezükben a kereszttel, másikban a rózsafüzérrel. Fényoszlopok lesznek majd ők, a sötétség kontrasztja. Ezért gyermekem, amikor az összejöveteleiken tanúságot teszel, mondd meg nekik, hogy én, az Isten, a ti Atyátok, aki a ti Teremtőtök vagyok, félretettem a koronámat, és angyalaim szeme láttára leszálltam a Mennyből, a Királyi Trónomról e szerencsétlen, Szavamtól elidegenedett nemzedéknek a szívébe, hogy emlékeztessem őket, hogy én nemzettem őket, csontjuk az én csontom, húsuk az én húsom, és ha hiábavaló a reményük, nincs eredménye a tetteiknek, ha kedvetlen és gondterhelt az életük, ez mind azért van, mert elhagytak engem.

 

….. , nézd népemet, és érezz sajnálatot a sorsa miatt. Sokan közülük nem fogják fel, el sem jut a tudatukig, hogy ez a végidő a kegyelem és az irgalom különleges ideje, mely a föld minden egyes lakójára várakozik. Imádkozz a bűnösökért, imádkozz azokért, akik nyilvánvalóan eltévelyegtek az Igazságtól. Mondd meg nekik, emlékeztesd őket, hogy mindenki úgy távozik el a földről, akárcsak egy árnyék. Alighogy megszülettetek, már nem is lesztek, de a lelketek sohasem fog megsemmisülni. Mindnyájatokat szeretlek.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.31 0 0 9352

 ”Én vagyok. Tanítsd meg gyermekeimet azokra az imákra, amelyeket adtam neked.

Pontosan. Kedves, szenteld magad teljesen nekem! Az én szándékaimat keresd, és engem dicsőíts!

Tőlem függj! Én mindvégig vezetni foglak, és kellő időben minden megvalósul.  Műveim hasonlóak egy szőlőtőhöz. Éppúgy kivirágzik és gyümölcsöt hoz a megfelelő időben, mint ahogy a szőlőtő is meghozza gyümölcsét a megfelelő időben. Viseld el kedvemért a nehézségeket, amelyek körülvesznek téged, és hagyatkozz rám, a te Istenedre! Ne veszítsd el bizalmadat! A te korszakod pusztaság; ne hagyd, hogy ez a szárazság téged is elhervasszon, gyermekem. Bíznod kell bennem! Nem én keltettelek fel a halottak közül?

Én magam vagyok a Világosság és az Élet. Engedd meg, hogy időről időre próbára tegyelek! Engedd meg, hogy vakhitben vezesselek! Engedd meg, hogy próbára tegyem és megnöveljem irántam való szeretetedet! Légy a Világosság gyermeke, élj az én Világosságomban! Én vagyok a világ Világossága, aki megszépít téged.  Maradj hűséges hozzám!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.30 0 0 9351

„….. , tudod-e mennyivel jobban szeretlek, amikor így közeledsz hozzám? Nyomorúságodban jössz, térden állva. Kiöntöd előttem szívedet. Könnyeid gyermekem, szerető könnyeid, amint utánam vágyakozol, gyógyító balzsamot öntenek Sebeimre. Ó leányom, mirhám, maradékom, mennyire szeretlek! A te sóhajod, menyasszonyom, úgy hangzik, mint millió felém szálló, szerető szó. Virágom, akit kezem szentelt meg, ne keseredj el! Ábelt ezúttal nem fogják eltiporni... Ábel élni fog.  Igen! Készíts nekem szívedben mennyországot, fáradt vagyok, és pihenésre van szükségem.  Árassz el illatoddal virágom, gyógyíts meg szereteteddel, kicsim, szépségbe öltöztetlek. Megbocsátom bűneidet, és levetheted régi ruháidat. Széppé teszlek leányom, teljesen megújítalak. ….. , szeretlek, kegyelmem veled  van. Fogd meg a kezem, vezetlek. 


O ….. , min amfivalis, Se zitao, tha zissis mono yia to Christo, to Potiri Tou ine ksekhilo me tis amarties tou cosmou, afto ine to telefteo Tou Minima, ean to arnithoun thafisso to Kheri Tou na pessi apano tous, then tha boresso alo na to kratisso ekhi varíni. Avrio …..  tha kano to thavma Mou, i ora plissiazi.

(Ó ….. , ne kételkedj! Én hívlak téged. Egyedül Krisztusért fogsz élni. Kelyhe túlcsordul a világ bűneitől. Ez az üzenet utolsó figyelmeztetése. Ha visszautasítják, hagyom, hogy keze rájuk essen. Már nem tudom tovább megtartani - súlyossá vált. ….. , nemsokára megteszem csodámat, közeledik az idő. - görögül  )

Isten országa közöttetek van.
 Gondoljatok az idők végére, gondoljatok arra, miképpen fogja ez az üzenet az Ő Testét meggyógyítani és egyesíteni . Gondoljatok arra, hogyan fog Jézus mentő terve millió lelket megmenteni. A "Béke és szeretet" üzenete visszahozza gyermekeinket a Szeretethez. Jézus megtéríti őket, mihelyt megízlelik Kenyerét, amely a szeretet  gyümölcse. A szeretet újít meg, a szeretet és az irgalom szabadít ki benneteket a Sátán gonosz hálójából. Jöjj kedves, tedd meg Isten akaratát! Mindig közeledben vagyok. Azért áldottalak meg, hogy emlékezz meg rólam.
Megtennéd ezt nekem? Fogadd békémet!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.29 0 0 9350

„….. , hívtalak téged gyermek! Mindig veled vagyok. Dicsőíts Engem minden egyes nap, mert Én állok előtted. Életre keltettelek téged, a Bennem való életre. Nagyon sokan olvassák a Bibliát, de még mindig nem élik. Sokan prédikálnak a gyülekezeteimben, de még mindig olyan dolgokról prédikálnak, amit ők nem tesznek. Egyházam szolgálója lettél, Egyházam hű szolgája, aki elviszi az üzeneteimet a békéről, a kiengesztelődésről és az egységről, és átadja a híveimnek. A célom az volt, hogy felfedd a világ előtt az Irgalmasságomat, és hogy mennyire aggódom az üdvösségükért. Mennyire nyugtalanít a megosztottságuk. Ah, leányom, bárcsak tudnád, amit én tudok, bárcsak látnád és hallanád, amit én látok és hallok a pásztoraimtól, és amit ők egymás között mondanak, megértenéd ennek a kehelynek a keserűségét. Igaz?

 

Az alázat sokakból hiányzik. A testem épsége megsérült. Ha a test elválik a fejtől, a test meghal. A pusztítás terjed, hogy pusztasággá, sivataggá tegyék Házamat.

 

Folytasd az összejöveteleket és találkozókat, ahogyan most teszed, ne fáradj bele, Galambom, mindig melletted állok. Nem vetted észre?

 

Megmutatom Magamat az arcodon jelként, hogy felbátorodj. Ne félj az árnyaktól! Én vagyok a te erős védelmed. Bízz Bennem!

 

Ami azokat a pásztorokat illeti, akik elhanyagolják a nyájamról való gondoskodást, és a legeltetést, ők olyanok, mint ahogyan az Írás mondja: „Jaj a pásztoroknak, akik elvesztik és szétszélesztik legelőm juhait - Szétszélesztettétek nyájamat, szétkergettétek, s nem törődtetek vele.” (Jer. 23,1.) – Habár egykor nagyszerűen csinálták, de feladták, és világi elveket követnek, megengedik maguknak a liberalizmust, és megfeledkeznek arról, hogy az első fogadalmuk szerint éljék az életüket.

 

Arra kértem őket, hogy verjenek gyökeret Bennem, és Rám építsenek, és maradjanak meg szilárdan a hitben, ahogy tanulták. Ha megtartották volna a Nekem tett első szerelmes ígéretüket, és nem hagyták volna, hogy földi, mulandó dolgok elcsábítsák őket, akkor ma az Házam dicsőségben tündökölne, és a nyájam nem széledt volna szét.

 

Az Igaz Élet Istenben az Én üzenetem. Ez nem emberi dogmákon vagy emberi szabályokon alapul. A szeretetemen alapszik, az Igazságon alapszik, igaz elven alapszik, erényekben gazdag, hogy a megistenülésre vezessen benneteket, és akaratomat teljes mértékben kinyilvánítsa ennek a generációnak.

Az emberiségnek adott tanításaim bizánci tanítások, fogadjátok Tőlem úgy, mint egy új keresztelési csókot, mely felemeli a halottakat egy új életre, és megmutatja nekik, hogy az igazság a Szentlélekben van.

 

A Lélek előre figyelmeztetett benneteket, hogy az utolsó napokban lesznek, akik elhagyják a hitet, és olyan tanokat választanak, melyek a démonoktól jönnek. Semmivel sem büszkélkedhetnek. Fájdalom és szenvedés jött sok nemzetre, és a Szavam még mindig nem hatotta meg őket. Megmutattam a szeretetemet az egész emberiségnek, hogy lássák könyörületességem. Néhányan azt kérdezik: „hogyan mutathatod meg a szeretetedet, mikor annyi sok nemzetet folyamatosan kardélre hánynak, és küszöbön áll az éhínség?”

 

Mégis megmutattam szeretetemet, hiszen folyamatosan emlékeztettelek benneteket és szüntelenül óvtalak titeket, leszálltam trónomról ilyen módon, hogy helyreállítsam életeteket, melyre démonok leselkedtek. A jóságom soha nem szűnik meg. De ti nem vártatok Rám, soha nem kerestetek Engem. Hívtalak benneteket, de ti inkább nem figyeltetek Rám. Megmutattam nektek irgalmamat, és áldásommal hintettelek meg benneteket, de soha nem értékeltétek. Tehát hogy mondhatja bárki is, hogy az Úr nem mutatta meg az Ő szeretetét?

 

- a ti istentelenségetek miatt, a keresztem visszautasítása miatt, melyen szívesen szenvedtem értetek, és különösen a Szentlélek elleni gyalázatért, amiért kiárasztotta rátok a kegyelmet, hogy megújítson benneteket, azt mondom nektek, nemzedék, nemzet nemzet ellen fog fordulni, vér fog folyni mindenütt. Az olajfa megszűnik majd teremni, és a föld majd megadja magát. Romlás és pusztulás jön sok városra, nagyobb, mint valaha, az idők folyamatosan változnak majd, mert az emberek elpusztítják a földet a saját bűneik és istentelenségük által. És mint ordító oroszlán, lángnyelveim lecsapnak a mennyből, féktelen tűzzel. A föld egyik sarkától a másikig lángra gyújtom a szakadékokat, a hegyeket, a völgyeket, a városokat, és elpusztítom a föld lakosságának nagy részét.

 

Miközben azok, akik megesküdtek Egyházam elpusztítására, keresztemet lefelé fordítják, ezek a pokolban fognak égni! Kétségbeesett özvegyek meztelenül fognak rohangálni, és mindazok, akik esküt tettek, hogy háborút indítanak prófétáim ellen és a szent dolgok ellen, mindnyájan keresztülmennek azokon, mit megérdemelnek. Most még biztonságban ülnek a trónjukon, de már nem sokáig. Eljövök hozzájuk bíróként, és szigorúan megítélem majd őket. Én fogom eltávolítani őket trónjukról. Habár most még álarc mögé rejtőznek, hamarosan megkeresem és leleplezem őket. Vigyázzatok! Megszégyenítem mindazokat, akik szégyenfoltok a házamban. Megengedem nekik, hogy megalázkodjanak, mivel megszegték parancsaimat. Tiszta edényt hozok azután házamba, és a szívetek örvendezni fog, és a kezemet kiterjesztem efelé az edény felé, mely a fényem által fog munkálkodni.

Szükségem van edényekre, tisztákra, akik becsületesek és készek az önátadásra. Minden emberhez kedvesek, alkalmasak arra, hogy a fiatalokat tanítsák szelídségre, engedelmességre, és az Úrban örvendezzenek.

 

- a lándzsa hegye még mindig a szívemben van, gyermekem, ah! De az idő hamarosan itt van, közelebb van, mint valaha, mikor majd bíróként megjelenek azoknak, akik a Testemet tapossák, félrevezetik a hívőket a bűnbánat és az egység útjáról, szétszélesztik a nyájamat, és szándékosan figyelmen kívül hagynak. Megtöröm hatalmukat, mikor eljön az idő, soha nem fogják kétségbe vonni.

 

Gyertek, csak a szeretetre van szükségem tőletek! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.28 0 0 9349

„Én vagyok. Az idők kezdete óta nem találkoztam olyan gyengeséggel, mint a tied! Ez elképesztő... Gyermekem, szükséged van rám, a te gyengeséged vonz engem, aki a végtelen erő vagyok. Gyengeséged megigéz, a gyengeség mindig úgy vonzott engem mint a mágnes. Hallgasd szívdobbanásaimat! Jézus vagyok, és Szent Szívem a te otthonod. Leányom, Szívem minden dobbanása a "szeretet éneke" hozzád. Eloldottam láncaidat, amelyek ehhez a világhoz kötöttek téged. Maradj elszakadva a világtól, ahogy azt öröktől fogva akartam. Ezt az elszakadást akarom minden lélektől. Gondold meg, ki más tudta volna ezt megtenni, mint én, a te Megváltód. Én szabadítottalak meg a bűn kötelékeitől, ezért támadnak az ördögök; e héten érezted közelségüket. Szenteld magad nekem, mert hűséged örömet szerez Szent Szívemnek, amely szomjas a szeretetre és a hűségre.  Jöjj fel hozzánk abba a barlangba! Ott könyörögj hozzánk! 

Szentséges Szívem ….. ! Érezd hogy szeretlek, érezd, hogy Szent Édesanyád is szeret! Engedd meg, hogy még egy kicsit igénybe vegyelek.  Mi ketten.

Én vagyok.

Nagyon közel áll ahhoz, amit ők éreznek, csakhogy az ő érzéseik  sokkal mélyebbek és világosabbak.

Igen, nagyon sokat szenvednek. Ha földi életükben sohasem vágyakoztak utánam, a tisztítóhelyen megtanulnak utánam vágyakozni, de ott nem látják Arcomat, és ez a vágy  égeti őket.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.28 0 0 9348

Mindegyikünk tudja, mit akarnál, amikor a kényelmedet nézed

De ha az igazságban nézed, akkor rábólintasz arra, inkább a Földön találkozz a tisztítótűzzel, minthogy a pokolba kerülj

Így be kell látnod, hogy teljesen jogos az, ha amit adsz, abban már a Földön részesülj

És meg kell értened, hogy az Isten szentjeit ne bántsd, mert akkor hamar utolér az, amit adtál nekik

Sokkal inkább úgy vedd, ha megsegíted őket, akkor meg leszel segítve már a Földön

Belekóstolva mit jelent a mennyország, és mit jelent a pokol

És ne tiltakozz a Föld Rendje ellen, mert akkor magadnak mondasz ellen

És mennyivel inkább hálás leszel érte, ha belépsz a szentek közé

Hiszen nem kevesebbre lettél meghívva

És az abból nézve nem egy nehéz feladat, hiszen kevéssel fizetsz a sokért, és nem mást kell ahhoz adnod, egyedül az akaratodat, az erőben ahhoz meg részesülsz

És egy nagy nehézséged lesz, az, hogy mennyire temetkeztél be a földbe

A ragaszkodásod az elmúlóhoz a nehézséged

De van egy segítséged, és az az engedelmesség

És az engedelmességed mértéke gyorsítja, vagy lassítja le a haladásod

A tapasztalásaid utáni kétségeiddel meg ne fáraszd azt, Aki emel téged  

Hanem hívd segítségül Szent Nevét, hogy kiemeljen abból téged

Arra meg ne várj, hogy cselekedje azt, ami a feladatod, hanem amikor cselekszed, megerősít

Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.27 0 0 9347

„Én, Jézus, leszek mindig a védelmed. Ne veszítsd el a békét, amelyet én adtam neked... A te táplálékod az, hogy megteszed akaratomat. A kegyelem által emeltelek fel, hogy követem légy. A kegyelem által fogod befejezni művedet velem együtt. Ne lepődj meg azon a módon, ahogyan üzenetemet terjesztettem! Nyisd ki füledet leányom és hallgasd lépésem hangját! Nem vagyok messze tőled. Dolgozz Egyházamért! Én, Jézus, készítettem neked vizet, hogy igyál és frissülj fel. Tudom, hogy nehéz átjutni ezen a könyörtelen sivatagon, leányom, de veled vagyok.

 

Én, a te mennyei Atyád, megáldalak téged. Minden szó, amelyet kiejtesz rólam, megdicsőít engem. Minden szív, amelyet beszédeddel meghódítasz, megszentel téged... minden seb, amelyet igazságtalanul ütnek rajtad, megtisztítja lelkedet és közelebb hoz hozzám. Ha mindenki elhagyna, még legjobb barátod is, én sohasem foglak elhagyni. Gyönyörűségem vagy. Gyönyörűségemet lelem abban is, hogy vezetlek. Rád bíztam művemet, ezért mint lámpást, tartsd égve és világíts vele!

A te korszakod sötét, gyermekem. De ha felhasználod, amit prédikáltam neked, sokan meg fogják látni az Utat, és meg fogják érteni, hogy én vagyok számukra az élet Forrása. Sokakat magamhoz vonzok, és örülni fognak a világosságnak, amelyet én adok nekik. És ebben a világosságban, amit rájuk árasztok, meg fogják ismerni az egyedüli Igazságot. Felismerik, hogy egyedül én vagyok az igaz Isten, és Jézus Krisztus, az én egyetlen Fiam az uralkodók Ura, a Messiás. Tanításom Szavam jobb ismeretét fogja nyújtani nekik. Mindezt azért mondtam el neked, hogy békét és vigasztalást találj bennem. Ne feledd, leányom, hogy a veszély idején fel foglak emelni. Biztosítalak, hogy el fogsz érni az út végére, amelyet számodra kijelöltem. Bár továbbra is az ellentmondás jele leszel, velem együtt fogod befejezni küldetésedet, és meg fogsz dicsőíteni engem...

 


"Pethi mou" a Mindenhatónak üzenetében rejlő szándéka oly mélyreható, hogy sokan meg fognak gyógyulni. Fiam veled van. Én is veled vagyok. Azért jöttem, hogy újból biztosítsalak segítségemről... Mosolygó arccal add át adományaidat! Továbbra is szerezz örömet Istennek, prófétálj és mutasd meg minden nemzetnek azt, amit valóban kinyilatkoztatott neked, hogy mindazok, akik hallgatnak téged, elismerjék Őt Üdvözítőnek és Szeretetnek... Továbbra is vígy minden lelket Isten bensőséges közelségébe! Vond be gyermekeimet Isten isteni szeretetébe! És te leányom, növekedj az Ő Lelkében és ne érezz soha lehangoltságot! Terjeszd üzenetét, ahogy most teszed, és érezd magad biztonságban! Veled az Isten...



….. , nem olvastad?

"Mert amint a vőlegény
feleségül veszi a leányt,
úgy fog frigyre lépni veled
fölépítőd;

és amint a vőlegény
örül a menyasszonynak,
úgy leli örömét benned
Istened."

 

Tudd ….. , hogy valahányszor felébred egy lélek és megtalálja Istent, az egész menny örvendezik és olyan boldogan ünnepel, mint az emberek, amikor esküvőre hívják meg őket... Szeretném megmondani neked, hogy sokszor növelted örömünket a mennyben, amikor semmiségedben a Mindenhatót dicsőítetted és lelkeket hoztál, hogy szeressék Istent. Ezért ne félj!

És most újból írd le, amit egy táblára és egy könyvbe írtak réges régen, de tanúságuk fennmaradt örökre, hogy szolgálja az eljövendő időket:

"Bizony lázongó nép ez, hazug fiak,
olyan fiak, akik nem akarnak
az Úr szavára hallgatni.


A látnokoknak azt mondják:
,Ne lássatok!'
A prófétáknak meg
,Ne jövendöljetek nekünk igazat!'
Mondjatok inkább hízelgő dolgokat,
prófétáljatok csalárdságokat!
Térjetek le az útról,
hagyjátok el az ösvényt,
s hagyjatok nekünk békét
Izrael Szentjével!"

 

Rövid időn belül, igen rövid időn belül el fog jönni a Szent Isten mint emésztő tűznek lángja. Meg fogja lepni a gőgöst, de az alázatos örvendezni fog, hogy Istenbe helyezte reménységét.

A magasságból jön a megmentés. Az Uralkodó lehajol a mennyből, hogy jóságos legyen hozzátok. Ezért, aki figyel hívására és bűnbánattal készül föl, olyan, mint az okos ember, aki sziklára építette házát. Az Úr a ti Sziklátok.  Én vagyok házatok őre és az Úr a ti házatok alapja...
  És most, Magasságbelinek leánya, még egy figyelmeztetés: Maradj Istenbe gyökerezve, az Ő szeretetében, és egyetlen támadás sem lesz képes megrázni téged! Maradj egyesülve a Szentháromsággal, és a kísértésekkel szemben tanúsított szilárd ellenállásoddal fogod megrendíteni vádlóidat. Maradj a Szentháromságban, és lesz erőd, hogy kitarts mindvégig ebben a küzdelemben. Soha ne add meg magad!

Elégséges kegyelmet fogsz kapni Isten saját dicsőséges hatalmától, hogy befejezd küldetésedet. Mindent teljes békességben teszel majd, és meg fogod tanulni, hogy bámulatos örömmel viseld el megpróbáltatásaidat.
  Dicsőség Neki, aki rád árasztja kegyelmét, hogy megtartson világosságában, kegyelmét adja, hogy fenntartsa igazságosságát, erejét adja, hogy parancsolatai szerint segítsen neked élni. Jahve igazságos és jó, könyörülettel teli gyermekei iránt. Hűséges és igaz minden időben, bőkezűen kínálja fel adományait, és osztja kincseit, minden lelket Szívébe vonva. Ne félj! Jahve veled  van.
Szent Mihály,
Jahvének, Istennek arkangyala”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!