Keresés

Részletes keresés

ejropalepke Creative Commons License 2009.07.30 0 0 7552

Jej, jej, nem tetszene, el lenne verve fenekem, ne ezzel kecsegtess!

Mellesleg jeleztem, elkevertem jeleket, de sebesen rendbe tettem, s lejegyeztem pettyeket.

Nem mehetek el nesztelen emellett, te rendelsz ten jegyzetet, melyet en rendesen megteszek, bezzeg mely esetben rendeltem verset (kereteset), elengedted fejlebernyeged mellett. Rendes tett ez?

Vejednek verselsz, nekem meg nem, rengeteg hete feleslegesen veszteglek erre.

Ellenben e new helyzetek szerfelett felkevertek, melyek lehetnek ezek, melyeket emlegetett jegyzetben sem lelhetem meg.

Este elmentem feketeleves-terembe, mely helyen egy kebles neveldemesterrel csevegtem s jeges, epres kerekeket ettem.

Te Teve, mely lett telephelyem? Egy fertelem! Nem lehet semerre csellengned benne, ne menj szertevert stejneknek. Ez megy rengeteg hete, s befejezte es messze, esetleg decemberben.

Meglestem terveket, mely lesz telephelycenter, s nem tetszettek. Stejn, stejn s egyre stejn, semerre egy leveles, s melyre letelepedhetsz, ez es kellemetlen stejn, melyen nem terpeszkedhetsz kedvedre.

Nem lesz meg, mellyel kecsegtetve lett e telephely kettesezertenre.

Dedede neked s nekem meglesz tervezett tett?

Előzmény: PuPu (7551)
PuPu Creative Commons License 2009.07.29 0 0 7551

Huhhh!Helytelenek e ?jelek, helytelenek...

Pettyekkel egy keveset rendezted elvermelt helyzeted, de nem teljesen, - when megejtem veled szexet, lehet, cseppet elverem feneked, - ez meglehet perverz lesz, de meg kell neveljelek, mert egy elszemtelenedett lepke fene kellemetlen lehet.

Depersze emellett megszeretgetlek, - nem lesz teljesen kellemetlen, - legfeljebb kerek feneked egy cseppet veres lesz, s legkevesebb egy hetet elejeden heversz estelente...

Hetet befejezve vejem negyven + ten lesz, meg lesz lepve, meg lesz rengeteg frendje, lesz eledel, meg vedelhetnek megjelentek, - mellesleg jegyeztem egy verset, melyet zene mellett zenghetnek el frendek, - remek lesz.

Nem vezetek kerekes szerkezetet, egy cseppet szeszelek, ezt tervezem.

Depersze emellett sem feledhetlek el, beszeszelve elkeretesellek s lehet, lejegyzem, melyet kell tennem veled perspektben.

Csepp szesszel kenegetve eszem penge lesz, s new helyzeteket tervezek, melyeket Kellemes-smell Kertben sem lelhetsz meg!

Szeretlek!

:O)))

Előzmény: ejropalepke (7550)
ejropalepke Creative Commons License 2009.07.29 0 0 7550

Jej, rettenetes, elkevertem jelet, s petty helyett egyebet jeleztem!

Rendesen ten szerelmes pettyet teszek: ..........

Előzmény: ejropalepke (7549)
ejropalepke Creative Commons License 2009.07.29 0 0 7549
Rendben, lejegyzem:

Szeretlek kedves Tevecsem?

Szeretlek eszes Tevecsem?

Szeretlek veres elves Tevecsem?

Szeretlek deres fejes Tevecsem?

Szeretlek meglett Tevecsem.

Szeretlek cseles Tevecsem?

Szeretlek szellemes Tevecsem?

Szeretlek felette nemes Tevecsem?

Szeretlek meredt nemes szerves Tevecsem?

Szeretlek kekec kedvvel es Tevecsem?

Előzmény: PuPu (7547)
PuPu Creative Commons License 2009.07.28 0 0 7548

Better rettegek, then lereccsenjen!

Lengjen, de legyen helyen!

:O)))))

Előzmény: zilah (7545)
PuPu Creative Commons License 2009.07.28 0 0 7547

Nevelt gyerekeket erste helyen szeretned kell, s nem feledned: ezek gyerekek, melyek ezer elven nevelkednek, s neked kell ezen elveket egybeterelgetned, segedelmezned, legyenek eszesek s kedvesek, ne verekedjenek ellenben csevegjenek, lelkesedhessenek, nevethessenek.

S szerethessenek,  - egyebet nem lelve, esetleg egyebek mellett Lepkenenet, mert mely gyermek nem lel szeretetre, e  gyermek felnevelkedve es szeretettelen lesz.

S mely gyermek nem cseveg, verekedve kell rendet tegyen, when veszekednek vele.

Nem kedvelem embereket, melyek elveket zengenek, de ezek jegyzethelyen nembeeszeltek, ezen emberek  rendre megfellebbezhetetlenek, - ne engedj ennek, mert te egy rendes emberke lehetsz neveldehelyeden (es), s neked nem kell jegyzetet lesned, mely elvek mellett nevelj.

De szeptember jelenleg messze, jelenleg hevergess s kellemes eseteken menjen eszed - tervezz esetleg szexet velem!!!

S szerelemre: nem nekem kell megengesztelnem kegyedet, nem tettem helytelent ellenedre, deellenbenkegyed...

Lehet esetleg megengesztelned, - tenszer jegyezd le nekem: Tevecs szeretlek!

- de nem lehet megrengetegszerezned netszerkezeteddel e jegyzetet, -  tenszer kell bejegyezned!!!

S persze, ever eszemben keverex, - egyes esetekben nekem nem kellemes helyzetekben keretesellek el s ez esetben kedvem fekete lesz, egyszer-egyszer meg feldereng kecses tested, mely nextben esetleg kezemben lehet.

Lehet?

:O))))

Előzmény: ejropalepke (7546)
ejropalepke Creative Commons License 2009.07.28 0 0 7546

Egyszerre eszembe ment, nem messze szeptember. Kereteseld el, Tevecs, terveket szerkesztek szeptemberre, melyeket kellene tennem nevelt gyerekekkel.

Meg frendem szerkesztette neveldehelyes esetekkel tele jegyzetet szemelgetek, mellyel nem keveset perlekedem, mert nem lehet egyeznem egyes elvekkel.

Jelenleg megen experementet teszek, egyes elveket beemeljek fejembe, melyeket frend rengeteg esztendeje cseveg, s egyszer-egyszer tetszenek es.

Persze e frendem nem nevel rendszeresen neveldehelyen, esetleg mely esetben kedve kerekedett, bemegy egy felette rendezett helyre, de ezt nem veszem rendszeres cselekedetnek, s jegyzete megett nem lelem megszenvedetteket.

Ellenben lejegyzett pettyed szerfelett kedvemre lett!

Ez rendben lenne, ezzel megengesztetett lelkem (e keddre), s felkevert lelkemesmeretem es lecsendesedett. (Te szemed elejbe meztelen veszteglek, lehetetlen elfednem cseleket.)

Kellemesen elmerengek kedvesemen, mely cselekedetet lehetne vele kettesben tennem.

Teszem...

Jej, segedelmezz, nem megy eszembe egy sem!

S te, te, melyeket teszel?

Lettem-e eszedben?

Előzmény: PuPu (7544)
zilah Creative Commons License 2009.07.28 0 0 7545

Ej, nem reccsenhet le:O))

Előzmény: PuPu (7541)
PuPu Creative Commons License 2009.07.27 0 0 7544

Perembetteresek egyre nemkevesebben lesznek, de ez be lesz fejezve, when better lesz Leben errefele, - ezzel egyszerre megeszesednek.

Elkeseredett embereknek kell egy eszme, kellenek ellenfelek s kell egy ember, mely vezet.

Ez ellen persze tehetne nemzet, de jelenleg trend vereseknek nem kedvez, ketrectelenek meg elnyekkentek, s eme eszme jelenleg errefele nem nyer...

S szerelem...

Nem kellene csepp fejed szerteverned helyettem, - ne te szegezd le, szeretlek e, esetleg nem.

Rendesen felcseperedtem, nem kell helyettem eszeskedned.

Szeretlek s petty.

Deellenben te, when szerelmem ellen teszel, egyszerre nekem esel, ezzel csendesedhet le felkevert lelked-esmereted ...

S persze rengetlek kedvvel s lelkesen, - ehhez bele kellene telepedned kezembe s elengedned tested-lelked, s szemed elfedned...

S helyeslem, nem nyekeregsz, mert ezzel felhergelsz, - helyette szeress!

Előzmény: ejropalepke (7542)
HarcsaLidi Creative Commons License 2009.07.27 0 0 7543
Előzmény: ejropalepke (7542)
ejropalepke Creative Commons License 2009.07.27 0 0 7542

Meglelted emlegetett fertelmes embert, mely elnyerte, melyet kellett. Nem kellene engedje nemzet jelenleg lett perembetterest, melynek kettes neve s eszmerendszere teljesen egyezve lett emlegetettel, elmenjen vele messze gebe. Jelzem, nekem jelen percben es megengedhetetlen messze ment, ezt sem lehetne egy rendes nemzetben.

S szerelem...

Nem renghet meg, mely meg sem telepedett benned.

Bezzeg en mely rengeteg percet merengek egyszer elkerekedett, egyszer lefedett szemekkel! Ellesek jegyzet felett, elengedem csevejeket fejlebernyegem mellett, mert egyre te menetelsz eszemben.

E percekben es szerelmes zengzetek lettek fejlebernyegembe eregetve, melyek veres szervemet szefelett keseregtetnek, mert nem rengetsz engem.

De sebesen befejezem nyekerget, mert esmerem, nem kedveled, mely esetben ezt teszem.

Előzmény: PuPu (7539)
PuPu Creative Commons License 2009.07.27 0 0 7541

Megdermed?

Persze, s lereccsen!

Nem helyeslem, lelj nekem kellemesebb helyzetet!

Előzmény: zilah (7540)
zilah Creative Commons License 2009.07.27 0 0 7540

Hej Teve! Leltem Neked egy jeges terepet,

mely helyen egyes szerved megdermed.

Szerfelett kellemes lehet :O))

Előzmény: PuPu (7526)
PuPu Creative Commons License 2009.07.26 0 0 7539

Vajna és Szálasi.Egy feltettet leltem, erre nem leltem feleletet, - esetleg egy embert nevezhetek meg, melynek neve egybcsenghet betteres erste emberrel, - egyebet nem.

Embered neve eleje megfelel Better-nek, - egy cseppet elszerkesztve, (kenyeret kenhetsz vele...), - kettes fele meg "ne" helyett egy n+erste betve nemzetes nyelvnek...

Deellenben e leveled le lett kenve, - nesze neked, nem nyekereghecc te teve, jegyeztem neked... - ezt elszemelgetve megreng szerelmem, mert sejtem, egyebekkel kedveskedsz helyettem, nem engem szerecc...

Letzte leveled, melyben jegyzeted elemezted kedves, kellemesen esett, - depersze nem lehetsz ketteszer kedves velem, mert elszemtelenedek, - nemde?

:O(((

Előzmény: ejropalepke (7538)
ejropalepke Creative Commons License 2009.07.26 0 0 7538

Csendesen teltek percek, elhevertem s jegyzetet szemelgettem.

Cseppet csevegtem egy kedves kebles frendemmel telephelycenterben.

Egyebekben meg Teve nem Tevecsem, mert ez lenne, nem felejtene el feleleteket. Nemegy feltettet lejegyeztem lejjebb, de te eltevegelsz mellette.

Előzmény: PuPu (7537)
PuPu Creative Commons License 2009.07.26 0 0 7537

Kellemes reggelt Lepkem!

Kerek gelb stern fenn nevet, - kellemes lesz e gyeny!

Rendezkednem kell egy cseppet, meg megszerelnem egy szerkezetet, de ezt befejezve hevergethetek meg jegyzeteket szemelgethetek, - + meglesem kerekes-versenyt teleszerkezetben...

Jegyzet, melyet emlegetsz el lesz szemelgetve, - fedele sem kellemetlen, - persze el kellett kereteselnem e keblest meztelen, mert nedv-dressze nem felel meg jelen trendnek...

Te melyeket teszel?

Menetelsz hegyekben?

Gyerekekkel tekerex?

Eledelt kevergetsz?

Teljen kellemesen cejted, s ne feledd tevecsed, mely szeret!

Előzmény: ejropalepke (7534)
PuPu Creative Commons License 2009.07.26 0 0 7536

Frendek tekeregtek erre, jelenleg mentek el.

Reggel terjedelmesebbet jegyzek, de nem feledtelek el, s elszenderedve szemem megett leszel...

Előzmény: ejropalepke (7534)
ejropalepke Creative Commons License 2009.07.25 0 0 7535
Ebben egyeznem kell veled: rendes nemzetes ember nem keverget, szemelget fertelmes jegyzetet, helyette nyeregbe telepedve peckesen menetel, teszem Pesten, hetes kerben, s nyereg nemfelett tesz el eledelt.
Előzmény: Törölt nick (7527)
ejropalepke Creative Commons License 2009.07.25 0 0 7534

Minden együtt van benne, amit kedvelsz: a közelmúlt történelme, fordulatos cselekmény, izgalmas történetszövés.Jesssz!

Lesd, eme elszemtelenedett tehene elejbe lejegyezte, ez lesz feleletem.

Cseles s kekec jegyzetekkel kergetne nembe termetes fejlebernyegest, de ez eszesen cserjelevelesben csendben elrejtekezett, s nem enged cseleknek.

De Tevecs, mely remek jegyzetre leltem, mely neked es tetszene! Lesd, ez fedele, melyet beszerkesztettem. Egyenesen letehetetlen!

Negyven elejbe mennek esetek, mely legelejbe lengyeleknek, emegett nem egy nemzetnek lett fekete esztendeje.

Keserves, egyes esetekben, fekete egyletben jelenre esmerek.

Hehe (persze nem es nevetek!), te esmered nevet, mely negyvenben nyeleskeresztes egyletet vezette? Egy-egy betvet elveszel, s megleled, mely jelenben fertelmes egylet egyes embere.

Esetleg nem szerzed be e jegyzetet, kettesezertenben megleplek vele, mert el kell szemelgetned.

Egyebekben meg egyes tevejellegeseket szerencse szerfelett kedvel, egyszer nyernek Fertelmes szerzet jegyzetet verve es,  s szerelemben es.

Bezzeg lepkejellegesek vesztenek ebben es meg emebben es.

Előzmény: PuPu (7532)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.25 0 0 7533

Nem leszel meglepetve re-jegyzetet lesve. Le lesz jegyezve, Lepke szeret, de ne feledd, Lepke nem spent veled egyetlenegy percet sem, nem smellt teveheert, Teve nem szellentett Lepke elejbe, Lepke meg nem berzenkedett never, when Teve beszeszelve, szerelemszervet ernyedten lengetve ment fel, s le, nem lelve helyet, helyesebben, nem felesmerve, beszeszelt Teve merre leledz.

Előzmény: PuPu (7532)
PuPu Creative Commons License 2009.07.25 0 0 7532

Kellemes reggelt Lepkem!

Szerecc e ?

PuPu Creative Commons License 2009.07.25 0 0 7531
Fel leszel szeletelve...:O))))
Előzmény: PuPu (7530)
PuPu Creative Commons License 2009.07.25 0 0 7530

Tehencske, egyszer nyerek, veszek neked jegyet flejschmesterhez, te leszel lexebb szelet, melyet megleshetnek!

Előzmény: Törölt nick (7529)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.24 0 0 7529

Te Teve!

Nem, ezt nem tehetem. Nem engedhetem meg thet, centek elmenjenek szeszre. Ellenben megengedem, verd, de vedd eszedbe, lehet, tenyereden serte terem....

Szeretettel: Tehen

Előzmény: PuPu (7528)
PuPu Creative Commons License 2009.07.24 0 0 7528

Bekecs, lepel elvetve, ellenben fertelmes jegyzetek mellett vedelnem kellene.

Erre centet nem lelek, - nembe kell tenned tested eckre, s beszedett gelden vehetsz nekem szeszeket.

Ne kelletlenkedj, megy ez neked!

Előzmény: Törölt nick (7527)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.24 0 0 7527

Te Teve!

Nem kellene verned fertelmes jegyzeteket, mert rengeteg geldet vesztesz, when ever. Leventeve meg nem tehet szert new bekecsre.

Tedd meg kedves Teve, ne verj jegyzeteket, ne szertelenkedd el centeket, ellenben legyen meg Leventeve new bekecse! Vesd szemed gyermekedre!

(Persze nekem es kell lepel, nem lelek egyet sem, melyben rendesen elmehetek.)

Szeretettel: Tehen

Előzmény: PuPu (7526)
PuPu Creative Commons License 2009.07.24 0 0 7526

Helyzet rendezve, leveles-elem felszeletelve, kert elrendezve, helyzet bejelentve, - elheverhetek...

Gyermekem reggel megy Nemzetes Tengerre, vele csevegtem,jelenleg meg net-szerkezeten Legfertelmesebb Szent Jegyzete lesz verve, - meglesem, nyerek-e, esetleg vesztek?

S esetleg vesztek, velem lesz e szerencse szerelemben?

Előzmény: ejropalepke (7525)
ejropalepke Creative Commons License 2009.07.24 0 0 7525

Jej, Tevecs, ez felette kellemetlen eset. Szerencse, nem fejedre esett leveles, s nem lett seteeseted.

Egyebekben es reszketek, e kegyetlen meleg nem terhel meg, veres szerved nem lesz beteg?

Ez lenne kellemes nekem, egyetlen teher nehezedne veres szervedre, s ez lepke keltette szerelem lenne.

Este elmentem telepcenterbe, de feleslegesen tekeregtem, mert este sem leltem enyhet fertelmes melegben.

Frendnene, mely Nemmessze-Keleten cselleng, lejegyezte, e helyen mely rettentes melegben szenved, de lesem, petty ez lett nemzethelyen es, szelek es perzselnek, ehhez nem kell elmenjek lejjebb, meglelem ezt helyben.

S persze lehetetlen felednem Tevecsem.

Előzmény: PuPu (7524)
PuPu Creative Commons License 2009.07.24 0 0 7524

A teraszra esett, fene egye meg...Lepkem, kereteseld el, este fele elment s rettenetes szelet leshettem, s ez egyszerre elreccsentett egy levelest fejem felett, - leveles-elem leesett s szerteverte ereszemet.

Mehetek s rendezkedhetek, - be kell jelentenem, meg kereshetek egy eresz-mestert, meg rendet kell tennem kertemben, mert jelenleg felette rendetlen.

De nem feledlek - te se feledj engem!

Előzmény: ejropalepke (7522)
PuPu Creative Commons License 2009.07.23 0 0 7523

Jejjj, jejjj, de meleg lett errefele!

Csepp gyereknek eresztettem egy terjedelmesebb cseberbe nedvet, beletettem, letelepedtem mellette, lestem s elmerengtem: best lenne belemennem e cseberbe, de fenekem terjedelmesebb s lehet, e cseberrel fenekemen kellene cepekednem desertben, s berberek fetrengve nevetnek, - elvetettem ezen elnyekkenten meglett tervet...

Lepkem, kellemes lenne veled nedvekben, - esetleg egy meleg tengerben, - nem lenne szexmentes, ezt sejtheted.

De e helyzetben ennen levemben fetrengve ezen legfeljebb elmerenghetek...

De feledsz e engem, te Lepke?

Előzmény: ejropalepke (7522)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!