4es Golfba szeretnék a 7végén egy Kenwood érintoképernyot beszerelni. Hová érdemes rakni a vevoegységet (Receiver)?
Bal hátul, a elsosegélydoboznál már foglalt, oda került a CD váltó annak idején. A kesztyutartóban, vagy alatta a lábrészben elhelyezni vmit, már a cd-tár beszerelésekor is rossz 5letnek tunt.
Én arról érdeklődnék, hogy van-e a piacon olyan komplett szerkezet, amiben mindent megtalálok egyszerre (GPS, dugófigyelő, cd-dvd lejátszó, nagy kijelző, mp3, talán még belső winchester is), és hogy ezek kb milyen áron elérhetőek, ill. megéri-e.
Minden segítséget előre is köszönök, gyakorlatilag a neten sehogysem találtam ilyesmit.
Mostanában készülök hifi-t tenni a kocsimba. Gyárilag semmi nincs benne:(
A kérdésem az lenne, hogy bár tudom "minden kocsiba más", illetve "más zenéhez más", illetve "embere válogatja" a válasz minden olyan kérdésre, mely az irányban tapogatózik milyen részegységei legyenek a rendszernek, mégis megkérdezem, szóval milyen fejet, milyen komponenst előre, milyen mély és sub.
Nem igazán vagyok otthon az autóhifiben, a jelenlegi tudásom is kb 5-6 évvel ezelőtti körülnézés a piacon, illetve mostanában 1-2 heti folyamatos fórumolvasás:)
Szóval nem tudom jó -e a Kicker, illetve pont ez az összeállítás, illetve a kenwood-ot milyen fán eszik. (Bár csak jókat hallottam kenvúdról, kickerről semmit)
A JBL pártiság nem véletlen, akit megkérdeztem arról tudott nyilatkozni, és jókat.
Egyébként nagyon ALPINE párti is vagyok (az a legjobban), viszont ugy tudom egy 30-40ezres kategoriában még lehet hogy jobban járok egy másik tipus, gazdagabban felszerelet modelljével, ha nem, szóljatok, lehet hogy ég és föld a minőség.
Viszont irtátok hogy van valami "element" komponens hangszoró, az kinek a mije pontosan?
Egyébként az irány, illetve a cél, egy viszonylag olcsón, minőségi hangzás, olyan alsó kategória teteje, közép alja. Zeneileg elég vegyes a kép, inkább elektronikus zenét többnyire, normális, nem dübörgő hangerőn. Ha lehet 100 alatt a rendszer álljon meg, mert mellé akarok még hangszigetelést, illetve az első ajtók kárpitját is heggeszteni kell majd... (+ kábelek, beszerelés)
Aki tud nekem segíteni, annak köszönöm előre is, de ha véletlen valaki valamelyik rendszerből egy darabot "leszólna", az se kiméljen, mindenre vevő vagyok, mégegyszer mondom nem vagyok szaki.
Hello!Hát elég nyomi szerintem.Nem egy kézreálló gombkombináció,előlap tervezés.Ha egy 10-essel megtolod adok egy 6900IB-t.(40e.-be)Egyszer kell valami normálisat venni.Az ennél sokkal jobb mindenben.Ha érdekel küld egy mailt,címem publikus.
Üdvözlök mindenkit! Keresek bontott, roncs ROADSTAR CD-302; CD303; CD811; vagy más ROADSTAR CD-s autórádiót. A tuner kellene belőle, a tipusa HK201V ( az antenna csatlakozó alatt van egy kis fém dobozka ). Fotót itt találsz róla: http://ha7juq.atw.hu/elado/kf2.JPG Köszönöm. Ajánlatokat a 06 30 2 445 664 telefonra vagy E-mailban kérnék. E-mail: bakker11@citromail.hu Minden jót!
Egyébként nekem is lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy punto CD lejátszó kódjának ügyében tud-e még valaki segíteni, mivel Audi80-tól még nem jött válasz.
Ha van valaki akinek van kódtörő programja, az légyszi szóljon!
Az az igazság, hogy az átlátszó búra kifejezésbe elég sok minden belefér de ebből nem derül ki, hogy te most sima lexus optikásat, vagy ledes akarsz?
Lexus optika (Stilo)
Ledes lámpatest (Gande punto)
De egyébként ezek nem csak sima lámpabúrák, hanem egész lámpatestek, de nem tudom, hogy egyáltalán erre gondoltál-e.
Ha igen, és érdekel, akkor a Dreamtuningot tudom ajánlani, van webshopjuk, és elég sok minden van benne. Én nem láttam benne Bravo hátsó lámpát, de ha jól tudom, akkor minden autótípushoz tudnak rendelni 1-2 hét alatt.
Bár nem autohifi a kérdése, érdeklne, van-e fiat bravo tulaj itt, akinek esetleg van az autóján valamiféle optikai tuning.. kimondottan arra gondoltam, hogy szeretnék a hátsó lámpabúrák és az oldalsó indexbúrák helyett olyan átlátszó búrákat, amikkel az új autók jönnek ki. Ha esetleg tud valaki akár net elérhetőséget vagy boltcimet adni, ahol iylen dolgokat lehetne beszerezni, akkor annak hozzászólását megköszönöm...
Nem tudom, hogy jó helyen keresgélek-e, de egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Nemrég vettem egy fiat punto II-t, gyári balupunkt cd-lejátszóval, és hát már eleve úgy adták el nekem, hogy nincs meg a kódja. Akkor nem nagyon zavart, mert másikat akartam venni bele, viszont ez most egy kicsit eltolódik.
Azt szeretném kérdezni, hogy a lejátszón található számok alapján valaki tud-e nekem (akár priviben) kódot mondani hozzá?
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Az autóm most esett át egy motorgenerálon, amikor is ugye az akksit is kiszedték. Azóta az van, hogy nincs hang, ugyanis az erősítőt nem kötötték vissza az akkumulátorra. KÉrdésem az, hogy hogyan kell visszakötni? Van egy GND és egy B+ nevű kábel, ez azt jelenti, hogy előbbit a mínuszra, utóbbit a pluszra, és kész is? Nem mertem kipróbálni, mert én tök hülye vagyok az ilyesmihez...
Egy közepes minőségű autóhifi rendszerben hallok egy magas sípoló hangot. Nem is mindig. És borzasztó hallkan. Ez mi lehet? A motor fordulatszámával egyenes arányban van. Generátor? Mit lehet ez ellen tenni?