Keresés

Részletes keresés

Alternative Thor Creative Commons License 2019.11.12 0 0 29070

Én ezeket, amiket sorolsz, nem tartom meggyőzőnek a gazdaság szempontjából, de ezt hosszadalmas lenne kifejteni, biztos tudása meg egyikünknek sincs a valós helyzetről, úgyhogy majd akkor folytassuk, ha történik valami. De mondjuk attól egyelőre nem kell tartanod, hogy bármit is osztogatna a baloldal ugyebár minimum 2022-ig.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29067)
sergiototta Creative Commons License 2019.11.12 0 0 29069

"Az az angol vagy ausztrál nyilvánvalóan nem a saját élményeit dolgozza fel, hanem amit a médiában lát/hall. És hát az, hogy külföldön a médiában mit tartanak fontosnak kiemelni és milyen körítéssel, az megint egy másik történet."

 

Mindenki a médiából tájékozódik. A mi képünk is ez alapján alakul ki a világról. Szerencsés helyzetben egy országban az ember többféle médiát fogyaszthat és ennek hatására többféle szemszögből bemutatásra kerülhet egy-egy téma, mert ugye semmi se fekete meg fehér. Itthon pont ezt igyekszik elvenni a fidesz és csak propaganda csatornákat fenntartani.

 

"Ezért utáltuk és néztük le a dózsát, honvédot, vasast évtizedekig."

 

Mostanra viszont kiderült, hogy nagyon sok ember csak irigy volt a kivételezett csapatokra.

Előzmény: Küzdeni mindig! (29064)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.12 0 0 29068

Nekem Tom Hanks szavai ugranak be, miután egy hajnali forgatásról hazafelé azon bámult, hogy Budapesten magányos nők nyugodtan sétálnak az utcán.

Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.12 0 0 29067

Bajnai mindent megtett - talán egyedüliként a balos miniszterelnökök közül, hogy valahogy helyrebillentse a pénzügyi mérleget. Ha Bajnai állna most lábujjhegyen jelentkezve a miniszterelnöki székért, és sokan hitelesnek tartanák, azt megérteném. De nem neki vannak ambíciói a politikában, hanem Gyurcsánynak. Annak a Gyurcsánynak, akinek aktív szerepe volt a Megyó 100 napos programjában, aki alatt 10.000 iskolát zártak be (de ugye a Fidesz tette tönkre az oktatást) aki amerre járt hátba szúrt mindenkit és csak romokat hagyott maga után. Három nőnek fogadott örök hűséget, minden bizonnyal véletlenül mindegyik vagyonos családból származott.

 

Én elfogadom, hogy trükköznek a számokkal (csak annak a statisztikának hiszek, amelyiket én hamisítottam) de azt nem, hogy ne lenne rendben a gazdaság. Nekem nem kellenek ksh-számok, hiszek a szememnek. Amerre megyek (és hidd el elég sokat utazok itthon) mindenhol épülő utak (igen, Mészárosék építik) házak, erősödő ország. Fél évre előre nem találsz olyan hosszú hétvégét, ahol ne lennének tele a wellness-szállodák. Régen reggelente Törökbálint után kezdett beállni a sor az M7-esen, ma Érdnél, 400-forintos benzinárnál. Napi 17ezer forintért nem találsz segédmunkást, sőt, kollégám napi 30ezerért nem talált Leányfalun. A végén ő állt be a mester mellé. A volt kempó edzőm árufeltöltéssel havi nettó(!!) 400 és 450ezer forint között keres. Három napja beszélgettem Liverpool Petivel (ős kettes szektoros) aki eddig ki-be járt a börtönbe, most beállt dolgozni a nagybani piacra, mert "így is geci jól lehet keresni". Menj egy hétköznap délelőtt egy plázába, nézd meg milyen költés van, hihetetlen.

Na ennek lesz vége ahogy a ballibek hatalomra kerülnek.

Ők ugyanis mindig egy unalomig ismert sémával dolgoznak.

Átveszik a kormányzást, indul a dőzsi-habzsi (lásd 100 napos program) több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak, rémlik még? Mikor elfogy a mások pénze amit szét lehet osztani, akkor jön a szokásos hitelfelvétel (kiváló konstrukciós IMF hitel, bűn lenne kihagyni). Aztán mikor már nincs aki hitelezzen jön az ún. válságkormányzás, lásd Boros vagy Bajnai.

Ezerszer inkább a Fidesz!!

 

Fradi

 

Értem amit mondasz, én a 3 kizárásos évünk alatt egyetlen meccset sem hagytam ki, idegenben is az összes kurva faluban ott voltam.

Részemről két helyen van nagyon komoly hiányérzetem:

- Utánpótlás (már rég meg kellett volna JÓL csinálni, komoly tömegbázissal)

- Tagsági rendszer (bár most is lehetsz tag, de ez egy másik kávéház).

 

Ja, meg a szkennert kibaszhatnák már a picsába.

Hogy állami pénzt kapunk, azt leszarom. A teljes magyar futball mesterségesen van életben tartva, akkor meg?

Előzmény: Alternative Thor (29063)
Alternative Thor Creative Commons License 2019.11.12 0 0 29066

Persze hogy mókás! Az egyik azon is csodálkozott, hogyhogy én bizniszelni tudok, van saját bankszámlám? :DD Amúgy az ebayen nagyon sok eladó eleve letiltja Magyarországot, de ennek más okai vannak, összességében elég rossz a hírünk minden szempontból. Viszont az is megfigyelés, hogy ha személyesen írsz nekik szépen és kulturáltan, a legtöbbje kivételt tesz, és mégis elküldi a cuccot. Szóval, ez inkább amolyan rossz beidegződésnek tűnik.

Előzmény: Küzdeni mindig! (29064)
Alternative Thor Creative Commons License 2019.11.12 -1 0 29065

A gazdaságról még csak annyit: a mai tudásom alapján, amit a háttéremberektől hallok innen-onnan, még kormányközelről is, ha csak egy ugyanakkora válság lesz a következő, mint a 2008-as, az most jó eséllyel el fogja sodorni Magyarországot. Az EU-pénzektől, néhány multitól és a német autógyáraktól függ minden, egy komolyabb szélfuvallatra bedőlhet az egész. Strukturális szinten semmi nem történt az elmúlt tíz évben, Patyomkin-falu a magyar gazdaság, amit szép nagy stadionokkal és felújított főterekkel takargatunk. Ha majd jönnek a megszorítások (amit persze nem úgy hívnak majd) és a 380 forintos euró, akkor hirtelen jóval kevesebb Orbán-hívő lesz.

Előzmény: Alternative Thor (29063)
Küzdeni mindig! Creative Commons License 2019.11.12 0 1 29064

"volt két-három alkalom, amikor konkrétan rákérdeztek, hogy hogyan bírjuk ezt a rendszert."

 

Jaj hát tényleg, el sem tudom képzelni, hogyan bírjuk. Ne őrüljünk már meg. Az az angol vagy ausztrál nyilvánvalóan nem a saját élményeit dolgozza fel, hanem amit a médiában lát/hall. És hát az, hogy külföldön a médiában mit tartanak fontosnak kiemelni és milyen körítéssel, az megint egy másik történet.

 

Az egy más kérdés, hogy szívből gyűlölöm én is a NER-t úgy ahogy van, de a "hogyan bírjuk" azért kicsit mókás aránytévesztés.

 

"- de, értelek. Én pont azt mondom, hogy százszor inkább rugdossák, üssék, zárják ki, próbálják megszüntetni a Fradit, mint hogy egy ilyen vállalhatatlan szörnyszülöttet hozzanak létre. Az jobban megfelel az identitásunknak. Vagy inkább azt mondom, az jobban megfelel annak a képnek, ami az én Fradim. Nem véletlen, hogy az NB II-ben rendszeresen kijártam, az új stadionba pedig még be sem tettem a lábamat, nem szkenneltem, kártyám sincs. Amíg ez lesz a felállás, addig így is marad."

 

Ebben viszont sok igazság van. Én is azt gondolom, hogy a Fradihoz nem a "rendszer kegyeltje" szerep tartozik. Én legalábbis apámtól nem ezt hallottam/örököltem, épp ellenkezőleg. Ezért utáltuk és néztük le a dózsát, honvédot, vasast évtizedekig.

Előzmény: Alternative Thor (29063)
Alternative Thor Creative Commons License 2019.11.12 0 0 29063

- bocs, én azt hittem, hogy 2010-ről van szó, amikor OV átvette a hatalmat. Ha jól rémlik, akkor még ő is lenyilatkozta - a maga módján -, hogy rendben van az ország, a kormány (Bajnai) megtette, amit megtehetett a válság után. Az, hogy előtte mi volt, más kérdés, nyilván ha jól állunk, nem rengette volna meg még ennyire sem az országot a világválság. Nem álltunk jól, nem hívtunk le minden EU-s pénzt, én sem tudom, miért nem. Talán mert simán faszok voltak, vagy csak szégyenlősek, franc se tudja. Egy biztos, OV-ék utána a sokkal több EU-s pénz lehívásával nem szégyenlősködtek :DD És azért egyvalamit ne felejtsünk el: a 3000 milliárdunkat ("NYUGI, mindenkinek egyéni nyugdíjszámlája lesz!!" - köszi, Selmeczi Gabika) egyszerűen ellopták, hogy elküldhessék az IMF-et. Majd jóval drágább piaci hitelekre váltották az egészet. Én utólag azt mondom, már akkor rögtön ki kellett volna menni az utcára. Az meg, hogy azóta miként trükköznek évről évre a költségvetéssel, hogy jónak tűnjenek a számok, vérlázító. De persze mindenki trükközne, ezt aláírom.

Nem tudom, te merre járkálsz, de én konkrétan Ausztriában még egy jó szót nem hallottam OV-ról. Németországban sem. Az ebay miatt pedig a fél világból voltak ügyfeleim a korábbi években, ott nyilván nem kerül szóba direkt a politika, de volt két-három alkalom, amikor konkrétan rákérdeztek, hogy hogyan bírjuk ezt a rendszert. Angol és ausztrál emberre emlékszem. Persze, ez nem reprezentatív felmérés, mint ahogy a tiéd sem, mindketten úgyis a magunk igazát hajtogatjuk.

 

- ezt akkor kitárgyaltuk

 

- ezt még mindig nem volt időm végignézni, pedig amúgy a témakörről rengeteg ("eretneknek" is számító) gondolatom van, de addig inkább hagyom

 

- de, értelek. Én pont azt mondom, hogy százszor inkább rugdossák, üssék, zárják ki, próbálják megszüntetni a Fradit, mint hogy egy ilyen vállalhatatlan szörnyszülöttet hozzanak létre. Az jobban megfelel az identitásunknak. Vagy inkább azt mondom, az jobban megfelel annak a képnek, ami az én Fradim. Nem véletlen, hogy az NB II-ben rendszeresen kijártam, az új stadionba pedig még be sem tettem a lábamat, nem szkenneltem, kártyám sincs. Amíg ez lesz a felállás, addig így is marad.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29017)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.12 0 1 29062

Olvasom (na nem az indexen, ott ez nem hír) hogy ma áll bíróság elé a Napkelte egykori üdvöskéje, Gyárfás elvtárs emberölésre való felbujtás miatt. Imádtam, hogy milyen erkölcsi magasságokból osztott ki mindenkit Forró elvtárssal karöltve (akiről később kiderült, hogy a tulajdonában álló Tízezer kft számlájára 164 millió érkezett Kulcsár bankárelvtárstól egy off-shore cégen keresztül) meg Verebes "orrpolip" Istvánnal (akinek félhülye gyermeke 300 milliót kapott a Jancsóék vezette filmalaptól az első rendezésére).

 

Mindeközben Dr. Czeglédy Csaba fogja átvilágítani a volt Fideszes városok gazdálkodását.

Az a Czeglédy, akit már 2010 előtt is jogerősen elítéltek.

 

Szinte érzem ahogy megtisztul a közélet :-))

Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.12 0 2 29060

Biztos lesz majd olyan, aki szerint Wittinghoff egyedülálló férfi, ami persze hazugság, a meglehetősen konzervatív és sváb gyökerű Budaörsön a rendezett és szerető családi háttér volt az egyik hívó szó, a másik a sváb származás.

Na most a videóból kiderül, hogy a kurva nénivel meglehetősen baráti a viszony, a kérdésekből és a válaszokból egyértelmű, hogy régóta répázza a ribit, és hazudik a felesége és családja szemébe, mondhatnám permanensen köpi szemen fia és lánya édesanyját.

 

Ha jól értem Wittinghoff annyival különb, hogy ő nem egy jachton kurvázott, és nem haveri körben tette. Sőt, ő tulajdonképpen áldozat és valószínűleg egyedülálló.

Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.12 0 0 29059

Nem értem mit lázad az ifjabb Horn. Az apja egy szarházi pufajkás volt, aki első körben dicsekedett azzal, hogy fegyverrel harcolt az "ellenforradalmárok" ellen, aztán jött az a szöveg, hogy az agyonlőtt bátyja miatti elkeseredésben ragadott fegyvert. Aztán jött a csönd. Aztán kiderült, hogy bátyuskával nem a forradalmárok végeztek, hanem részegen egy teherautó elé tántorgott.

 

Mindezekről ő nem tehet, senki nem felelős a szülei bűneiért.

Pokorninak sem kell felelnie a nyilas nagypapa bűneiért.

 

Ifjabb Hornnak is egy dolga lenne: be kellene fognia azt a hülye pofáját.

Előzmény: ervg23g (29054)
elefánt11 Creative Commons License 2019.11.12 0 0 29056

mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a választások előtt ugyanebben az ügyben eljött a fideszes képviselőjelölt úr is, aki megígért mindent, hogy lehozza a csillagot az égről, olyan jó lesz minden, hogy a fülünk kettéáll! A privát számáról hívott egyébként, aztán ugyan bekerült kompi listáról a testületbe, de a levelekre már nem válaszol, a telefont meg kinyomja :DD 

 

ezek ugyanabból az alomból származnak, mindegyik készségszinten hazudik, és csak a saját zsebét tömködi. 

 

 

Előzmény: Küzdeni mindig! (29043)
elefánt11 Creative Commons License 2019.11.12 0 0 29055

Hát szerencsére mindketten (Borkai és Witting) is feljelentést tettek, szóval minden bizonnyal kiderül majd az igazság! 

 

egyébként én nem tennék egyenlőségjelet aközött, hogy egy állítólag egyedülálló férfi elmegy egy ilyen masszőr szexmunkáshoz, mint hogy egy családapaságával kérkedő valaki egy hajón biszexuális orgián vesz részt, ahol férfiak a farkukat morzsolgatva nézik, a barátaik meztelen testét, ahogy döfködnek tizenéves leányokat. Tudom, manapság ebben a liberális világban ez érthetetlen, de engem az ilyesmi egyszerűen undorít. 

 

 

Előzmény: Küzdeni mindig! (29049)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.11 0 0 29053

Mindkettő kurvázott, én nem látom a morális különbséget.

Kokain egyik esetben sem volt, viszont Wittinghof számlát kért a kúrásról (nem vicc), amit elszámolt, tehát az ő kúrását bizonyítottan az adófizetők állták.

 

https://xhamster.com/videos/wittinghoff-tamas-12701479

Előzmény: Küzdeni mindig! (29049)
Küzdeni mindig! Creative Commons License 2019.11.11 0 1 29049

De hát Borkainak nem azért kellett lemondania, mert kurvázott. Ez magánéleti kérdés, alapesetben senkinek semmi köze hozzá. Wittinghoff esetében sem (azzal együtt, hogy az én értékrendemtől mindez igen távol áll, de ez szubjektív dolog, jelen téma szempontjából irreleváns). Csak van egy nagy különbség: Borkai a keresztény-nemzeti értékek, a család mindennél fontosabb voltát hirdető párt színeiben töltötte politikai karrierjét. Ez itt a bökkenő, a képmutatás, a hazugság, a választói arcul köpése. Totális morális bukás.

 

És persze a körülmények is egészen mások (bár azt nem tudom, végül kiderült-e, hogy kokózás is volt vagy csak a lányokkal szórakoztak). Borkai egy luxusjachton múlatta az időt, bőven benne van, hogy "ajándék" volt valami borsos ügylet után. Wittinghoff meg valami masszőrnek álcázott ribancnál keresett élvezetet. Nagy kettő.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29018)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.11 0 1 29048

Akkor minek mentél oda?

Előzmény: Dave Dee (29045)
Dave Dee Creative Commons License 2019.11.11 -1 0 29045

Nem a grazi elmegyógyintézetbe kellet volna menni...

Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.11 0 0 29044

Szóval idén voltam Olaszországban, Németországban, Oroszországban és Argentína jelenleg kétesélyes, illetve megyek Bulgáriába, de az meccs lesz.

Az oroszok azt sem tudják ki az, a németeknél - számomra volt a legmeglepőbb - de jóval többen kedvelik, mint amennyien nem, az olaszoknál meg rajonganak érte.

A feleségem egy multinál dolgozik, minap mesélte röhögve, hogy Bécsben egy konferenciára menet a kollégái gratuláltak a miniszterelnökünkhöz (a párom egyáltalán nem érdekli a politika) ő meg csak kagylózott.

A családban van aki Ausztriában dolgozik, (Salzburg) ott ma már Orbán az egyik legnépszerűbb politikus.

Előzmény: Mindezt akartuk? (29031)
Küzdeni mindig! Creative Commons License 2019.11.11 0 0 29043

"Megnyugtatott, hogy itt a kerületben nem így lesz, ide nem engedik vissza a régi arcokat, itt szakmai munka lesz, erre másnap bejelentették czeglédyt :DDDD"

 

Ez óriási :-D

Előzmény: elefánt11 (29041)
elefánt11 Creative Commons License 2019.11.11 0 0 29042

Hát én nyugatra járok, és ott azt mondják hogy kifordulós kutya, aki az eu-s pénzt benyeli, de egy áruló, aki putyin előtt térdel. 

 

Nyilván ha valaki keletre jár, az oroszokhoz, meg a törökökhöz, mert az közelebb áll a habitusához, akkor mást hall. 

 

ez meg: https://index.hu/belfold/2019/11/10/soltesz_varnai_csata_siker/

 

Sikerült a várnai csata évfordulója alkalmából is torokra venni a szultánfaszt. Már azért valami mértéket kéne tartani a radikális muzulmán erdogan körbenyalásában, mert ez már távolról nézve is borzasztó kellemetlennek tűnik. 

Előzmény: Mindezt akartuk? (29031)
elefánt11 Creative Commons License 2019.11.11 0 0 29041

+1! Maxigáz az egész. Mondjuk azzal, hogy elindult gyurcsány jelöltjeként már kinullázta magát egy életre. 

 

Múlt héten volt egy találkozóm a helyi területi önkormányzati képviselővel, aki egyébként dk-s. mondtam neki hogy egy katasztrófa, amit csinálnak a draskoviccsal, tüttő katával meg ezekkel a leszerepelt mamutokkal, akik nem értenek semmihez a harácsoláson kívül. Megnyugtatott, hogy itt a kerületben nem így lesz, ide nem engedik vissza a régi arcokat, itt szakmai munka lesz, erre másnap bejelentették czeglédyt :DDDD 

 

sajnos a beígért elszámoltatás elmaradt, ami történelmi bűn, ugyanis így felszínen tudott maradni ez a semmirekellő réteg. 

Előzmény: Gerilla01 (29036)
Gerilla01 Creative Commons License 2019.11.10 0 0 29036

Az úgynevezett független újságírók, műsorvezetők, szerkesztők, faszomtudjamik.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29034)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.10 0 0 29035

Így egymás között, egy NB1-es csapat egy 1500 fős faluba, ennek mi értelme? Az arborétum oké, nálam a kisvasút is belefér, de stadion meg első osztályú csapat nem.

Előzmény: ervg23g (29032)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.10 0 0 29034

Elvált végre a szar a májtól, Kálmán Olga belépett a DK-ba, és mindjárt Gy. Németh Erzsébet szakértője lett:-)))))))))))))

Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.10 0 0 29033

Ez az ún. koherens baloldali érvrendszer, rengeteget szoktunk nevetni rajta.

Előzmény: Mindezt akartuk? (29031)
Mindezt akartuk? Creative Commons License 2019.11.10 -1 1 29031

Azért ha majd eljutsz külföldre, kérdezd meg az emberek véleményét Orbánról, meg fogsz döbbenni.

 

Aki a falujában stadiont meg kisvasutat épített EU-s pénzből? Egy bohóc diktátor, azt mondják. A többire nem reagálok, minek, ha kicsit is érdekelne utána olvashatnál és árnyaltabban látnád a dolgokat, ha meg csak csípőből lövöldözöl... Ám legyen, a te életed.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29017)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.09 0 0 29028

Az, hogy az 1-es metrót lezárták Erdogán látogatása miatt, egy vicc.

Nem érdekel kinek az embere döntött így, basszák ki azonnal!

Előzmény: ervg23g (29027)
elefánt11 Creative Commons License 2019.11.08 -1 2 29022

egészen hihetetlen, hogy tisztességes magyar állampolgárok tömegét ejtették túszul a saját városukban, hogy a puhos törpe  a török megszállás egyik jelképénél bájologjon a vérszomjas, törökországot a radikális iszlám irányába elmozdító, keresztényellenes diktátorral. 

 

 

 

Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.08 0 0 29021

Jó, hülye ötlet volt, elismerem.

 

Amúgy aranyos, hogy eddig az volt a dal, hogy szegény polgármester urat csőbe húzta egy masszőr, és happy finish volt a masszázs végén. Megnéztem a teljes videót, szó nincs masszázsról, nettó kurvázás maradjunk annyiban.

Előzmény: ervg23g (29019)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.08 0 1 29018

Borkai végre eltakarodott a picsába, és csak halkan kérdezem, a szintén kurvázáson ért Wittinghoff vagy a kokainista Lackner mikor teszi meg ugyanezt?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!