Egy olyan progira lenne szükségem amivel le tudom jelszavasítani a pendrive-omat, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá. Van ilyen progi, és ha igen honnan tölthetem le? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Hali! Kicsit pontatlan voltam, tehát Win98SE amin próbálkoztam. Innen szedtem le a driver-t, de mint mondtam, sajnos előbb dugtam be a cerkát, mint ahogy a drivert telepítettem volna. Most mit tudok tenni? Régen csináltam ilyet, talán inf-eket kellett törölgetni, de már tényleg évek óta nem 98-aztam... Köszi!
Ez a driver működik Kingston DataTraveler 2.0 (512MB)-al is? Vettem egy ilyen kütyüt a páromnak, de nem tudtam beüzemelni 98-on :( Már ott elbénáztam, hogy előbb bedugtam, és csak utána telepítettem fel a driverét, amit mellesleg nem támogat a Kingston. Vissza lehet ezt csinálni valahogy?
De nem is kellene, ha a mr_ricsi féle driver-el is működne, mert ott ez a sorrend is jó. Nagyon izgulok... holnap kipróbálom... A ManegerSetup.exe-t gondolom nem kell feltelepíteni, de a CB98setup.exe-t igen?
Sziasztok! Nekem kicsit más jellegű kérésem lenne, és elég sűrgős, ugyanis multimédiafejlesztői vizsgára készülök, és a lakás és a suli között pendrive-on hordozom a vizsgamunkámat, azaz csak hordoztam, egészen a tegnapi napig. Ugyanis tegnap harmadszor történt meg hogy meghalt egy pendrájvom... volt 2db 1GB penem, és már kb másfél éve kifogástalanúl működött egy 256MB-os. Namost ugyanaz történt mindhárommal. bedugtam az usb csatlakozóba, és azzal a lendülettel közölte, hogy "nincs a lemez megformázva, és h akarom e formázni?" ha formázni akarom akkor közli, hogy a windows nem tudta befejezni a formázást, meg hogy a lemez írásvédett, meg hogy nem lehet formázni... mit lehet ezzel csinálni??? nagyon kérlek segítsetek, mert kell a vizsgamunkám!!! email:sitgan@citromail.hu
Hülye kérdés, de meg kell próbálnom: Van-e valaki, aki tudja, hogy hol lehet olyan woooden pendrive-ot vásárolni, amit a dynamism dobott piacra? Természetesen itt Magyarországon szeretném megvásárolni, a webáruházuktól egy kicsit félek, meg az angol tudásom is hagy némi kívánnivalót maga után.... Karácsonyra szeretném valakinek, úgyhogy minnél hamarabbi segítség kellene!
Ezzel azt igazoltad, hogy nem a hardware a hibás, még csak nem is az operációs rendszerek, hanem minden bizonnyal az alaplapi BIOS. Nincs véletlenül bekapcsolva az USB device-ról való boot-olás lehetősége?
Suse 9.3 alatt kiválóan megy. De XP-n is, ha utólag dugom be.
"Mert abból amit írtál, számomra csak annyi következik, hogy az általad használt operációs rendszer masstorage drivere miatt elhasal."
Aza a baj, hogy ha be van dugva a pendrive mikor bekapcsolom a gépet, akkor semmilyen oprendszerig nem jut el, de még csak a loaderig (grub) sem, kiteszi az alaplap logóját és kész.
Kösz, vettem egy másik piszok olcsót, és az jó. Pendrive-os hibára gyanakodtam, csak ha nem jön mindig elő, hiába viszem vissza, mert már előre tudom, hogy a rosszindulatú szerkezet ott jól fog működni.
teszteltem a gépemet és a pendriveomat, és a pendrive-ig USB2-es sebességgel jön-megy az adat, vagyis a lassú írás oka valahol a pendrive belsejében keresendő.
Na most kiderült, mennyit értek hozzá. A honlapon voltam de ránézésre nem tünt azonosnak eggyik sem. Mostmár egy kicsit több időm lesz megvizsgálgatom őket. Gondolom abból nincs probléma ha több olyat teszek fel ami nem jó hozzá.
Miért nem látogatsz el arra a honlapra, aminek elküldtem a linkjét? Színes FÉNYKÉP alapján tudod beazonosítani a MY-FLASH penedet... És mindjárt ott a driver is hozzá, ha kiválasztottad a fényképre kattintva: Download -> Driver -> Win 98 Driver a szöveg alatt... Szólj, ha még kell segítség!
Egyrészt szerintem fog az menni, de ha nem, akkor a 168-as hozzászólás. Ha az sem, akkor még mindig ott van a DOSBox Windows XP alól, ha az sem, akkor a DOSBox Linux alól. Kicsit távol vagy még a feladástól, azt hiszem... :)