Keresés

Részletes keresés

köleske Creative Commons License 2018.03.04 -3 0 5466

Ha már a reklámozásnál vagyunk, én hadd csináljak reklámot Fitos Adriennnek, aki a www.sardinia-emotions.com megálmodója.

Ő is Szardínián él, és szuper nyaralásokat szervez, ahogy nekünk is, anno 2014-ben. Én a vitorlázás miatt mentem, többek között Szardíniára, és Magyarországon 4 évvel ezelőtt még senki nem tudott ez ügyben segíteni, Adriennen kívül. A szállásunkat is ő foglalta. De 2014 óta már sokkal több mindennel foglalkoznak Szardínián, egy csomó kirándulást és programot szerveznek

Felesleges beraknom ide a fotóját, hiszen a weboldalon ill. a Facebook oldalukon is minden fent van, sőt rengeteg videó is. Jó szórakozást hozzá!

Vikusz1979 Creative Commons License 2018.03.03 -3 0 5465

Sziasztok!

Szardínia gyönyörű hely, mi is tervezzük a párommal, hogy idén ott töltjük a szabadságunkat.

Szerencsére Szardínián él 20 éve egy nagyon kedves ismerősünk, aki magyaroknak kínál szardíniai szállásokat kedvező áron. Olcsóbban mint a szállás kereső oldalak, mivel Ő közvetlen kapcsolatban áll a szállásokkal.

Ha valakit érdekel és szívesen utazna egy Szardínia szakértő segítségével akkor keresse Petrei Emesét.

A honlapján lehet keresgélni különböző szállások közül:  http://szardinia-szallas.hu/

Aki szeretne akár kérdést is fel tehet neki a Facebookon: https://www.facebook.com/emese.petrei?fref=nf

Az oldalon nagyon kényelmesen lehet böngészni a kategóriák szerint csoportosított szállások közül:

• Szardínia családi nyaralás
  • Szardínia hotelek
  • Szardínia nászút
  • Szardínia családi nyaralás
  • Szardínia apartmanok
  • Szardínia állatbarát szállások
  • Vidéki vendégházak  stb.

Remélem hasznos lesz a hozzászólásom!

Fatboy Slim Creative Commons License 2018.02.26 0 0 5464

Szia

Bekapcsolva hagyhattad valamelyik külföldi szófelismerő programod...

Előzmény: kirirgu2 (5463)
kirirgu2 Creative Commons License 2018.02.24 -7 0 5463

Sizstozak!

Ez egy éedreks klésríet. Ha nlunák fgloalsz, aokkr aóutt is  kpasz az amrtaapn mlelé. Kcóuait sem az  amrtaapnohz, sem az aóutohz nem krüénk!  kirirgu.it

dundalk Creative Commons License 2018.02.02 0 1 5462

Lábtörés, haláleset stb. az utazbiztosítások területe (pont erre vannak) és valóban nem a szállásadó/légitársaság/autókölcsönző stb. problémája.

Értem az előrefizetés lényegét, így lesz garantáltan a szoba kiadva bármi is történjen az biztos bevétel. Más kérdés, ha technikailag a díj nem behajtható -lásd az esetünket.

Ha beszedi a pénzt a lemondás ellenére akkor sem lehet semmit tenni, ha nem és elengedi, akkor jó fej volt. Várhatóan szardínián eladható a szállás nyár közepére még ennyivel előre akár még többért is.

Előzmény: Fatboy Slim (5461)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.02.02 0 0 5461

Alapvetően igen, de nem ez a kérdés.

Ezek az árak azért ilyen kedvezményesek, mert előre fizetsz értük, alkalmasint 30-40%-ot is adnak a szállodák azért, hogy legyen működő tőkéjük, amit előre fel is használnak. Én tudok olyan esetről, hogy az illetőnek a lába eltört utazás közben és a szálloda nem adta vissza neki a pénzt hivatkozva az előrefizetés kondícióira. De lehetett hallani olyan esetről is, hogy valakinek a rokona halt meg az ottlét első napjain, haza kellett mennie és nem kapta vissza a pénzét.

A szállodák hivatkozását miszerint a szobák eladhatatlanná válnak egy idő után, ill. ennek etikusságát mindenkinek a belátására bízom. Jelen esetben van ideje a szállodának úja értékesítenie a szobát, ezért nem lehet neki gond visszatérítenie az árat, de ehhez a szállodának kell írni valóban egy szépüzenetet.

Előzmény: dundalk (5459)
Gasztro_mankó Creative Commons License 2018.02.01 0 0 5460

Hitelkártya adatokat kértek, elvileg az utazásunk pillanatáig bármikor le tudják vonni, de eddig semmi… Kopkop 

Előzmény: dundalk (5459)
dundalk Creative Commons License 2018.02.01 0 1 5459

Ha nem lemondható, de csak ott kell fizetni mikor megérkezel, akkor valószínűleg nem tudnak levonni semmit ha törlöd. Volt ilyen foglalásunk, ahol fizetés érkezéskor, nem lemondható, hitelkártya nem szükséges feltétel volt. Lemondtuk az utazás elmaradása miatt és nyilván nem tudtak semmit tenni vagy bármiről levonni.

A kérdés az, hogy kérték-e ehhez a foglaláshoz a kártya adatokat biztosítéknak vagy sem? Ha ehhez nem csak másikhoz, akkor semmit nem tudnak tenni ha mégis törlöd.

Előzmény: Gasztro_mankó (5458)
Gasztro_mankó Creative Commons License 2018.02.01 0 0 5458

Nem, nem fizettem eddig, de nagyon sokára jön az utazás időpontja. Valószínűleg zárva vannak, semmi reakció, se email, se a telefont nem veszik fel. Lehet, hogy letiltom a kártyát

Előzmény: szofi762 (5457)
szofi762 Creative Commons License 2018.02.01 0 0 5457

Nem lemondható volt de nem is kellett előre kifizetni? Mert akkor van esélyed: Ha nem hitelkártyát adtál meg hanem egy olyan bankkártyát amiről szépen leveszel minden pénzt hogy ne legyen rajta fedezet és ne tudják levonni...  Van olyan szállásadó akihez visszatérünk és ő pont azért panaszkodott hogy van aki egy évvel korábban lefoglalja majd 2 nappal előtte lemondja, amikor már nem tudja kiadni másnak (vagy le se mondja de nem megy el) és nem tudnak vele mit kezdeni ha nincs a kártyán fedezet.....Polgári peres eljárást biztos nem indítanak ellened főleg hogy bőven van idejük kiadni a szállást! 

Hát igen nehéz ilyenkor elérni őket, legtöbb hely ilyenkor zárva, bár az e-mail küldésre kellene hogy reagáljanak.  Egyszer nekem volt olyan hogy nem lemondható és nem is módosítható foglalásom volt (igaz csak 1 éjszaka) és a járatmódosítás miatt le kellett volna mondani. A szállodával leveleztem le és annyit sikerült elérni hogy egy másik időpontra áttették a szállást de lemondani nem tudtam. De az akkor az előre ki volt fizetve.

Előzmény: Gasztro_mankó (5455)
totopad Creative Commons License 2018.02.01 0 0 5456

Még annyit tudsz tenni, hogy, ha megadtad a bankkártya adataidat foglaláskor, akkor fel kéne hívni a bankot, hogy mit tudsz ilyenkor tenni, lehet le tudják ezt tíltani

Előzmény: Gasztro_mankó (5455)
Gasztro_mankó Creative Commons License 2018.02.01 0 0 5455

Az a baj, hogy szerintem nincsenek ott. A telefon nem működik, és nem válaszolnak a megkeresésekre.

Iszonyat ideges vagyok

Előzmény: totopad (5453)
Mariposa0114 Creative Commons License 2018.02.01 0 0 5454

Sziasztok! 

Kérlek segítsetek abban, hogy melyik részt ajánlanátok Szardinián ha a fő szempont a homokos és nagyon kék, tiszta partrész? 

Ill. hogy ne essen ki annyira a környék a többi csodás és autóval könnyen megközelíthető parttól? 

Aki volt már melyik részt ajánlaná? 

Ill. megéri e félpanziós és egyéb teljes ellátástípusokat foglalni Szardinián? Vagy nem olyan jó a kínálat a hotelekben, és inkább az éttermekben érdemes kísérletezni? :) 

Előre is köszönöm a válaszokat! 

totopad Creative Commons License 2018.02.01 0 0 5453

A hotelnek kellett volna direkt írni elöször, szerintem várd meg, hátha válaszolnak.

Előzmény: Gasztro_mankó (5452)
Gasztro_mankó Creative Commons License 2018.02.01 0 0 5452

Sziasztok!

Hátha valaki járt már így: Booking-on lefoglaltam több szállást nyárra Algheroba, biztos,a mi biztos alapon, hogy majd választunk belőlük, de tutira legyen szállásunk. És akkora ökör voltam, nem vettem észre, hogy az egyik nem lemondható.

A büdzsénket átnézve megbeszéltük otthon, hogy idén nem megyünk külföldre anyagi okok miatt. Lemondtam a szállásokat, itt derült ki a marhaságom. Írtam egy kérelmet ott a bookingon keresztül, hogy engedjék el a díjat. Ennek lassan 2 napja. Nem válaszoltak. Reggel írtam direkt a hotelnek szívhezszóló emailt, de eddig semmi. Július végétől van foglalva. Szerintetek elengedik?

Ha mondjuk "megszűnik" a hitelkártyám, amivel foglaltam, behajtják vajon polgári peres úton? :(

Nagyon el vagyok keseredve, mert elég sok pénzről van szó. Vagy vajon el tudom adni a szállás lehetőséget? Július 28-aug 7 időszakra szól 2 felnőtt, egy gyerek részére, ide:

https://www.booking.com/hotel/it/agriturismo-maris.hu.html?aid=319854;label=agriturismo-maris-mF5v2G1bAJkzKjqBTUMywgS161714706125%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atikwd-256938194796%3Alp9063063%3Ali%3Adec%3Adm;sid=be23d0d03ee43213b55a4ce03705c8fb;dest_id=-110164;dest_type=city;dist=0;hapos=1;hpos=1;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srepoch=1517470145;srfid=57ac7d17b7cb3a50a55b98a2e497b754f2c161a2X1;srpvid=57d834a060ae025d;type=total;ucfs=1&#hotelTmpl

Fatboy Slim Creative Commons License 2018.01.16 0 0 5451

Szia

Mi most megyünk februárban és kocsi nélkül megyünk, ráadásul Civitavecchiából.

Összehasomlításképp nekünk 63 EUR lett volna 1 irány, úgy hogy szerintem jó

Előzmény: Zsuzsi1986 (5448)
slavkovka Creative Commons License 2018.01.14 -1 0 5450

szerintem jó ár! Később csak drágább lesz!

Előzmény: Zsuzsi1986 (5448)
Alexandra90 Creative Commons License 2018.01.14 0 0 5449

Sziasztok!

Nászútra szeretnénk Szardíniára menni a párommal.

Olbiában a Sentido Orosei beach szállodát néztük ki.

Volt már valaki ott, van valamilyen tapaszalatotok?

Köszi!

Zsuzsi1986 Creative Commons License 2018.01.04 0 0 5448

Sziasztok! 

Szerintetek július elején Livorno-Olbia oda-vissza 2 fő+1 autó 202Eur-ért jó áron van? 

Válaszotok előre is köszönöm!

totopad Creative Commons License 2017.12.23 0 0 5447

Sziasztok! Jövő szeptember első két hetére tervezünk egy Szardínia/Korzika nyaralást. 1/7 itt, 1/7 ott, vagyis be szeretnénk járni mindkét szigetet, amihez autót szeretnénk bérelni.

Hogy érdemes? A szardíniai hétre külön szardínián és a korzikaira meg ott? Valószínűleg Szardíniára érkezne a repülőnk és onnan is mennénk haza, ezért próbáljuk körüljárni a kérdést. 

Egyáltalán minden tippet szívesen fogadnék a két szigetre tervezett nyaralással kapcsolatban.

Köszi.

kirirgu2 Creative Commons License 2017.11.24 0 1 5446

Ha ideírsz kirirgu@kirirgu.it akkor júniusra repülőjeggyel, reptéri transzferrel, autóhasználattal 2 személyre 1000,-  EUR alatt ajánlanak apartmant június 16-23-ig, 7 éjszakára.

Előzmény: bb890430 (5445)
bb890430 Creative Commons License 2017.11.23 -1 0 5445

Sziasztok,,

Szardiniai nyaraláson gondolkodunk. Wizztours-szal júniusra 90-130 között ki lehet fogni...

Előzmény: Menado (5444)
Menado Creative Commons License 2017.11.22 0 0 5444

Szia, 

megkerdezhetem hogy ti mikor mentek?

mi is gondolkodunk hogy kocsival menjünk csak nálunk van egy 2 éves aztán a ferjem inkább repülővel menne de az meg nagyon húzós 😕😕

koszi 

Melinda

Előzmény: fucsiorsi (5443)
fucsiorsi Creative Commons License 2017.11.08 0 0 5443

Sziasztok!

www.aferry.com   oldalon most foglaltam nagyon kedvező áron Genovából Porto Torresbe kompot. Éjszakai járat oda-vissza 4 fő, 1 autó, kabin, reggeli és vacsora 420 euró! A www.homair.com oldalon kedvező árú kemping is van. ( Baia blu la tortuga 4 fős mobilház 2 hétre 1100 euró.

"Döbrögi" Creative Commons License 2017.09.29 0 2 5442

Sziasztok
Szept. 20. érkeztünk haza. 7 napot töltöttünk észak Szardínián. (11-18. mert ha már Milánóban át kellett szállni csavarogtunk ott is 3 napot)
Szuper volt, minden egyes pillanatát élveztem !!!!!
Reptéren béreltünk autót DEBIT kártyával (nem drágábban mintha ittthonról online intéztem volna és nem kértek hitelkártyát).
Isola Rossan volt foglalva szállásunk, kis halász falu de minden van.

Kirándultunk mikor az időjárás nem igazán fürdőzéshez volt ideális, gyönyörű tájakon, kisvárosokban, tenger parton jártunk. Kerestük a szikla medvét de nem találtuk azonban voltak más érdekes formájúak, piramist majd máshol nézünk  mert az itteni nagyon összement. Finomságos dolgokat ettünk, ittunk.

Tenger és partja csodás. Mindenhol strand, ki milyet szeretne homokosat , kavicsosat, sziklásat. Autóval csak a nagy strandok közelíthetőek meg közvetlenül , de ha nem vagy rest és kiszállsz az autóból az útvégén sétálsz, hegyet mászol ol a kitaposott ösvényen olyan partszakaszra érhetsz ahol csak Te vagy és a természet. Csodás dolgok. Voltunk olyan "strandon" ami csak egy szikla hasadékon át volt megközelíthető és csak a mienk volt akkor.  Élővilág ritka a vízben, ha bár találkoztam lábpedikűröző halakkal partközeli sziklás vízben, hagytam nekik had dolgozzanak kicsit.
Éttermek, boltok nem az olcsó kategóriák de mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Délután háromtól este hétig ne nagyon akarj étteremben enni, pihi van.

Benzinkutak érdekesek, nyitva tartásuk is. Három féle tankolási mód különböző árral. Autómata kút kp vagy bank kártyával, önkiszólgáló kút (ritka és csak napközben), kezelő kiszolgálással. Ebben a sorrendben emelkedik az ár.

Az utak jó minőségűek, de azért vannak érdekességek no meg rengeteg kanyar és nézelődő sofőrök is kik tekintetüket nem biztos hogy az úton tartják ha valami szépet pillantanak meg amiből van bőven.

UTAZZATOK 
Ha tudok szívesen segítek 

Majd el felejtettem : parafa ültetvények, ligetek és az út szélén is kaktusz "erdő" érő gyümölcsel tele!!!!!!!

StakkaBoo Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5441

Hát a gyerekek szeretik ha nem csak sós vizben fürdenek,meg este jó csak úgy csobbanni egyet.

De lehet hogy érdekes lehet ,esetleg küldhetnél privátban infót.

kissdukai@gmail.com

Előzmény: pitosforo (5440)
pitosforo Creative Commons License 2017.08.29 -1 0 5440

Szia StakkaBoo!

Fontos a medence? Algheroban 6 szobás, 400 m2-es villa kerttel, terasszal, erkéllyel érdekes lehet? 12 személy kényelmesen elfér.

Komp: ha már úgyis Toszkánában akartok tölteni pár napot, akkor feltétlenül Livornóbol kompoljatok, Pisa mellett van gyakorlatilag.

Előzmény: StakkaBoo (5439)
StakkaBoo Creative Commons License 2017.08.28 0 0 5439

Sziasztok!

Jövő nyáron mennénk szardiniára (2 család) ,autóval.

Ha esetleg tudnátok ötletet adni hol keressek jó áron szállást nagyon megköszönném.

Illetve a kompjegy foglalással kapcsolatban kérnék egy kis segitséget,mikor érdemes foglalni ,kb milyen  

áron ,illeve mikor és honnan  érdemes kompolni.?

A terv az hogy toscanában eltöltenénk 3 napot és onnan mennénk át.

Szállással kapcsolatban nyitottak vagyunk vahy 2x4 személyes apartmant keresünk,vagy 1x8személyest,medencével partközelben.

köszi a hasznos infókat előre is!

Jutubsztár Creative Commons License 2017.08.28 0 0 5438

Sziasztok!

Alpine tourssal van vkinek tapasztalata?

üdv

dundalk Creative Commons License 2017.08.23 0 0 5437

Miből gondolod, hogy egy nyaraló szigeten este 8-kor bezárnak a kölcsönző irodák a reptéren? 

Éjfélig nyitva vannak, de ha előre foglalsz és tudják a járatszámod még azon túl is megvárnak.

Előzmény: Cintőke (5434)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!