szerintem ez egyáltalán nem gáz. '93-ban Antall József temetése napján egyetlen koncert volt a városban, Sziámi, akkoriban nagyon szerettük, perszehogy ott voltunk. MPI amúgy nagyon korrektül viselkedett (egyperces néma csend, miegyéb), azóta sem láttam tőle hasonlót...
Ó, bárcsak az ország "jeles" (ide még sok-sok idézőjel képzelendő) vezérei moralizálnának tizedennyire! Azt hiszem, előrébb tartanánk... Szóval hát imígyen szóla hurráoptimista: megnyugtatlak hát Barátom, nem szentségtörés ez, hanem a Zene, a Nagy Revival ünnepe, ami miatt egy másodpercig se legyen skrupulusod! Ha ehhez hozzávesszük a legutóbbi kurta, de annál élvezetesebb koncertet, akkor tényleg nagyon is indokolt a Szilva buli. (A gyászt meg szerintem úgyis mindenki a szívében hordja, nem egy koncert esetleges elmaradása teszi méltóvá...)
Szóval, tekintettel a december 9-i nemzeti gyásznapra, némi kétely fogott el a Szilva bulinkat illetően. Aztán a hely tulaja megnyugtatott, hogy ez nem befolyásolja az eseményt. A morális libikóka azért még kileng bennem, de másik oldalról már nagyon vártam egy "újra együtt" jellegű koncertet, és ez most megvalósulni látszik. Kedves topik látogatók (mind a hatan), azért nyugtassatok meg, hogy nem nagy szentségtörés ez, mi több, Ti is részt vesztek a mi kis reunionunkon...!
Itthon simán megy, köszi! A benti gépemmel lehetett valami... (valamiért nem jelenítette meg a 'jukebox' feliratot. Valami java-izémizé lehet gondolom...)
Szombatra készülök. 1 üveg vodka a fagyasztóban, szpesöl Norbi Update őszilé egy méterrel lejebb a hűtőben. Lenn Győrött meg majd meglássuk. (Ugye nem én vezetek? :-))
Mert szórakozik a mendzsment, nem is Roger kapta meg az emilt. Lökd csak át a rendes mailt, délig leszervezem. Utána el megyek ebédelni, egy rutinügy elvégeztének nyugalmával...