Keresés

Részletes keresés

MarPet Creative Commons License 2013.07.10 0 0 49543

Munkácsy utca? De kicsi a világ. :D

Előzmény: oiboy36 (49542)
oiboy36 Creative Commons License 2013.07.10 0 0 49542

Majd leszek döntőbíró, bár én is lellei vagyok, de ha átmegyek a szembeszomszédhoz egy pálinkára, akkor már Bogláron vagyok. :D

MarPet Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49541

A legnagyobb elismerés ha egy boglári szidja Lellét, hisz csak az irigység beszél belőle! :P

Rohadt peches egy meccs volt, de remélem a random tényleg kompenzál....

Előzmény: BBSC (49540)
BBSC Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49540

Szebb az északi part a hegyek miatt, csak egy baj van vele, hogy nincs annyira kiépülve, nyaralásra nem igazán ideális. Legalábbis Badacsonytól Tihanyig, mert Tihanytól keletre ez már nem igaz. Akkor is a déli part a király!!! Kivéve persze Lelle, az egy sötét lyuk.

Előzmény: petipajti (49533)
BBSC Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49539

Mindkettő egy félidőt kapott, mert nálam nem egyértelmű, melyik "jobb" kapus. Horváth 84/55, Kiss 79/70, azaz csak 5 a különbség RE-ben. Igazából egyiknek sem szabadott volna egy EXC lövést beszednie a 9. percben, legalábbis 10-ből 9-szer nem, még weak CT-vel sem.

Előzmény: PlayPlaye (49535)
BBSC Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49538

Németh (BC 73) és Bene (BC 77) volt tricky shotra állítva, a két kapusuk good és exc GP-jű. De lehet, hogy a power shot bement volna...

Előzmény: PlayPlaye (49537)
PlayPlaye Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49537

Trükküs lövést általában akkor használok, ha a csati BC-ja jóval nagyobb, mint a kapus GP-je. 

Előzmény: PlayPlaye (49536)
PlayPlaye Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49536

A csatikhoz talán annyit fűznék hozzá, hogy inkább erős lövést választottam volna e kapus ellen.

Előzmény: BBSC (49532)
PlayPlaye Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49535

Én a kapusposztot nem értettem. Már az elejétől kezdve Horváthot játszattam volna. Sajnos kapusoknál nagyon az RE számít, mégha gyengébb a GP. Csak egy példa: Inkább játszatok egy 100/50-es kapust, mint egy 75/75-ös kapust, pedig elvileg kb azonosnak kellene lenniük.

Előzmény: BBSC (49532)
MarPet Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49534

Ezt a poént én is szoktam sütögetni mikor Lellén a Kishegyről végig csodállom a Balcsit a Keszthelyi öböltől kb. Füredig. :) Szerencsére a VB csak nyár végén kezdődik, mert én állok be hétvégente gerely módra és nem a csapatot állítom (ez meg is látszik az eddgi meccseimen)

A VB győzelem csoda szép lenne... Annyit ígérhetek, hogy mindent megteszek érte!

Köszönöm mindenkinek a grattot!

Előzmény: petipajti (49533)
petipajti Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49533

akkor oiboy-nak még adjatok valami posztot, ne maradjon már ki a buliból.

egyébként itt a balaton-felvidéken tudjátok, mit szoktak mondani leggyakrabban, miért jó a déli part?

mert onnan látszik igazán, milyen szép az északi... :D

mondjuk, ha visszagondolok a saját "edzőtáborozásaimra" a siófok-földvár vonalon és abból indulok ki, akkor nem sok jóra számíthat a két csapat az elkövetkező időkben... :D

Előzmény: BBSC (49531)
BBSC Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49532

Ne is mondd! Sajnos nagyon nem érdemeltünk vereséget, antifocival szereztek 3 pontot. Egy olyan csati lőtte a gólt, akinek a helyzetbekerülés is már kisebb csoda volt, én még kék pöttyöt sem tettem volna rá, ha magyar lenne. De ami még jobban bosszant, hogy a lövéseinkből egy gól sem lett, pedig 1-2 beakadhatott volna. A kapusuk pont annyit teljesített, hogy ne legyen gól, mindig egy hajszállal a határ felett. Ez van, a brazilokat be kell darálni, így vagy úgy, de kell a 3 pont. Talán egyszer a random visszaadja majd ezt nekünk, mondjuk a döntőben!

Ha valakinek van kedve foglalkozni a meccs értékelésével, szívesen veszem és bírom az építő kritikát!

Előzmény: EKB (49529)
BBSC Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49531

Gratula!

A válogatottak a Balaton déli partján edzőtáboroznak ezentúl... :)

Előzmény: MarPet (49528)
PlayPlaye Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49530

Gratu!:) Minimum a VB-győzelem az elvárás! :P Hajrá! :D

EKB Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49529

Gratulálok, remélem több szerencséd lesz, mint az ifi szövkapnak a mai meccsel (0-1, lövés 7-2 ide...)

Kiestem az ifi IC-ből úgy, hogy vezettem 3-0-ra, majd még a hosszabbításban is 4-3-ra. Az ellenfél 5 gólját egy exc/good/dec+awful AE könnyebben sérült (!) csati lőtte, akin exc/exc és exc/good + dec AE védőim voltak...na ez már extrém szánalmas. :(

MarPet Creative Commons License 2013.07.09 0 0 49528

Köszönöm a bizalmat! Megpróbálok megfelelni az elvárásoknak!

trazz Creative Commons License 2013.07.08 0 0 49527

Egy kérdés, amire nem találtam a választ a manualban : még mindig úgy működik a pot fejlődés, hogy amelyik skill aktuálja elérte a potot, az nagyobb eséllyel kapja a pot gaint mint amelyik nem érte el? Esetleg már akkor is nagyobb esélyt kap ha az aktuál a POT-5öt éri el? (csak mert a training assistanceban ilyen lehetőség is van hogy addig húzza, illetve egy olyan opció is bejelölhető hogy ha a játékos elérte a 21 éves kort, akkor a POT-5ös beállítást automatikusan írja át POTra).

trazz Creative Commons License 2013.07.07 0 0 49526

Ja, én is gondoltam erre, csakhogy az én csapatom is egy rakás weak játékosból áll - ráadásul a csoportban egy másik meccs is hasonló statokkal/eredménnyel zárult. :)

Egyébként megtörtént a csoda, ma nyertünk 1-0ra egy olyan csapat ellen aki ellen majdnem biztos voltam hogy szoros zakó lesz. Ráadásul az a csatárom lőtte a gólunkat akit meccs előtt fél órával vettem - merthogy mindkét használható (és amúgy is alacsony COs) csatárom sérült volt... Mondjuk horrorösszeget költöttem rá - több mint 10K volt -, de megérte. :D

Előzmény: yugesz (49525)
yugesz Creative Commons License 2013.07.07 0 0 49525

Nem mondanám, hogy gyakori, de az Amatőr 3-as ligákban előfordul sűrűbben, magasabb osztályban nem annyira. Ahogy néztem az ellenfeled gyakorlatilag nincs ificsapata, vészjátékosokból áll a csapat ami ugye 25/25-ös játékosokat jelent. Lehet, hogy nem világverő az ifid (az enyém sem az :)) ) de arra bőven sok, hogy az ilyen vészcsapatokat még ekkora gólkülönbséggel is megverd. Én pár szezonnal ezelőtt játszottam egy hasonló meccset a felnőtt ligakupában, ahol az akkori ranglista utolsó volt az ellenfél. Annak a meccsnek is hasonló statisztikái  voltak. Íme a meccs: http://freekick.org/?loc=match.14318840 Messze nem ez a megszokott, de alsóbb ligákban azért előfordul.

Előzmény: trazz (49524)
trazz Creative Commons License 2013.07.06 0 0 49524

A múltkor kissé elhamarkodottan kijelentettem hogy a FK történetében az egyik valaha volt leggyengébb ificsapat ellen játszottam...

Kénytelen vagyok ezt a kijelentést visszavonni, ugyanis a mostani ellenfelemet egy ötössel simán kitömték volna. :D

A mai ellenfelem meccsstatisztikája :

Opportunities : (53%) 10

Midfield Offensively : (0%) 0/10

Midfield Defensively : (0%) 0/13

Penalty Box Offensively : (50%) 0/0

Penalty Box Defensively : (0%) 0/13

Goal Attempts : 0

Az enyém meg... :D

Opportunities : 9 (47%)

Midfield Offensively : 13/13 (100%)

Midfield Defensively 10/10 (100%)

Penalty Box Offensively : 13/13 (100%)

Penalty Box Defensively : 0/0 (50%)

Goal Attempts : 18

Goals : 1' Bujdosó, G (A) 1 - 0 2' Bujdosó, G (A) 2 - 0 11' Barta, T (A) 3 - 0 17' Bujdosó, G (A) 4 - 0 19' Bujdosó, G 5 - 0 34' Barta, T 6 - 0 34' Barta, T (A) 7 - 0 46' Bujdosó, G 8 - 0 57' Bujdosó, G (A) 9 - 0 64' Barta, T (A) 10 - 0 70' Bujdosó, G (A) 11 - 0 80' Bujdosó, G 12 - 0 81' Barta, T (A) 13 - 0

Gyakori az ilyen egyoldalú meccs? (megjegyzem, hótt szar az ifim...) :)))))))))))))

EKB Creative Commons License 2013.07.05 0 0 49523

11-est tapasztalt és megfelelő személyiségjegyekkel rendelkező játékossal (pl. confident) játékossal kell rúgatni, nem fontos, hogy csatár legyen; nálam pl. majdnem az össszes csatár nervous, azaz még véletlenül sem velük fogom rúgatni a 11-est.

Az egyéb megjegyzésedhez: továbbra is jó ifikre spórolok, azaz csak akkor igazolok, ha nagyon megszorulok egy-egy poszton, mint például most a védelemben.

Előzmény: petipajti (49521)
GameO Creative Commons License 2013.07.04 0 0 49522

mázlim volt eddig a szezonban,az tuti :)

de ez most hétvégén véget ér :)

Előzmény: petipajti (49521)
petipajti Creative Commons License 2013.07.04 0 0 49521

erről beszéltem korábban. amire azt mondtad, hogy magas lóról beszélek. na mindegy.

amúgy haragszom rád, mert lerúgtad a kapusomat és kikaptam emiatt gameo-tól :D

de megbocsátok, ha cserébe elárulod, hogyan kell büntetőt rúgni, mert egy fél fél átl fél kl lk át tap csatival csak egy nagyszerű lövésre futotta, neked meg láttam hétvégén már megint sikerült betalálni valami rsz kl-es taggal. most akkor mi kell a tizihez?

trazz a valós időről jut eszembe, ott a meccsek is valós időben voltak, azaz 90 percig tartottak, de grafikusan nem volt megjelenítve, csak bámultad a szöveges jelentést, ahol percekig nem történt semmi... nagyon élvezetes volt :D

Előzmény: EKB (49520)
EKB Creative Commons License 2013.07.04 0 0 49520

Az se semmi, hogy a reklám- és sörbevételből egyetlen fillért sem kaptam a tegnapi IC meccs után, mert rossz a szurkerek hangulata...ők a második helyre várják a csapatot, ez teljesül is, csak hátulról :D. Vasárnap meg pont az awesome strength Fehérvár jön. Igazából nem is ez zavar, hanem az, hogy kezdek kifogyni az ifikből pl. csatár köv szezonra egy van, és nem tudok egyszerre ifikre is költeni, meg felnőtt védőt igazolni...

Előzmény: trazz (49519)
trazz Creative Commons License 2013.07.03 0 0 49519

Hmm, a realtime miatt nekem lehet hogy bejönne... Nekem kéne egy év egy csapat összerakásához. :D

A FK motor is bekaphatja. Első forduló, teljesen egál meccsen a 87 percben ajándékoz egy büntetőt az enemynek, ezzel bukta. Mostani shadow cup, enemy a hosszabbítással együtt KAPURA SEM LŐTT az egész meccsen (5-0), de sajnos nekünk sem sikerült bepasszírozni egyet sem. Büntetők...

Lő a játékosom, éééés...

• Rangel Serra stepped up to deliver the penalty kick.
  • He made a brilliant shot towards the goalie's left corner.
  • Thorbjørn Kaspersen dived to the left and made a brilliant save attempt.
  • He caught the ball.
  • [ 0 - 1 ]

Aztán kifogott még egy superbet is, szerencsére ők is kihagytak kettőt. Végül jött a döntő lövés... Ha bemegy, versenyben maradunk. És ekkor :

Anyád. Bezzeg neki ugyanilyen esemény után decenttel is bement. :D

petipajti Creative Commons License 2013.07.02 0 0 49518

már kipróbáltam, nem jött be, főként az alábbiak miatt:

1. ha nem vagy pénzes, semmit sem lehet elérni. (nincsenek kártyáid - főleg a tehetség kártyák lennének fontosak ugye)

2. nincs meccsmotor, vagy legalábbis én nem találtam leírva sehol sem a működését, 10 meccsig veretlen voltam, ütöttem az előttem lévőket is sorban, aztán egyszer csak kikaptam egy majdnem utolsó csapattól és fogalmam sem volt miért. ekkor töröltem.

3. amennyire sikerült leszűrnöm, egy játékos év egy valós évnek felel meg. hát tudod mikor fogok én 4-5 évet játszani, hogy kineveljek egy jó játékost...

4. elb*szott licitrendszer a piacon

5. nincs egyéni edzésre lehetőség (mondjuk ezt ellenzi, hogy csapattaktikát is lehetett edzeni)

nagyjából az ilyen játékok hasonlóan nem szimpatikus dolgai miatt maradtam meg a fk-nél annak hibái ellenére is. mondjuk a komplexumfejlesztgetés tetszett, a szponzorokkal való tárgyalás, a személyzet alakítása és a karrierépítés szintén, ezeket valamilyen formában szívesen látnám itt is.

hirtelen ennyi jutott eszembe. volt még valami? marcelus? te szintén játszottál vele, igaz?

Előzmény: bal5 (49517)
bal5 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 49517

http://taf.global.goalunited.org/440c84/bal005

Goalunited manager játék, szerintem az egyik legjobb, ingyen játszható, nagyon átgondolt mechanizmus, akit érdekel nyugodtan regisztráljon a fenti linken, mindenkinek ajánlom.

EKB Creative Commons License 2013.07.01 0 0 49516

LOL

ahogy nézem, a bajnoki cím után a kiesés következik: szétdroppolt védelem és csatársor

Előzmény: GameO (49515)
GameO Creative Commons License 2013.07.01 0 0 49515

kicsit túlkoros az ifim:

trazz Creative Commons License 2013.06.22 0 0 49514

Hehe, ha lesz még pár ilyen meccsem mint ma, akkor nem esnek ki az ifik... Bár borzasztóan gyengék vagyunk, ma egy olyan csapattal meccseltem ami szerintem egyike a FK valaha volt leggyengébb ificsapatával. :D

Röhejes volt, az enemytől a leggyakoribb az "awful", a "dreadful", ill. a "too late" címszavak voltak jellemzőek az esetek 99%ában, míg nálunk a "totally freewith the goalkeeper" és a "rounded". :D

A kapusa ettől függetlenül kitett magáért jó pár alkalommal, de így is 6-0 lett ide. Kapuralövések : 13-1. Összesen kétszer jutottak be a 16osunkra, abból egyszer szereltük őket. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!