hétfő - kedd - szerda: SZILVUPLÉ, DJ. Gera - A belépés ingyenes! Óriási hangulat és tömeg egy kis pincehelyiségben. Cím: Bp. Ó u. 33. ******************************* kedd - csütörtök: ÚJ!!! ROYAL CLUB - Dj Enrique. - A belépés ingyenes! Exkluzív éjszakai bár, luxus környezet. Cím: Grand Hotel Royal VII. kerület Erzsébet krt. 43-49. A Royal Club az utcáról nyílik a főbejárattól jobbra, nem kell bemenni a hotelbe! ******************************* csütörtök: DAY TO DAY - Belépő 500Ft (lefogyasztható) Cím: 1119. Budapest, Fehérvári út 87. Bejárat a Kocsis-Petzvál utca sarkán ******************************* péntek: MANGO CLUB - DJ. Adalberto - Belépő: 1000Ft (Salsa Cubana Club bérlettel 800Ft) Jelenleg a legjobb buli, hatalmas bálterem, kubai személyzet Cím: (Fáklya Klub) 1067. Budapest, Csengery u. 68. ******************************* péntek: KAMÉLEON - DJ. Teebee - Belépő: 1000Ft Mammut II. 4. em. ******************************* szombat: ARANY 10 - DJ. Jose Rey - Belépő: 1000Ft (Salsa Cubana Club bérlettel 700Ft) Cím: Arany János u. 10. ******************************* szombat: ARÉNA PLAZA ROKOKÓ CAFÉ - DJ Gera - Belépő: 500Ft Tükör márvány, de a zene jó
A kis létszám ellenére fantasztikus élmény volt. Rég táncoltam ilyen különösen jót! Enrique a szokott jó zenéivel, remek hangosítással, elegáns a hely, van hely, mert bár a tánctér maga viszonylag kicsi, körben is lehet még ropni, és vannak további termek, amik nyithatók mellé, így a tömeg tud oszolni. Szal pont olyan a hely, mint az IGAZI, régi Kaméleon volt!!! :-))) Tudom, h arra az ilyen friss húsok már/még nem emlékezhetnek, mikor még a Kaméleonban nem szedtek még belépőt sem, de mi, vén csontok, imádtuk :-)))
A negatívum: a bejárat: smi utalás a bulira v egyáltalán a klubra. Ettől függetlenül könnyű megtalálni, és ha belépsz az utcáról, már lehet a zenét is hallani. De ha vki végképp elveszett, menjen a szállodába, onnan is van lemenet.
Minden héten kedden és csütörtökön 21 órától a legkedveltebb latin (salsa, merengue, reggaeton, bachata) zenékkel várja a szórakozni vágyókat Dj Enrique.
A BELÉPÉS INGYENES!!!
Cím: Grand Hotel Royal - Royal Club VII. kerület Erzsébet krt. 43-49.
Ui: a Club az utcáról nyílik, nem kell bemenni a hotelbe!
Ezért is lennének jobbak a nők vezetőnek, mert egyszerre többfelé is tudnak figyelni :-))) De mert nem így alakult, itt a fiúknak a nagy fejlődési lehetőség :-DDDD
Mondjuk azért a mosoly, ha jól érzed magad, könnyen megy ;-)
A táncban is ez az egyik legnehezebb, hogy sokfelé kell figyelni. Van, hogy nem tudok egykét másodpercnél több szemkontaktust létesíteni a lánnyal tánc közben, mert állandóan a környezetet kell sasolni, honnan fognak lezúzni a következő pillanatban. No meg közben maradjak zenében, vezessek, figyeljek a lányra, és még mosolyogjak is...
Nem is annyira a szokásosságra gondoltam, mert a figyelemtől, a folyamatos reagálásoktól, összjátéktól a megszokott is lehet rendkívül izgalmas. Inkább a görcsösséget, a merevséget látom gondnak (máshol lenne annak helye :-))), amikor a ffiú nem tud a nőre időben v egyáltalán reaálni, mert nem kifelé figyel, hanem befelé, a saját fejébe, és észre se veszi a hölgy jelzéseit.
Ezzel a vén csonttal netalántán vmire utalgatunk???? :-))))
Ja, odaát a vezetés-követésnél volt az a felvetés, h betanulni egy figurasort, oszt azt nyomni. Na, erről az jutott eszembe, h az illető szeretkezni is így szeretkezik??? :-))) Annyiszor elhangzott már, h a tánc olyan, mint a szex, mint maga az élet, úh ezt most újra nem részletezem :-)))
Viszont ma majdnem egy MX-5össel jöttem haza. A HÉV megállónál a rakparton állt járó motorral, a tulaj vagy 30 méterre beszélgetett. A tető le volt nyitva, bedobni a bringát 2 sec, beugrani és eltűzni még kettő. Az ürge meg csak nézett volna nagyon nagyokat :D
Pár éve se voltál, mikor egy rövid ideig működött? A régi Sz-kert (egyes kétes (ill nem is kétes, mert elég egyértelműen gyalázatos) erkölcsű nőszemélyek vislekedését leszámítva) nagyon kellemes volt. Bent ugyan meleg volt, de a kinti rész kellemes hűvös, bár a zene persze bent szólt igazán jól, így viszont kint lehetett üldögélni, trécselni :-)
Jóvanna, de próbálj meg TE 2 óra kádban ázás után ébren maradni :-))))
Szal arról a pasiról akartam mesélni (turista volt itt az egyik buliban), aki egy nagyon érdekes és kissé ellentmondásos tapasztalattal szolgált néhányunknak: Alapvetően nagyon jól vezetett, sőt néhány igazán izgalmas, magyaroktól nem használt figurát is belekevert, DE: volt egy nagyon furcsa momentum: elindította a forgást, ez teljesen egyértelmű volt, de aztán hirtelen smi. De szó szt: nem megállított, nem megfordított, de tovább sem vitt: fel se emelte rendesen a kezét, h át tudjak menni alatta, ott volt a karja nyakmagasságban. A lendület, az megvolt, vitt volna forgásba, de nem irányított sehova: nem derült ki, h forgatni akar, kar alatt v karba, megállítani, v mit??? Nagyon furcsa érzés volt, kicsit olyan lebegésféle, -űr, amit vhogy ki kell tölteni? Olyan, mint hirtelen kiejtve a smibe... Aztán vissza a rendbe.
Épp a napokban méláztam, h igazán nyithatnának már a szabadtériek, bár este még hűvös van, de napközben már olyan igazi tavasz, h néha még a pasik is mosolyognak, pedig még csak nem is miniszoknya volt rajtam, cska sima nadrág és póló, de egy srác úgy odavillantotta a szemét, h vettem is gyorsan egy pasivadító fölsőt, és pont illene egy kinti bulihoz, és ebben az időben lehetne salsa-matinét tartani az Erzsébet téren, a tangósok már kitelepedtek a remek időre tekintettel :-))))
De vajon mi hol lesz mostantól?! A Széchenyi-kert mennyire tehinthető szabadtérinek? :-)))
Buliinfók, már amennyi... (talán vannak, akik a szakfórumot nem olvassák) Buddha: Halott. Puerto: Halott, de valami lesz helyette. Most így néz ki a régi hely: (a képen a bal oldalon hátul látszik az épület, pontosabban ami még létezik belőle. A telefonom ennyit tud...)
Az Erzsébet tér viszont remélhetőleg hamarosan (talán már 19-én) indul!
Ez alkalommal a Club Punto Cubano csapatát kértük fel az est hangulatának növelése szerepére. Egy fergeteges reggaeton bemutatóval kedveskednek, majd utána Ti is kipróbálhatjátok ezt a táncot velük!