magyarorszagon a nem lakott nem hasznalt ingatlant el lehet birtokolni azaz el lehet venni x ev mulva , ez logikus , szerintem floridaban is igy van .........te valami egesz mas zavaros marhasagot irsz le
Aki szeretne kimenni az Államokba dolgozni annak nagyon friss információval szolgálhatok egy közvetítővel kapcsolatban. Ha valaki ezzel a céggel / http://newyorkimunka.hu/ / szeretne menni tételesen le tudom írni e-mail ben, hogy szállodatakarítás hogy zajlik, mit, mennyit vonnak le, illetve bérezés. Privát e-mail /thomy_angelo@citromail.hu/ megkeresésre válaszban küldöm az összes számomra megszerzett információt és tapasztalatokat, dolgozó voltam, nem reklám helye.
köszönöm a kedves hozzászólást. ha valaki ért valamihez arról kötelező,hogy papírja legyen? mert nem egy otthonülő ember vagyok. a párom is feltalálja magát. azért írtam ide,mert gondoltam van valaki aki leírja a tapasztalait stb.
Nem csak a munka a probléma, hanem a legális munka. Itt az EU nem értem mit várnak az emberek Amerikától, ahelyett, hogy örülnének, hogy az EU-ban szabadon mozoghatnak és vállalhatnak munkát. Műkörmösre a világon sehol nincs szükség, az biztos.
Targonca vezeto es manikuros akar egy idegen orszagban munkat talalni?
Ti meg hisztek a mesekben? Mert ha igen akkor nyugodtan forduljatok a lehuzos kozvetitokhoz, azok se fognak munkat talalni nektek, de legalabb majd azt hiszitek, hogy ti mindent megtettetek azert, hogy munkat talaljatok egy olyan orszagban amit csak a filmekbol ismertek. Olyan kozvetitot nem fogtok talalni aki legalis minat tud nektek kozvetiteni.
Egyszeruen nem letezik olyan munka azoknak akik semmihez nem ertenek.
Ez most vilagos beszed. Felszedtel egy amnerikai nöt, felesegül veszed. Kibirsz x evet vele es aztan tied a zöld kartya meg az allampolgarsag. Ez is munka persze.
Te rosszindulatu...................,nem érdemled meg ,hogy válaszoljak neked. Leszarom ki ,hogy mit tesz,itt az egész beszélgetés a kinti takaritós -közvetitős céggel kapcsolatban indult ha esetleg visszaolvasnál akkor nem lennél ilyen irigy, nem régóta vagyok itt és sokat jártam különböző szorakozó helyekre (nem pedig otthon ültem minden este és számoltam mennyit tettem már félre,hogy kifizessem otthon a hitelt ,hiszen ez nem titok sokan ezért jönnek nem pedig másik életet kezdeni,mint ezt javasoltam többeknek is a lentebb irtakban)és egész jól ismerkedem,aki ebből ki tudja hámozni mit akartam leirni az nem hülye és van némi sütnivalója,mint tudjuk a Magyarok elég jól feltalálják magukat,továbbá nem csaltam,és nem csaptam be senkit,és nem is áll szándékomban.Otthon sem ment szarul az életem,Europa több pontjárol jártak hozzám segítségért,mert elég jól értek egy bizonyos Német autó tipushoz,amit már 25 éve nem gyártanak,remélem majd itt is tudom ezt érvényesiteni,továbbá 10 évet töltöttem egész Németország területén mint csatornázási dolgozó,szintén jó fizetéssel,de kiturtak minket az Ukrán-Román vendégmunkások.Esetlegesen hivatalosan szeretnél kijönni dolgozni az felejtős,ha csak nincsen valamelyik hiányszakmában mester képzésed és anyanyelvi szinten beszélsz angolul.Tehát marad a B verzió,ami neked nem fekszik,mivel ilyen a hozzáállásod,annyira nem vetted a fáradtságot,hogy privát üzenetet irj pár frankó kérdéssel,mint egy két emberke tette,inkább itt dobálsz kemény szavakat úgy,hogy nem is ismersz................amúgy meg ha farkas anya lennék nem bányában nyomnám a bányagépen hanem kur@a lennék,mennyivel könnyebb dolgom lett volna, igy sajnos csak tigrisapa lehetek. Köszönöm a figyelmet mindenkinek,nem kívánok többet hozzászólni.
Mi tavaly fütöttünk ejjel nappal, de kesz vege, befejeztem. Az elmult 5 evben soha nem volt igazi floridai tel. Otthon jobb a fütes, szigeteles meg minden.
Nem szeretném ha reklámnak minősülne amit itt leirtam a nox inc céggel kapcsolatban akik szállodai takaritásra keresnek dolgozót az usába, Aki akar az ir nekik aki nem az nem.
Valószínű nem találkoztál szegény 56 os leszármazottal aki már csak törve beszéli a Magyart,igér fűt fát és lehúzza az útolsó centet a zsebedből, de mindegy nem ez a lényeg, hanem 40 éves vagyok és elég talpraesett hogy ne ba@anak át,ha érdekel a kedves anyukám és apukám ütöttek vágtak otthon ezért 15 évesen elköltöztettem otthonról,tehát nem fogok anyukám szoknyájához szaladni ha gondom van,nem újgazdag kis kö@ög vagyok,hanem a nullából jöttem,persze a lényegre térve nem reklámozom a céget,én beszéltem velük milyen lehetőségek vannak,én ennyit tudok róluk,de ezt te is tudnád ha dobnál egy e-mailt mert az ingyen van,de ha te tudsz mást hallgatjuk oszd meg.Továbbá ha tudsz bányászati gépet kezelni (nem betanitott munka)és beszélsz angolul,akkor jöhetsz dolgozni. Na viszont kellemes napot vagy jó lottozást
Erdekes, hogy te aki elindultal a nagyvilagba probalod az 56osokat ekezni illetve azok leszarmazotjait.
Azok az emberek nem ugy indultak neki mint te, nem volt retur jegyuk es feladtak hazajukat es szerretteiket mert az eletuk forgott veszelyben.
Csaladok szakadtak szet. De te ha valami nem stimmel minden gond nelkul haza tudsz szaladni anyuka szoknyaja melle es legfeljebb annyit hallasz mamatol, hogy milyen ugyes a csemetem .
Egyebkent a legtobb forum latogato aki itt hozzaszolt nem azert mondja amit mond, mert leakar barkit beszlni rola, hanem probal ravilagitani a dolgok hatulutojere. Eleg nehez legalisan ujra kezdeni az eletet egy uj vilagban, nem hogy azon kelljen idegeskedni, hogy mi lesz ha ez lesz vagy az lesz.
Ismerosom nekem is van , rokonom is van sot sajat peldam is lenne, de azon nem jo elindulni.
Ez kb olyan mint a lotto, csak azert mert valaki nyert az nem jelenti azt hogy en is fogok pusztan azert mert vettem szelvenyt.
Na mindegy ennyi volt tolem, reklamozd tovabbra is a titokzatos ceget, aki akar az jelentkezik aki meg nem azt kotellelse lehet oda vontatni.
Nem tudom mire ez a nagy nyomozás, de ha te esetleg tudsz munkát akkor szívesen meghallgatják a többiek akik itt fórumoznak,én ezt tudom csak ugrodeszkának,rosszat még nem hallottam róluk,önéletrajz a probléma.Szerintem amit egyes munka közvetitők tesznek otthon pár ezerért az a gáz az ember útolsó kis pénzét lerántják és még az életkedvét is elveszik,nem beszélve arról,ezek után meg sem próbál elutazni sehova,mert fél,ha meg személyesen akarsz találkozni utazz oda és tárt karokkal várnak.