Sziasztok!!
Már alig várom, hogy legyen. Nem semmi, hogy mennyibe kerülnek a jegyek. Azt hiszem, csak TV-n keresztül fogom nézni. Kori2 te kimész a versenyre?
Nekem kicsit borsosak a jegyárak... Most hogy voltunk kint a csarnokban 13-án a Magyar Nemzetközi Bajnokságon, próbáltuk kitalálni, hogy melyik lehet a második kategóriás hely. Talán a legfelső /harmadik/ szint lehet az. Szerintem onnan is jól be lehet látni a szereket, nem olyan nagy a csarnok.
Valószínü találkozunk, mert mindenképp kimegyek 1-2 versenyre! Főleg Pesten vagyok érdekelt,de ha a közelben lesz vmi, ott is talizhatunk!!
Meg persze Debrecenben. :)
ÖTÖSKE! Üdv! a tornarajongók között.
Hát igen a jó szereplés mindenképp kellene..
De nem kell sokáig várni,mert már ebben a hónapban is(szeptemberben) lesznek versenyek,és talán 1 picit bepillanthatunk abba,hogy milyen formában vannak.
Remélem jössz szurkolni te is!
Sziasztok!
Tornarajongóként jelentkezem! Persze csak nézni szeretem, de azt nagyon.
Azt hallottam/olvastam, hogy egyelőre nagyon meg vannak velünk elégedve a FIG-ben, ami a vb szervezését illeti! Csak így tovább, most már csak jó szereplés kellene!
Biki!
Bocs!Nem a tornásokra gondoltam,ők nincsenek edzőtáborban,csak a korisok.Legalábbis amennyire én tudom.
Tücsi nem adott hírt magáról,nem tudom mi van vele :-((
Általában az egyesületekben tényleg szabadon megnézhetőek a tornászok edzés közben.
Egy kis gyors eredmény közlés, ami a hírekből kimaradt (természetesen, hiszen ez nem fontos a magyar sportújságírás szempontjából)
A múlt héten rendezték meg a 2002. évi Gymnasiade-t Caen-ben, Franciaországban, több mint 30 ország részvételével. Ott a magyarok igen szép eredményeket értek el, mind úszásban, mind tornában. Én most a tornáról szeretnék egy kicsit bővebben információt mondani. A fiúk csapatversenyében a magyarok az előkelő 3. helyet, míg a lányok a 7. helyet szerezték meg. A szerenkénti fináléba két fiú került be, akik szintén remek eredményt hoztak: Hídvégi Vid (KSI) lólengésben és nyújton az ifi korosztályban a világon a 4. legjobb, Szalontai István (FTC) az ugrásban a világon az 5. legjobb. Az 1988-as korosztályban is hirdettek összetett egyéni legjobbat (ők voltak a legfiatalabb korosztály), ahol magyar fiú hozta el az 1. helyezést, név szerint Hegedűs Péter (KSI).
Ha a fiúk így dolgoznak tovább, akkor talán lesz esélyünk, hogy a 2008-as olimpián csapatban is ott legyen hazánk, ne csak egyéni számokban tudjon az ország delegálni.
Elvileg (Tücsi szerint /Reubl Tünde/) meg lehet nézni az edzést.Csak az a böki,hogy nem egy fix helyszínen van,hanem sport-klubra bontva,és xy klub-on belül ismersz vkit,akkor abban az időben mikor ő van meg lehet nézni.(állítólag)
De még én sem voltam torna edzést nézni :-(((
1x majdnem,csak akkor lebetegedett Tücsi,és nem ment edzésre.->elmaradt a nézés :-((
Nem tudom!!!
Van egy-két ismerősöm, akik szeretik a tornát, de irogatni nincs kedvük. Pedig nagyon fűzöm őket, hogy jöjjenek, de nem nagyon akarnak. De kitudja.