Keresés

Részletes keresés

EbiHall Creative Commons License 2001.09.24 0 0 91
Kedves Thal,

csak asszociáltam, Jen ugye, ismerte Abby-t, azért tudta elmondani az igazat a temetésen, szemben a többi nyálgéppel.

OFF
Egyébként a Holtak szószólója tényleg csak a halála után ismeri meg az elhunytat, az a dolga, hogy megértesse a visszamaradottakkal az elhunyt életét, érzéseit.
Szerintem klassz dolog, nem?
És azért csak a halála után, mert az után szokták hívni, pl. egy rokon, aki nagyon gyászol.
ON

Én is hallottam, hogy Joey teljesen hülye lesz a következő szezonban, már előre sajnálom!
Kár érte!

Előzmény: thala (89)
Wittergirl Creative Commons License 2001.09.21 0 0 90
Sziasztok!

Asszem Nomen est Omen az esetem...
Én is nagy fan vagyok, de valami X-akta folytán csak most találtam rátok (bár EbiHallal már ismerjük egymást a Sorozatok topicból:))

A sorozat nagyon jó, legalábbis csúcs volt amíg Kevin "zseni" Williamson keze is benne volt a dolgokban. De miután kiszállt sajnos a pancser Paul Stupin maradt az egyedüli főnök és elszaladt vele a ló (egyenesen Beverly Hills irányába).
Csak arra akarok kilyukadni, hogy a 3. szezonban elkezdték jól keverni a dolgogat. PL.Joey/Pacey.Mondjuk nekem semmi kifogásom nem volt ez ellen, mert szerintem Pacey sokkal éretteb egy kapcsolatban és valahogy joban elhittem neki, hogy Jo a mindene.Viszont Dawson miatt a kapcsolatban mindíg 3-man voltak. Jo nem tudott elszakadni tőle úgy ahogy kellet volna, ne meg az a gyerekes megoldás, hogy Dawson le se szarja Joeyt az elején (elküldi, kavar Eve-el stb.)de mikor végre a csaj beleszeretne vki másba és esélye lenne egy normális kapcsolatra csinálja ott a fesztivált, mint egy sértődött kisfiú.
Meg egyébként is, mikor volt rendes szerelmi viszony D és J között? Alighogy összejöttek máris szakítottak...összejöttek-szakítottak.
Emiatt a Dawson-ügy miatt nem volt szerencsés összehozni Paceyt Joval.Kevin ezért nem akarta és nem is tetszett neki ez a storyline. Aztán rájöttek az "okosok", hogy Jonak mégis Dawson mellett a helye: totál kavarás akció megkezdődött a 4.szezonban. Joey és Pacey alig érkeztek haza már kezdődtek a problémák. Jo végigszenvelegte a szezont--mindíg volt valami baja. Szegény Pacey a 100%-ot nyújtotta ebben a kapcsolatban, de Joról ez nem volt elmondható. Dawson miatt. Pedig reménykedtem mikor Gretchen bejött a képbe. Majdnem rendbe jött minden. De a végére megint felborították az egészet.

Fú, leállítom a rizsagépem, mert kifolyik a szemetek.

Bocs, hogy ennyit írtam, de elragadott a hév:)

Egyébként a 2. CD-t is kiadták Mo-n. Még tavaly év végén.

thala Creative Commons License 2001.09.19 0 0 89
Sziasztok!
Örülök, hogy kicsit megmozdult újra a fórum! Na és hogy vetítik a pro7-en, bár németül, szerencsére van, aki fordítson.
Szaporítom azok táborát, akik D+J párosnak szurkolnak, szerintem nagy romantikusok vagyunk, azért. Bár én is úgy érzem sokszor, hogy a Pacey+Joey teljesen passzol.

EbiHall:Érdekes, amit a könyvről mondtál. A halotti beszédet mondó ember csak haláluk után ismeri meg a halottat? Ez főleg érdekes. És kapcsolódik ehhez valahogy Jen beszéde, vagy csak úgy eszedbe jutott róla?

Előzmény: Dalí (88)
Dalí Creative Commons License 2001.09.06 0 0 88
Én úgy tudom, hogy nem adták ki a másodikat még Magyarországon. Olyan kár, hogy a magyarok nem vették meg. Sőt én már azt is bánom, hogy annak idején a Tv-ből nem vettem fel az összes részt:( Azért az utolsó kettő megvan. A szépségválasztás az nagyon tuti. Nekem akkor is Dawson+Joey a kedvenc párom és abban igazad van, hogy általában nem maradnak meg a diákszerelmek, de azért van kivétel is. Lehet, hogy közhelyszerű lenne a D+J páros...
Előzmény: EbiHall (87)
EbiHall Creative Commons License 2001.09.04 0 0 87
OK.
Köszi a javítást Vega, hátha Dali tényleg megkeresi és elolvassa!
Szerintem Mo-on már csak könyvtárban lehet fellelni.

Vissza a Dawson-hoz!
Megvan az első CD, de vajon a másodikat kiadták már Mo-on?
Tud róla valaki valamit?

Előzmény: vega (86)
vega Creative Commons License 2001.09.04 0 0 86
Izé, az els? kötet angol címe Ender's game, de a magyar cím: Végjáték.
Előzmény: EbiHall (85)
EbiHall Creative Commons License 2001.09.04 0 0 85
Vagy emlékszel arra, mikor Jen halotti beszédet mind az Abby temetésén?

Van egy sci-fi író, Orson Scott Card, aki írt egy trilógiát, abban van olyan, hogy "A holtak szószólója", aki világról világra jár, ha hívják, megismeri az elhunyt életét és beszél az embereknek róla. Teljesen hitelesen az igazat mondja, nem követi a "halottakról csak jót, vagy semmit" - elvet, ami szerintem is tök hülyeség. Azért van, hogy az embereknek elmesélje az illető érzéseit, életét és megértesse velük, mit miért tett az életben. Nagyon jó könyv, főleg az első kötet: "Ender játéka". Ha meg tudod szerezni, tedd meg, nagyon élvezetes és izgalmas könyv. "A holtak szószólója" a folytatás ugyan, de teljesen más, csak a főszereplő ugyanaz.

Előzmény: EbiHall (84)
EbiHall Creative Commons License 2001.09.04 0 0 84
Hát ez az!
A bonyolult kapcsolatok -az OK, mivel csak olyan van, a szimplába nem is érdemes belemenni, mert megunod.
A gond csak az, hogy nem lesz merszük az alkotóknak a 4. szériában (tudtommal, nem vagyok nagyon tájékozott ebben, csak innen-onnan csipegettem) felvállalni és kimondatni, hogy a Joey + Pacey vállvetve és teljesen együtt és ez az igazi. Mert szerintem meg igenis ez az igazi, mert az a normális, hogy a fiatalkori diákszerelmek nem maradnak meg felnőtt korban.
Ez a nagy Joey + Dawson egymásba kapaszkodás szerintem csak a feszültség fokozására van.
Ha mindenképp a Joey + Dawsont akarnák összehozni, én most akkor is békét hagynák a Pacey-éknek és a 4. szezon végén hoznék be valami normális párkapcsolati konfliktust, amire rámegy a kapcsolatuk és akkor jöhetne a Dawson.

Szerencsére én elég jól beszélek németül, úgyhogy tudom követni az eseményeket most a PRO7-en, nekem ez, mint már írtam, most úgyis hiánypótlás, ezekről lemaradtam a magyaron.
Ősztől pedig beindul a PRO7-en az új szezon ha jól emlékszem (de nem biztos), ha gondolod, akkor utána kitárgyalhatjuk az egyes részeket, hogy mi történt pontosan, ilyesmi. Ha viszont tudsz angolul, egy csomó helyen megtalálhatod a részek tartalmát, talán még forgatókönyvek is vannak fent valahol. Sajnos nekem meg az angol nem az erősségem.

Nincs meghatározóan kedvenc jelenetem, szinte minden részben van számomra 1-2 highlight.
Pl. a szépségversenyes rész szuper, amikor a Pacey benevez, az tényleg nagyon király. Az egyik kedvenc részem, mikor a könyvtárban szombaton büntiben vannak és jönnek a nagy leleplezések.

Előzmény: Dalí (83)
Dalí Creative Commons License 2001.09.04 0 0 83
Végre egy vérbeli rajongó, aki a véleményét is kifejti. Van kedvenc jeleneted a sorozatból. A sat1-en láttam a 3. szezont is, de sajna németül nem tudok, így nonverbálisan és képekben figyeltem az eseményeket. Egyébként véleményem szerint a Dawson+Joey lesznek a nyerők, a végén úgy is össze fognak jönni. Te nem szereted az ilyen bonyolult kapcsolatokat?
Előzmény: EbiHall (82)
EbiHall Creative Commons License 2001.09.03 0 0 82
Ejnye,
hát vannak itt még teljesen nagy rajongók is, pl. ÉN, csak annyira lent volt ez a topic, hogy korábban nem vettem észre. Bocsesz.

Én egyébként Pacey-rajongó vagyok, abszolúte, szuper jellem, igazán életszerű, míg Joey és Dawson túl bonyolultra veszi a dolgokat és túl sokat elmélkednek, ami szerintem nem hajaz a valóságra.
És mindketten olyan "nagyon akarom, de mit akarok?" típusúak.
Mindezen - kritika ellenére én teljesen oda vagyok a sorozatért, örülök, hogy mennek az ismétlések a PRO7-en, mikor a sorozat a magyaron ment, még nem néztem.
És tökre örülök, hogy Joey és Pacey összejönnek, Joey is kicsit álmodozó és sokkal nagyobb szüksége van egy Pacey-féle emberre - aki azért nagyon is érzéékeny, mint egy Dawsonra.
Kár, hogy állítólag a 4. szezonban az események csak bonyolódnak és Joey állítólag nagyon tesze-tosza lesz!

Dalí Creative Commons License 2001.09.03 0 0 81
Mi a véleményed a filmről?
Előzmény: ambrozia (80)
ambrozia Creative Commons License 2001.08.30 0 0 80
The Gift = Rossz álmok
Nálunk április 19.-én mutatták be moziban. Szereplők: Cate Blanchett, Keanu Reeves, Hillary Swank, Katie Holmes
Előzmény: Papirzacsi (78)
Dalí Creative Commons License 2001.08.30 0 0 79
Nekem is a kedvencem ő. Sajnos nem tudom pontosan mi magyarul a címe. Több információt a www.kh.on.hu -n olvashatsz és láthatsz a filmel kapcsolatban. Egyébként a sorozat jelenleg a pro7-en megy szombaton, 16.10-kor. Melyik volt a kedvenc jeleneted?
Előzmény: Papirzacsi (78)
Papirzacsi Creative Commons License 2001.08.30 0 0 78
SZiasztok.Nagyon jó volt a sorozat, amíg vetítették magyarországom.A kedvencem Joey.
Vele kapcsolatos a köv. kérdés,mármint Katie-vel.
Szerepelt a The Gift című filmben.Megjelent ez Mo.-n , és ha igen akkor milyen címmel?
Előre is köszi.
ambrozia Creative Commons License 2001.08.26 0 0 77
Köszi! A 4. széria 14. része érdekelne. A címe Winter's Tale.
Előzmény: vega (76)
vega Creative Commons License 2001.08.26 0 0 76
hmmm. Ird meg mailben, hogy melyik részé kéne, talán segíthetek.
Előzmény: ambrozia (75)
ambrozia Creative Commons License 2001.08.25 0 0 75
Köszi Vega! :-) Sajnos az a rész, ami kellett volna még nincs feltöltve! :-(
Előzmény: vega (74)
vega Creative Commons License 2001.08.25 0 0 74
Ambrozia: http://envy.nu/creekscripts/indexx.html
Előzmény: ambrozia (72)
vega Creative Commons License 2001.08.25 0 0 73
Sajnos egy oldal szinvonalát nemcsak a kinézete, felépítése, tartalma határozza meg. El?ször egy elég khm... egyszer?en megfogalmazott üzenetet kaptam, hogy használjak IE-t (nem mindha a Netscape 6.1 nem tudná megjeleníteni vszin?). Ez még elmegy, végülis miért ne hódoljunk be az IE dominanciának.
Viszont amikor az IE 6.0 indulása után is kivágott, mondván, hogy állítsam vissza a felbonást 800x600-ra, na ott adtam fel a dolgot.
Előzmény: Dalí (68)
ambrozia Creative Commons License 2001.08.24 0 0 72
Nem tudtok nekem mondani egy olyan weboldalt, ahol fenn vannak a részek eredeti szövegkönyvei?
Dalí Creative Commons License 2001.07.10 0 0 71
Pedig nagyon jó kis szövegeket írtak a szereplőknek. Mit szeretsz Katie-ben?
Előzmény: BxL (70)
BxL Creative Commons License 2001.07.10 0 0 70
Köszi! Majd megnézem. Amúgy a sorozat nem nagyon érdekel, bár magyarul csak egy-két részt láttam.
De Katie...
Maga a földreszállt angyal :)
Előzmény: Dalí (69)
Dalí Creative Commons License 2001.07.10 0 0 69
Látom elhagytatok:( Ha mégis valaki idetéved és érdekli a sorozat, csak közlöm, hogy a pro7-en szombaton 16.10-es kezdettel vetítik az első szezont.
Dalí Creative Commons License 2001.06.12 0 0 68
Voltam már www.kh.on.hu-n szerintem nagyon szinvonalas magyar viszonylatokban, ugye?
Előzmény: BxL (67)
BxL Creative Commons License 2001.06.12 0 0 67
Hát az titok. Csak Katie tudhatja meg :)

Néztem a kh.on.hu-t, érdemes ellátogatni oda minden rajongónak. Bár becsukni kicsit nehéz az ablakot utána, és nemcsak azért, mert még szívesen maradnál ... :)

Előzmény: Dalí (66)
Dalí Creative Commons License 2001.05.29 0 0 66
Majd megpróbálok valmit tenni az érdekedben. Nekem is ő a kedvencem. Te miért szereted?
Előzmény: BxL (65)
BxL Creative Commons License 2001.05.29 0 0 65
Imádom Katie Holmest! Nem tudna valaki összehozni vele? :)
Dalí Creative Commons License 2001.05.29 0 0 64
Azért ugye vannak a Dawson-nál is jobb dolgok. Tetszik ahogy kisajátítottuk ezt a topic-ot. Neked?
Előzmény: Florance (63)
Florance Creative Commons License 2001.05.29 0 0 63
programom van...:)
Előzmény: Dalí (62)
Dalí Creative Commons License 2001.05.29 0 0 62
Nézed majd a Dawson-t, ugye?
Előzmény: Florance (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!