Script mesterek: nincs valami megoldás, hogy ha egy player mondjuk 3 percig van egy kb 10 méteres körön belül akkor vagy ki irja a pozicióját, vagy valami megtorlásban részesitse?
Mehhehe tartom a véleményed, unom már a zászló bámulását, míg a többiek tankkal kempelik az átjárókat...
Yodával ezennel megalakítjuk az öngyilkos AT4-killer teamunkat a ZSÍR klánon alszekciójaként.
Ellenőrizd a texturakönyvtáradat (tools-ysystem pereferences), és ha az jól van linkelve, a buldozer reload után a buldozerben menj ki a szigetről a tengerbe, és nyomj egy 'u' majd egy 'j' bill-t.
Ezzel lehet a talaj magasságát változtatni realtime, és ha emelsz egy métert meg visszasüllyeszted akkor a magassági térkép refresh miatt tuti betölti a texturákat a bulldozerbe.
Ha meg arra gondoltál hogy avisitor ménem mutatja a texturákat hát az meg azért mert az ilyet nem tud:DD
Csak egy a texturáknál jozzárendelt színkóddal mutatja hogy mi az épp amin a kurzor áll.
Ja és a talajra duplaklikkre kiírja a státuszsorba is.
fegyver problema: ezt szerintem a videokartya, vagy a driver hibaja (ha nem sufni fegyverkrol van szo)
hid: probaltad mar mas formacioban atkuldeni oket (pl oszlop).plusz, ha safe vagy careful a viselkedes, akkor az uton fognak menni, nem csalinkaznak ossze vissza a fedezekek kozott
problema:
a fegyverek zomenel a torkolattuz frame latszik.
a paratlan szamu harcosok (7, 9,11) a hid tuloldalara Nogovan ugy mennek at, hogy lemennek a folyopartra, aztan bele a vizbe, es megfulladnak.
1.91 es verzio
Megoldódott a dolog. Az internet beállítások nem default állásban voltak (de miért nem?). Alapértelmezett beállításokkal minden szép, minden jó, minden szervert látok...
A mai napon sikeresen újratelepítettem a gépemet, illetve majdnem sikeresen...
Telepités menete: win98se, driverek , ofp, windows update
Eredmény: Nem talál az OFP, se más játék (americas army) egyetlen egy servert sem.
Akinek ennek orvosolására bármilyen használható ötlete van, az a hirtelen irja le ide.
A mai napon sikeresen újratelepítettem a gépemet, illetve majdnem sikeresen...
Telepités menete: win98se, driverek , ofp, windows update
Eredmény: Nem talál az OFP, se más játék (americas army) egyetlen egy servert sem.
Akinek ennek orvosolására bármilyen használható ötlete van, az a hirtelen irja le ide.
Kösz a segítséget!
Az igazság az, hogy már régóta játszom ezzel a kiváló játékkal, csak mióta felmerült ez a kilépegetés, félretettem egy időre.
De most nem hagytam magam (már mindennel próbálkoztam), és lehet hogy tök véletlenül sikerült: az audio optionsben az audio hardware accelerated enabled-re állítottam és láss csodát, azóta (két órája) nem fagyott ki, még a legnagyobb tankcsatában sem:)) (kopp-kopp)
Egyébként Live Value a hangkártya.
Azért annak a modnak utánanézek...
amúgy meg ha nem akarod hogy a géped minden kritikus hiba miatt restartoljon akkor kapcsold ki a vezérlőpult->rendszer->speciális->Indítás, helyreállítás->beállítások nemüben az automatikus újraindítás rendszerhiba esetén pipát.
a problémád ezután sem fog megszűnni, de egy frankó kékhalálos képernyő lesz a jutalmad restart helyett, és azárt onnan többet ki lehe bogarászni mint a resetből:DDD
De egy ötlet: A géped valamiért instabil (pl.: húzott proci/ram/videókártya), az OFP elég érzékeny játék, próbáld meg, hogy visszaveszed kicsit a sebességét.