Nekem is ugyan ez lenne a problémám. Napok óta nem tudok belépni. Valaki nem tudja esetleg hogy ilyenkor a leveleket meg lehet nyitni valhogy? Mert hivatalos leveleket várok. Tud valaki valami infót hogy mikor lesz elérhető?
Napok óta nem működik a freemail fiókom. Kommunikációs hibakód jelenik, meg. Megnyílik az oldal de a levelek nem töltődnek be. Csak nálam, vagy másnál is így van?
Azért érdekelne, egyáltalán ki használ még 2017-ben freemailt? Egyáltalán nem működik évek óta, a leveleket össze-vissza magától törli, a bejövő postát vagy beengedi, vagy nem. Vagy csak 2 nap múlva. Nekem is megvan még régről, de átirányítva a gmail címemre. Bár már vagy 8-10 éve nem használom, mert akkor sem volt már stabil...
Milyen szerencsém van,hogy nekem műxik a fremi :) Meg a bankszámla kivonataimat sem törölték eddig ami a NAV felé kell. Egy-két alkalommal volt amikor nem tudtam belépni.
Most ha be szeretnék lépni a freemailembe, visszadob a bejelentkezés fülre, mindenféle hibaüzenet, meg ilyesmi nélkül. Csak visszadob. Egyszer ma már (sok-sok hónap után, kényszerből) beléptem, pár perc után ledobott, majd most ezt játssza. Ötlet esetleg?
Ma tudtam meg,hogy a hónap végén megújul a freemail!Nekem már az is újdonság lenne,hogy normálisan be tudjak lépni a telefonomon ahogy kb. 3hónapja. :-/
Én betudok lépni, meg látnék is ha volna mit. Több mint két hete egy darab levél nem érkezik. Nyilván a spam nem hiányzik, de más egyéb igen:) Mi a teendő?
...Köszönjük jelzésed! Nem sikerült reprodukálni a jelenséget, ezért kérlek az úgynevezett gyorsítótár (cache) és a sütik (cookie) illetve a helyben tárolt fájlok böngészőből való törlése után próbáld ki újra és nézd meg, hogy most működik-e....
Ez elvégzése és a gép újraindítása után ismét bejön az itthoni gépemen is.
Nekem gépen nincs gond,a régebbi böngészőket használva simán mükődik.De úgy tudom jelenleg van akinek már minden helyreállt van akinek még nem.Ha valakinek több freemail fiókja van ott is előfordulhat,hogy egyik már jó.
Nem segít, a freemail, legalábbis ma, halott. Több emailt küldtem más (gmailes) postafiókból, és mindre hibát üzent vissza: Technical details of permanent failure: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain freemail.hu by fmx.freemail.hu. [84.2.43.65].