Nem fog beelőzni. :-) Más topicocban mindig hangsúlyozza, hogy mennyire szereti a barátnőjét. :-)
Meg hát jobb is, hogyha velem nem kezd. Dehát ezt úgy is tudod:-)))
Biztos van, amit te tudsz rólam és Leha nem.
Akkor kellemes éjszakád lehetett:-)
Én végig aludtam az egészet.
Jó, ma megint kapsz egy virtuális masszást:-) A kedves IBM-es fickóknak, meg mond meg, hogy ne röhögjenek, inkább próbálják ki ők is. Tényleg, ők nem járnak az fórumok felé?
Hm, akkor mondjuk menjünk valami kedves kis szigetre valamelyik óceánon. Akár most is indulhatunk. :-)
Á, nem keresem meg Melindát. Ő szerintem még mindig úgy érzi, hogy gonosz módon elvettem tőle Lehát. Pedig én tényleg csak segiteni akartam.
Mér' zavarnék? Hát eddig összesen annyit tudok rólad, hogy tele a hócipőd és nagyobb melltartót hordasz Melindánál :))) Na jó, kicsit többet... De Léha fényévekkel elöttem jár :)
A tegnap esti program ez volt:
- meló hétig
- élelmiszer bevásárlás: pizzalap, szósz, hús, zöldségek, sok-sok sajt, kamusör
- haza, pizzasütés, bezaba, kamusör :-)
- call haverok, Billy Yard és röhögés éjfélig
- haza, először komolyzene hallgatása úgy 1-ig
- majd sample anyagok kimetszése Vivaldi műveiből és loopként felhasználása elvetemült trance anyagok készítésére, közben melegített pizzamaradványok elfogyasztása. Két számot ütöttem össze reggel 6-ig. Nem lett valami csúcs anyag, de meg lehet hallgatni
- ébredés 10-kor, most értem be a céghez, szemeim begyógyulva |-), reakcióidőm 2 perc 42 másodperc, utcára ne menjetek, mert a közutakon életveszélyes vagyok :)))
Ma este indulhatunk. Mennyi időd van? attól függ az uticél!
A masszázs nagyon hasznos dolog, kellemes perceket lehet vele szerezni Neki. Szóval gyakorold sokat! Kell próbababa? Már megint fááááj a hááááátam... :)))
A múltkor voltam fodrásznál, és egy feminin srác úgy megmasszírozta mosás közben a fejem, hogy napokig éreztem, állati volt! :)
Neked hogy telt az este? Levelezéssel? :)
Nem keresed meg Melindát? Hátha elfelejtette már az egészet... Persze csak ha érdemes, ha jóban voltatok...
Dolgozol. Na persze...
Egyébként én is dolgozom. Vagy legalábbis kéne:-)
Jutalékot? Á nem, csak hobbiból csinálom:-)
Na, akkor legalább egyszer valaki úgy bánna veled, ahogy megérdemled:-)))
én a géppel dógozom ...
azért kissebbet : )
engem rábeszélni a Melindára? mi van? jutalékot kapsz? : )
/pillanat a kedvesem letörné a derekam, ha hagynám magam egy lányra rábeszélni : )
Már miért zavarnál?
Jó ötlet, ez lesz az én kis privát beszélgetős topicom:-) Csak az jöhet, akit meghiv valamelyik klubtag:-)
Oké, mikor indulunk? S hova?
Á, a masszásban nincs nagy tapasztalatom, mostanában csak UZ-t maszirozom néha, ha már túl sokat sir.
Pedig sokkal könnyebb úgy csinálni, ha rá is ülsz az adott egyénre, nem fájdul meg a hátad.:-)
Mit csinálsz ma este?
S aztán mit meséljek? Az én vállamon zokogott szegényke:-(
Aztán meg ugye történt, ami történt, s erre rám is megharagudott. Aztán megbeszéltük, de azóta se járt felénk. Pedig nem szoktam veszekedni senkivel egy hülye pasi miatt se:-)
Ne legyél bunkó:-) Mennyivel jobban jártál volna vele, mint velem:-)
Ja, IBM. Government Sales, the Best of the Best! :)) Enyim 5 minisztérium, a Posta, KSH meg még pár műegylet, 3an fedjük a teljes kormányzatot, szal nem unatkozom... Neked suli, ugye? A meló mellet bérbe marketing dolgozatokat szoktam írogatni...
Útitárs van? Én ráérek! Meg aztán jól jönne egy kis nyugi nekem is, és ismerek néhány isten háta megetti helyet :)
Ha egyszer nagyon teli lesz a hócipőm az urbanizálódó globalizációval, fogom a Pentaxot és a hátizsákot, és tehet majd egy szívességet a világ, amíg én 3000 méteren teázgatok az olasz-svájci-francia Alpok legtetején, a Mount Blanc-ról lógatva a lábam... Na hol is az a gép? :)))
Ha a Kedves féltékeny lenne egy hátmasszír miatt, akkor már régen nem lenne olyan Kedves... :) Persze egy ráülős, hosszú, fantáziadús, stb. már alapos válóokot jelenthet :)
Lassan mennem kell, mert lett egy kis elégetnivaló szabadidőm... Nincs otthon a Kedves ma éjjel... :)))
i
Ui: jó ez a Francoforum név... A kutya sem jön erre, ha nem hívjuk :-))))
Szivesen:-))
Az élő masszásnál féltékeny lenne a Kedvesed:-)
Az IBM-nél dolgozol?
Oké, csináljunk belőle beszélgetős topicot.
Most legszivesebben valami nyugis helyre mennék, ahol senki sem ismer, nem kér semmilyen szivességet, azzal, hogy én úgy is el tudom intézni. S egész nap csak aludnék, meg ennék, meg edzenék. Ja, azért egy fiút vinnék magammal:-)
Igen, ez az, még ott egy kicsit lejjebb is! Aaaaaah... Iiiiigeeeen Most vakargasd egy kicsit! Most döngöldödödödöd |-O
Huh, köszi! :)))))
(az IBM legjobb értékesítőiből álló gárda rémülten elkerekedett szemekkel állja körül asztalomat, mert még sosem látták egy virtuális hátmasszázs manifesztálódását... :))))
Csinálunk ebből a halva született topikból Csak Úgy Beszélgetünk topikot? Ha már ennek úgyis mindegy... :)
Most voltam kint az utcán, állati szép az idő, még majdnem meleg is van... Hova mennél virtuálisan kirándulni, ha lehetne?
Jon: Csodaszép az idő, menjünk kirándulni! Kifekszünk a fűre és süttetjük a hasunkat a nappal!
Garfield: elmegyünk isten háta mögé, lefekszünk a fűbe, kiszikkasztjuk az agyunkat és bogarakat mászatunk a fülünkbe. Fordította: Garfield.