"Csak azért szólok, nehogy vki pórul járjon! Hirdetnek egy Apollo1240-et jofogason!
99%, hogy TiedLehet hirdet!!! 1) Nincs személyes atvetel. 2) A megadott cím szerint Győr melletti, De mikor irtam, hogy elküldök érte, "nincs itt a kártya, nem lehet atvenni" 3) Előre utalást kér. 4) Se teloszam, se fotó. Egyetlen hirdetése. 5) amikor mondtam, hogy targytalan, hosszan ecseteli, miért jó nekem ez a kártya. Tudás megvan.
6) Megkért, hogy keressek olyan embert fórumokon, akinek jó lehet postán, ha nekem nem. Ez a legdurvább !!! Vicces fazon...
7) Kérdésre, hogy hol a kartya akkor, nem valaszol.
Oh, köszi! :-) Egyelőre még igazi (brotkasten) C=64-et nyüstölök, a mini kb. 1 hónap múlva ér majd ide.
Kíváncsi vagyok, hogy majd hogy mennek rajta az egyéb kedvencek... (Bruce Lee, Montezuma's revenge, stb.)
Esetleg mini SNES-hez is tudsz valami okosságot? Mert jó lenne a Donkey Kong 2-3-mal is játszogatni. :-) Megvoltak eredetiben, de nem találom őket... :-(
- Rakd fel hozzá a leújabb firmwaret: usb load, joy lag kiküszöbölése, usb-s eszközök detektálása, stb.. https://thec64.com/upgrade/
- ha napi szinten szeretnéd használni, akkor vegyél másik controllert, a hozzá adott joy nyakban el fog törni. Én PS3-as controllereket vettem hozzá, kiválóan működnek!
- Igaz van sw-es on screen keyboard funkciója, de nem árt egy USB-s billencs hozzá.
- mivel csak 2 usb port van rajta, érdemes venni hozzá egy legalább 4 portos usb 2.0-s hubot. (Így 4+1 port lesz: 2 joy, 1 bill, 1 pendrive, nem kell ki-be húzogatni)
Az Amiga 1200 árat szerintem alá is lőtted a 100-al. Szerintem egy alap A1200 70-80 körül van minimum és hozzá egy alap turbó (nálam ez valami 030-at jelent) kb. még egy 50-es.
Érdekes hogy csak akkor ismeri el valaki, hogy végig nekem volt igazam, amikor a saját szemével is látja ebayen, de a többiek még ekkor sem, inkább jó nekik az, hogy itt és máshol ugatnak nekem hogy drágán adom. Jó lenne, ha végre mindenki megértené, hogy az internet és az ebay nem hozzátok, meg nem a magyar bérekhez igazodik. Kint több 10e $-os, €-s gyűjtemények vannak. Elég megnézni a http://retroport.de/ oldalt.
Miért nem bírod kiverni a fejedből a 828e-et (3000 $)? A bővítéssel telerakott DCR-emmel együtt hirdettem ennyiért, amiből 128e volt a DCR. Ezért 700e = 2500 $ maradt a SCPU-ra a Metal dusttal, stb. De ahogy látom, magában is ér ennyit csak a SCPU-m. Sosem hirdettem külön csak a SCPU-t, nem véletlenül. Vagy a DCR-el együtt adom el, vagy előbb a DCR-et, aztán a SCPU-t.
Én elismerem hogy (ebben) igazad volt, tényleg megér a te SCPU-d legalább 828 ezer forintot. Fel kell rakni az ebayre, akármennyit is vonnak le, ott éri meg eladni, itthon nem fog sikerülni.
Tudja valaki, hogy tegnap éjfél körül miért töröltette Commodore-szerviz a nickjét itt? Nagyon furcsa hogy pont most csinálta ezt, amikor éppen eladnám neki a SCPU-mat. Mailban nem lehet vele értelmesen beszélni, semmire se válaszol, és azt hiszi, hogy ő diktálhat ennél az üzletnél, hogy rá vagyok szorulva az eladásnál, pedig ezekről szó sincs. Bármikor eladhatom külföldön min. tisztán 2000 $-ért, vagy többért, nem ő az egyetlen lehetséges vevő. Nem az index tiltotta ki, mert akkor látnám a közleményekben, és kitiltáskor nem törlik a nicket. Még a nyomát is el akarja tüntetni, hogy valaha beszélt itt velem? Miért? Mire készül, vagy készülnek valakik ellenem? Miért akar pont most, pont itt, titkolózva tőlem vásárolni, és miért éppen a legdrágább cuccot?