Keresés

Részletes keresés

ironmaiden70 Creative Commons License 2023.12.02 -1 1 145414

Volt a meccsnek olyan pontja, hogy 23-3 volt a kapuralövés.

 

Burnley U21 kb.

 

Elképesztően fasza helyen vagyunk ahhoz képest, hogy mennyire szarok vagyunk.

Mc.EG Creative Commons License 2023.12.02 -1 0 145413

10 csapatnak van tölünk KEVESEBB veresége!

ja, de nekünk van mágusunk, meg sokszor mákunk is, a mákot visszasírnám ha örökre elhagyna...

Redovisning Creative Commons License 2023.12.02 -1 0 145412

ja, ha valakivel csak az eredmény jönne szembe, még azt is hihetné, hogy szoros volt vagy nüanszokon múlott

Előzmény: hajrá FOCI!!! (145411)
hajrá FOCI!!! Creative Commons License 2023.12.02 -1 0 145411

jó kis meccs volt :D

Raven. Creative Commons License 2023.12.02 -1 0 145410

"Persze, mert nem elég jók. De ahogy írtam, melléjük ne kelljen már mentor 26 (Rashford) és 3 nap múlva 28 évesen (Martial), ekkora fizukkal, ennyi tanulási lehetőséggel a hátuk mögött. Martialtól hamarosan így vagy úgy, de elköszönünk; olyan hülye csak nem lesz a vezetés, hogy hosszabbítsanak."

 

Így van, nem elég jók, szerintem sem. Viszont mégis itt vannak és bár Martial szerintem sem lesz itt jövőre, de Rashford nagy eséllyel igen. Ugyanakkor hiba volna ismét rá építeni a támadószekciót, mert láthatóan egyedül nem fogja lőni a gólokat és húzni a csapatot. Ezért segítene egy gólerős rutinos támadó mellé, aki ezt tudja hozni (és ő tudna segíteni Hojlundnak is). Tehát szerintem továbbra is egy első számú csatár hiányzik (Mint 1-2-3 éve Lewa/Benzema/Kane, most már nehéz lesz ilyet szerezni.) Hozzáteszem egy gólerős, klasszis jobbszélső is megoldhatná a problémát.

 

Egyedül Bruno az, akit jelenleg én klasszisnak tartok és képes húzni a csapatot, ő pedig túl van játszatva. 

 

Persze javulhat a játék (rúghatnak több gólt), ha jön egy klasszis középpályás, vagy egy jó, aki beválik. Ez lenne az alap. Ezt most nyáron nem sikerült megoldani és ez egy hatalmas hiba. A középpályán a balance eltűnt, láthatóan gyengébbek vagyunk ott, mint tavaly, s így szenvedünk. Ezért is hiányzik nekem Fred, mert nemhogy upgradelni nem sikerült (nem tűnt nehéz feladatnak), visszalépés történt. Szerintem.

 

Én sem feltétlen küldeném el a hollandot. Annyi sebből vérzünk, hogy a folyamatos jó döntésekre, építkezésre van szükség, de valahogy ezek nem akarnak jönni, így azt mondom maradjon..

Láthatóan el kéne engedni a jelenlegi gondolkodást, hogy hagyjuk őt kiválasztani az igazolásokat, kellene felé egy szakmai ember/stáb, aki ismeri a PL-t, tud tárgyalni, s az alkalmas jelölteket elhozza Erikkel átbeszélve.

 

A problémák megoldását ahogy írod feljebb kellene kezdeni, de ezt láthatóan kerülik, nem akarják megoldani. Én pont ezért szurkoltam a katari hatalomátvételnek, legalább valami történt volna.

 

A helyzetünk jövőre csak rosszabbodhat, ha idén nem érjük el a Bl-t. 

Egyre többet gondolok arra, hogy az EL-ben kellene ismét menetelni, de nem érzem a csapatban, hogy végigmennek, mert nem tudjuk hozni konzekvensen a mérkőzéseket.

 

...és akkor - Daloton kívül - még nem is beszéltünk a védelem helyzetéről, ahol az a Maquire a legbiztosabb pont jelenleg, akit mindenki elküldött volna rég. Akik jobbak nála sérültek legtöbbször.

 

Borúsnak tűnik a közeljövő, de hiszem, hogy előbb utóbb szeretett klubunk visszakerül a megérdemelt helyére. Addig pedig sok választásunk nincs, mint mindig az aktuális csapatnak drukkolni. 

Előzmény: kensai of origo (145408)
dinsdale_ Creative Commons License 2023.12.02 -1 0 145409

Egyetértek. Nem az edző a kulcskérdés jelenleg. Illetve az, de a leváltással csak az újra táblát tesszük fel ismét. 

Előzmény: kensai of origo (145408)
kensai of origo Creative Commons License 2023.12.02 -1 0 145408

Persze, mert nem elég jók. De ahogy írtam, melléjük ne kelljen már mentor 26 (Rashford) és 3 nap múlva 28 évesen (Martial), ekkora fizukkal, ennyi tanulási lehetőséggel a hátuk mögött. Martialtól hamarosan így vagy úgy, de elköszönünk; olyan hülye csak nem lesz a vezetés, hogy hosszabbítsanak.

 

Casemirora én is jó szívvel gondolok majd vissza (Keanoval a kézfogása; "I can fix it" duma, jó meccsein igazi vezér volt), csak 10 évvel korábban kellett volna elhozni, amit az érkezésekor is tudtunk. A SAF által majdnem megszerzett Varane is ilyen, szinte kész csapatot megerősíthettek volna nagyon.

Én már csak amiatt sem vagyok híve Erik elküldésének, mert nincs beugró komoly jelölt (Zidane vagy más komoly edző nem ül le ilyen körülmények közé), és felesleges még egy ember megbuktatni ebben a mocsárban (még egy újabb végkielégítést kifizetni; interim bizonytalanság miatt mélyrepülést produkálni, mint Ralfnál). A Chelsea se ment sokra a 3 edzőváltással.

Ugyanott vagyunk, mint Rangnick, Ole idejében. Előbb legyen rendes, független szakmai stáb, aztán jöhet minden (edző, átigazolások, stb.). Anélkül újra fog kezdődni minden. A tavalyi év eredményeinél nincs több a keretben, komoly előrelépés biztosan. Játékban lenne tér azért, emiatt is izzadhat Erik rendesen (a másik az igazolások, keret menedzselése).

Előzmény: Raven. (145406)
dear fan Creative Commons License 2023.12.02 0 1 145407

"Mit szólnátok ha a következő menedzser Zidane lenne? "

 

akár Lucifer is jöhetne, ez a kókler haszontalan balfasz 07 meg menjen már a pics@ba, ott a helye!

 

 

Raven. Creative Commons License 2023.12.02 0 0 145406

Pedig se Rashford, se Martial nem tűnik úgy az évek alatt, hogy képes húzni a csapatot, s elsőszámú góllövő lenni. Ez pedig hatalmas probléma, nincs éle a csapatnak, nincs elől húzóember. Amíg Rashfordtól várjuk az áttörést sosem nyerünk jelentős kupát szerintem. Hojlund pedig ígéretes, de szintén még rutintalan ennek a szerepnek a betöltésére. 

 

Casemirot összes Realos barátom imádta, s nehezen tették túl magukat az eladásán. Racionálisan persze megérte Pereznek, hisz utolsó esély volt pénzt csinálni belőle, plusz ők már gondoltak a pótlásra, könnyebb volt megválni tőle. Varane pedig húzóemberünk volt sokáig, ezt nehéz elvitatni tőle.

 

Mindenesetre rengeteg gond van és ebben a holland is ludas, szerintem nem mérte fel rendesen a PL erejét, s azt hitte általa ismert emberekkel megoldja. Nem így lett. 

 

Egyébként itt mindenki leváltaná már?

Mit szólnátok ha a következő menedzser Zidane lenne? 

Előzmény: kensai of origo (145405)
kensai of origo Creative Commons License 2023.12.02 0 0 145405

Varanenál tudtuk már előre, Madridban se nagyon voltak full szezonjai; Casemironál meg várható volt, a Pl+Ligakupa+FA-kupa+ Bl kombináció téli szünet nélkül, válogatott játékosnak gyilkos. Akkor lett volna jó döntés szerintem, ha velük lesz kész a csapat és lehet menni címekért, de ettől fényévekre voltunk/vagyunk. A Madrid is inkább kupameccsekre pörgött fel velük; nem hosszútávon, stabilan voltak jók ott sem.

Én is Dalottól válnék meg, soha nem lesz elég jó, kell egy frankó elsőszámú jobbhátvéd és AWB lenne a tartalék. De nem hiszem, hogy belefér a 2. számú csatár, jobbszélső, középhátvéd, 2 kp mellett mostanában, és 1 éve hosszabbítottak vele is.

Rashfordnak és Martialnak már ne keljen mentor. Volt itt CR, Cavani, Falcao, RVP, Rooney, edzőként Ole az utóbbi időben (válogatottban Kane/Benzema+Griezmann kaliberek). Ráadásul 300k meg 250k a fizu, ne szórakozzunk. Valóban ideális lett volna egy Kane+ Hojlund páros, ahol utóbbi tanulhat, előbbi meg nem kap olyan kemény sorozatterhelést már. De nem futott ki időben Kane szerződése, pénzünk meg nem volt rá (plusz Levy) és óriási fizut kért/kapott elvileg.

Előzmény: Raven. (145403)
ironmaiden70 Creative Commons License 2023.12.01 0 0 145404

Kapus nélkül elmehetünk a faszba. 

Eddig is azt gondoltam, hogy nem tud védeni ez nyomorult, de látva azt a Galata gólt, amikor csak úgy brahira ellépett balra, és visszarúgták a jobb kezéhez, már biztos vagyok benne.

 

A védőknek is szar, egy csomó helyzetben nem lehet védenin a  rövidet és a hosszút is, de ha nem bízol a kapusodban, akkor nem akarod felkínálni egyik oldalt se.

 

Egyébként ezzel a kilátástalan  fos játékkal és jövőképpel is elég jól állunk.

Raven. Creative Commons License 2023.12.01 0 0 145403

Sok mindenben egyetertek.

Nehany gondolat: 

 

Casemiro és Varane: Szerintem jo dontes volt a leigazolasuk. Rutinos, gyoztes tipusu jatekosok, akik mindent megnyertek, lehet, hogy 3Ő-as korban, de nem kiegve, meg klasszisan jottek. 

A gond az itteni serulekenyseguk, Casemironal is utana kezdodott a formahanyatlas. S utana megint serult. Osszesitve egy fiatal, celratoro, rutintalan csapatba, kellettek.

 

Onana: Sajnos barmi van, valljuk be jovore is o lesz az elsoszamu kapus, hisz most vettuk egy vagyonert. Antony szerintem ugyanez.

 

Tovabba: En Dalotottol valnek meg, kell helyere egy kezdo kaliber, AWB pedig jo padra. McTomi ugyanez, padra tokeletes, csak nem ott hasznaljuk oket. Ez a gond. 

Fred szerintem jobb volt, mint a marokkoi, ez nagy hiba, szerintem hianyzik a brazil a kp-rol!

 

Andy Cole-nak igaza volt, Hojlund egy jo csatar, de a Unitedben sosem volt jellemzo, hogy egy fiatalnak kell megoldani az elsodleges csatar szerepet és golokat vallalni. A fiatalok mindig tanultak az idosebb klasszisoktol. Lathatoan Rash, Mart, Hojl mindnek kellene egy mentor. Nagy rajtuk a nyomas, hogy mindenki toluk varja a megvaltot. Mashogy nezett volna ki ez a csapat egy Lewaval vagy Kanenel elol. Ugyanakkor Hojlunndal es Rashforddal, sot lehet Sancho vagy Anotny is mashogy nezne ki.

 

 

Előzmény: kensai of origo (145399)
kensai of origo Creative Commons License 2023.12.01 0 0 145402

Nem tudom, de nagy "tűzijáték" közepette azt is átszervezték az elmúlt 2 évben, scoutok és vezetők is távoztak (gyakorlatilag 4 korszak emberei voltak mixelve, még LVG+Moyes idejéből is), és ment az ígérgetés ezerrel...

 

Igen, ha nem lesz valami komolyabb játék tavasszal egy Onana - AWB, ?, Martinez, Shaw - Mainoo, ?, Bruno - Garnacho, Hojlund, Rashford sorral se, főleg Bl terhelés nélkül, akkor mehet (bár a folyamatos cserélgetésnek sincs értelme sajnos). Itt jó esetben a két kérdőjel helyére várható minőségi igazolás jövőre.

Ugyanígy akkor is, ha nem fogadja el, hogy független stáb intézi az igazolásokat, és nem feltétlenül az Ő emberei jönnek. Persze normális stáb is kell.

Előzmény: For-dzsi (145401)
For-dzsi Creative Commons License 2023.12.01 0 0 145401

Nekem az még mindig nem állt össze, hogy tényleg ennyire töketlen a szakmai stáb, hogy mindig az aktuális edzőnek kell szállítani a célpontokat vagy nekik volt ilyen kérésük. Ha ebben nem lesz változás, akkor termelődik újra a kaki.   

 

Szerintem a BL-ből már kiestünk, így osztom, hogy Varanet és Casemirót el kellene passzolni akár már télen. Az meg vicces, hogy McTomi és Maguire alapember lett, miután árulta őket a klub nyáron. Szerintem el kéne passzolni őket továbbra is, de előbb menjen Varane, mert Maguire legalább nem sérülékeny, és Casemiro is, ha van jó ajánlat, mert McTomi eladható nyáron. Martialt és DVDB-t ki kell árusítani apróért, bármi bejön, talált pénz... 

 

Ha a játékban nem lesz előrelépés, szezon végén ten Hag is mehet, hátha más tud kezdeni ezzel a kerettel vmit.  

Előzmény: kensai of origo (145399)
For-dzsi Creative Commons License 2023.12.01 0 0 145400

Nehéz lenne ezzel vitatkozni. 

Előzmény: dinsdale_ (145398)
kensai of origo Creative Commons License 2023.12.01 0 0 145399

Lehet, hogy soha nem fogjuk megtudni Rangnick tényleges távozásának körülményeit (Arnoldék tényleg megbeszélték-e Erikkel, hogy majd megoldják együtt, nem kell ide plusz ember, nagyokos tanácsadó, stb.). De az biztos, hogyha edzői minőségében maradt is támogatás Erik felé (én még ezen a ponton vagyok), az átigazolási katyvaszban Ő is nyakig benne van, és azt függetleníteni kell tőle is minél hamarabb; komoly, szakértő részlegnek kell vinnie.

 

Eriksen ingyen nem rossz (bár squadplayer státusz helyett szinte beton kezdőként, ráadásul mélyebben kellett használnunk őt, és a védekezési képességei komoly csapatok ellen kevesek). Martinez jó igazolás, az orvosi csapat butasága miatt szívunk is rendesen a fél éves kiesése miatt. Malacia a kezdeti pozitívabb időszaka után kevésbé volt jó (most a sérülése se jött jól), de nem Ő a nagy bukfencek egyike (a fizuja kb. 75k, átigazolási díja 13+1,7 m font bónusz miatt nem is lesz az soha, ebből Telles eladása 4+1 m-t fedez). Casemiro csak meccsekre, rövid időszakokra tudta megmutatni milyen lenne az élet egy jó vkp-vel. De egy normális DOF nem hozza el 60+10 millióért, ilyen idősen, ekkora fizetésen. Nemcsak azt bukjuk majd el rajta, amennyivel kevesebbet kapunk érte az araboktól, hanem az elvesztegetett célpontokat (Riceék) és a belefeccelt energiát is (és jól kisegítettük a Madridot ráadásul). Antony pedig a vészcsengő volt. Én tavaly még azt mondtam, Erik csak tudja mit csinál, ennyit megérdemel, de egyértelműen az ő sara is, hogy amint 35-40 m fölé ment az ár, nem parancsolt megálljt és próbált más célpontra váltani (illetve azzal főzni, ami volt, Sancho, Pellistri, Diallo, Rashford, Martial). Félig Erik, félig Arnoldék sara ez az 50 misi feletti bukó, ami rajta lesz.

Onanáról korábban írtam hosszabban, az elején sok gól nem az ő hibája volt, utána ámokfutás, de összekapta magát, a Pl-ben jó statjai is vannak, de most megint gáz volt a Galata ellen, nem vitás. Amrabatot szerencsére nem kell véglegesíteni (Fred ára elment rá valóban, gyakorlatilag nulla változás, soha nem fogunk előrelépni ilyen emberekkel),de Mount végleg betette a kaput. Pár meccs után belátta, nem megy, és itt rohadt majd meg eladhatatlanul, legtöbb forrás szerint heti 250k fizun. Se Erik, se az idióta szakmai stáb (Arnold+Murtough) nem látta, hogy nem fog működni.

 

Sancho havi 1 millió fontért fifázik otthon, miközben semmit nem tesz a szakmai stáb, hogy vagy áthidalja a szakadékot, vagy ha nem megy, akkor csökkentse a fizut, intézze gőzerővel az eladását (gondolom majd malmozunk január végéig és "örülünk", hogy a fizuja harmadát átvállalja a BVB vagy a Juve a kölcsön alatt). Donnyt egyszerűen meg se próbálja használni rik, pedig ismeri és vele aztán fegyelmezési gond sincs. Még most az Everton ellen 3-0nál se, legalább Bruno pihenjen egy kicsit.

 

Donny, Mount, Amrabat, Casemiro helyett 1 normális emberrel többre mennénk. Sancho, Antony, Pellistri és (Amad) ugyanez a jobb szélen. És ebben Erik is benne van nyakig.

 

Ha kiesünk a Bl-ből, akkor el kell adni Casemirot és Varanet is a télen (Licha, Maguire, Lindelöf, Evans elég; komoly cél úgysincs), nemcsak Sanchot, Donnyt és Pellistrit (játszon valahol, középcsapat az Ő szintje is). Normális esetben Martial is menne már, ha adnak érte valamennyit, nyáron kifut az Ő szerződése is. És valóban nem újratermelni a szart...

Előzmény: For-dzsi (145388)
dinsdale_ Creative Commons License 2023.11.30 0 0 145398

Nem az a legnagyobb gond, hogy a klub nem veszi észre, hogy már igen régóta nem a legfelső polcon van a helye. Ó nem. Az a legnagyobb baj, hogy úgy próbál viselkedni, mintha ott lenne. Mert elhiszik maguk is. Hiába ingatja a fejét minden portéka a piacon, ezt nem akarják észrevenni.

 

Ennek megfelelően idejönni játszani jelenleg magas kockázatot jelent. Igen azt, mert játékostemető lett a klubból. (ennek igazs@gtartalmán lehet persze morfondírozni)

 

Tehát úgy gondolkodik a játékos ügynöke, hogy van az a pénz, amiért vállalja ezt a kockázatot. Nos én úgy érzem, hogy a túlárazott szerződések mögött vonalakban ez húzódik. Megoldás? Nem tudom, én csak egy szurkoló vagyok. 

Előzmény: For-dzsi (145396)
For-dzsi Creative Commons License 2023.11.30 0 0 145396

Én nem látom a fejlődést. Brunón múlik szinte minden. Lehet mondani, hogy ez a keret erre képes, meg a sérülések, de ez az elköltött pénzek után nem lehet kifogás.

 

Persze, Onana gólképessége hátul pontokat visz el, de elöl sem szarja a csapat a gólokat. Szóval nem csak rajta múlik. Értem, amit írsz, hogy bizonytalan kapus = ideges hátvédsor, egyet is értek vele alapból, csak arra akarok kilyukadni, hogy nem Onana egyedül a Fekete Péter a keretben. :-) 

Előzmény: dinsdale_ (145392)
anti. Creative Commons License 2023.11.30 -1 0 145395

"Már az se zavarna, ha végül a hollandnak is megköszönnék a munkáját."

 

0:7 óta ten07 csupán egy focihazugság!!!

Előzmény: For-dzsi (145390)
Redovisning Creative Commons License 2023.11.30 0 1 145394

Biztos voltam benne, hogy a Garnaccsó gyerek hétvégi "best of premier league" gólja után valami eszméletlen blunder fog következni. Balance in all things.

Mirrmurr Creative Commons License 2023.11.30 0 0 145393

Ha belegondoltok, az milyen vicces már, hogy az Arsenalnál meg Ramsdale lett kispadra ültetve úgy, hogy gyakorlatilag teljesen megbízhatóan és stabilan véd, lábbal se rossz, és még csak nem is seggarc. Az már más kérdés, hogy én ezzel nem értek egyet, annak ellére sem, hogy Raya is jó, de Artetától ez elég alja húzás volt. Igaz, nem látok a színfalak mögé.

dinsdale_ Creative Commons License 2023.11.30 0 0 145392

Azért halkan jegyzem meg, hogy előrefelé látok, vagy látni vélek (???) fejlődést. Már nem merek ilyesmit egyértelműen kijelenteni. Ugyanakkor azt nehéz (na jó lehetetlen) megemészteni, hogy idegenben 3 rúgott góllal kétszeri kétgólos vezetésről nincs három pont. Egyetlen hozománya lenne a tegnapi mérkőzésnek Onana padra ültetése, majd szép csendben leépítése. És nem az Afrika kupára hivatkozva, nem basszus! Nem akarom ezt az embert többet a kapuban látni! Kár, hogy ebben sem tudok már bízni. 

 

Ennek az embernek kuka az önbizalma. Ez pedig ragad a többiekre. Akik szintén nem a legélesebb kések a fiókban. A folyamatos erőltetéssel nem a kapus önbizalmát építik, hanem a védelmét rombolják tovább.

Előzmény: For-dzsi (145390)
dinsdale_ Creative Commons License 2023.11.30 0 1 145391

Már az se zavarna, ha végül a hollandnak is megköszönnék a munkáját. 

 

Onana erőltetése után engem sem. 

Előzmény: For-dzsi (145390)
For-dzsi Creative Commons License 2023.11.30 0 1 145390

Egyetértek, azzal, hogy a török kapust meg lehetne próbálni, főleg, ha Onana még el is megy afrikakupázni.  Sajnos ten Hag teleszemetelte a keretet, pedig előtte is tele volt már. Nagyon gyenge eresztés ez. Persze, a fiatalabbaknak még lehet adni esélyt, kell is, de egyre nehezebb elviselni, hogy mindig újratermelődik a szar...  

 

Nagyon, de nagyon kíváncsi leszek, hogy a Glazerek mennyire engedik majd a beleszólást Ratcliffe-nek és lesz-e változás. Már az se zavarna, ha végül a hollandnak is megköszönnék a munkáját. 

Előzmény: F1mre (145389)
F1mre Creative Commons License 2023.11.30 0 1 145389

Hojlund az egyetlen, akiben én látok potenciált. (mondjuk én Andy Carrollban is láttam :D) Többi vagy sose volt jó, vagy már nem lesz jó (Casemiro), vagy csak véletlenül volt egy jó szezonja (Martinez). Nálam Martinez inkább a Rojo kategória. Persze ő még akár lehet jó. 

 

De Onana a legnagyobb flop, mert azon a poszton kevés a mozgástér. Meg a csapat sem tudja kompenzálni, ha a kapus gyenge. Ő okozza a legnagyobb károkat. És nem lehet mentség kb semmi. 27 éves. de Gea 19 évesen jött ide. És még az első fél évében se volt ennyire gyenge. Azért egy ponton túl ideje lenne leültetni a padra és megnézni a többi kapust. Bayindirt minek vettük pl.? Kapjon már 4 meccset, hátha kiderül h zseni. 

 

3 gólban benne lenni egy meccsen. Amiből 1 Barthez szint (rövidre), a másik kettő meg nem is tudom milyen szint. Tényleg, ő az új Barthez. Lábbal jó volt a francia is. Bár Onana lábbal is max átlagos, manapság kb minden kapus hozza lábbal azt amit ő. 

Előzmény: For-dzsi (145388)
For-dzsi Creative Commons License 2023.11.30 -1 1 145388

Onana nem stabil pont, ez érződik és mivel nem is van nagyon önbizalma, az erősségeit sem használja ki a csapat. Sajnos azon kell morfondírozni, hogy a ten Hag által igazolt játékosok közül ki az, aki nem flop. Én nagyon bíztam ebben a projektben, de így baromi nehéz. 

 

A lista: Eriksen, Casemiro, Lisandro Martínez, Malacia, Antony, Onana, Højlund, Mount, Evans, Bayındır + kölcsönbe Amrabat (kb. Fred áráért), Dúbravka, Sabitzer, Weghorst, Butland, Reguilón

 

Ez nagyon súlyos hátizsák. S előtte is drága, besült, mára kukázandó playerek érkeztek: Varane, Maguire, Sancho és még itt van Martial is. 

 

De hát innen szép győzni... 

ironmaiden70 Creative Commons License 2023.11.30 0 2 145387

Hétvégén Onana védett 3 nagyot (kb. 6-nál jár, amióta itt van, egy nagy fekete műanyag kuka is járna annyinál, ha jó helyre rakjuk).

Mondtam is a fiamnak, hogy baj lesz ebből a 3 védésből, ki fog egyenlítődni a mérleg.

 

Hamar kiegyenlítődött...

anti. Creative Commons License 2023.11.29 -1 1 145386

nem semmi, jót szórakoztam :D

heinci Creative Commons License 2023.11.29 -1 0 145384

Onana..................

Raven. Creative Commons License 2023.11.29 0 0 145383

Nagyon vártam a mai meccset, gyönyörű kezdés, szebbnél-szebb játék, támadó foci. Erre megint tökön lőjük magunkat, kétszer. Hihetetlen. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!