Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Lehet, hogy Szabóval pályára állhatnának, ő tudna a Honvéd utánpótlásból építkezni, de erre a XIX. kerületben most némileg érthetően nincs türelem. Szerintem náluk a szúnetben lesz egy nagy bevásárlás, ami vagy jól sül el, vagy nem. Mindenesetre Szabó ilyen körülmények kózött még nem próbáltatott meg.
Egy törvényjavaslat szerint 2025. Január 1-től ha valaki internetes fórumokon más halálát kívánja, vagy ilyen kívánságot fogalmaz meg 1 éves szabadságvesztésre ítélik.
Engedelmeddel, 50% rá az esély. Vagy igen, v nem. A kecskeméti sikerét nagyon környezet specifikusnak tartom. Ott és akkor, olyan körülmények között, az NB III-tól kezdve.
(Kétségtelenül, kiderülhet milyen edző valójában.)
Hozzank kell vagy 11 javasasszony , akik leszedik a rontast rolunk. Mi akarmit is csinalunk az az 1-2%os hibafaktor jelenik meg. Mert , ezt mar nem szerencsetlensegnek , hanem elatkozotsagnak nevezhetnenk.
Mondjuk Hemi papa nekik csak összehozott egy bajnoki címet, mi meg inkább nevetség tárgya vagyunk az NB2-ben, de ettől függetlenül valóban jó példa a Honvéd arra, hogy lehetne rosszabb is...
Ugyanazt mondtuk, nem szabad követni a Honvédot a hülyeségben. Azzal van nehezítve a dolgunk, hogy a Vasas sosem a fiatalok keltetőgépe volt. Vagyis
nálunk kevesebb a türelem a fiatalokkal, mint máshol. Nálunk már azzal meg kell küzdeni, hogy a minimális számú fiatalt elfogadja a szurkolótábor. Máshol ez
a természetes. De ez nem kritika, hanem csak egy nehezítő körülmény tudatosítása.
Visszatérve a Cseke-hiba elemzéséhez. Egyszer beülnék egy taktikai értekezletre, hogy ezt miképpen dolgozzák fel a csapat előtt. Hogy miként nevezik meg a hibát, ha legalább négy ember érintett benne? Egy fontos filozófiai kérdésre kapnék választ.
Altalaban hevessen egyetertek veled. De , most sem megcafolni akarlak. Inkabb Deutsch (alig birtam lemasolni is a nevet:) , a gyozelmi mutatoira lennek kivancsi , termeszetessen VASAS uniformisban. Lehet , hogy o is eggyike azon focistaknak, akinek nem jon ki a lepes nalunk?!
Doktorics nyilatkozta, mikor hozzánk igazolt: "Ballábas vagyok és több poszton is szerepeltem már, de leginkább szárnyvédőt szeretek játszani a baloldalon. A sebességem és az erőnlétem is megvan ehhez, a cselezőképességem mellett talán azt emelném még ki, hogy jól tudok együttélni a játékkal."
A kérdés megválaszolására, tudniillik, hogy Doktoricsnak mi az igazi posztja, megfelelő hozzáértés és kompetencia hiányában nem vállalkozom.
Szurkolóként úgy látom, hogy ő - szinte valamennyi mérkőzésen megmutatkozó hibái és hiányosságai ellenére - azon kevés másodosztályú játékosok közé tartozik, akik értik, szeretik és ráadásul még játszani is képesek a focit!
Berecz már edz a csapattal, Kissel az a bajom, hogy nyolcadik kapusnak tök felesleges volt idehozni, Ódor sokat játszott jobb oldalon csak kényszerből rakták balra, jobb lábas, Leho mindig is belső védő volt, láttam ott többször, a kp a klasszikus rombusz vagy gyémánt felállás lehetne a négy emberrel, Milu és Mamu meg pont a tömörülő védelmet tudná megosztani a gyorsaságával, technikai tudásával.