Keresés

Részletes keresés

lazy g. Creative Commons License 2014.09.03 0 0 8234

Én is remélem.. :)

Hétfőre,12 órára kaptam időpontot és ha minden ok (márpedig miért ne volna az??),akkor kedden már meg is kapom az első kezelést! Azt mondta a doki,h szerinte két három kezelés elegendő lesz.

Valamit javítanék: a kezelések ára 1000 ft/ TŰ. Ezt kicsit benéztem a honlapon... Remélem azért,h nem kell kezelésenként 10-20 tű... Na,majd meglátjuk!!!

Hogy vagytok? Mi a helyzet? Most én elvagyok,az orrom kicsit bedugult,de más tünetem nincs!

Sziasztok,minden jót!!! :))))))))

Majd jövök a beszámolóval!!!

Előzmény: kotkoda52 (8233)
kotkoda52 Creative Commons License 2014.09.02 0 0 8233

^^ Remélem, hogy használni fog. Ahogy emlékszem, az akupunktúra meglepően kellemes érzés volt, pedig kicsit tartottam tőle. Én is "rendes" orvosnál voltam, de persze lehetnek jó természetgyógyászok is :)

Előzmény: lazy g. (8232)
lazy g. Creative Commons License 2014.09.02 0 0 8232

Staiger és Kotkoda,Sziasztok! :)

 

Igen,ha használ a tea,akkor feltétlenül csináld végig! Úgy látszik,h Neked jó és ez a lényeg! :)

Egyébként most elvagyok,mert az orrom ugyan eldugult,ill. még nem dugult ki (ez a helyesebb kifejezés),de más tünetem nincs.

Tehát tüsszögés,szájpadlás és fül és szemviszketés: nulla.

A gyógyszerből én is csak 1 (azaz egy) db-ot vettem be,(Zilola 5 mg),de esküszöm Nektek,mint akit fejbe vágtak egy szívlapáttal,kb úgy ébredtem,ráadásul egész nap tartott a "csodálatos hatása".... Úgy döntöttem: kösz,ebből inkább nem kérek... Persze a reklámban: NEM ÁLMOSÍT...milyen érdekes... khhhm...khhhmm... Úgyhogy a gyógyszerek kilőve,nekem nem kellenek,szedje aki akarja. Nem véletlen irtózom tőlük és attól a tudattól,h mit árt a szervezetünknek. Na mindegy,most fel vagyok villanyozva... :)

Jelentkeztem egy akupunktúrás ORVOSHOZ,tehát nem ilyen-olyan "csodadoktorhoz",szóval egy orvoshoz és azt mondta,h a felső légúti allergiát sikerrel tudják kezelni,gyógyítani. Azt nem ígérte,h kigyógyít,mert az egy bonyolultabb folyamat,de azt igen,h teljesen tünetmentes lehetek,tehát számomra olyan,mintha meggyógyulnék. Azt is mondta még,h lehet,h évente két-három kezelés kell majd a szezon előtt,de az is lehet,h nem. Bármikor lehet menni,ilyenkor is,mikor úgymond tombol a pollen. Amint megtudok konkrétumokat,megígérem,h szólok Nektek. Megírom a tapasztalataimat is,ok?

Először egy hosszasabb beszélgetés lesz (egy,másfél óra kb),ahol kikérdez mindenféléről(betegségek,család,stressz,ilyesmi) és utána jönnek a kezelések.

Ez Veszprémben van,(itt élek),de sztem minden városban van ilyen doki. Csak orvost ajánlok,de ha Ti bíztok másvalakiben,Ti tudjátok,de ha tehetitek,inkább orvos!

Az ár sztem teljesen ok,első kezelés 5 ezer,a többi (az allergiára) egy ezres/ alkalom.

Holnap kapok időpontot!!! :)

Sziasztok,tünetmentes napokat!!!

Előzmény: kotkoda52 (8231)
kotkoda52 Creative Commons License 2014.09.02 0 0 8231

:O  Pedig már visszaolvastalak és beterveztem, hogy jövőre jól beteázok. :( Rólam minden gyógyszer lepereg, nem használ semmi. Akupunktúrával egyszer próbálkoztam, de nem allergia, hanem fejfájás ellen. Az egycsapásra elmúlt :) Orrdugulás ellen pár évig bevált a Dr. Theiss Alergol Pollen Blocker nevű orrkenőcs, ami tulajdonképpen valamiféle vazelinszerű krém, ami nem szívódik fel és hatóanyagot sem tartalmaz, de védi az orr nyálkahártyáját a bedagadástól. Továbbra is folyt a trutyi, de dugulás nem volt, úgyhogy a fellegekben jártam a boldogságtól. Aztán 1-2 éve már nem kapni ezt sem, beszüntették a gyártását :/

Előzmény: lazy g. (8225)
staiger Creative Commons License 2014.09.02 0 0 8230

az eső nem igazán csillapít ezt én is tapasztaltam sőt elvileg utána a növények még nagyobb erőre kapnak és még életvidámabban poroznak. én a teát már végigcsinálom mert mint mondtam 15 évig nekem ilyen nem volt tehát van benne valami. a pénzügyi veszteség engem is zavar mert 1 év ha potyára iszom az jó kis ráb.....

de az is biztos hogy sunyiba ezek a gyógyszerek sem jók a szervezetnek és ki tudja mit okoznak ezek a kemikáliák. szóval tovább próbálgatom a természetes dolgokat . ennek legalább van valami eredménye mert annak hogy minden tavasszal vagy nyáron ledrogozom magam annak semmi. sőt mintha a gyógyszerből is több kellett volna már . ez most már pár hét és vége az idei harcnak . A tea egyébként a közepes parlagfű szintig segített. jövőre ha ez a módszer vagy más táplálék kiegészítő vagy életforma is megbukik akkor irány az akupunktúra .

 

Előzmény: lazy g. (8229)
lazy g. Creative Commons License 2014.09.02 0 0 8229

Én tavaly csináltam ezt végig,amin most Te átmész. Majdnem egy évig ittam az útifű teát,de sajnos csak éppen hogy érzékeltem vmi pozitívumot az allergiával kapcsolatban. Ráadásul tavaly mindenki azt mondta,h "gyenge volt a szezon",szóval simán lehet,h az égvilágon semmit sem használt és a szezon miatt volt gyengébb.

Kb három hónapja minden nap mézet és vajat (nem margarint!) reggelizek és nekem csak kb két napja jött elő,addig az égvilágon semmi bajom nem volt,már azt hittem,h elmúlt az allergiám. Mellettem csak tüsszögtek,meg köhögtek,meg törölgették,fújták az orrukat,de nekem semmi bajom nem volt. Szóval lehet,h mindezt a méznek köszönhetem,ki tudja.

Én nem mondom azt,h Gyuri bácsi teái nem használnak,de simán lehet,h ez egyénfüggő. Van akinek bejön és van akinek nem.

Meg belegondoltam,h megint egy évig inni úgy a teát,h alig használt,hááát... inkább ezt most kihagytam.

Még vmi: pár hete beszéltem egy fickóval,akinek az akupunktúrás kezelés szüntette meg ezt a borzalmat. Végleg!

Évek óta semmi baja neki se és az édesanyjának se. Mindketten allergiások voltak,méghozzá keményen.

Lehet,h kipróbálom. Az első kezelés 5000 ft,a többi az allergiára pedig egy ezres,szóval egyáltalán nem vészes.

Ha segít,szólok!!!

Azért kíváncsi lennék rá,h ha már 2 napja esik ezerrel az eső,akkor vajon miért nem csitulnak a tünetek? Most mondjuk gyógyszer nélkül vagyok és csak az orrom dugult el,de azért mégis érdekelne,h hogy hogy nem tisztul ki a levegő????
Ez megérne egy misét!

Üdv!

 

Előzmény: staiger (8228)
staiger Creative Commons License 2014.09.02 0 0 8228

körülbelül fél éve iszom a bükki füves ember teáját. Ő azt írja hogy akár 1 évig is nyomatni kell mire megszűnnek a tünetek. az eddigi  tapasztalatom a következő ezelőtt kora tavasztól gyógyszeren éltem most ez megszűnt de amikor bejött az igazi parlagfű szezon pár napja ott már kevésnek bizonyult a tea (egyenlőre). Tehát elő jöttek a a jól ismert tünetek én amúgy az erősebben allergizálók közé tartozom . Ez azt jelenti hogy ha nem szedek gyógyszert akkor szinte munkaképtelenné válok olyan erős szemgyulladás , tüsszögés van rajtam.  A teát most már más teákkal is kiegészítem tehát napi két pohár csalán tea és mégegyszer ennyi szőlőmag tea(dr chen pollengrape). na így ezzel a kombóval annyira összekaparom magam hogy tudok dolgozni járni (kerékpárral gizes-gazos parlagfüves területen keresztül ) és tudok dolgozni is. Vagyis van tüsszögésem és ha megállom hogy nem vakarom a szemem akkor nem is nézek ki "ebólasként". Szóval van azért valami ezekben a teákban mert gyógyszer nélkül kb 15 éve nem töltöttem el tavaszt és nyarat. Eldöntöttem ha le is megy a szezon ami már rosszabb nem lesz mert csúcson vagyunk akkor is iszom a bükki füvesember teáját tovább csak mondjuk minden másnap így anyagilag is elenyésző lesz. És 1 év múlva újra teszt. nekem már ez is nagy eredmény hogy gyógyszer nélkül is kompromisszumok árán de megy az életem. Még orrcseppet se használok. ha otthon vagyok és nem kapok extra szabadtéri dózisokat van hogy egész nap nem is tüsszögök és a szemem is nyugton van. a szem" nem vakarása" annak ellenére hogy viszket az nagyon sokat számít mert enyhén gyulladásba jön mert irritálja a pollen de nem súlyosbodik el és egy enyhe pirosságon kívül nem lesznek erősebbek a tünetek. arcmosással enyhül és és itthon nem is viszket igazából. Ami ilyenkor ronthat a helyzeten az az hogy az ember álmába is képes tudattalanul vakarni és reggelre be van forradva a szeme a csipától. most ilyen tüneteim sincsenek. A jövőben lehet hogy újabb étrend-kiegészítőket és diétákat is kipróbálok úgy mint: vörösszöllőmag örlemény .erről még nem tudok nyilván mit mondani de valamilyen összefüggés van az antioxidánsok és a vérben felhalmozódó hisztamin között ami az allergiás tüneteket okozza. ezért van hatása a szőlőmag teának is. és a csalántea meg erős vértisztító és üríti kifele a folyamatosan szaporódó hisztamint a vérből. a diétának meg megint csak van valamilyen szerepe amire még nem jöttem rá. ezt úgy vettem észre hogy mostanában szoktam tartani heti 1 nap lé böjtöt amikor is nem eszek semmit(24 óraig) csak víz és tea bevitel történik, legfeljebb 1-2 kanál méz egész napra elosztva ha valaki rosszul tűri az éhezésből esetlegesen előforduló vércukorszint esést. Ezt a szakirodalom egészségesnek mondja több szempontból is de ami számomra lényeges hogy valamiért ilyenkor még tünetmentesebbé válok. A tea ivásban az a fárasztó hogy állandóan csinálgatni kell itthon és a munkahelyen is meg kell szervezni az utánpótlást. ennyi az én módszeremben a negatívum.

lazy g. Creative Commons License 2014.09.01 0 0 8227

Itt is esik Veszprémben,hála a Magasságosnak... :-) :-) 

Ma úgy ébredtem,mint akin átment egy úthenger... Nyilván a gyógyszer miatt,de hát ez borzalmas!!! Hogy lehet így letaglózva tenni-venni egész nap?!! Munka,stb?! Sehogy! És akkor csodálkoznak,h ha az ember nem szedi ezt a mérget. Na mindegy,remélem,h igazad lesz és csendesedik ez a pollen-őrület!!!

Üdv,minden jót! Ha erre jártok,dobjatok már legyetek szívesek némi infót a pollenekkel kapcsban,oks? Kösziii!

Előzmény: kchris12 (8226)
kchris12 Creative Commons License 2014.09.01 0 0 8226

nem ez sajnos nem így van. A gyógyszer az csak 1-2 nap között kezd el hatni - de ugyanennyi idő is míg megszűnik a hatása. De mostmár esik EZERREL az idő... Legalább is itt BPn. Ezután remélem nagyon már nem fog visszamenni... A szintben amennyire láttam az ÁNTSZ pdf-ét nagy difi van most helyben ki merre lakik.. Az Alföld mindig is olyan mintha egy nagy parglafű tanya közepén lakna az ember...  Bohóckodnak azzal hogy belterületeken irtatják amikor egy nagy rakás mezőgazd. terület (kukorica sttb. talán) tele van vele... na AZ a mennyiség és mivel haszonnövény között van nem lehet se gépesítve se sehogy irtani.

Előzmény: lazy g. (8225)
lazy g. Creative Commons License 2014.08.31 0 0 8225

Nem,nem,sajna tegnap estefelé előjött,méghozzá piszkosul.

Ma vennem kellett gyógyszert,pedig én eléggé gyógyszerellenes vagyok,de hát sajna nincs mit tenni,szednem kell,már ha aludni szeretnék. 

Képzeld el,h ez a gyógyszer (Zilola 5 mg-os),sajna semmit sem hat.

Mondjuk ma vettem be először belőle,szóval nem tudom,h h s mint kell hatnia,de én úgy gondolom,h azonnal csillapítania kéne a tüneteket,nem?

Ismered ezt a Zilolát? Vagy Te mit szedsz ellene?

Ha tudsz vmit,(bármit!!!) ami hat a parlag-pollen ellen,szólj légyszi!

Mit szólsz az akupunktúrához? Szted az hatásos módszer? Nekem most mondták,h pár kezelés megszüntette ezt az átkot... :)

Üdv! Remélem,h minél hamarabb véget ér ez a borzalom!

 

Előzmény: kotkoda52 (8224)
kotkoda52 Creative Commons License 2014.08.30 0 0 8224

Szia. Idén erős a szezon, pár napja már extrém szintet jeleznek. Ha enyhék a tüneteid, tényleg hatásos lehet a kúrád :) Nálam kedd óta tombol, orrfolyás és kivakarom a szemem :(

Előzmény: lazy g. (8223)
lazy g. Creative Commons License 2014.08.29 0 0 8223

Reggelente pár tüsszentés és napi pár orrfújás. Egyelőre ennyi,semmi komoly.

Orrcseppet még nem használok,hála Istennek,meg semmi mást.

Viszont épp ma hallottam,h jövő héten tetőzik a parlag-pollen az egész ország területén. Sajnos!

Szóval fel kell kötni a fehérneműt. Remélem,h az eső majd elveri,vagy valami hasonló... :)))))))

Előzmény: kchris12 (8222)
kchris12 Creative Commons License 2014.08.27 0 0 8222

nekem ma estere lett brutális... kicsit szarazabb szelesebb.. kezd beindulni a szezon.. másnak?

lazy g. Creative Commons License 2014.08.20 0 0 8221

Bocsánat,csak szeretném megkérdezni,h most gyenge a pollenkoncentrátum,vagy mi a helyzet,mert nekem (eddig még...) nem jelentkeztek a tünetek. Max egy két tüsszentés/nap,de hát ez semmi. 

Ilyenkor azért már keményebb tünetek jönnek,szóval másnál is gyengusz a parlag-pollen?

Sziasztok,tünetmentes napokat,heteket mindenkinek! :)

Előzmény: vbeni (8220)
vbeni Creative Commons License 2014.07.16 0 0 8220

Szia stracker06!

Szeretném veled felvenni a kapcsolatot, kérlek írj egy emailt a poolbeni@gmail.com -ra :) 
Lehet tudok rajtad segíteni ! Beszéljünk !

Előzmény: stracker06 (8215)
ötfelezős Creative Commons License 2014.07.16 0 0 8219

Így van, már 1962-ben azonosították az elsőt a virágporban üldögélő aminosavakból, amik az allergiát okozzák.

 

De az amerikai indiánok köztudomásúlag használták a parlagfüvet teaként, préselményként, gyökérőrleményként - lábgombásodásra, hasmenésre, menstruációs problémákra.

Előzmény: lildiko (8218)
lildiko Creative Commons License 2014.07.13 0 0 8218

Én azért azt nem nagyon értem, hogyan képes hatni a növény leveléből készült akármi, amikor az allergiát a VIRÁGPOR váltja ki. Ebből is látszik, hogy sokaknál az allergia pszichés alapon jelentkezik. Csak arra tudok gondolni, hogy aki issza a tinkturát/teát/eszi a dzsemet (és HISZ BENNE), annál hat esetleg.  Én nem hiszek benne.

 

Most jöttem vissza faluról az unokáktól, az egész környék telistele volt parlagfűvel, de még nem virágzik. Semmi bajom sem volt. 

(Bezzeg majd néhány hét múlva ... )

Bradanek F Creative Commons License 2014.07.12 0 0 8217

Komolyan?

Előzmény: 55judit (8216)
55judit Creative Commons License 2014.06.17 0 0 8216

Kedves Staiger!

 

Van egy tippem számodra. :)

A parlagfű lekvárt butaság megvenni. Én napi szinten fogyasztom a friss parlagfű hajtásait, itt nevelgetem őket a kertben. Már aszalógépben szárítottam is, kávédarálón porrá őröltem, felkészülve a parlagfű mentes időszakra is.

 

Ha nincs kerted, forgalommentes helyeken ahol tiszta marad, felkutathatod.

 

Arról olvastam, hogy a parlagfű oly mértékben normalizálja az immunrendszer működését, hogy mindenféle allergia elmúlik hatására. (Ki tudja mi van a lekvárban, és milyen tiszta.) És még őssejttermelő hatása is van.

 

Én május 10.-én kezdtem fogyasztani, naponta zöld turmixként iszom. Azóta azt vettem észre magamon hogy nem vagyok olyan fáradékony, a frontokat nem érzem meg, pihentetőbbek az éjszakáim. Biztos hogy segíti a máj munkáját is, mert keserű anyagot is tartalmaz, ami nagyon fontos nekünk.

 

A bükki Füvesember egyik videójában hallottam, hogy Gyuri bácsi tinktúrát készített belőle magának (én is fogok), és azt fogyasztja.

Váljék egészségére, és a mienkre is ! :)

Előzmény: staiger (8214)
stracker06 Creative Commons License 2014.06.17 0 0 8215

Sziasztok!

Magam is allergiás vagyok, az egész nyári időszakot végigszenvedem minden évben. A szűk családi körömben szinte mindenkinek van valamiféle légúti betegsége, ám édesapám állapota/helyzete sokkal rosszabb a többiekénél (COPD, stb).
Részben ezért szántam rá magam, hogy szakdolgozatomat egy légúti betegségekkel összefüggő témáról írjam.
Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy segítsetek nekem ebben azzal, hogy kitöltitek a dolgozatomhoz kapcsolódó kérdőívet. Néhány perc és pár kattintás az egész, de nagyon sokat segítetek vele. A Ti véleményetek számít igazán!

A kérdőívet itt találjátok:

 

https://docs.google.com/forms/d/1xUfL0EQuXnTaGVEPzkQiGuJrdhZsFeQaxmCpBw0bM0M/viewform?usp=send_form 

 

Köszönöm a segítségeteket! 

staiger Creative Commons License 2014.06.03 0 0 8214

hát nem tudom mire eljön a parlagfű addigra hogyan fogok állni mert pár hónapja belekezdtem gyuri bácsi allergia tea ivásába. tehát legalább 5 havi ivás fog mögöttem állni a szezon megkezdéséig. Ezt azért írom le mert kiemelik hogy akár 1 évig is inni kell. szerintem ha valami fél évig nem hat legalább részlegesen akkor utána se fog. Egy biztos eddig tünetmentes vagyok gyakorlatilag . máskor már ilyenkor is bevettem csökkentett adagba allegra forte tablettát. nem akarom elkiabálni mert volt már ilyen tavaszom bár ritkán amikor nem nagyon kellett gyógyszer. úgyhogy a főpróba miután ki lehet jelenteni hogy ebbe tényleg van valami az még várat magára. más kérdés hogy a tea ivása legalább annyiba kerül mint ha allegrát  zabálnék 3000 ft / hó kb. Időközben vettem parlagfű lekvárt is amit hamarosan elkezdek adagolni . ennél 1-2 hónap hatási időt írnak . ez megint kb 3000Ft /hó. sajnos itt egy hátul ütő lesz csak hogy nem fogom tudni hogy melyik volt a nyerő a kettő közül ha esetleg tényleg gyógyszermentes leszek  a szezonban . márpedig egyik készítményt el kell majd hagyni mert 6000 ft az sok egész évben

Gergely70 Creative Commons License 2014.05.26 0 0 8213

Hali!

Én az akupunktúrát próbáltam az allergiámra, de sajnos nem sok sikerrel... :(
A kezdő allergiásoknak ill. akik nem biztosak benne, hogy allergiájuk van mindenképpen egy alapos kivizsgálást ajánlok kezdésnek.. Nem mindig jó, ha az ember diagnózis nélkül próbálja orvosolni a vélt betegségeit...
Komplett allergia vizsgálatot "A komplett allergia vizsgálat kórtörténet és rizikóelemzésből,betegvizsgálat és ezek alapján célzott bőrpróbák vagy vérvizsgálatból áll." tudok most itt nyereményként: http://nyeremenysziget.hu/gift/501

variomer Creative Commons License 2014.03.09 0 0 8212

Parlagfű allergiára a családban homeopátiás szereket szedünk. Ha valakit kicsit érdekel, de ki akarja próbálni, a neten talál leírásokat alapszerekről, de ajánlatos szakemberhez fordulni, mert hatásosabb, ha az alkati szert megtalálja- tényleg nagyszerű tud lenni a változás!

ForrestDumb Creative Commons License 2014.02.04 0 0 8211

Sziasztok! A Buteyko-módszerrel kapcsolatban van valakinek személyes tapasztalata? Előre is köszönöm a válaszokat. üdv: F. 

vikiviki Creative Commons License 2014.01.18 0 0 8210

Sósvíz inhaláló gépet próbáltál már? Gyakorlatilag amolyan instant sóbarlang:) TB-re is adják, Salvus vizet kell belerakni, 10-15 ml-t egyszerre és kb. 5 percet ülni előtte. Nem hiszem, hogy brutális javulást okozna, de talán egy kicsit csökkentené a tüneteket. 

http://gyogyseged.hu/inhalatorok/inhalator-keszulekek

Ilyesmikre gondoltam. Van benne vmi kompresszor, és sós levegő párát készít. Fel kell venni ezt a maszkot és ennyi. TB-re nekünk 3000 Ft volt, orvos tudja felírni.

Előzmény: v.zoltan78 (8209)
v.zoltan78 Creative Commons License 2014.01.15 0 0 8209

Kedves Fórumozók!

Tudna valaki tanácsot adni, hogy ma magyarországon elérhető áron a hagyományos ventolin, stb. mellett/helyett mit lehetne asztmára alkalmazni? sóbarlangtól a külföldi gyógyszerig, bármi érdekel, ami itt bevált valakinek.

Pl. itthon van elég jó por alakú inhaláló (budesonid), ami Törökországban higítottan sprayben is elérhető- merthogy én pl. a letüdőzött portól (amellett, hogy híztam tőle...) rosszabbul voltam, mintha nem szedtem volna...

Gyerekkoromtól asztmás vagyok, de kb. 2 éve folyamatosan romlik az addig szinten lévő állapotom és a tüdődokik nem tudnak/nem akarnak új, jobb gyógyszereket adni- pedig világszerte biztosan nem ez a pár féle van...

Meglátásom szerint ahogy abnormálisabb az időjárás évről évre, ahogy nőnek a szmogos időszakok, úgy romlik a légzésem is.

Gondolom ezzel itt nem vagyok egyedül... Ezért kérem a véleményeteket, légyszi osszátok meg velem, ha van valami hasznos/bevált infótok!!!

Köszi előre is mindenkinek.

 

yanesz Creative Commons License 2013.11.29 0 0 8208

Sziasztok,

 

Akit érdekel egy vadiúj fényterápiás eszköz szóljon.Áron alul eladó.

Nekem van már egy ugyan ilyen,ezt most kaptam.

 

Személyesen is átvehető vagy postázom is.

 

Nem írok róla semmit,aki ismeri vagy hallott róla ,tudja,hogy mire gondolok :-)

ötfelezős Creative Commons License 2013.10.18 0 0 8207

Hű, mikor volt 38 eFt az orrbavilágítós?

Én huszonvalahányért vettem az Electroworld-ben, vagy hol, pedig az nem volt igazán olcsó bolt.

(Mondjuk az is sok volt érte - ami a beltartalmát illeti, a hasznossága más; amennyit segített nekem, azt több százezerrel lehetne megközelíteni.)

Előzmény: zlota (8202)
Peches Jocó Creative Commons License 2013.10.16 0 0 8206

Szia!

Én is allergiás vagyok.A háziporra meg a fűre, de én nevagyok náthás, hanem mindig befulladok.

Tiközöttetek nicsen fulladós?

VajnóczkiBence Creative Commons License 2013.09.30 0 0 8205

Sziasztok!

 

Olvasgattam a hozzászólásokat, Nekem macskaszőr allergiám volt, most már mondhatom hogy volt!

Elkezdtem szedni egy terméket és ennek kapcsán elmúlt, most már meg tudok lenni egy közegben macskával. Szívesen segítek, keressetek meg.

bvajnoczki@aol.co.uk

 

Üdv.:

Bence

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!