Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.22 0 0 76520

Szerintem siker az is, ha az embernek nem lesz mindenféle pszichés baja a szüzességétől, hanem épen, racionálisan éli tovább az életét. :) Igaz, a siker fogalma felettébb szubjektív lehet, értéke pedig nem egyértelmű. A sikertelenség is lehet értékes, ha például ihletet, valódi művészetet merítenek belőle. Mindez csak megítélés kérdése.

Akkor viszont a lehető legrosszabbat teszi a társadalom, ha a későn is szűz férfiakat bármi módon lekicsinyli. Ha valóban hibáztathatóak, akkor nem szüzességük, de bátortalanságuk okán, és az is csak addig elfogadható, amíg kedélyesen rójuk fel.

Én például, képzeljétek, női ékszereket árulok - édesanyám csipkéből készült kézműves ékszereit -, amikor éppen nem írok valamit. Alapvető követelmény, hogy az emberben ne legyenek gátlások, és közvetlenül, felszabadultan tudjon szóba elegyedni az oda vetődő ismeretlen hölgyekkel. Ezt nem is lehetne úgy csinálni, ha közben azon feszengene az ember, hogy meg kell szólítani, és hogy éppen néha mennyire szép, kedves vagy megkapó. Mindezek csak pillanatnyi esztétikai élmények.

Előzmény: Brood88 (76516)
Lorne Malvo Creative Commons License 2015.10.20 -1 1 76519

Focizok, boxolok, motocrossozok, olvasok, és nagyon kevés időm marad szomorkodni. Maximum meló közben:D 

 

Na látod! EZ pl. siker, nem egy nyomorult életet élsz, igazából ha elégedett vagy a helyzeteddel, az tök jó! Rengeteg időmbe, energiámba került, amíg eljutottam idáig. Senki nem hiányzik az életemből, ha jön, akkor jön, ha nem, úgy is jó. A motocross fasza lehet, én nem crossozok, csak sima motor országúton, és állati szórakoztató, plusz semmi nem nyugtat le így, azt hiszem, a füvezés valami ilyesmi, nem csak, hogy lenyugszom, de laza is leszek tőle, meg egy kis eufória is.

 

Értelmes életet kell élni, ehhez nem szükséges nő. A párkapcsolat egy adalék lehet, de kényszerből ne.

Előzmény: Sontaii (76511)
Dr. Stein Creative Commons License 2015.10.20 0 0 76518

Ezek olyan dolgok, amiket akkor sem szabad feladni, ha becsajozol. Mindenki csinálja azt, amihez kedve van. Nem másoknak kell megfelelni. :)

Előzmény: Sontaii (76511)


rookiee Creative Commons License 2015.10.19 0 0 76517

Plusz ha maradna is rögtön csak a leszolást kapja. Algriiinak is minden elismeresem, hogy már egy jó ideje próbál itt pozitívan ténykedni. Nekem gyorsan elvették a kedvem.

Előzmény: Brood88 (76516)
Brood88 Creative Commons License 2015.10.19 0 0 76516

Sikersztorikat valóban nem nagyon lehet itt olvasni és ez a közeljövőben is így lesz szerintem. 

 

Nekem is sikerült, algriiinak is sikerült, ez már rögtön kettő és szerintem jópár régebbi sikersztori volt itt. Na meg akinek összejön, az általában nem marad itt sokáig, utána már nem a szüzességével van elfoglalva.

Előzmény: Sontaii (76511)
alrgiii Creative Commons License 2015.10.19 0 0 76515
Van farkad. A heteroszexuális nők meg szeretik a farkat.

Nem vagy kövér, nem vagy alacsony, ezek önmagában a többségnél vonzóbbá tesznek.
Előzmény: racknost (76514)
racknost Creative Commons License 2015.10.18 0 0 76514

Abban már végképp nem bízok, hogy magamtól sikerülne. Legfejlebb ha milliomos lennék vagy kigyúrt adonisz, mert mást nem tudok felmutatni, ami miatt érdekes vagy vonzó lennék akár egyetlen nőnek is.

Előzmény: alrgiii (76512)
alrgiii Creative Commons License 2015.10.18 0 1 76513

Én sem lettem vonzóbb egyetlen tanácstól sem. A trükk az, hogy a nők ízlése (minden ellenkező híresztelés ellenére) nem ugyanolyan. 100 nőből 99-nek nem jövök be. Azt az egyet kell megtalálni, akinek viszont igen.

 

Az nem fog működni, hogy kinézel egy nőt, azt gondolod, hogy "úgy megdugnám" és valahogy eléred, hogy megdugd. Vannak férfiak és vannak nők, akik képesek erre, te nem, különben nem lennél még szűz. Ami viszont működik, hogy sok-sok nőnek megmutatod magad és amelyik azt mondja, hogy "úgy megdugatnám magam veled", azzal mész el. Aztán ha jó a szex, jó fej a lány, akkor lehet kapcsolaton gondolkozni.

 

Valamennyit fejleszthetsz magadon (sport, új frizura, öltözködés, stb.), a világod nem fogod megváltani (hacsak nem arról van szó, hogy 130 kilóról lefogysz 75-re), de az önbizalomnak jól jöhet.

Előzmény: Sontaii (76511)
alrgiii Creative Commons License 2015.10.18 0 0 76512

Mégis, pontosan hogy gondolod? Haver szedjen fel neked nőt? Ha nem próbálkozol, nem fog sikerülni...

Előzmény: racknost (76502)
Sontaii Creative Commons License 2015.10.18 -1 1 76511

Ha jól értelmeztem Lorne Malvo álláspontját, akkor kijelenhetem, hogy egyetértek vele.

 

25 éves vagyok, nekem sem volt még barátnőm a rengeteg próbálkozás ellenére. 

 

3 hónapja én is írtam ide, hogy segítséget kérjek egy bizonyos lány miatt, de aztán be kellett látnom, hogy ez egy lehetetlen küldetés. Hiába kapsz jó tanácsokat nem leszel vonzóbb egyiktől sem. Csak be kell ezt látni és el kell fogadni. Sikersztorikat valóban nem nagyon lehet itt olvasni és ez a közeljövőben is így lesz szerintem. 

Én magam, azt találtam ki, hogy csak a hobbiimnak fogok élni. Focizok, boxolok, motocrossozok, olvasok, és nagyon kevés időm marad szomorkodni. Maximum meló közben:D 

 

 

Lorne Malvo Creative Commons License 2015.10.18 0 0 76510

 megy a süket duma, hogy próbálkozzak meg hogy eljön az ideje mindennek.

Ez egy mocskos nagy hazugság, mert majd azt hiszed, eljön neked is a földi mennyország, aztán mire észbe kapsz, elmúltál 30-35-40, stb. Max. a maradékelv alapján kerülhetsz sorra, miután beverekedted magad a sorba, ahol a leértékelt áruért tolakodnak. 

 

 

 Megismertetnének szinte bárkivel, aki hasonlóan magányos, mint én,

Egyébként a kapcsolatok egy jó része belterjes; viszont ez az összeismertetős téma nem túl nyerő. Béna is, meg erőltetett is, engem próbáltak így összehozni egy öregecskedő (most már 35+), nem túl szép (bár tűréshatáron belüli) nővel, semmi nem lett, kicsit próbálkoztam, de nem vette a lapot. Nemrég babázott le a nő, szóval sanszos, hogy ez lett volna a szerepem, béta provider egy puha, langyos, "olyan helyesek vagytok" kapcsolatban. Ehhez képest a kiválasztottak jóval többet kapnak-ezen a téren persze.

Előzmény: racknost (76502)
Lorne Malvo Creative Commons License 2015.10.18 0 1 76509

A mások ok amiért írni akartam mindenképp, mert kevés bejegyzés szól arról, hogy valaki megfogadta a tanácsokat, tett érte és el is érte azt, hogy egy csinos megértő lánnyal és ha kicsit későn is, de elveszítse a szüzességét.

 

XDXDXDXD

Talán azért, mert ilyen nem történt. Mi lehet az oka? Nem voltak jók a tanácsok? Nincsenek se csinos, se megértő, se csinos és megértő lányok? Jézus ereje, te is ezt a nagymamás ködösítést nyomod a véres-verejtékes munkával kiérdemelt és meghódított csinos és megértő lányokról, akiktől hemzseg ez a kurva ország és csak rendes srácokra várnak? :) 

 

Nem volt itt olyan sok hasznos tanács, eleve nem is lehet ilyet adni, mert különböznek a srácok, csak a probléma ugyanaz. Egyébként is az a véleményem, hogy amúgy menthetetlen a helyzet, és ez nem azt jelenti, hogy sohasem lesz nőjük.

 

Keresse meg miben kell magán ahhoz fejleszteni, hogy potenciálisabb jelölt legyen a hölgyeknél.

Jogos (de hiábavaló) a felháborodás, hogy érdekes módon folyton a férfiaknak kell változtatniuk, ők kapják a házi feladatot és tényleg mindig az van, hogy bárhol elpityeredik egy nő, hogy épp akkor nincs senkije, máris kapja az ajánlatokat. Sajnos ilyen ez a világ, javulni, változni nem hiszem, hogy fog. 

 

Egyébként szerinted mindenki hosszú és fáradságos küzdelemmel jutott nőhöz? Feltételez ez nemesebb kvalitásokat? Sokat kell csiszolniuk magukat a fiúknak? LOL, gondolod, hogy a faszparaszt bunkók az általános-, illetve középiskolában, és később is megküzdöttek a nőkért? 

 

Egyébként persze, változtatni azt kell: fésüljék át a gondolataikat, tegyék rendbe magukat lelkileg, de azért, hogy ne szúrják el az életüket felesleges rágódással. Kisebb a hiba bennük szerintem, mint gondolnák, bőven van probléma a másik oldalon.

 

A küzdelem, fejlesztés ahhoz kell, hogy esetleg gammából bétává verekedjék fel magukat. Az is szar pozíció, lehet, hogy még szarabb, mint gammának lenni, de ez mindig utólag derül ki. :) 

Alfák sohasem lesznek, legfeljebb béták, és ezt azt jelenti, hogy esetleg egy, vagy akár kettő nő is lehet majd az életükben, akiért majd küzdeni kell, udvarolni, dolgozni, kielégíteni, etc. Azt is jelenti, hogy a faszkörhintáról leszállt nőre jó esélyük lehet, kvázi-utolsó állomás lehetnek férjként, béta providerként egy FAL-hoz érkezett nő életében. Persze ezt majd sikerként könyvelik el, szerintem meg elég nyomorult helyzet, olvasok ilyen sikersztorikat itt a fórumon. Ezek a szerencsétlenek fel sem fogják, hogy akár jobb is lehetne, hogy az alfa kevesebb munkával sokkal többet kap(ott) (ugyanattól) a nőtől.

 

Ezt kellene tudatosítaniuk többek között.

 

Előzmény: rookiee (76495)
Lorne Malvo Creative Commons License 2015.10.18 0 0 76508

A kurvázást felejtsétek el! 

De miért? Nincs azzal semmi baj, a "sikeres", nős férfiak is járnak, meg azok is, akiknek van nőjük. Párszor érdemes kipróbálni, ha valaki kedvet érez hozzá, és pl. nem bántam meg, hogy az első néhány köröm fizetős volt, sokat kellett pótolnom. Ugyan nem kaptam meg, amit vártam, de ez csak azért lehetett, mert ettől nem azt kell várni.

Szóval, ha valamelyikük unja már a status quo-t, tehet próbát ezzel.

 

 Nem szexelni nehéz, hanem az odáig vezető utat bejárni. :)

Az első fele igaz, a második nem egyértelmű. Az alfáknak nem nehéz, és akkor sem, ha béta vagy és minden, még mozgó nő megfelel neked. És innentől átcsapnánk egy másik topicba, úgyhogy ezt a részét itt el is vágom.

 


Előzmény: rookiee (76495)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.18 0 0 76507

Te vmi eszméletlen módon kevered a dolgokat.

Ami ellen felszólalok, az az, h mindenféle rettenetes nőnél csússzanak-másszanak a fiatalemberek, adjanak le az igényeikből, stb. Negyedszer írom, világos lesz lassan?

Előzmény: rookiee (76504)
rookiee Creative Commons License 2015.10.18 0 0 76506

Igen jól látod a dolgot. De lényeg, hogy formald magad.

Nem érdemes másokat alapul venni mert könnyen elmehet a kedved az egésztől. Tudom én is átéltem, sőt most is néha érzek így.

A barátos dolog is megvolt szintén, és sokszor próbáltak segíteni, én pedig sokszor nem tudtam élni a segítségükkel. Rengetegszer vartam, hogy majd bemutatnak valakinek és hopp megtörténik a csoda. Aztán az lett belőle, hogy a lány ott volt én meg nem leptem semmit.

Előzmény: racknost (76502)
rookiee Creative Commons License 2015.10.18 0 0 76505

Nézd én veled vagyok nem ellenes, próbáljunk meg közös nevezőre jutni. ;)

Előzmény: Törölt nick (76503)
rookiee Creative Commons License 2015.10.18 0 0 76504

"Nem"

De!

 

"Kösz"

Szívesen!

 

"ez nagyon kedves tőled."

Megint csak szívesen!

 

Amúgy komolyra fordítva. A nőt összességében ertettem, nem csak szexet de azt hogy meghódítsd, érezd jól magad vele, szexelj amennyit csak tudsz és ha jó vele tudd megtartani.

Pár kommentel lejjebb meg te veszed a kurvazast aminek pedig pont az a lényege, ami ellen most felszolaltal.

Előzmény: Törölt nick (76503)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.17 0 0 76503

"kellene egy nő"

Nem. Az kevés, h nő. Az, h a lénynek van egy pinája, még nem szabad, h elég legyen.

 

"Elárulom"

Kösz, ez nagyon kedves tőled.

Előzmény: rookiee (76499)
racknost Creative Commons License 2015.10.17 0 0 76502

Megismertetnének szinte bárkivel, aki hasonlóan magányos, mint én, de helyette megy a süket duma, hogy próbálkozzak meg hogy eljön az ideje mindennek.

 

A fejlesztésnek csak akkor látom értelmét, ha nem másokhoz hasonlítgatjuk magunkat, ugyanis gyakran nálunk sokkal hátrányosabb adottságú emberek is sikeresebbek a nőknél, és ez enyhén szólva demotiváló.

Előzmény: rookiee (76500)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.17 0 0 76501

"a nők viszont jól megvannak nélküled"
Hosszú távon ott állnak majd egyedül, saját magukkal is kibasznak. Nem véletlen a sok idegbajos nő.

 

"Van egy csomó másik férfi, akit valaszthatnak."
Ugyanazt a pár mókust hajkurásszák.

 

"A másik rossz feltételezésed, ahogy kiveszem az irasodbol, hogy te ezt úgy kepzeled, hogy egy csomó haszontalan szenvedos"
Ezt, h sikerült kivenni? Nagy bravúr volt.

 

"Magát mindenki szebbnél, okosabbnak gondolja mint amilyen valójában."
Ez meg egy hülyeség. Kezdesz kiakasztani. Nézelődjél, meg gondolkozzál, marha jót tenne neked.

 

"ő egy átlagos lány, jó lesz nekem. Közben lehet, hogy ha megkerdeznenek egy őszinte kívül álló embert az lenne a válasz, hogy nincs esely öreg."

A nők azok, akik maguk fölé nézelődnek, néha egészen irreális szinten. Arról, h a srácok adjanak lejjebb az amúgy is a béka segge alatt lévő elvárásaikból, szokjatok le. Hatalmas hiba.

 

"Minden lehetőséget meg kell ragadni"

Na, ez a hozzáállás a probléma egyik oka.

Előzmény: rookiee (76499)
rookiee Creative Commons License 2015.10.17 0 0 76500

"Ismerősök vagy akár barátok is igazán segíthetnének nőt keríteni"

Ezt pontosan, hogy kepzeled el?

Előzmény: racknost (76498)
rookiee Creative Commons License 2015.10.17 0 0 76499

Ok. Jelen pillanatban te abban a helyzetben vagy, hogy neked nagyon kellene egy nő, de a nők viszont jól megvannak nélküled. Van egy csomó másik férfi, akit valaszthatnak. Ergo versenybe kell szallnod, ha akarsz valamit. A másik rossz feltételezésed, ahogy kiveszem az irasodbol, hogy te ezt úgy kepzeled, hogy egy csomó haszontalan szenvedos dolgot kell csinalnod, sőt kiallnod a kínok kinjat, hogy nőt szerezz. Elárulom hogy minden dolog amit magadon fejlesztést az  neked is jó lesz. Pozitív kihatással lesz az élet mindet teruleten és ezek között a csajozasban is.

Ez az átlagos lány atlagos fiú dolog meg szubjektív. Magát mindenki szebbnél, okosabbnak gondolja mint amilyen valójában. Ehhez párosít gondolatban, hogy ő egy átlagos lány, jó lesz nekem. Közben lehet, hogy ha megkerdeznenek egy őszinte kívül álló embert az lenne a válasz, hogy nincs esely öreg.

Minden lehetőséget meg kell ragadni és nem azon gondolkozni, hogy ő hozzám való-e vagy nem. Az majd úgyis kiderul idővel. ;) 

Előzmény: Törölt nick (76497)
racknost Creative Commons License 2015.10.17 0 0 76498

,,Ez a mondat sok mindent elárul. Bejön a topicba egy lány, kap egy csomó ajánlatot, bejön egy srác, ő mit kap? Szedd össze magadat, meg fejlődjél. Gyönyörű."

Hát jha. Ismerősök vagy akár barátok is igazán segíthetnének nőt keríteni, de inkább hagyják, hogy a szerencsétlen delikvens feleségül vegye a markát. Ennél a felnőttkori férfiszüzességnél mocskosabb fertő csak valami komolyabb szervi betegség szinte...

Előzmény: Törölt nick (76497)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.17 0 0 76497

"Keresse meg miben kell magán ahhoz fejleszteni, hogy potenciálisabb jelölt legyen a hölgyeknél."

Ez a mondat sok mindent elárul. Bejön a topicba egy lány, kap egy csomó ajánlatot, bejön egy srác, ő mit kap? Szedd össze magadat, meg fejlődjél. Gyönyörű.

 

"Sokan vannak itt irreális elvárásokkal"

Ezt a nevetséges koncepciót már párszor lelőttük, de akkor újra: átl. srácok egy átl. lánynak marhára örülnének. Vagy egy átl. lány már irreális elvárás? Ja, bocs. Akkor viszont nem a srácoknak kellene ugatérozni, ill. nem azt, h adják lejjebb. Az egy rohadt nagy öngól, ugyanis.

 

"mert kevés bejegyzés szól arról, hogy valaki megfogadta a tanácsokat, tett érte és el is érte azt, hogy egy csinos megértő lánnyal és ha kicsit későn is, de elveszítse a szüzességét."

Azért, mert ilyen nem nagyon van. Az itteni tanácsok erre nem jók.

 

"A kurvázást felejtsétek el!"

Miért felejtenék el? Talán ők is elmehetnek kicsit szórakozni, egy tiszta, korrekt dolog, és talán másban is segít nekik.

Előzmény: rookiee (76495)
alrgiii Creative Commons License 2015.10.17 0 0 76496
Volt egyszer egy bővérűnek tűnő telt lány, akivel flörtöltem és úgy nézett ki, veszi a lapot, ezért elhívtam randizni. Kikosarazott. Fél év múlva árulta el az egyik barátnője, hogy nem csak engem, hanem mindenkit kikosarazott, szűz volt még. Egyáltalán nem gondoltam volna.
Előzmény: alrgiii (76492)
rookiee Creative Commons License 2015.10.17 0 0 76495

Sziasztok!

Lassan már két éve vagyok a topik passzív követője.
Azért szeretnék írni, hogy támogassam azokat akik úgy érzik, hogy most kilátástalan a helyzetük. 26 évesen ugyan azzal a problémával ültem le a kereső elé mint itt sokan mások. Azóta visszamenőleg is sok bejegyzést olvastam el és a frissek közül szinte mindet végig követtem. A rengeteg hasznos tanács mellet sajnos úgy érzem tele van a fórum megkeseredett emberekkel akik próbálják a még lelkesek kedvét is elvenni a dologtól.
Én arra biztatnék mindenkit hogy ne essen pániba. Keresse meg miben kell magán ahhoz fejleszteni, hogy potenciálisabb jelölt legyen a hölgyeknél.

Sokan vannak itt irreális elvárásokkal amilyenek nekem is voltak régebben. Olyan nővel akarnak együtt lenni, aki nem egyenlő azzal akit megkaphatnak. És igen ha olyan nőt akarsz magadnak aki a képzeletedben él nagyon sürgősen tenned kell érte, hogy felkerülj a látómezejére vagy neked kell az elvárásokat lejjebb tenni. Ideális esetben a kettőt közelíteni egymáshoz. Valószínűleg képzeleted nőjének pont azon a szinten lehetsz, ahova most te teszed azokat a nőket akiknél lenne esélyed.

A mások ok amiért írni akartam mindenképp, mert kevés bejegyzés szól arról, hogy valaki megfogadta a tanácsokat, tett érte és el is érte azt, hogy egy csinos megértő lánnyal és ha kicsit későn is, de elveszítse a szüzességét.

Szóval két évvel azután, hogy először írtam be a googleba, hogy "Segítség! Szűz vagyok!" nekem is megvolt az első alkalom, sőt azóta már több is.

És köszönöm az ide kommentelő pozitív embereknek a sok ötletet, még ha nem is konkrétan nekem, de egy velem közös sorost viselő személynek írták is őket. ;)

 

Ui: A kurvázást felejtsétek el! Nem szexelni nehéz, hanem az odáig vezető utat bejárni. :)

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.16 0 0 76494

Persze, csak szerintem Lengyelnek és Lemnek igazából fogalma sem lehetett róla, milyen is egy igazán fejlett társadalom/kultúra.

Szerintem néhány ókori görögnek (meg más még keletebbre élő ókori embernek) igen, de nekik nem feltétlenül.

Így aztán a végkövetkeztetéseik sem igazán helyesek.

 

Nyilván a lét- és fajfenntartási ösztönök minden emberben elég erősek, hiszen ezért vagyunk emberek, élővilágunk legfejlettebb lényei. Ezen ösztönök nem nyomódhatnak, nem halványulhatnak el... akármilyen "fejlett" is lesz a kultúránk, akármilyen trükkös módon akarunk "kitolni" az Anyatermészettel.

Ha ezt megkíséreljük, az mindenképpen visszaüt.

 

(Miután a legtöbben a legfejlettebb valaha ismert kultúrának a jelenlegi euroatlantit tartják... nehéz is ez ügyben véleményt formálni.) 

Előzmény: Törölt nick (76469)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.16 0 0 76493

A szex nem pusztán a "fajfenntartás része". 

Éppen ellenkezőleg, a fajfenntartás is egy szexuális tevékenység. Általában elég egyetlen aktus és a megtermékenyítés megtörténik.

 

"Az evolúció/Isten olyanra alkotta az embert, hogy szeresse az édes ízt, mert az édes ízű cukor nagyszerű tápanyag, sok energiát ad és ezzel elősegíti az egyedfennmaradást."

 

Biztos, bár a most "cukor" néven ismert anyag így nem nagyon fordul elő a természetben. Inkább előfordul szőlőcukorként, gyümölcscukorként, de nem ilyen kettős láncú, nehezen emészthető szacharózként. Ezért aztán az ember kitalálta, mint a mostanában propagált mértéktelen szexet...

 

Előzmény: alrgiii (76454)
alrgiii Creative Commons License 2015.10.16 0 0 76492

Amit simán idegesség vagy izgulás számlájára írnak. De különben is, mitől lenne tétovább egy szűz fiú mondjuk a villamosra felszállásban? Vagy az utcán sétálásban? Nem látszik. Annak idején egy lánynak (aki korábban kikosarazott) elmeséltem, hogy elvesztettem a szüzességem, meglepődött, hogy csak akkor akkor. Egészen biztosan nem látta rajtam, hogy szűz vagyok, pedig még randizni is hívtam.

Előzmény: Törölt nick (76490)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.15 0 0 76491

Azt gondolom, a tapasztalatlanság nagy hátrány. Aki jobb adottságú, már fiatalon sikeres, hamar önbizalmat és egy csomó tapasztalatot szerezhet, így a különbség csak nőni fog a javára az elején sikertelen, tapasztalatot nem szerző fiatalemberekkel szemben.

Előzmény: Törölt nick (76490)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!