Keresés

Részletes keresés

Oxis:) Creative Commons License 2006.03.11 0 0 1308
megírom, hoygne, cska nem ma, mert leesek a székről:P mondjuk holnap... jóéjt!
Előzmény: Pillangócska20 (1307)
Pillangócska20 Creative Commons License 2006.03.10 0 0 1307

szia Oxis!

 

neked mi az általános tapasztalatod? amúgy már én is kész expert vagyok a témában, nekem se nagyon lehet újat mondani...megírnád a történeted?

Előzmény: Oxis:) (1306)
Oxis:) Creative Commons License 2006.03.10 0 0 1306

sziasztok!

most regiztem az oldalra, gondoltam szétnézek ilyen témában.

hihetetlen, de egész életemben fogyókúráztam, persze voltak jól, sőt túl jól sikerült próbálkozásaim is, aminek azóta is szívom a levét. már nagyon unom! mindent tudok a témában, nem tudnak újat mondani, csak odáig nem jut el a történet, hogy az akaraterőm kitartson! régen sokkal erősebb voltam, de belefáradtam és mióta újra meghíztam, nincs már annyi akaraterőm.

nah mindegy, nem akarom kisajátítani a fórumot, remélem azért olvasok egy két sikersztorit, meg ilyeneket, hátha motivál.

helló!

Pillangócska20 Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1305
ez  igaz, de mint írtad, hetente 4szer sportoltál! egyébként a genetika is nagyon meghatározó. nekem  vannak barátnőim, akik mindent ehetnek, akár késő este is, emellett NEM sportolnak és mégis 36os a konfekcióméretük!! ez kicseszés a természettől
Előzmény: Törölt nick (1304)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.09 0 0 1304
Szalonna+hamburger+nádszálkarcsúság nem feltétlenül kamu. 23 évesen még én is elmondhattam ezt magamról, igaz, heti 4-szer minimum sportoltam. Sajnos a korral kilók is jönnek...
Bali-lover Creative Commons License 2006.03.08 0 0 1303

két hét káposztaleves, -6 kiló... és hány nap alatt hízza vissza az ember a dupláját???

Én nem hiszek az ilyen drasztikus fogyókúra receptekben.

Előzmény: alienita (1284)
Pillangócska20 Creative Commons License 2006.03.04 0 0 1302

 

 megnéztem a képeket, tényleg szembetűnő a különbség. ha kibróbálod a diétát, kíváncsi vagyok a tapasztalataidra. én most híztam  1 hónap alatt 48kg ról 50re. csak 2 kiló, tudom nem sok de én érzem és eléggé zavar. kint voltam Olaszban, 2 hétig a legjobb kajákat tették elém és akkor is ennem kellett ha nem voltam éhes. aztán hazajöttem és itthon folytatódott a dolog, úgyhogy mostmár jó lesz leállni

Előzmény: Kristóf(ka) (1301)
Kristóf(ka) Creative Commons License 2006.03.04 0 0 1301

Utánagondoltam, hogy ki az a híresség, aki már-már betegesen vékony, tehát annyira, hogy mások azt mondják rá, hogy rémes, de nekem persze tetszik. Itt leredukálódott a dolog Posh Beckhamre, Liz Hurleyre, Demi Moore-ra, és Kate Mossra. Mivel azonban Kate kokainozik, Demi nyers kaját eszik, Liz naponta egyszer kajál, Posh pedig egyszerűen hazudik, mert azt állítja mindenfélét eszik, új idolokat kellett keresnem.:-D Aztán eszembejutott, ki az a sztár, aki egy undorító Miss Röfi szerű lényből finom kis pillangóvá lett néhány hónap alatt...NICHOLE RICHIE! Akinek nem ugrik be: Lionel Richie lánya, aki együtt ribanckodott Paris Hiltonnal (aki szintén azt állítja, hogy big macet eszik szalonnával) a Simple Life című rality showban. Nos, 3 órám ment rá, míg megtaláltam minden fontosat Nicole diétájáról a neten, de megérte. Kis kutatómunkámnak köszönhetően az is kiderült, hogy az amerikai sajtó erőteljesen próbálja sulykolni a fogyasztókba, hogy Nicole kövéren volt szexi, most meg egy csontváz. Ám ez kevés sikerrel működik, hiszen a cikkek alatti hozzászólásokban csak olyanokat olvastam, mint:"Ó, hogy csinálhatta?" "Tudni akarom a diéta-titkait!" "Csodálatos nő, kövéren egy malac volt!"...és ehhez hasonlók. Tehát nem én vagyok az egyetlen, aki forró nyomon követi ma éjjel Miss Richie étkezési szokásait. Néhány véletlen felugró pornóoldal és több tucat hamis cím után rátaláltam... Íme a "The Nicole Richie Diet" nyers fordításban:

 

Nicole as szemünk elött karcsúsodott. A 23 éves sztárocska a következő diétát követte:

 

A DIÉTA


Reggeli: 2 tojás fehérjéből készült rántotta; egy pohár tej
Ebéd: Tenyérnyi roston sült, vagy párolt csirke vagy pulykamell, kevert zöldsaláta, egy pohár préselt gyümölcslé
Vacsora: Tenyérnyi roston sült vagy párolt hal, párolt vagy pirított zöldségekkel

Deszert: Friss gyümölcsök

AZ EDZÉSTERV

Nicole négyszer 90 percet edz egy héten, minden alkalommal más típusú mozgással. Kardio, sulyzós, has és hátizomerősítő, és nyújtó edzések váltják egymást. A kardio edzéseket gyakran sulyzóval nehezíti. Hetente kétszer méregtelenít infraszaunában.

Végül íme néhány "elötte-utána" fotó.

http://www.kidzworld.com/img/upload/article/a9398i1_Nicole-Richie.gif

http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00143/Modell3_143625a.jpg

http://www.anorexics.net/images/skinny/skinny203.jpg

 

Én kipróbálom. :-) Majd mesélek.

 

gregab Creative Commons License 2006.02.28 0 0 1300

Szia!

 

Írtam neked egy emilt! Remélem megkapod!

 

 

Előzmény: v i c a (1298)
v i c a Creative Commons License 2006.01.24 0 0 1298

Sziasztok!

 

Dietetikus vagyok és szívesen segítek Nektek a fogyókúrázásban!

Összeállítok egyénre szabott étrendet, mozgás- vagy edzéstervet, ajánlott táplálékkiegészítőket stb.

Más diétákban is tudok segíteni. (Táplálékallergiák, epebetegség, cukorbetegség stb.)

Akit érdekel, írjon emailt nekem: sz.vica@freemail.hu

 

Vica

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.24 0 0 1297

Pillangócska!

3/4 óra az tényleg sok, az bicajjal húzós lenne...

Persze egyéne válogatja, mennyitől fogy és mit kell messze elkerülnie, de én amíg egyetemista voltam, addig akár 2000 kalóriát is elfogyasztottam anélkül, hogy híztam volna (akkoriban még nem számoltam, de tudom, hogy rengeteget ettem, lehet hogy még több is volt). Igaz, a vizsgaidőszak hatékony fogyókúrának bizonyult. (Rekordom 4 kiló/egy hét...de senki ne csinálja utánam.) Aztán ülőmunka kezdetén (és hogy dolgozó nőként kevesebb időm maradt sportolni) szépen felkúszott pár szükséges és sajnos pár felesleges kiló. A feleslegesektől természetesen meg akartam szabadulni...elég keserves volt 2000-ről átállni 1200-ra... Most kb 1500-al tudom tartani a súlyom és 1200-al+sok mozgással tudok fogyni, de már nem akarok, max egy kilót. Inkább formálni akarom magam, izmosodni. 

Reggel Activiát eszem (tényleg jó). Munkahelyen teljes kiőrlésű élesztőmentes kenyeret ebédre, egy kis sajttal vagy felvágottal (abból nagyon kevés) + tízóraira és uzsnnára 1-1 banánt vagy más gyümölcsöt, esetleg zöldséget. Vacsira eszem meleget (sajna csak így oldhatom meg), 7 előtt. 7 után csak akkor eszem, ha úgy korog a gyomrom, hogy nem tudnék aludni. Ilyenkor eszem egy kis bulátát. Valami gabonát neked is javasolnék (egy ki Hamlet pl.). A túrót egyébként én is imádom. Nekem olykor becsúszik egy kis csoki, egyéb nasi, de ha mértékkel csinálom, ettől se hízok. Mondjuk ehhez kell az a heti 3-4 alkalommal mozgás. Az én otthoni tornám 1 órás, ennyi szerintem még belefér neked is. Hétvégén meg bicajozhatsz vagy túrázhatsz vagy kocoghatsz vagy elmehetsz egy jót táncolni.

Pillangócska20 Creative Commons License 2006.01.23 0 0 1296

 

 

   ahha messziről. háromnegyed óra vonattal. micsoda??? 1200 kalória?? az nekem rengeteg!!!! te kb. ennyit szoktál enni? és csak biokajákat eszel? én most vettem biopászkát, tök jó és nincs benne se cukor se só, se zsiradék. meg tudod mi nagyon fincsi? jó sok túró összekeverve meggyel (és némi natúr joghurttal, hogy krémesebb állaga legyen) és ezt be a hűtőbe. nyáron isteni!! én egy hatalmas tálban készítem el és utána úgy kanalazgatom mintha dobozos fagyi lenne. az éhségemet egyébként tejeskávéval vagy szimplán tejjel szoktam kicselezni, mert eltelít egy darabig

Előzmény: Törölt nick (1295)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.23 0 0 1295

Azért ne éhezz. Az se tesz jót. Csak figyelj oda a mennyiségekre, kb 1200 kalória/nap mennyiséggel már lehet fogyni (az se olyan sok kaja, de azért több mint egy joghurt+gyümölcs).

 

Nagyon messziről jársz be? (Mert ha nem és szeretsz bicajozni, tavasztól megejtheted mondjuk heti 2-szer...csak vinni kell váltóruhát egy hátizsákban....)

Pillangócska20 Creative Commons License 2006.01.21 0 0 1294

 

  Sajna ezen a hétten még semmit nem tornáztam, mert elkezdtem dolgozni és vidékről járok be Pestre, nem volt rá időm..:(( de hétvégén bepótolom. Viszont 2 napja csak egy joghurtot és egy kis gyümölcsöt ettem. na jó, meg most néhány diétás kekszet

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.18 0 0 1293

Pillangócska!

 

Csak sokféle sportot, tornát kipróbáltam... :) Meg sokat olvasgattam a neten... ;)

Pillangócska20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 1292

 

    Ciao ka9!

    hálás vagyok, sokat segítettél. te ilyen nagy szaki vagy ebben a témában? :))

Előzmény: Törölt nick (1291)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.17 0 0 1291

Szia!

 

Hááát, lehet venni is mini taposógépet otthonra. Avagy ha az ízületeid bírják, és emeletes házban laksz, sétálj fel a 4-ik emeletre (ha még emeletesebb a ház, akkor arányosan kevesebbszer a legfelsőre), minden nap. A lényeg, hogy a szívverésed felgyorsuljon, és kb 15-30 percig úgy eddz, hogy a zsírégető tartományban legyen (erre keress rá a neten, hogy nálad mennyi az ún. cardio tartomány, mert fejből nem tudom...de a lépcsőzés garantáltan ott tartja, nem kell rohanni, mert akkor meg túlpörgeted, csak jó ütemben felmenni a lépcsőn). De ha fáj a csípőd vagy a térded nagyon, akkor ne csináld, elég megterhelő az ízületeknek. Akkor mehetsz hegymenetbe is (ha van valahol hegy nálatok) 20-30 perc ütemes gyaloglás naponta (nem andalogni).

 

Vagy korcsolyázhatsz (tudom, az se otthoni), bicajozhatsz (szobabicikli) vagy táncolhatsz (valami dinamikusat), vagy tornának: alkartámaszban (négykézláb, csak tenyered helyett az alkaron támaszkodva, kar előre néz) lábemelések hátrafelé és felfelé térd derékszögben hajlítva, először mindig visszetéve a földre aztán meg gyorsabban de akkor már csak vízszintesig engedve vissza, lábemelés oldalra (mint mikor a fiúkutyák öntözik a fát... :) ), combra: széles terpeszállásban lábhajlítás (mint a szumósok). Kezdd a szumós gyakorlattal, csinálj vagy 20-at lassabban, aztán 3*20 kicsit (nem emelkedsz fel teljesen) gyorsan. A lábemelésből 20 teljes, és vagy 30 kicsi, és vagy 10-10 oldalra. Fenékre még jó, ha kis terpeszben az egyik lábadat hátrafelé húzod, érezd, hogy feszül a farizom, 40-40-et mindkét lábbal, oldalra ugyanígy (ha tudsz súlyt kötni a lábadra, még hatékonyabb 1-1 kilóval), és oldalra hajlított lábbal is (derékszögig emeld).

 

Remélem érthető volt, nem tudom, a tornagyakorlatok önmagukban mennyire hatékonyak hosszútávon, azt tudom, hogy ha jól csinálod, érezni fogod, hogy dolgoznak az izmok. De ezeket én teljes alakformáló gyakorlatsorokból válogattam össze, tényleg a legjobb, ha veszel valami tornás videót vagy könyvet, mert teljes testre tornázni legalább 3-4-szer jobban formálja a kritikus testtájakat is, mint ha csak azokra dolgozol.

Pillangócska20 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 1290
  Hello! Kösz a tippet! és vmi otthon végezhető gyakorlattal nem tudnál megdobni? sztem nem sok a még 4-5kg, pont megfelelő lenne. (a régi énem) :)
Előzmény: Törölt nick (1289)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 1289

Üdv Pillangócska,

 

a konditeremben a taposógépet próbáltad már? Szerintem jó.

 

 

Szerintem 4-5 kiló fogyás azért neked sok lenne, nem?

 

Pillangócska20 Creative Commons License 2006.01.15 0 0 1288

 

  hát nem valami mozgalmas itt a fórumélet...

Pillangócska20 Creative Commons License 2006.01.14 0 0 1287

 

  ha valakinek van vmi jó tippje hogy lehet csípőből fogyni, légyszi írjon!

Pillangócska20 Creative Commons License 2006.01.14 0 0 1286

 

   helló mindenkinek! látom már rég volt hozzászólás a témához...én azért írok mert úgy érzem kezdek elég gáz lenni... le akarok adni pár kilót, de alapvetően nem vagyok kövér, csak hát ugye a kritikus helyeken van némi fölösleg ami nagyon zavar, főleg hogy a csípőről és combról tornával sem tudom eltünteni...a probléma az, hogy ez a fogyásmánia egyre inkább eluralkodik rajtam. már ott tartok, hogy lelkiismeretfudalásom van ha kihagyom egy nap a tornát és elég keveset eszem, kb. 6-700 kcal naponta, de van hogy kevesebbet. a tanulásra sem tudok koncentrálni, mert egész nap a külsőmmel vagyok elfoglalva és azt méregetem mennyit fogytam és még mennyit kéne...nem akarok anorexiás lenni vagy ilyesmi. amúgy 162cm magas vagyok és 52kg, már 4-5kilót leadtam, de még kb. ennyit szeretnék. ha valaki hasonló problémával küzd, írjon!

jenna01 Creative Commons License 2005.11.26 0 0 1285
Van v.kinek nem elektromos futógépe????
Ha igen, ajánljátok???
alienita Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1284
Viszont akit érdekel egy garantáltan mellékhatásmentes, gyors és látványos (bár drasztikus és akaraterőt próbáló) tökéletesen természetes alapú diéta (káposztaleves, aki nem ismeri) szívesen segítek a recepttel és a leírással. Két hét alatt min. 6 kg lemegy. Saját tapasztalat.
alienita Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1283
Miután olvastam egy sor pro és kontra véleményt a Metabollal kapcsolatban, csak egyetlen dolgot szeretnék hozzáfűzni: mielőtt bárki belevág, érdemes egy endokrinológiai kivizsgálást kérni. Ugyanis az említett szer nagy mennyiségű jódot tartalmaz, és ez a pajzsmirigyműködést kedvezőtlen irányba befolyásolja, és amellett, hogy egy sor maradandó károsodást okoz, még az ellenkező hatást is kiváltja.
Az anyagcserét leginkább rostos ételek fogyasztásával - barna Graham kenyér, zabpehely, friss zöldség, gyümölcs fogyasztásával lehet legjobban karban tartani, és garantáltan semmi mellékhatása nincs (esetleg fogysz is, bár ez sem látványos, sem gyors nem lesz, de megéri). Én láttam már klinikán fogyókúrás csodaszertől 150 kilósra hízott nőt....
Előzmény: Törölt nick (1280)
Galahed_ Creative Commons License 2005.08.16 0 0 1282

A főtermékre gondoltam , ami a por és a hozzátartozó tabletta. Innen indultak.

( összetételében nem találsz ilyet , csak hasonlót...)

 

És nagyon drága, de ezt már jeleztem.

Előzmény: Törölt nick (1281)
Galahed_ Creative Commons License 2005.08.16 0 0 1279

lemaradt:

A herbalife az nem új termék én 1995 ben ettem először, csak nem lehet reklámozni, a terjesztéséből adódó okoknál fogva. ( bolban nemigazán lehet kapni, csak akkor ha a terjesztő ( tanácsadó) esetleg kapcsolatban áll a bolttal. (de asszem úgysem szabályos...))

 

 

Előzmény: Nefryt (1276)
Galahed_ Creative Commons License 2005.08.16 0 0 1278

Herbalife:

 

Tényleg működik, anno próbáltam, 3-4 hónap, rengeteget javit az ember közérzetén, megszüntek a fejfájások, és ezer apró gondok. 

(bár szerintem nem elsősorban fogyókúrá találták ki, de persze a normális táplálkozás maga után vonja azt is.)

 

Abbahagytam mert nekem akkor viszonylag drága volt, ha rendesen betartottam azt ami rá volt irva, úgy meg hamar elfogy. ( másképp meg nem érdemes használni)

 

 

 

Előzmény: Nefryt (1276)
Nefryt Creative Commons License 2005.08.08 0 0 1277

Ja és a Metabollal vigyázzatok, mert a pajzsmirigymüködést kedvezötlenül befolyásolja. Szerintem nem vélatlenül kapott 30 milliós bírságot!

Nefryt Creative Commons License 2005.08.08 0 0 1276

Sziasztok!
Én most (2 hónapja) ismerkedtem meg egy új fogyókúrával. Azóta elkezdtem ezzel az új termékkel, a Herbalife-fal foglalkozni. Bár régóta ismerem barátaim révén a sikerességét, de fogyasztani csak 2 hónapja fogyasztom, édesanyám miatt. Öneki a súlyából adódó egészségügyi problémái miatt kellett valamilyen fogyókúrát elkezdenie. Ezallatt hónap alatt 14 kg-ot fogyott és sokat javult a közérzete is.
Ha valakit érdekel szívesen segítek!
mariann.tar@citromail.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!