Képzeljétek, az M1 valahogy megszerezte a feliratokat és ilyen módon ment le az adás :) Már csak digitalizálni kell és pótolva leszen ez a hiányosság ami még a hivatalos DVD sajátja is... hurrá hurrá
Roger Waters augusztus 25-én a Puskás Ferenc Stadionba hozza el A Falat egy minden eddiginél látványosabb produkció keretében.
"... A turné minden egyes állomásán – így Magyarországon is – egy gyerekkórus is színpadra lép az Another Brick In The Wall alatt: ez nem lesz másként az augusztusi magyar koncerten sem. Tizenhat gyermek léphet majd fel Waters-szel, ez egyfajta jótékonysági akció is a művész részéről, mivel hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó szervezetek közül választanak ki egyet. (...)"
"Az új dal, amely a Jean Charles de Menezes balladája címet viseli, az Another Brick In The Wall II. után szerepel a műsoron, és annak a brazil férfinak állít emléket, akit tévedésből lőttek agyon Londonban néhány nappal a 2005-ös júliusi londoni bombatámadások után. – Ez a dal meglepi a hallgatóságot, ugyanakkor figyelmezteti is arra, mekkora baj lehet abból, hogyha túl sok hatalmat adunk a rendőrök és a kormány kezébe – foglalja össze Waters "
a felhők mögül ránkzuhant nézem, s közben vagy száz emlék megrohan a mennyek és egy messzi ország földje közt félúton álmodom álmodom (a teljes szöveg >> )
( The Gunners Dream )
The Final Cut
a felhők mögül ránkzuhant nézem, s közben vagy száz emlék megrohan a mennyek és egy messzi ország földje közt félúton álmodom álmodom
[...] Bővebben!Tovább »
Az biztos, hogy nálunk a VIP jegy nagyon drága, de lehet, hogy ezért a pénzért hazavihetsz egy téglát a Falból (vagy a Népstadionból). :-))))
Én már nagyon várom a koncertet!
És biztos vagyok benne, hogy aki tudatosan megy ki erre a koncertre az nem fog így érezni:
"Zárójelben jegyzem meg - ha a Pink Floydot amúgy is szóba hoztam -: az elmúlt pár év legkínosabb koncertélménye Roger Waters The Wall című előadása volt számomra. Bánatosan figyeltem két órán át minden idők legfájdalmasabb közhelyeinek diadalát."
Nem értem, a cikk írója ismerte-e egyáltalán a művet?!
Én mondjuk a Fal-on kívül semmilyen dalszöveget nem fordítottam le magyarra, igazából nem is érdekel, miről szólnak az általam szeretett zeneszámok. Lehet, hogy ez struccpolitika, de eddig bevált. :-))))
Igen, nálunk az a 9900 Ft nagyon baráti ár erre a produkcióra!
Nem is erre céloztam, hanem arra, hogy amíg nálunk 50 ezer Ft a VIP-jegy, addig a horvátoknál csupán 22 ezer Ft (!!!) - míg náluk a legolcsóbb 8500 Ft, de ez nem nagy eltérés hozzánk képest.
Huh, hát nem semmi produkciónak nézünk elébe, az tuti :o)))))))))