Wow, ez most a szokásos magadfajta, krisztusi szeretettől túlcsorduló, alázatosan egymást különbeknek tartván ti magatoknálapostoli elv manifesztoma vagy csak szimpla személyeskedés, minősítgetés pökhöndi mód'?
Mindenesetre a magamfajta a Kit gondolsz igazi tekintélynek...?-féle mondatot így tartja szeplőtelenöl megídézni: "Kit gondolsz igazi tekintélynek...?"; a magodfajta meg így: "Kit gondolsz igazi tekintélynek...?".
Az útolsó ítéletkor legkésőbben elválik - mánha ígaz, hogy minden szavunkkal elszámoltattattattatunk...
Össze lettem zavarodva. Már azt sem tudom ez a pátriárka a keleti vagy a nyugati egyház díszpéldánya. Kérlek segíts rajtam. Cseh a fazon, de nem tudom, hol székel. (nem kakál, székel)
Nem az én dolgom, hogy egy magadfajta híg ember kiemelgetéseit (melyek amúgy sem adnak semmi többletet) én visszhangozzam. Kiemelés nélkül sem mond többet a mondatod, mint anélkül.
Miért olvassék vissza? Hisz' beídézted nondandómat. Miért is gondolná, hogy nem teljest' úgy, mint ahogy'? Abból indul ki, hogy etikus fórumozó vagy...