Keresés

Részletes keresés

fosztogató Creative Commons License 2001.07.09 0 0 2036
Hali mindenki!

Figyu már! Vettem egy Tutti Frutti-t. A kérdés az lenne, hogy amik vannak benne "telefonos hirdetések", azok nem kamuk? Tényleg azok a lányok hirdetnek, akik a fényképen vannak?

Válaszokat előre is köszi!

hWindy Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2035
Soha nem hittem volna, hogy ez a pont is el fog jönni és idáig tudok jutni.

De most Proxy szívem tiszta szívből, őszintén azt kívánom neked mindazért amit tettél és amilyen következményekkel ez járt, hogy kétszeresen kapd vissza! Avagy:

DÖGÖLJ MEG SZIVEM!

(Remélem fog:)))
És ennyi.

Karel Lavit Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2034
Mate te egy akkora hazug allat vagy, hogy nincs akkora ketrec ahova bezarhatnanak, ezert vagy meg mindig szabadon.
Ha ideznem, mivel bucsuzott Lavit, akkor pofara esnel te gennygoc.

Gyujtogessetek csak a sok kitalalt beszamolot, te csak lopkodj mindenhonnan te gatlastalan vadbarom, aztan ha eleget osszeharacsoltal akkor add el megint. Penzert. Lesz majd aki megveszi.

Ha meg nem, akkor sem jarsz rosszul, mert tovabbra is ingyen kefelheted azokat a kurvakat, akiket reklamozol a lhv-n. Csak ne lennel olyan alszent es ne lepleznel le allandoan nyomtatosokat, amikor te vagy az elenjaro kozottuk.



bors_mate Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2033
..pedig nyomott valami hasonló jellegű búcsú hozzászólást a levelezőlistán is...
Előzmény: Carella (2032)
Carella Creative Commons License 2001.07.02 0 0 2032
a te problémád

(segítségül: én biztos vagyok abban hogy nem Lavit volt az elkövető)

Előzmény: bors_mate (2031)
bors_mate Creative Commons License 2001.07.01 0 0 2031
Karella, nem érteni te beszéd.....

BM

Előzmény: Carella (2030)
Carella Creative Commons License 2001.07.01 0 0 2030
Máté, ne játszd a hülyét, mert úgy maradsz!
Előzmény: bors_mate (2029)
bors_mate Creative Commons License 2001.06.29 0 0 2029
Lavit baszki,

ez annyira unfrankó volt, hogy csak na...

..menny békével a büdös picsába :)))

BM

Előzmény: Karel Lavit (2028)
Karel Lavit Creative Commons License 2001.06.28 0 0 2028
Idezet egy levelezo-listabol:
Date: Tue, 26 Jun 2001
Lavit, ez nem annyira vicces. Én is megkérlek, hogy az LHV-ról szerzett információkat ne használd fel máshol, semmilyen formában. Éppen eleget küzdök mindenféle balfasz kalózokkal meg menedzserekkel, nincs szükségem még erre is.

Idezet innen az indexrol

Mindenkinek! - Engedélykérés

proxy 1999.01.12 17:38 (21)
Kedves Bagolymondja, Engem ebbol hagyjal ki legyszives. Se a nickemet se a hozzaszolasaimat semmilyen formaban ne hasznald sehol.
Megertesedet koszonom
proxy

idezet vege

Ez volt proxy 9. hozzaszolasa.
Ket es fel ev alatt semmit nem valtozott.
Ot ne idezzek, ot hagyjak ki.
Ot, aki abbol csinal penzt, hogy idezi (eladja)masok kurvazos beszamoloit.

No comment.

A tema felfrissitese celjabol.

bors_mate Creative Commons License 2001.06.06 0 0 2027
Hali, csak a téma felfrissítése céljából idemásolom az LHV-HP nyilvános nyitólapját :)

BM tisztelettel

*************************************************

Közkívánatra:

Egykori nagy sikerükre való tekintettel most közszemlére teszünk néhány klasszikus beszámolót, "melyek stílusukkal iskolát teremtettek az LHV törzsközönsége számára, lebilincselő cselekményük és virtuóz nyelvi(!) megoldásaik később számtalan követőre találtak..." (LHV webmasteri szakosztály - 2001)

Elsőként Durrbele Dezső opuszát közöljük, hamarosan további gyöngyszemek következnek.


Közkívánatra:

A képek csupán illusztrációk, a nevek és a helyszínek az írói fantázia szüleményei, bármilyen hasonlóság valós személyekkel pusztán a véletlen műve - vagy nem.

Nagy és Tsa Könyvelőiroda, II. Kapás u.

Beszámoló minta kezdőknek - Durrbele Dezső, 1999. november 10.

Halihó Urajim, hosszú-hosszú hallgatás és tesztcsend után a napokban rápróbáltam az LHV egy régi szolgáltatójára, aki mostanság új terepen fejti ki áldásos tevékenységét. Mivel az utóbbi időben nagy igény mutatkozik FO (esetleg tejtestvére és szellemi társa Dúrrbele Dezső) beszámólóira, engedve a listatagok (aktív tesztelők és beszámólóírók, kukkolók és nyomtatók, lankattpöccsű epedarongálók és keménymagvú :o)) faszagyerekek) unszolásának közkinccsé teszem hát élményeimet.

A régi nyugott légkörű helyszínnel ellentétben a „könyvelőirodában“ akkora a forgalom koraeste, mint valamikor az elftársi időkben, aranyvasárnapon az Úttörő Áruház játékosztáján. Mivel a lakás valamennyi helyisége vagy egymásból, vagy az előszobából közelíthető meg, a vendégek mozgatása egymás elkerülése céljából az amerikai hadsereg logisztikai felkészültségét igényli. Például, míg én bebocsájtást nyertem, addig egy másik úriember a konyhában várakozott, majd mivel ő el akart menni, én viszont már az előszobában voltam, ellenben a nappali szobában két további vendég alkudozott, engem pár pillanatra a fürdőszobába rejtettek, ahonnan az előbbi úr távozása után nekem is mennem kellett, mert közben a nappaliban megköttetett az üzlet és a felhevült férfitárs le akart zuhanyozni. Ekkor én már újra az előszobában dekkoltam, de innen is tovább kellett állnom, mert az előszobából nyíló kisszobában éppen befejeződött az eksön, gondolom vmelyik leányzó jól össze lett gecizve és leakart fürdeni. Ez nekem kapóra jött, mert az előszobából bejutottam a nappaliba, ahonnan az alkut követően vendégtársam a kiválasztott hölggyel a legbelső szobába ment tovább (miután letusolt). Az hogy a fürdőben hogy történt a meleg csákányváltás azt nem tudom, de mivel rajtam nem mászott senki keresztül, gondolom a fürdőszoba és a legbelső szoba között van valami átjáró. Na szóval a tett színhején voltam és már csak ki kellett valahogy jutnom a fürdőszobába, hogy vágyaim beteljesülése előtt valahogy elűzzem magamról az egésznapos heveny izzattság bűzfelhőjét és a fitymám körül felhalmozodott túróhegyeket… :o)) (Ettől lehet fitymaszűkületet kapni, nem mulatt-szaki???!!!)

Ja a legfontosabb, hogy a Nórát választottam, akit szerintem nem kell bemutatnom, a korábban leírtak, ha van ijen teljesen hejtállóak (Nóra, szőke, vékony, laposmellű, kékszemű baráccságtalan leányzó :o)))))))))))))

Full eksztrás szolgáltatásra fizettem be, 1 órás szellemi előjátékkal a XX. század nagy gondolkodói munkásságának megbeszélésével, alatta a Bartók rádió halkan Brahmsot duruzsol és a televízióban felvételről megy a Tudósklub egy korábbi adása Teller Ede bácsival és az Akadémia elnökével…

…miközben a lány globalizáció kihívásaira adható hatékony válaszok lehetőségeinek ismertetésével, különös tekintettel a balodali franciországi szakszervezeti mozgamakra és az angol labour politikai álláspontjára ingerli a libidómat, amely már így is pattanásig feszül. Asztán in medijasz rész, hirtelen áttérünk a főtételre, egy ismeretlen XIX. századi szerző koncsertója csemballóra, oboára és sütőtökre… bocsánat hejesbítek ütősökre…..én csapkodom a fejecskéjét, miközben ő vad ősi kelta dallamokat csikar ki egyre meredező egyluku oboámból..

Ereklye
Ebben a klasszikus beszámolóban találkoztunk először az azóta már LHV-terminológiává avanzsá logisztika kifejezéssel.

..közben hevesen munkálkodik a kezecskéjével is és ravaszkodik, néha csak a végét nyalogatja, miközben ütemesen rángattya, tehát nem nagyon kívánná ha a déli – a Vénkulacs vendéglőben elfogyasztott, kakastöke pörkölttel feljavított magom a szájába ömölne – vonom le a következtetést. Erősen gondolkodom, hogy bevágom a lompost és vilivalizok egyet a susnyákosban, hogy mást ne csak OM-kollegát idézzem, de aztán bizonyos itt nem részletezendő, de egy bizonyos déli kisvárosunkkal (hősvértől pirosult….. stb.) kapcsolatos okok mijatt leteszek erről a tervemről és egy gyors véghajrával magam mögé utasítom a berlini filmarmonikusokat, a bécsi gyorsot, meg a 100 tagú cigányzenekart. és beterítem a nyakát forró ondólávával (kakasherekivonattal dúsítva).

Közben a szomszédos kisszobából, melyet csak egy üvegajtó választ el, áthalaccik, hogy a kollega másoccor is kiűríti a tárat, nagy reklámot csapva hangoskodik, hogy tudassa, a lányok megdolgoznak a pénzükér. Na várj csak gondolom, adok én neked majd hangzavart, csak kerüljön ismét egy kis vér a pucámba! De sajna a vérkeringésem nem tuggya követni ffitársam szoros időbeosztását, így a második menetbeli hattyúdalom befejezését már csak az átellenes szomszédok, egy ügyvédi iroda munkatársai és a peres felek élvezhetik….

A lakásból való kijutás már nem annyira komplikált, két húzással, huszár- és gyalogáldozattal (világos nyalka huszár üti sötét futárt g6, sötét paraszt üti FO-t a lépcsőházban, hehehe) megoldom a helyzetet, miközben további hejiségeket ismerek meg a lakásban (a WC-t és a spájzot. A függőfolyosón egy testcsellel csapom be a szembejövő cserkészrajt és liftből kilépő két úriembernek – kiknek a nadrágját szemmel láthatóan slicctájékon vadul feszíti valami (tán mobájlfon, vagy kulccsomó?) – hangos jóestét ügyvédúrral köszönök, miközben vadul hadonászok egy adóbevallási űrlappal jelezvén, hogy a Nagy és Tsa cég régi ügyfele vagyok…..

Értékelés:
Agy: 3 – Nietsche műveinek hiányos ismeret miatt, valamint Lukács Györgyről asszitte, hogy róla nevezték el a Komjádi uszodát…
Ágy: 2 – szar, úgy kell összerakosgatni, kicsi és kényelmetlen
Vágy: FO 4, Ellenfél 3
Étvágy: FO 5,
Ár: 6k+2k NF
Ár/Szolg: 4
NF: 4
Dugás: -
Kézimunka: kötés 4, horgolás 3
Hozzáállás: 4
Logisztika:5
Nyitva tartás: 11-20h
Fürdőszoba: 4
Melegvíz: 4
Túsfürdő: 3
Törülköző:4
Parkolás: 150 Ft/h a ház mellett
Gyógyszertár a házban: ha koton, lapostetű- vagy gombairtószerre van szükséged
Orvosi rendelő szemben: ha komolyabb a baj, pld. szájzárat kap a hölgy a farkaddal a fogaji között

© LHV 1998-2001

Indyvidual Creative Commons License 2001.06.02 0 0 2026
Wow!:)))
Megvan a pezsgőm:) Teljes két hozzászólás óta.
Megyek, fogadok újra. Csak ígérd meg, hogy tevékeny leszel:)
Oké?:))
Ja, hát az jó, hogy nem lett az. Nagyon gyenge. Ha érvel akkor gáz amikkel, azaz népszerűséget nem növeli, ráadásul nem tudja összefogni a mondanivalóját és tele van önellentmondással. Ezen felül meg 0 érzéke van bizonyos dologkhoz, ilyet normális ember nem ír le, hogy elfér benne a vimesdoboz is (legalábbis ha már látott ilyet), de a madam sosában elfér!:) Hajrá fiúk, lehet kipróbálni;)

Proxy, nyilatkoznál?:)))) Vimesdoboz ügyben nem muszáj, de honnan vetted, hogy újságíró?
Jézusom:))) Ja és miféle szereksztője van? Merthogy ezt írta. Nahát... De sz@r mikor az ember nem emléxik miket is hazudott legutóbb:)))

Tsóóóóóóók:)

Előzmény: Melléfogtál (2024)
Sheme Creative Commons License 2001.06.01 0 0 2025
Hi Mindenkinek!

Tudom, hogy van olyan topikk, hogy Minden nő kurva?, meg a testszagos topikk is, de idekívánkozik szerintem, amit írok.

Proxynak és a többi makktársnak hála, a behatóbb tesztelések eredménye képpen büszkén állít6om, hogy a makktársadalom 1-2 kivételtől eltekintve a saját higiéniás állapoában kitűnő. Miért mondom ezt?
Mert egyre-másra jönnek azon beszámolók, hogy a szolgáltatók nem mostnak fogat, a punci bűzlik, hónalj dettó.

Ezért örülök, hogy ez a fórum létezik. Így lehet legalább tudni, kik azok, akik adnak magukra és kik azok, akik TÉNYLEG csak pénzért adják oda magukat. (Nem hiszem, hogy jó benyomást kelt az ápolatlanság!)

Proxy! Az LHV létrehozásával remek információs adatbázist hoztál létre. Ha nők is olvassák - ők, akikről vannak ezek a leírások -, remélem a vélemények hatására magukba szállnak és felhagynak az iparral. Akinek nincs guszusa ehhez a szakmához, legalább ne baltázzon ki azokkal, akiktől az élvezetért közvetlen anyagi áldozatokat vállalnak.

Melléfogtál Creative Commons License 2001.06.01 0 0 2024
Melléfogtál vind mama, ő nem újságíró, bár egy időben szeretett volna az lenni ;-)
Előzmény: Indyvidual (2023)
Indyvidual Creative Commons License 2001.05.31 0 0 2023
Jajj, kérlekszépen ne csüggedj:)) Töröld le az izzadságot ott és alul:)) Jövök még csak épp nem érek rá. A qrvamaffia az nem talált meg és a gyerekem se kereste a gyámhatóság.

Pls. erőlködj még egy kicsit, hátha kimarad valami a repertoártól:))

Ugye nem te vagy az a zseni újságírónő, mert akkor a proxynak megástam azt a két méter hosszú gödöt ami a totál vak és szépvagyszivem és még jólisdugsz:) pasiknak jár.

Hmmm... az a vimesdoboz az megiheletett:))) Tömény aluminium és kb. 10 cm átmérő. Gratula:))) Hatosikrek hogy vannak?:)

Előzmény: madám sosa (2018)
madám sosa Creative Commons License 2001.05.25 0 0 2022
akinek kell az tuggya
meg te is tudhatnád, ha figyelmesebben olvasnál ;o))))
Előzmény: sexvajonmi (2021)
sexvajonmi Creative Commons License 2001.05.25 0 0 2021
na most feladtad a lecót vaze'
miről beszélel? :-))))
Előzmény: madám sosa (2018)
Strucc Creative Commons License 2001.05.25 0 0 2019
:-)
madám sosa Creative Commons License 2001.05.24 0 0 2018
te kéremszépen!
gyanús vagy, figyellek egy ideje.
előszöris te én vagy, másodszor mindketten valaki szeretője vagyunk. Merthogy annak a valakinek olyan kexuális a kultúrája, hogy te is beleférek, meg én is beleférsz egy vimesdobozzal együtt, amikor éppen nem a furuja jukait dugja ez a mocsokperverzállat! ;o)))))))

úgyhogy ehheztarcsd magad, vazze!

Előzmény: kéremszépen (2014)
hWindy Creative Commons License 2001.05.23 0 0 2017
Ez esetben fogadd elismerő vállonveregetésem, és ebben nincs gúny. Ha ezek mellett kibirnád, hogy ne szólj be nekem valami egyéb topikban, akkor nyugodt lehecc, hogy sokkal jobban is el tudom tölteni a napjaim, mint hogy cseszegesselek.

A kutyák egyékbént kedves állatok. És hűségesek. Öreg napokra ajánlom - és ebben megint nincs gúny. A szeretetük "feltétlen". Lehecc csúnya, lehecc trottyos, őt nem fogja érdekelni. És épp ezért védtelenek. Gondoskodni - ha már megszelídítettük és érzelgősség OFF, de erről akkor is a Kis Herceg ugrik be:), nekünk kell róluk. Ha felvállaltuk őket. Az gáz, ha ugat és nem tucc aludni. Beszéld meg a szomszéddal! Rá kell hatni és nyomósan:))) Ezzel ált. megoldható.

Más:
Nincs kedvem a nikkjeid találgatni. Ez egy olyan dolog, tudod, hogy bármilyen nehéz is elhinni, de szerettem ezt a ...:))))) na jó:)) szóval fogalmam sincs kije vagy. Ha a nője, akkor hozz neki enyhülést és tedd boldoggá. Ha a barátja, akkor meg tartasad tiszteleben, hogy imádja a kutyákat, különös tekintettel egy bizonyos Cincire akit néha úgy hívnak, hogy "Krumplit vegyenek":DDD, néha meg úgy, hogy "Le a szocializmussal":)))

Márcsak a macskákat szerettetné meg vele valaki.

Én meg megyek és élvezem a fiam legújabb szerzeményét, ami meg egy degu:)))

DE ha valaki le mer cseszni, hogy milyen off vagyok, akkor jövök és tarolok!!!;)

Előzmény: kéremszépen (2014)
hWindy Creative Commons License 2001.05.22 0 0 2016
Mit nem moncc?:))))

Ja, volt itt eccer egy (bocs, de nem hívom BN-nek, lévén normálisabb embertársaim nem szoktam poénból megalázni) na egy prosti lány aki sírt...vagy nem is:))

Topiknyitás:))) Wow! Hegyesre nyaltad a piramist. Tuttad?:)) Na, szal már regisztráltam kb. 20 nikket és ezeket fenntartom egy szuper programozónak meg a programozott robotjainak. Oszt ha valamelyik beszólna as usuall akkor rákeresek és visszacseszegetem:))) Csak az a gáz, hogy erre most se időm nincs se kedvem. Annyival jobban el tudom tölteni:)))

Jaj, eszedbe ne jusson nekem magánba írni:))) Már annyiszor mondtam, hogy szelektálom azok körét akikkel szóba állok. Különösen privátban. Mármost ebbe ostoba alfa-hím kényszerképzetesek nem tartoznak bele:) de ugye nem baj?:)))

Tsókjaim:))

Proxy szivem:)) Ki imádtad a kutyákat velem együtt. Mondd mit szólsz ehhez a vircsafthoz?:)))
(Baszki és poént félre! Te hogy bírod ezeket gyomorral????)
Azt már meg se kérdem, mert már _semmi_ közöm hozzá csak a kíváncsiságom, hogy ugyanmár hol a francban szeded össze ez sok lélektelen, ostoba hüjét az un. "baráti körödbe"?
Tudod, ettől van, hogy egy igazid sincs, ahogy azt anno nagyon jól megfogalmaztad. Igazad volt. A pont a tied, csak mondjuk te cseszed el - és most nem magamra gondoltam. Csak én is magányos voltam, de azóta találtam barátokat. És igaziak. Ott vannak ha kell és ott vagyok ha kellek. És ilyen is van.

Bye:)))

Na jó, tőled normálisan:
Szia, és azért jókat! Jobbakat:)

Előzmény: Törölt nick (2015)
kéremszépen Creative Commons License 2001.05.22 0 0 2014
sok egyforma hozzászólás???

legalább azt áruld el, hogy mely nickek mögött sejtesz engem...

A szomszéd kutyája él, és üzeni neked és a hallótávolságban lévőknek, hogy vauvauvauvau.

Előzmény: hWindy (2012)
sexvajonmi Creative Commons License 2001.05.22 0 0 2013
hWindy vs. kéremszépen
B O X ! ! ! ! !
üsd ki üsd ki hu hu hu hu.... :-) ne hadjátok abba kérlek szépen titeket
hWindy Creative Commons License 2001.05.21 0 0 2012
Nahát, tényleg!:)))) Ez biztos a sok egyforma hozzászólástól és hozzáállástól van:), mint a komoly érdeklődés a "Hogyan mérgezzem meg a szomszéd kutyáját" c. témakörben.
Csak a nikkek mások, de azokra meg ki a fene emléxik?:) Pláne ennyire?:)))

Veszekedni? Én nemtom miről beszélsz:/ Tényleg nem. Ezt a nikket se ismertem, míg rám nem kattintott egyszer, és negatív szóvá nem tette, hogy érdeklődést mutatok ebben a témakörben is:))

Na de akkor hogy kerülsz ide?:)

A másik meg, hogy sikerült végre attól az undorító, nyugalmad megzavavaró négylábú dögtől megszabadulnod? (Ha nem emlékeznél akkor ez a "Hogyan mérgezzem meg a szomszéd kutyáját" c. topik.) Tudod az altató az nem jó, azt túl szokták élni. Egy hozzád hasonlóan finom lelkivilággal rendelkező az nem is tökölt. Adott inkább patkánymérget. A kutyán két hétig semmi se látszott. Aztán egyszerre mentek szét az érfalai. Ott voltam. Végignéztem, a haldoklásást, meg azt is ahogy az utolsó rohadt pillanatig, bennünk, az _emberekben_ bízott. Az állatorvost már nem értük el időben, de nem is tehetett volna semmit sem.

Széplelkem, kéremszépen:)
Nem lenne szegényebb a világ, tudod...:)

Na de ez már nagyon off és töreldelmesen megmondom, leköpni tudnám a hozzád hasonlókat, nemhogy beszélgessek velük. Csak ekkora képmutatás lereagálásnak nem tudtam ellenállni.


Előzmény: kéremszépen (2011)
kéremszépen Creative Commons License 2001.05.21 0 0 2011
Nos kedves HWindy, őszintén örülök hogy örülni látlak és külön kitüntetés, hogy ez apró boldogságban nekem is részem volt.

Ama bizonyos erkölcscsőszös topikot nem találtam, ilyen nem létezik, ehhez képest apróság. hogy szerinted én nyitottam. (hmm, én és a prüdéria! ;o))))))))))))))))

Mit gondolsz ON-os beszámolónak?
Ami a lányokról szól, azt a megfelelő fórumokon szoktam közzétenni (ez már régen nem az)
Ami veszekedés - abban meg nem szokásom résztvenni.

Ha viszont neked egyik sem megy, akkor miért vagy mindig itt és a többi kurvás topikban?

Előzmény: hWindy (2009)
bors_mate Creative Commons License 2001.05.20 0 0 2010
Hali SexVajonmi és a Többiek is persze,

csak azért nem válaszoltam, mert nem találtam a password-ömet, valszeg valamelyik Hőgynél hagytam... :)

...meg közben eléggé megtelt infóval az LHV HP - igaz ugyan, hogy képek még nincsenek, meg csak a lányok adatbázis hozzáférhető, de ami késik nem múlik - Proxy mester keményen gályáz a projekten.

Ha azt a folyamatosan érkező napi kb. 8-10 beszámolót vesszük, egész jó kis hely leszünk újra hamarosan. Igaz, hogy a látogatottság nem olyan menedzselt, mint a konkurencijánál, de nincsenek pop-up ablakok meg mindenféle fölösleges topszex banner se.

Szóval működik és ez a lényeg.

www.lhv.hu
www.yahoogroups.cam/lanyok_hazak_vendegek (lev.lista)

Előzmény: sexvajonmi (2007)
hWindy Creative Commons License 2001.05.19 0 0 2009
WoWoff!

Kéremszépen, hadd mondjam, ki, hogy őszinte örömömre szolgál, hogy itt látlak megnyilvánulni. Különösen a lenti kis megjegyzésed és az "idős tyúkok fiatal hapsik" féle erkölcscsőszös topikod után:)))

"és csinálj statisztikát azokról a topikokról is, ahol kurvákról esik szó és HWindy nem szólt hozzá. (nem sok ilyet fogsz találni azt hiszem)"

Esetleg valami ONos beszámoló?:PPP
(Nekem sajna egyik témában se megy;))

Előzmény: kéremszépen (2008)
kéremszépen Creative Commons License 2001.05.18 0 0 2008
még nem is telt le az egy hónap!
miért vagy olyan türelmetlen? ;o))))
Előzmény: sexvajonmi (2007)
sexvajonmi Creative Commons License 2001.05.16 0 0 2007
na mi van?
egy hónap kevés volt válaszolni?
he? :-)
Előzmény: sexvajonmi (2006)
sexvajonmi Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2006
" www.lhv.hu "

Hát mit mondjak a régi jobb volt...
az új lapon kevés az info(és ott is sok a téves) a képek sehol...
szóval kapjátok össze magatokat (mert a f@szom a karellába) de az ő pédzse most messze veri az lhv-t.

csak úgy barátilag attól, aki tudja, hogy a SexVajonMi

Előzmény: bors_mate (2000)
hWindy Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2005
Ami a "marketingos tevékenységem" illeti, hát túlbecsülsz. Hidd el na, ez a Carella alakítása nélkül eccerűen nem sikerülhetett volna:)))) De ha ekkora érdem akkor a tiszteledíjat utaljátok át a csajnak vagy Bud Spencernek:))))

Bye & jókat!

Előzmény: bors_mate (2004)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!