Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem háborodhatnak fel jogosan emberek azon, ha nevetve a pofájukba vágják, hogy évek óta hazudtak nekik, a választási ígéretek mind ugyanúgy hazugságok voltak ?
Nem kevés pénzbe kerül egy választási kampány, amit ugye, adófizetők (pl a Te) pénzedből dobtak össze - s hazugságokra költöttek.
"A fideszesek ezt úgy mondják, hogy ki kell ugrasztani a nyulat a bokorból. Csak most nem ők ugrasztják."
Ha Gyurcsány ezt találta ki, akkor beteg. Hallottam, hogy tervezgetett egy önmerényletet is. A végén még igaz lesz. Az lesz a csattanó! Akkor az ellenzéket azonnal betiltják, a jelöltjeit kizárják és nem lesz 1-én választás...
Violt a f...szt. Letoltotte a netrol, es most azon sakkoznak, otthon Piroskaval meg Klarikaval hogy a 200 fos frakciobol vajon ki nyomta meg a mobiljan a felvetel gombot.
Az azért elképesztő, hogy a rendszerváltás utáni legnagyobb politikai botrányt próbálják itt néhányan védeni, mentegetni, primitiv fikázással meg nem történtté tenni, gyurcsánnyal, ez ma már letagadhatatlan, egy minden eddiginél aljasabb és gátlástalanabb politikusi garnitúra került hatalomra az mszp-ben. Lehet, hogy a végkifejlet következik...
Az a baj az ilyen vizsgálatokkal, hogy néha kiderül a kiszivárogtató személye is...
Amúgy meg nem volt titkos a felvétel, a jelenlévők állítólag tudtak róla. Most meg "valaki" kiszivárogtatta. A blogba meg pár óra múlva már felkerült a teljes szöveg. Miközben Gyurcsány éppen a TV-ben volt...
"Miért is nem pedzegeti senki, hogy a VÉDETT öszödi üdülőből HOGY KERÜLT KI A HANGFELVÉTEL"
Ez jó kérdés.
és hogy KI VÉGZETT OTT ILLEGÁLIS LEHALLGATÁST?!
Nem volt illegállis lehallgatás. Olyannyira nem, hogy Gyurcsánynak is meg volt kéznél és egy gyorsírót megszégyenítő gyorsasággal gépelte be a blogjába.
Ertelmifogyatekos komcsik csak arra figyeltek, hogy ne lehessen kifele telefonalni, de arra nem gondoltak, hogy ma mar minden mobiltelcsivel lehet hangfelvetelt kesziteni