Eladó 15 db mini vitrines 1:87-es (h0) Merci kamion, ebből 14 db nyergesvontató és 1 db betonmixer. Mindegyik szép állapotú, hiányról nem tudok. Darabja 2500.-Ft, aki egyben elviszi, annak 33.000-ért odaadom az egészet.
<a href="http://mercik.michaelmcburney.fotoalbum.hu/?pageid=0" target="_blank">A fotók itt tekinthetők meg!</a>
Érdeklődni a publikus mailemen (mcburney kukacka freemail és hu)
Sziasztok, nem régen egy videón csodálkoztam rá, hogy milyen csodás dolgok a modellek. Effektív a repülőgép modellek nyűgöztek le. Néhány ismerősömmel, a fejünkbe vettük, hogy életünk részévé kellene tenni ezt a hobbit. Vajon hol lehet infót találni a kezdeti lépésekhez? Amit én leletem a neten, az nekem már a gyakorlottak kiszolgálásának tűnik.
Van egy olyan vad ötletem -talán ez jelzi is a hozzá nem értésemet és a lelkesedésemet- hogy mezőgazdasági munkára is befognám a modell repülőt, ha már az irányítása nem okoz gondot. Úgy érzem nagyobb élvezettel permetezném a kevéske földemet ilyen módon. :-)
Van esetleg ilyen jellegű tapasztalat a világban? Vagy annyira őrült az ötlet, hogy még senki nem gondolt ilyenre? Tudnátok segíteni, hogy hol lehet ilyeneknek utána olvasni? (lehetőleg magyar nyelven, esetleg angolul)
Eladó egy vadonatúj doboz nélküli Maisto 1969 Dodge Charger R/T "General Lee" nem gyári matricázás. Az ajtók és a motorház tető nyitható jobbra-balra fordul a kereke. e-Mail: pusztaicsabi@citromail.hu Tel.: 06/20-245-5226
eladó egy vadonatúj (karc és kopás mentes) doboz nélküli 1/24-es welly DMC delorean. nyitható ajtó és motorháztető. kerekei nem fordulnak jobbra-balra fix vastengelyes. ár 3500 az ár fix érdeklődni telefonon, e-mailben vagy írjatok ide TEL.: 06/20-245-5226 e-Mail: pusztaicsabi@citromail.hu
Eladó 1:43-as MJX RC Ferrari FXX távirányítású autó. Hibátlan állapotú, minden tartozéka megvan. Kategóriaváltás (1/28) miatt kerül eladósorba. Ár: 4000 Ft.
Eladó Ferrari 288 GTO ( Bburago) 6300 Ft 1:18 doboz nélkül Az eredeti Bbrago jelentősen feljavítva, feketére festve: - A oszlop, oldalcsíkok, beömlők. Helyzetjelző, index megfestve elöl. Teljes belső tér valósághűen átfestve, motortér és csomagtér festés is javítva.