Keresés

Részletes keresés

Kisvárosi Creative Commons License 2005.04.17 0 0 233
mmmm
Oxana Creative Commons License 2005.04.16 0 0 232

Nem nehéz feladvány!:-))

Oszival ugyanide jutottam, amikor ezt a témát pedzegettük.

Inkább halásszatok!

Előzmény: Törölt nick (228)
mamicska Creative Commons License 2005.04.16 0 0 231
inkább odaadom Nektek,ha kell
Előzmény: Törölt nick (228)
Thernitibi Creative Commons License 2005.04.16 0 0 230
Vadászni én sem szeretek, de annál jobban szeretem a szarvas, vagy a vaddisznó pörköltet, méghozzá hozzávaló, jóféle itókával:-)))
Előzmény: Oxana (227)
Oxana Creative Commons License 2005.04.16 0 0 227
Engem ijesztenek ezek a trófeák, bármily szépek is, mert mindegyik mögött egy gyilkosság van. Nem tudom szeretni a vadászokat!
mamicska Creative Commons License 2005.04.16 0 0 226
mivel csinálják ezt,hogy olyen szép lesz??

azt hittem,hogy a budiajtóra kell szegezni és a légynyüvek lerágják:-))

Tudod mim van nekem?

Rhone 1885 bevésett felirattal és Apátfalva 1902 felirattal ilyen trófeám.
Nem én lőttem,valami vadászhagyatékból került ide:-))Szépen feltéve olyan díszes izére.
Van egy -két törött is...

de egyik sem ilyen szép,mint ezek
Előzmény: Törölt nick (225)
Thernitibi Creative Commons License 2005.04.13 0 0 223
Ezt a levelet én is megkaptam, de én nem voltam ott, nem tudok véleményt mondani.
Előzmény: Törölt nick (221)
mamicska Creative Commons License 2005.04.07 0 0 220
Gratulálok!!
Emlékeimben Vaskút mindig is úgy élt,hogy jó cél érdekében bármikor hajlandók az emberek tenni valamit!

mam.
Előzmény: Törölt nick (218)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.07 0 0 219
"Aki nem velem van, az mocskos, aljas..." - honnan olyan ismer?s ez nekem?
Előzmény: Thernitibi (217)
Thernitibi Creative Commons License 2005.04.03 0 0 217

Bemásolom, hátha nem mindenki tudja olvasni:

Tisztelt vaskúti lakosok és Polgármester Úr!
Megdöbbenten olvastuk a Húsvéti Ünnepek előestéjén terjesztett Vaskúti Hírharangot, amely nem a megbékéles irányába, hanem a megosztás, szembeállítás felé mutat.
Polgármester Úr ezt a kiadványt ismételten nem közcélból és közérdekből jelentette meg, hanem kampánya nyitás ára időzítve. Közpénzen - az Önök pénzét felhasználva - tette ezt Önmaga és az Őt támogató volt önkormányzati képviselők népszerűsítésére.
A közpénzek magáncélra való felhasználása eddig sem volt idegen a Polgármester Úrtól, de titkon reméltük, hogy tanult a korábbi időszakból!
Meglátásunk szerint a Polgármester Úr kicsit gondban van az idővel, hiszen eredményeinek méltatását 1998-tól kezdi, pedig a jelenlegi ciklus 2002. októberétől tart napjainkig. Az Ö szempontjából érthető ez a csúsztatás, hiszen az utóbbi időszakban a mellékelt táblázat adatai szerint az "elnyert támogatás" rovatban rendre "O" vagyis semmi szerepel, amivel valóban nem lehet dicsekedni!
Nem értjük, hogy a képviselőtestület önfeloszlatása után "a volt pénzügyi bizottság képviselő tagjai és a volt alpolgármester" (nevek nélkül) szintén közpénzen miért közölhettek cikket.
Nevesítve az Urakat - Huber Béla a volt pénzügyi bizottság elnöke, We1chner Antal és Steingart János "a volt pénzügyi bizottság képviselő tagjai" és Mázsár Zoltán "volt alpolgármester" igyekszik a feloszlott képviselőtestület többi tagját úgy feltűntetni, mint akik
akik arra szövetkeztek, hogy szándékosan tönkretegyék a falut. ¬
Természetesen ez nem igaz!
A megválasztott képviselők a falu érdekeinek képviseletére és nem a mindenkori polgármester szolgai kiszolgálására kötelezettek!
Ebből a nézetkülönbségből származtak a konfliktusok, amelyek a testület feloszlatásához vezettek!
Azért sem tehettük, hogy a Polgármester Úr minden tervét támogassuk, mert gyakran bűncselekmények, illetve szabálysértések elkövetését észleltük. Amennyiben ezen esetekben nincs erőnk nemet mondani úgy magunk is bűncselekményt követtünk volna el. Ez pedig nem lehet érdeke senkinek, a falunak sem.
A felsorolt Urak azzal vádolnak bennünket, hogy miattunk van a falu nehéz anyagi helyzetben.
Ezt visszautasítjuk!
Szerintünk azért van a falu nehéz anyagi helyzetben, mert a Polgármester Úr nem képviselte jól a község érdekeit. Különösen nem a megépített hulladéklerakó beruházásnál.
Azért, hogy egy bizonyos - jól körülhatárolható - csoport lehessen az alvállalkozó a megépített nyugdíjasháznál, olyan közbeszerzési szabálytalanságokat követtek el, amiért a falunak több milliós bírságot kellett fizetnie.
A mai napig nem tudjuk, hogy a térség egyéni választókerületben megválasztott parlamenti képviselőjének mióta, és milyen összegű közpénzt felhasználva biztosított mobiltelefont a Polgármester Úr.

Anyagias szemlélettel, a tiszteletdíjak gátlástalan emelésével vádolnak bennünket?
A képviselői tiszteletdíjak emelésében mindenkor önmérsékletet tanúsítottunk, igyekeztünk
azt viszonylag alacsonyan tartani, de ez nem csak rajtunk múlott.
Kezdeményeztük, hogy a bizottsági tagságért járó pénzeket egy Vaskút érdekében tevékenykedő alapítvány javára fizessük be, de ennek bejegyzését, legitimálását a Polgármester Ú r képtelen volt lerendezni.
Szerencsére a kábeltelevíziós adás jóvoltából Önök is bepillantást nyerhettek, hogy ki volt anyagias szemléletű a volt képviselőtestületből. Gondolunk itt arra, amikor a testület feloszlatását kimondó utolsó testületi ülésen Mázsár Zoltán volt alpolgármester Úr havi néhány ezer forintos tiszteletdíj emelésért könyörgött!
Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a feloszlott képviselőtestület 2002-es megalakulása után azonnal nem kívánatos személyek lettünk, hiszen nem a polgármester Úr által favorizált emberek közül kerültünk ki.
A testület működése alatt a Polgármester Úr a demokrácia játékszabályait képtelen volt betartani. Energiájának nagy részét nem a megegyezésre, együttműködésre fordította, hanem lejáratásunkra és annak bizonygatására, hogy mi a falu ádáz ellenségei vagyunk, Ö és néhány kiválasztottja pedig a község megmentői.
Ilyen alapállásból teljesen természetes következmény volt a képviselő testület feloszlatása, csak az volt a kérdéses, hogy mikor, és kinek lesz bátorsága kezdeményezni. Végül a község érdekében mi megtettük !
Megtehette volna Ö is, de ehhez, mint már említettük bátorságra és felelősségérzetre is
szükség van!
Tisztelt Választópolgárok!
Úgy érezzük, a "Vaskúti Hírharangot" egy szűk csoport ideiglenesen kisajátította.
A leírt rágalmakra mindenképpen reagálni kellett, amit most - nem közpénzen - megtettünk. Reméljük, hogy a választási kampányra nem a felfokozott indulatosság lesz a jellemző.
Ez azért is fontos, mivel a választás eredményétől függetlenül nekünk vaskútiaknak ¬Matheisz János kivételével- egy faluban kell békében élnünk és dolgoznunk.
Kérjük Önöket, hogy minél többen menjenek el szavazni! Olyan polgármestert válasszanak, - aki a jelenlegitől eltérően - képes együttműködni a falu érdekében bármely megválasztott képviselővel. Nem várja el, hogy a képviselők hűbéresként támogassák.
Ehhez kívánunk Önöknek sok sikert és jó egészséget!
Vaskút 2005. március 29. Tisztelettel:

Előzmény: Thernitibi (216)
Thernitibi Creative Commons License 2005.04.03 0 0 216
2oldal
1oldal
lemi Creative Commons License 2005.04.03 0 0 215

Szia kedves jkovács:)),

nagyon jó látni hogy van összetartás, közös érdek!

Talán a legközelebbi ilyen akción többen lesznek már motiválva a segíteniakarásban!:))

Köszönet a képekért!!!!!

lemi:))

Előzmény: Törölt nick (211)
ZöPö Creative Commons License 2005.04.03 0 0 214

"A regnáló ügyvezető nem volt jelen, Jelölt úr viszont aktívan kivette a részét!"

Ennek az egyik fele furcsa és szomorú, a másik fele bíztató.

Előzmény: Törölt nick (213)
ZöPö Creative Commons License 2005.04.03 0 0 212
Nem látom a képeken a polgármester urat. Ugye csak az én hibám, valójában ott volt? Vagy csak kép nem készült róla, mert szerényen meghúzódott a takarítók tömegében?
Gameower Creative Commons License 2005.04.02 0 0 209
Figyelj
Előzmény: Törölt nick (208)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.01 0 0 208

Hát ezután majd figyelnek.

Előzmény: Cicapaszuly (207)
Cicapaszuly Creative Commons License 2005.04.01 0 0 207

Én azt írtam " majd mindenki".

És nem mindegy, hogy igazat v. hamisat állít. 2002-ben nem figyeltek kellően az emberek "ilyen csekélységekre". Nevezetessen, hogy függetlenként indul pártpolitikus.

Előzmény: Törölt nick (206)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.01 0 0 206
Ha mindenki tudja, akkor nem mindegy, mit állít?
Előzmény: Cicapaszuly (205)
Cicapaszuly Creative Commons License 2005.04.01 0 0 205

Ha mindazt megtenném, amit javasolsz, Biztos, hogy találkoznék a miHanzink nevével a szavazócédulán mint független polgármester jelölt.

Volt képe, 2002-ben mint független indulni a választáson.Majd mindenki tudja, hogy mely párthoz tartozik. A kérdés az, hogy betudja e csapni újból a vaskúti választópolgárokat április végén. 

Előzmény: Törölt nick (204)
Cicapaszuly Creative Commons License 2005.03.31 0 0 203
Ha lesz, akkor megyek!:-D
Előzmény: Törölt nick (202)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.31 0 0 202
hanzitlanítás is lesz?
Előzmény: Törölt nick (201)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.30 0 0 200
Nem potyahúst akartál mondani mutyika? Neked még az olcsóhús is drága még éhenhalsz a végén kukuriiiiiiiiiiiiiiiikúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: pfizer (195)
vizinikk Creative Commons License 2005.03.30 0 0 199

hagyjátok őt a fenébe..... ha válaszoltok neki, csak az történik, amit ő szeretne.

nyugodjék békében (a tömény piák már úgyis konzerválták.)

kutyatóni Creative Commons License 2005.03.30 0 0 198
Hiszen ezt javasolták neked is: maradj otthon, sírgyalázó bugris!
Előzmény: pfizer (197)
pfizer Creative Commons License 2005.03.30 0 0 197
tisztességes hangnem kívánaltatik a Vaskút topicban. bugrisságot tessünk otthon hagyni!
Előzmény: Thernitibi (194)
kutyatóni Creative Commons License 2005.03.30 0 0 196
Tálalva! Sírgyalázáshoz tálalva!
pfizer Creative Commons License 2005.03.30 0 0 195
ajha, ezt melyik nickeden akartad fenyegetőzésnek szánni? és ha a hatósági nyaktiló jön, pipihusi? úgy nem is kellenél, olcsó húsnak híg a leve.
Előzmény: Törölt nick (193)
Thernitibi Creative Commons License 2005.03.30 0 0 194
vizikém

Ne törödj ezzel a szerencsétlen, letrottyant egzisztenciával, nem tehet ő erről.
Tisztára elsötétűlt az elméje.
Előzmény: vizinikk (190)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.30 0 0 193
Elébb leszel innen kivágva mint gondolnád. Gyorsan mondom pápá mert lehet később nem tehetem.
Előzmény: pfizer (189)
pfizer Creative Commons License 2005.03.30 0 0 192

na! egy új vaskúti! te lehetsz a ki-ki főszerkesztője, hogy ilyen okos vagy.

valóban igaz, az írásod tagadhatatlanul négy elemis.

Előzmény: Thernitibi (188)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!