Aszt írja a Zújság, hogy a világvárosban "hamisítottak".
Mármint, hogy igen jó minőségű húsárut, sonkát, szalonnát állítottak elő egy családi háznál és látták el vele immár két éve a helyi boltokat, ráadásul az alapanyagot a vágóhídról vették. Akár engedélyük is lehetett volna, de nem volt.
Kb. 4 tonna kifogástalan minőségű árut lefoglaltak és az ócsai megsemmisítőbe szállítottak.
Na, itt akadtam ki.
Miért kell megsemmisíteni elismerten tiszta, jó minőségű húsárut?
A papírral rendelkező "legális" üzemek legálisan etetnek meg a vásárlókkal 80% feletti víztartalmú, ki tudja, miből készült felvágottat, fűrészpor és szója töltelékes, büdös virsliket, ipari szalonnát, disznószőrt, disznókörmöt, bizonytalan eredetű fűszereket, aztán az egészet jól meg E-tartósítózzák nitritekkel és egyéb festő és tartósítóanyagokkal stb.
Ezeket nem viszik a megsemmisítőbe, ezeket eladják, a vásárlók megveszik és megeszik. Mert van papírja az "üzem"-nek nevezett halálgyárnak.
Kedves Hatóság, ha rendnek muszáj lenni, akkor a rendcsinálást ott kellene kezdeni,
hogy ne engedjék az engedélyesek csillapíthatatlan profitéhségét a tűrhetetlenségig fokozódó minőség- és egészségrontás felé tovább tendálni, hanem tőlük is meg kell követelni, elvárni, a tisztességes, jóízű és jó minőségű árut!
Mert, hogy nem a pöcsétes papírt eszi a vásárló, hanem a pocsék, rosszízű, fene-tudja-miből készült és ráadásul drága, agyon-vegykezelt kolbászt.
Évszázadok óta készül papírok nélkül a parasztok házainál vágások során a jobbnál jobb, egyéni módon fűszerezett, vagy éppen tradicionális módon előállított parasztsonka és a többi fínomság.
Ha az EU tagságnak ez az ára, akkor sajnálom, de kérem vissza a babaruhát: én inkább Tápiószelén vásárolnék !