A jövő héten sztem minden eldől, várjuk meg. Nem volt még ilyen helyzet Magyarországon, egy hasonló volt: a taxisblokád. A lényegi különbség: - s még kimondani is bizarr - akkor sokkal jobb gazdasági helyzetbe voltunk.
"Szerintem komoly szerepe lesz a köztársasági elnöknek az átmenetben"
Igen, komoly szerepe lesz abban, hogy reggel átmegy majd a fürdőszobába.
Egyébként ez nem Oroszország, hanem egy parlamenti demokrácia, a köztársasági elnöknek semmilyen felhatalmazása nincs arra, hogy ebben a "helyzetben" Gyurcsányt leváltsa, vagy az OGY-t feloszlassa.
Ez politikai ügy, nem közjogi.
Fletó pedig emelte a tétet, Orbánék meg ismét csak az események után kullognak.
"Szerintük már olyan 4-5 ezer ember van kint az utcákon."
Annyi nem hiszem, hogy volt/van (habár totál hülye vagyok a tömegbecsléshez), és 11:30-kor már többen indultak haza, mint a tér felé. Kurvára esett az eső.
Nem bántam meg, hogy kimentem, tizenhét évet fiatalodtam. Rám tört a rendszerváltás emléke.
Nem tudom, ha én reggel a főnököm elé állok, s azt mondom neki, hogy bocs, de átvertem, s az elmúlt évek alatt nem csináltam semmit, viszont hazudtam mindenkinek aki erre járt, lehet, azt gondolja, hogy látott nálam rosszabbat is...
Annyira izgulok,remélem jól elkergetik őket.Teljesen be vagyok zsongva,mennék nagyon,de ez itt egy poros koszfészek,itt nem lesz tüntetés,jogsim még nincsen,a férjem meg nem tud kivinni,mert pici még a gyerek...pedig szeretnék részese lenni annak,amikor elkergetik ezeket.Remélem elkergetik őket...
hogy mennyire igaza volt a tüntetőknek!!!Csurka István aki 2002-ben megóvhatta volna az egész választást mint érintett párt, a határidőig semmit sem tett! a határidő lejártával pedig csak szónokolt és siránkozott!! a legnagyobb felelőse annak hogy a hazudozó párt került a hatakomba!!!!
Itt nincs olyan hogy ti. Itt vannak épelméjűek és gyűlölettől, fóbiától fertőzöttek. Ez a két csapat. Egyébként én még nem is vagyok jobboldali csak a komcsikat utálom, mint MINDEN SZÉLSŐSÉGET.
Gyurcsány májusban számolt be róla, hogy véletlenül úszták meg a csődöt. Ki olyan hülye, hogy ilyen helyzetben adót csökkent, ha nem azért hogy manipulálja a választást...