Eladó Fiat Bravo T-Jet Sporthoz új tempomat kar + tempomatos alsó kormányburkolat, valamint egy darab original Bosch szabályzó lambdaszonda egyben 40 ezerért, vagy külön-külön 30 és 20 ezerért.
Alatta csomagtérnyitó és első parkradar kapcsoló lenne. A csomagtér tudomásom szerint plug&play ha veszel egy olyan kapcsolósort amiben benne van. Legalábbis az angol facebook csoportban többen is megcsinálták. A radarról nincs infom.
Sziasztok! A rádió melletti gombok,nálam a legfelső a Sport gomb,alatta az ASR OFF gomb és alatta van még kettő,ami ugye semmit nem működtet,be se lehet nyomni. Na ezt a kettőt hogy lehet "kapcsolhatóvá tenni"? :)
Én a UK-s oldalukról rendeltem ( https://www.buycarparts.co.uk/# ) Az oldal pont ugyanúgy néz ki, szóval ez amit találtál ez pont ugyanaz, viszont valamiért én a uk-s oldalt jóval olcsóbbnak láttam. Németből jött a cucc. 3-4 nap alatt idehozták.
Jól nézzen ki. :-DDD Leginkább v minta, vmi szimmetrikus, "lefelé mutató" formában, de lehet aszimmetrikus is, pl.: uniroyal rain sport 3 is belefér, a családi vas olyat kapott tavaly. A snassz, párhuzamosan futó bordák semennyire nem jönnek be látvány terén, bárhogy is pakolásszák a lamellákat.
Aztán a sportosságra térve: nem annyira meghatározó, de mivel az unásig csépelten kifejtettem maximálisan pozitív véleményem a korábbi gumim kapcsán, így bevált mintán ne változtass tényező is van a témában.
Nem használom. Az meg költséges, hogy süsse a nap :)
Lett a családba egy nagy testű kutya és ez a kocsi tiltott neki :) Ha viszont menni kell akkor visszük a kutyit, arra pedig ott az 1.2 Agila, az igás ló :)
Én spec. nem szoktam ennyit buzizni a gumikkal. Mindig márkásat választok (michelin, goodyear, pirelli, vredestein). Aztán 3 évente eldobom őket (főleg a télit). Itt ki is merül nálam a téma.
Nyilván nem érdemes egymást győzködni ezen a fronton, főleg nem nekem téged, mert alapvetően elismerem, hogy az én egyéni preferenciám a mintát illetően nagyon sok ember gumiválasztási megközelítésével nem annyira egyezik. :-D Ha lenne az általad is megjelölt "prémium" márkáknak nekem tetsző mintája, szóba jöhetnének. Évek óta nincs, nem volt, csak a dunlopnak, az sp sportmaxx. (illetve a korábban említett good year f1 eagle gsd3)
Viszont, nálam eleve nem 6 évre kell a gumi, pedig alig megyek az autóval. Gyorsan kopnak, de nyilván ebben szerepet játszik a használat módja. És mint említettem, nem az ár a döntő, de nyilván nem baj, ha nem kerül 40 e Ft / darabba egy tucatméretnek számító 225/45 r17, például. A dunlop anno 33 e volt.
Continental, Dunlop, GoodYear, Pirelli, esetleg Michlen.
Ezek adott típusai közül választok. Ezek hosszú távon is megtartják kedvező tulajdonságaikat, nem csak az első pár évig.
Én úgy gondolkodom hogy a gumi minimum 6 évig, de lehet hogy tovább lesz a verda alatt. Erre az időre leosztva az árkülönbség nem sok, nekem megéri. Tudom, van pár kisebb márka ami teszteken jól teljesít, de sajnos én úgy tapasztaltam hogy ezek gyakran pár év után "felkeményednek". Mindegy, én tartom magam ehhez, ez is csak épp oly hit kérdése mint az olaj, ki miben hisz. Én ebben.