Keresés

Részletes keresés

wicked_pictures Creative Commons License 2001.07.18 0 0 457
Hi Fiúk!

Ha ismered Jenna Jameson-t akkor tudod, hogy az ő melleivel szivesen találkoznál.

Ime egy nyerő oldal róla és magyarul.
http://www.extra.hu/jennaqueen/index.html

vagy néz át erre a topicra
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9040429&uq=0

RedSnake Creative Commons License 2001.07.17 0 0 456
Roger, 3-4 éve voltam a dokinál, akkor volt 300-350 K
RS
Előzmény: RogerWilco (455)
RogerWilco Creative Commons License 2001.07.17 0 0 455
Anyagilag - was kostet egy ilyen mütét Mo-n?
Előzmény: RedSnake (454)
RedSnake Creative Commons License 2001.07.17 0 0 454
Sajnos, NEM fog sor kerülni rá.
Anyagilag sem engedhetem meg magamnak, és engem visszariaszt maga a műtét komolysága is. Tudod, túl sok mindenhez kell hozzápiszkálni ahhoz, hogy - a súly dacára - a forma huzamosabb időre megmaradjon.
Én tehát lemondtam róla.
RS
Előzmény: AttilaS28 (453)
AttilaS28 Creative Commons License 2001.07.17 0 0 453
ok,akkor azt hiszem tenyleg ket kűlőn dologrol beszeltűnk.
es kivanom,hogy ha sor kerűl a műtetre,akkor tenyleg szep legyen(szerintem most se lehet csunya).
ja es az anyatejcsi meg nagyon fini,szerintem azzal egyűtt a legfinomabb egy cici.:))
Előzmény: RedSnake (452)
RedSnake Creative Commons License 2001.07.17 0 0 452
Attila,
Téged úgy látom, a sziikon "mű"-sége jobban érdekelne, mint az én műtétem (lenne), de mivel erről első kézből tudok infót, Te meg kíváncsi vagy, hát megosztom Veled, amit tudok.

Nekem felvarratnom kellene. Amikor szoptattam (1-1 évig), nekem rengeteg tejem volt, és sajnos ennek a nyomai látszanak rajtam. Talán még így sem veszélyes, csak engem zavar, érted?
Nos, miután meghallgattam a mellműtétekről szóló 'hallottam'-okat pro és kontra, eldöntöttem, hogy magam járok utána, és elmentem egy jó nevű plasztikai sebészhez konzultációra.

Megmutattam magam, és a vizsgálat után a doki elémrakott egy kupac fényképet, amit sok más boríték közül választott ki. Megdöbbentem, hiszen a fényképen mintha a saját melleimet láttam volna viszont. Aztán volt kép a műtőasztal előtt, közvetlenül a műtét után, varratszedés után, fél év után és egy év után.
Elmondhatom Neked, hogy egy ilyen, tulajdonképpen "formajavító" műtétet egy évvel később már csak egészen közelről vennél észre. Épp ebben van a vonzereje: mivel nem átszabatja nagyobbra vagy kisebbre, "csak" a formája lesz újra olyan, mint fénykorunkban, nyilván sokan szeretnék megcsináltatni.
Tehát ne téveszd össze a különböző műtéteket és eredményeiket, mert pl. a szilikon általában jól látható: mintha két fél labda lenne egy mellkason, keskenyebb "csápokon", főleg, amikor több mérettel nagyobb lesz a mell. Amiről én beszélek, az a mellet természetesen teszi széppé.
RS

Előzmény: AttilaS28 (451)
AttilaS28 Creative Commons License 2001.07.17 0 0 451
szia Redsnake!
köszi a valaszodat.es valoban nem szamoltam egy olyan problemaval,amilyen a Tied lehet,marmint hogy hatfajast okoz,ha tul nagy.
de azt azert megkerdeznem Töled,ha vallalnad a mütetet,biztos vagy benne,hogy sikerülne ugy "ujrafaragni",hogy ne tünjön "mőnek"?
nekem ez a problemam az egesszel: nem tudjak olyan tőkeletesen megcsinalni,hogy az ember ne vegye rajta eszre,hogy az nem eredeti.
Előzmény: RedSnake (450)
RedSnake Creative Commons License 2001.07.17 0 0 450
Szilikonról nincs infóm, és nem is lesz.
A természet formálta/adta a sajátomat, de ez nem jelenti azt, hogy elégedett is lennék vele.

Ha megműttetném, én azért tenném, mert formásabb lenne, mert elfelejthetném végre a melltartót az összes problémájával együtt, és talán a hátam sem fájna állandóan.

A Te kérdésed a kismellűek topikjában talán érdemleges választ kapna.
Üdv
RS

Előzmény: AttilaS28 (449)
AttilaS28 Creative Commons License 2001.07.17 0 0 449
sziasztok!
elörebocsatom,en nem vagyok "nagymellparti",mert nem talalom izgatonak a 120-as meg annal nagyobb "dinnyeket".
nem is erröl akarok irni,hanem a szilikonrol:
akarmelyik filmet nezem,vagy tv müsort,ahol szilikonos amerikai csodak vannak,egyvalami mindig feltünik: akarhogy tökeletesedik a sebeszi technika,meg az implantatumok,mindenhol eszrevenni hogy mü.valoszerütlenül gömbölyüek,akar egy strandlabda,a bimbok ott vannak,ahol a valosagban nem is lehetnenek,eresek,
feszül a bör.
elarulna nekem valaki,hogy ebben mi a szep????
es kedves lanyok elarulnatok,hogyha mütetnek vetnetek ala magatokat,akkor miert csinaltatnatok ennyire termeszetellenes melleket?
tudom,olvastam mar mashol,hogy kicsi,lapos mellel egy nönek lehet kisebbrendüsegi erzese.de ha egyszer ugysem tudnak olyat csinalni,amiröl nem
lehet eszrevenni,hogy utanzat,hogy abnormalis formaju,akkor megis minek csinaltatnak ilyet????
en pl letörnem a baratnöm derekat,ha megprobalna megmüttetni a melleit.
nekem hus-ver-zsir mell kell,megha log,akkor is.
Attila
RedSnake Creative Commons License 2001.07.17 0 0 448
Nos ha véget ért a nyálcsorgatás időszaka ebben a topikban, akkor megint bejönnék...

Szeretném, ha előszednétek még rejtett tartalékaitokat és megírnátok, hogy a topik elején említetteken kívül (súlyzó, karemelés, etc.) tudtok-e még ciciformáló gyakorlatot.
Ja, és olyat mondjatok, amit otthon lehet végezni.
TXH
RS

tzuiop Creative Commons License 2001.07.10 0 0 447
Titilla!

Nézd meg az Alakformálás topicot is.
:-))

Előzmény: Titilla (444)
acid562 Creative Commons License 2001.07.10 0 0 446
Pedig elolvashattad volna. Mondjuk az elozo 10-et (annyira nem sok) ahol eppen arrol volt szo, hogy ez a topic NEM arrol szol, hogy, idezem "a nyalunkat csorgassuk"
Előzmény: johnny_bravo (445)
johnny_bravo Creative Commons License 2001.07.09 0 0 445
Sziasztok!
Bár nem olvastam minden hozzászólást, mintha kevés szó esne arról, milyen gyönyörűek hullámzó, ugráló, izgő-mozgó nagy mellek (legyen akár szilikon, akár természetes).


Itt mindenből találtok kedvetekre valót:
www.extra.hu/jbravo
Satisfaction guaranteed...

Titilla Creative Commons License 2001.07.08 0 0 444
Sziasztok! Jó, hogy idetaláltam, nekem is volt örömöm, bánatom a melleimmel. Melltartóügyben nem láttam a Marks and Spencer nevét, pedig a Westendben már elcsíptem egy-két akciót 75E-s méretre. Bár van 75D-s is. Néha nagyon idegesít, hogy nagyok, főleg a 60 centis derekamhoz képest. Ha felveszek egy topot, mindenki szilikont sejt, a bő cuccokban meg úgy nézek ki, mintha ikreket várnék. Én naponta - a melleim kinézetéért, állapotáért- tornázom, van egy kis labda (de nem is annyira szüks.), azt a melleim előtt erősen szorítom össze, nyomogatom, ettől erősödnek a mellizmok, + kezek, vállak is. Nekem már hiányozna is, ha nem csinálnám. Próbáljátok csak ki, könnyű és hatásos!
R-Action Creative Commons License 2001.07.07 0 0 443
A magam szerény és korlátolt módján azt a célt akartam elérni, hogy a topic visszakanyarodjon az "eredeti" és ténylegesen valós problémákat feszegető irányvonalához. Azaz, hogy ne az irracionális méretű, szilikonos csodák (???) árasszák el, hanem kapjon újra teret a természetesség.
Az illető hölgyről általam belinkelt képeit azért találtam helyénvalónak ezen topicban, mert tagadhatatlanul méretes keblekkel rendelkezik, ám mégsem utópisztikus. Persze jómagam is gyarló lélek lévén belecsempésztem a dologba egy kis személyes érintettséget, (itt, s most nem akarván bővebben kifejteni) ezt valóban bűnömül róhatják fel. De úgy gondoltam, hogy mivel testközelből ismervén dúskeblű högyet, meghallgatván "komplexusait", némileg feljogosítva éreztem magam a linkelésre. Ha ez helytelen, úgy bocsánatot kérek, mindenesetre csupán az volt a szándékom, hogy helyrebillentsem a felborult egyensúlyt. (lásd: Nők NAGY mellekkel vs. szilikonlufik.
Ami a provokációt illeti, nos azt hiszem, aki veszi a fáradtságot, és elolvassa a hozzászólásaimat, nem vádol ilyesmivel. Persze azt fenntartom, hogy meglehet; gyepes egománsággal túl elfogult vagyok magammal szemben, s egyeseknek tényleg provokációnak tűnik az izlésem, a véleményvilágom, de bizton és bátran állíthatom, hogy szándékosság a legcsekélyebb mértékben sem áll mögötte.
Szeretném, ha a topicba visszatérnének az érdemi, komoly hozzászólások.
És mivel az enyémek utólag tényleg nem tűnnek annak, (bár igazán építő jellegűnek szántam, becsszó) ezért inkább be is fogom a szám, akarom mondani a klaviatúrám.
Előzmény: bifike (440)
peyerk Creative Commons License 2001.07.07 0 0 442
Igen, én is így látom. Pedig én eleinte éppen azért követtem a témát, mert magam is a teltebb hölgyek nagy kedvelője vagyok. Ezért érdekel, milyen problémáik merülnek itt fel, lelkiek vagy testiek, hátha hasznos gondolatokat nyerek.

A többízben idelinkelt hölgy képei semmit nem adnak, mert azt viszonylag pontosan el tudom képzelni, milyen alkatú lesz az én kedvesem pár évtized múltán.

Pá :)

U.i. Remélem nem rám céloztál a nyálcsorgatással...

Előzmény: veryprettyme2 (441)
veryprettyme2 Creative Commons License 2001.07.07 0 0 441
én is szólhatok?

Egyre inkább nyálcsorgatás..
bocsesz

Előzmény: bifike (440)
bifike Creative Commons License 2001.07.07 0 0 440
Egyetértek azzal, amit írsz, viszont mindebből nem feltétlenül következik, hogy ezek a képek helyénvalók volnának itten.

Merthogy ez a topic vagy az általad kitűnően összefoglalt probléma megvitatását szolgálja, vagy nyálcsorgatási célzattal hömpölyög.

Namármost az első esetben legfeljebb egyszeri, illusztratív célzatú idelinkelést tartanék indokoltnak, de leginkább azt sem. A második esetben pedig - mégha tiszteletben tartom is a linkelő ízlését - vitathatatlanul provokációnak tekinthetők a képek. S nem a tartalmuk okán, hanem éppenséggel az illető topictárs nyilvánvaló szándéka miatt.

Azt meg nem szeretem, ha öncélúan provokálnak.

További jó vitát mindenkinek!

:)

Előzmény: RedSnake (438)
R-Action Creative Commons License 2001.07.06 0 0 439
Thnx, RS!
Előzmény: RedSnake (438)
RedSnake Creative Commons License 2001.07.05 0 0 438
Felesleges volt ez az erős fogalmazás. Miért nem tartod tiszteletben, ha valakinek a Tiedtől eltérő az ízlése?
Azt viszont, jól gondolom, elvárod, hogy a Te ízlésedet mindenki tolerálja?

Ne felejtsd el, hogy NEM minden nő húszéves, és NEM minden nő tökéletes.
Az itt megszólaló nők többsége is azon harcol, hogy ha mással nem is, de saját magával el tudja fogadtatni a méreteit. Ez nem mindig könnyű, tudod?

(és ugye nincs harag?)
RS

Előzmény: Ragyivatlan (436)
R-Action Creative Commons License 2001.06.28 0 0 437
Légy boldog azzal a többel! :) Nekem tökéletesen megfelel ez a "borzalom".
Előzmény: Ragyivatlan (436)
Ragyivatlan Creative Commons License 2001.06.28 0 0 436
Ezek a borzalmak tetszenek valakinek????
huh..
de legalább több marad nekem!!! :-)))
Előzmény: R-Action (435)
R-Action Creative Commons License 2001.06.28 0 0 435
Hopp, ezt jól elcsesztem.
Na mégegyszer.

R-Action Creative Commons License 2001.06.28 0 0 434

Bocsi, nem bírok magammal.
Nekem
size="5" face="Book Antiqua">Ő size="3" face="Book Antiqua">a kedvencem. size="1">[mondtam már, ugye? :)))]



artax Creative Commons License 2001.06.28 0 0 433
Hat a feje ez tenyleg eleg gaz...de hat ezert talaltak fel a vasvodroket:)))
Es a gyikokat ne bantsuk...azok nagyon szepek tudnak lenni a maguk nemeben:)))
Szilikon...valoszinuleg, egy ilyen meret szerintem termeszetes esetben sosem all igy...

Udv

Artax

MacPhisto Creative Commons License 2001.06.28 0 0 432
az hagyján de ez a gyíkfej
Előzmény: RedSnake (431)
RedSnake Creative Commons License 2001.06.27 0 0 431
Full szilikon
Előzmény: nightwish (429)
artax Creative Commons License 2001.06.27 0 0 430
Nyamm:))
nightwish Creative Commons License 2001.06.27 0 0 429
Nem zavarnék, de most tanulok képeket beszúrni, csak azért.

artax Creative Commons License 2001.06.27 0 0 428

Aaa latom mar.
Hat 725 C nem lehet. Hiszen a C a kosarmeret...es ez egy "kicsit" nagyobb mint egy C...

Udv

Artax

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!