Lehetséges és szerintem ennyi idő után célszerű is. A lengéscsillapító cseréjekor meg lesz bontva minden, szerintem garantáltan megszólal utána a toronycsapágy is.
Eladó Fiat Bravo T-Jet Sporthoz új tempomat kar + tempomatos alsó kormányburkolat, valamint egy darab original Bosch szabályzó lambdaszonda egyben 40 ezerért, vagy külön-külön 30 és 20 ezerért.
Alatta csomagtérnyitó és első parkradar kapcsoló lenne. A csomagtér tudomásom szerint plug&play ha veszel egy olyan kapcsolósort amiben benne van. Legalábbis az angol facebook csoportban többen is megcsinálták. A radarról nincs infom.
Sziasztok! A rádió melletti gombok,nálam a legfelső a Sport gomb,alatta az ASR OFF gomb és alatta van még kettő,ami ugye semmit nem működtet,be se lehet nyomni. Na ezt a kettőt hogy lehet "kapcsolhatóvá tenni"? :)
Én a UK-s oldalukról rendeltem ( https://www.buycarparts.co.uk/# ) Az oldal pont ugyanúgy néz ki, szóval ez amit találtál ez pont ugyanaz, viszont valamiért én a uk-s oldalt jóval olcsóbbnak láttam. Németből jött a cucc. 3-4 nap alatt idehozták.
Jól nézzen ki. :-DDD Leginkább v minta, vmi szimmetrikus, "lefelé mutató" formában, de lehet aszimmetrikus is, pl.: uniroyal rain sport 3 is belefér, a családi vas olyat kapott tavaly. A snassz, párhuzamosan futó bordák semennyire nem jönnek be látvány terén, bárhogy is pakolásszák a lamellákat.
Aztán a sportosságra térve: nem annyira meghatározó, de mivel az unásig csépelten kifejtettem maximálisan pozitív véleményem a korábbi gumim kapcsán, így bevált mintán ne változtass tényező is van a témában.
Nem használom. Az meg költséges, hogy süsse a nap :)
Lett a családba egy nagy testű kutya és ez a kocsi tiltott neki :) Ha viszont menni kell akkor visszük a kutyit, arra pedig ott az 1.2 Agila, az igás ló :)
Én spec. nem szoktam ennyit buzizni a gumikkal. Mindig márkásat választok (michelin, goodyear, pirelli, vredestein). Aztán 3 évente eldobom őket (főleg a télit). Itt ki is merül nálam a téma.
Nyilván nem érdemes egymást győzködni ezen a fronton, főleg nem nekem téged, mert alapvetően elismerem, hogy az én egyéni preferenciám a mintát illetően nagyon sok ember gumiválasztási megközelítésével nem annyira egyezik. :-D Ha lenne az általad is megjelölt "prémium" márkáknak nekem tetsző mintája, szóba jöhetnének. Évek óta nincs, nem volt, csak a dunlopnak, az sp sportmaxx. (illetve a korábban említett good year f1 eagle gsd3)
Viszont, nálam eleve nem 6 évre kell a gumi, pedig alig megyek az autóval. Gyorsan kopnak, de nyilván ebben szerepet játszik a használat módja. És mint említettem, nem az ár a döntő, de nyilván nem baj, ha nem kerül 40 e Ft / darabba egy tucatméretnek számító 225/45 r17, például. A dunlop anno 33 e volt.