Keresés

Részletes keresés

Békéltető Creative Commons License 2019.06.11 0 2 19225

Gondoltam rá, hogy leírom az egész estét teljesen naturálisan, de azután arra gondoltam, hogy a nejem is beleolvas ezekbe az írásokba és talán nem tetszene neki, ha róla vagy a reakcióiról írok. Ami meg a "jó tollúságot" illeti: igyekszem úgy írni, hogy olvasható legyen. Gyakran politizálok, kommentelek is - ott is arra törekszem, hogy normálisan írjak. Ha már egyszer meg kellett tanulni. Sajnélom, ha csalódást okoztam...

Előzmény: Törölt nick (19222)
Dominika 26 Creative Commons License 2019.06.11 0 1 19224

Én erre csak annyit tudok mondani,hogy a hármas az hármas,de a kettes az valami egészen más!

Előzmény: Békéltető (19223)
Békéltető Creative Commons License 2019.06.10 -1 1 19223

Majd meglátjuk: a vak is ezt mondta. Amit írtál, elgondolkodtatott: kiengedni a szellemet a palackból. De egyelőre a dolgok elején tartunk - és nem hinném, hogy minden hármas szex váláshoz vezet. Korábban említettem, hogy az előző házasságomban is volt hármas felállás - akkor két lány volt velem - és a dolog nagyon sokáig tartott. Ráadásul nem is ez volt a válás oka, egészen más. 

 

Nekünk nagyon fontos a szex: amikor minden kívül marad a világon, csak ő van és én. A hármas már nem erről szól az biztos - a kérdés csak az, hogy a hármas után megmarad-e ez az együttlét. Eddig megmaradt a dolog, akár kettesben voltak, akár most hármasban voltunk.  

 

Tudom, hogy mindenben van kockázat, egyelőre bizakodó vagyok. 

Előzmény: muscat-ottonel (19217)


Törölt nick Creative Commons License 2019.06.10 -3 3 19222

Rendben, de azt azért vedd figyelembe, hogy bár jó tollú író a Békéltető, és nyilván vannak is ilyesfajta vágyai, a történet, bármilyen jól is van megírva, mégiscsak a képzelet szüleménye, nagyon sok következetlenség és nem stimmelő dolog van benne, tehát ő valószínűleg a saját és a mi szórakoztatásunkra találja ki és fűzi ezt a sztorit. Nem elítélően mondom, bár a véleményem, hogy inkább az erotikus fantáziák, illetve novellák topicba kellene írnia, mert itt lehet hogy elveszi a kedvét annak akivel kevésbé kalndos, ámde valós dolgok esnek meg.

Előzmény: Dominika 26 (19220)
Békéltető Creative Commons License 2019.06.10 0 0 19221

Igen, még mindig gumi - én meg anélkül. És valahogy így történt. 

Előzmény: bob31 (19216)
Dominika 26 Creative Commons License 2019.06.10 0 3 19220

Nos én nem úgy értem,hogy hiszek a nejének,sőt biztos vagyok benne,hogy kedves Békéltető nagyon a tűzzel játszik.Viszont megértettem azt,hogy neki "egyenlőre" így jó.Ez egy ilyen topik,ahol ilyen bátor emberkék vannak,én csak úgy véletlenül idecsöppentem,és nagyon megrémültem,ahogy az ő sztorijukat olvastam,mert ilyesztően hasonlított az enyémhez.Békéltető nagyon szereti a párját és bízik benne,nekem ezt el kell fogadnom,felnőtt férfi.Csak nekem ezzel az a bajom,hogy így ismeretlenül is túl jó embert látok benne és nagyon sajnálnám,ha csalódna!

Előzmény: muscat-ottonel (19217)
olegnagy Creative Commons License 2019.06.10 0 2 19219

"A nejem - elmondása szerint - nem tud egyszerre két dologra koncentrálni: a benne mozgó palira és hogy közben ő is csináljon valamit a harmadikkal."

 

Szerintem a szexben azért más tevékenységek is léteznek, pl. szinkronmasszázs vagy egy száj a mellbimbóján, egy nyelv a puncijában, stb. A feleségem is úgy van vele, hogy nem szeret egyszerre kapni és adni (ezért a 69-es sem kedvence), de a hármasnak vannak más formái is...

Előzmény: Békéltető (19212)
jwkllr Creative Commons License 2019.06.10 -2 2 19218

Hahahha! Aztán nehogy egy új pasival költözzön.... 

Előzmény: Békéltető (19214)
muscat-ottonel Creative Commons License 2019.06.10 -1 4 19217

Én azért sokkal szkeptikusabb lennék mint Dominika 26

Látom tudatában vagy a helyzetnek

"remegve várom otthon, hogy hazajön-e még valaha."

de én annyit mondanék,h kis dolgokkal kezdődik a változás és ha már két férfi van akkor működik a e=mc2...

ha érted miről beszélek.

A másik , amire fel hívnám a figyelmed lehet,h k.nejed nem választ mást,de az igény a másra meg fog maradni benne s egyet kell azért tudnod,h az életben egyetlen dolog állandó :  A VÁLTOZÁS!

Indián mondással: "Én szóltam!Uff!"

Előzmény: Békéltető (19214)
bob31 Creative Commons License 2019.06.10 0 1 19216

Szia Békéltető, gratulálok igazán irigyellek. A gumit még mindig használjátok a másik sráccal? Írtad, hogy talán a hármasban benne lennél gumi nélkül is.

Gondolom te a srác után gumi nélkül dugtad a végén punciba élvezéssel.

Előzmény: Békéltető (19214)
Dominika 26 Creative Commons License 2019.06.10 0 2 19215

Jól van Békéltető,örülök,hogy ezt tisztáztuk!Sok szerencsét kívánok a terveid megvalósításaihoz!Jó éjt! ;)

Előzmény: Békéltető (19214)
Békéltető Creative Commons License 2019.06.09 0 2 19214

Nincs semmi baj, a lelkem erős és mindenre odafigyelek. Ráadásul köszönöm a szurkolást - de én nagyon odafigyelek a feleségemre. Nem most, ez már 13 éve így van. Azt hiszem, tudom, meddig szabad elmenni és hol kell megállni. Ez a srác az első "kísérlet" az eltelt évek alatt. Nem úgy tűnik, hogy miatta felborulna a családi egyensúly. Azért nálunk sok más tényező is számít - és lehet, hogy egy nagy farok pár dolgot felborít (egyelőre nem), de azért vannak ám komoly horgonyok. És nem a pénz a legfontosabb - mert nem vagyunk Krőzusok - hanem sok-sok apróság.

 

A szex is fontos persze - aktuálisan ez a favorit - de vannak még legalább ilyen izgalmas dolgok. Például most keresünk egy nagyobb házat, ami ugye nem erre a fórumra tartozik, de mégsem mellékes kérdés... 

Előzmény: Dominika 26 (19213)
Dominika 26 Creative Commons License 2019.06.09 0 3 19213

Jól van ,én nem is vitatkozni akarok veled,mert ha nemvetted volna észre,én a te oldaladon állok és szorítok neked,hogy minden jól végződjön,hogy neked jó legyen!Mindenesetre azért légy résen,mert az ördög nem alszik!Legyen ott az eszed,ne csak a farkadra koncentrálj,mert szerintem könnyen pórul járhatsz.Fura ám a női lélek,velem az élen.És kérlek neharagudj,ha megsértettelek valamivel,tényleg nem volt szándékomban!

Előzmény: Békéltető (19212)
Békéltető Creative Commons License 2019.06.09 -1 2 19212

A nejem - elmondása szerint - nem tud egyszerre két dologra koncentrálni: a benne mozgó palira és hogy közben ő is csináljon valamit a harmadikkal. Most is úgy volt, hogy egymás után voltunk vele, éppen csak hármasban. Kipróbáltuk, izgalmas volt - egyébként is én szerettem volna látni, hogy milyen a nejemnek, ha mással van. Jó neki, élvezi - de amit én nyújtok neki, az valami más. Volt is rá igénye a hármas után, meg is kapta. Most lenyűgözi a nagy farok, ugyanakkor a srác érzelmileg egy zokni. Ami voltaképpen jó a feleségemnek és nekem is. Egy nagy - jó nagy! - játékszer. 

 

Egyelőre az a felállás, hogy minden hétfőn elmegy a gyerekkel, nagyjából két menetre, mert a srác nem bír többet. Szerelem nincs, csak dugás a nagy farokkal. Két óra múlva itthon az asszony és nagyjából ennyi. A hármas is lesz talán minden héten, a dolog nem kifejezetten rajtam múlik, hanem a feleségemen. Talán ha oldottabbak leszünk mind a hárman - és tényleg csak a dugásra tudunk koncentrálni - akkor még jobb lesz. Még az sem kizárt, hogy a feleségem rájön arra, hogyan kell egyszerre két fincsi dologra figyelnie. 

 

De amint a topik címe is mondja, engem izgatott nagyon, hogy a feleségemet mással láttam - ez volt a cél. Ha nincs hármas, akkor vagy kukkolok valahogy, vagy remegve várom otthon, hogy hazajön-e még valaha. Így szerintem minden világos volt, lényegében mind a hárman jól éreztük magunkat. Jó volt a feleségemnek, jó volt nekem - és alapvetően ez is volt a cél. 

Előzmény: Dominika 26 (19210)
cicapróba Creative Commons License 2019.06.09 0 2 19211

A számból vetted ki a szót!

Előzmény: Dominika 26 (19210)
Dominika 26 Creative Commons License 2019.06.09 0 2 19210

Gratulálok!Nemhittem volna,hogy ez össze fog jönni valaha is!De már csak egy dolog nem teljesen tiszta előttem,hogy miért akar a feleséged ezek után még kettesben talizni,amikor már a hármas is működik?

Előzmény: Békéltető (19209)
Békéltető Creative Commons License 2019.06.09 0 4 19209

Ahogy korábban említettem, péntek estére volt beütemezve a hármas dugás. Nekem először el kellett vinnem a gyerekeket a nagyszülőkhöz, akik elég messze laknak ahhoz, hogy a nagymama ne jöjjön ide minden nap. Elég későn is indultunk és már hazafelé vezettem, amikor a nejem telefonált, hogy a srác megérkezett. Mire hazaértem, már sütötték a húst a teraszon. A sráccal lekezeltem - amióta a nejemet dugja, most találkoztunk harmadszor, de a dugások persze szóba sem kerültek. Én folytattam a sütést, amit a nejem kezdett el, ők ketten ültek a hintaszéken és ittak. Irdatlan alkohol készletünk van otthon. A fiú őrizetbe vett egy üveg whiskey-t, szorgalmasan látogatta. (Közben a nejem megsúgta, hogy amíg nem értem haza, volt egy kis smacizás és kölcsönös tapizás is.)

 

Én meg beszéltettem a fiút, ami nem volt nehéz. Hát a gyerek nem egy Einstein, az már biztos, viszont rokona lehet Münchhausen bárónak, mert imád nagyokat mondani, főként magáról. De hát nem is azért tartjuk.

 

A kaja elkészült, lehetett volna jobb is, de ajándék stake-nek ne nézd az ízét. Megvacsoráztunk a teraszon, közben ivás ivás hátán. Én visszafogottan, a srác mintha nem lenne holnap, a nejem szorgalmasan. Azután amikor besötétedett, beültünk a nappaliba. A nejem felrakott egy dvd-t (a Chicago című musicalt), azt néztük. Közben egyre laposabb lett a hangulat. Ültünk a kanapén, középen a nejem, a srác kicsit lehervadt. Amikor is a nejem - minden átmenet nélkül - a fiúhoz fordult: "A férjem szeretné látni, ahogy megdugsz."


A srác azonnal magához tért... és vigyorogni kezdett. Nem tudott hová nézni. Azt hiszem, én is vigyorogtam, a nejem pedig térült-fordult és egy doboz óvszerrel tért vissza, amit feltűnően letett a dohányzó asztal közepére. Előbb a srác került napirendre: a nejem beleült az ölébe, vetkőzés után a farkába. Amikor végeztek, én kerültem sorra, hátulról. Az egész dolog elég gyorsan lement - a videónak még a felénél sem tartottunk - viszont kanapét sikerült alaposan összekennünk.


Kis mosdás után tovább ittunk, a nejem kapott egy kicsit erősebb gyorsítót (Grand Marnier), amitől eléggé bizonytalanná vált a nézése. A srác kivégezte a whiskyt, én meg kicsit felszabadultabban éreztem magam. Mindannyian felmentünk a hálóba, a nagy francia ágyra. Meztelenül, középen a nejem. Kis udvarlás, motyogás mindkét palitól és simogatások. A nejem álma teljesült, egyszerre foghatott két farkat a kezében. Az egész szitu nagyon izgalmas volt.


Az én farkam tért magához előbb: nagyon be voltam indulva. Ismét hátulról esett meg a dolog, de most fekve. Utánam jött a pali a hatalmas farkával, először misszionárius, utána a nejem rugózott a farkán, felül. Még sohasem láttam ekkora farkat punciban, a nejemében meg egyáltalán nem! A feleségem nyögött, kiabált, a farok meg járt benne, mint a motolla. A pali egy nagy sóhajtással ismét gyorsan elment, azután már semmi érdemleges nem volt.


Nagyjából így ment le az éjszaka: a srác eléggé kimerült - talán az irgalmatlan sok piától, talán a két rapid menettől - elhelyeztük a vendégszobába és mi is aludni tértünk. Előtte még hatalmas csókolózás volt, a nejem benne lett volna még egy menetbe, de az már nem jött össze nekem. Csalódottan hozzám bújt és elaludtunk.


Mire felébredtem, a srác már magánál volt, szedelőzködött, téblábolt. Rákérdezett, hogy nem bántam-e meg, mondtam neki, hogy minden frankó volt és legközelebb ismételhetünk, ha akarja.


A nejem azt mondja, alig tud járni. Sok volt neki a négy menet, 3 órán belül. És nem élvezett el egyszer sem, de izgalmas és jó ("fincsi") volt minden. Megbeszéli a fiúval, hogy hétfőn megint kettesben találkozzanak a motelben. Addig van még egy napunk, nem hinném, hogy kihagyná a szexet velem ma este, mert imádja az orgazmust is.

 

Én kicsit megkönnyebbültem, azt hiszem, az egész dolog csak a szexről szól és tart, ameddig tart. Biztosan lesz ismétlés is, az egész este nem volt rossz, talán az elején volt kis feszültség.





Előzmény: szüpi (19199)
Békéltető Creative Commons License 2019.06.08 0 4 19203

Szombat délelőtt van, alig látok ki a fejemből. A nejem még alszik, a srác nemrégen húzott el. Az este elég jól sikerült, a nejemet négyszer borítottuk meg, szerintem még most is erről álmodik. Később majd még írok a részletekről. 

Előzmény: alezredes 1 (19198)
szüpi Creative Commons License 2019.06.06 0 1 19199

Kedves Békéltető, várom a folytatást! 

Előzmény: Békéltető (19193)
alezredes 1 Creative Commons License 2019.06.06 0 1 19198

Akkor már csak egyet kell aludni !! Merthogy holnap, pénteken akkor végre meglesz a hármas ? Kíváncsi leszek majd a reakciódra, ha majd leírod.

 

 

Előzmény: Békéltető (19193)
Törölt nick Creative Commons License 2019.06.06 0 0 19197

...de nem képeket akar cserélni, hanem álláspontot, információt és ötleteket... Bár abban egyetértek veled, hogy minek emailben, amikor itt sokkal szélesebb a merítés.

Előzmény: Egy Harmincas Pár (19196)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2019.06.06 0 2 19196

És ha annyira örülsz, hogy rátaláltál a fórumra, miért akarsz e-mailen kommunikálni?

Soha nem fogom ezt meg az e-mailes képcserélgetést megérteni....

Előzmény: cuckoldfantazia (19195)
cuckoldfantazia Creative Commons License 2019.06.06 -1 0 19195

Sziasztok, először a lényeg: szívesen leveleznék hasonlóan cuckold beállítottságú urakkal, párokkal, hölgyekkel, mindenkivel. Aki szeretne az megtalál: cuckoldfantazia@protonmail.com

 

Szóval, hosszú évek óta motoszkál egy gondolat a fejemben, hogy megosszam mással is a feleségem. Nevet adni nem tudtam sokáig ennek, néhány hónapja bukkantam rá a fórumra, csodálva vettem észre, hogy nagyon nem vagyok egyedül. Szívesen meghallgatnám mások álláspontját, cserélnék információt-ötleteket. Ha érdekel ne habozz, fenti emailen keress meg. 

Köszönettel, 

 

                     T

Törölt nick Creative Commons License 2019.06.05 -1 3 19194

Szerintem tegyétek ami jó nektek, ne hallgass másra.

Szárnyallni, mint egy madár,- messze és magasra juthatsz , szép vidékekre, tájakra.

Le is eshet az ember.

De legalább volt a csúcson is.

Akik a földön jának, azok meg botladoznak és elesnek.

 

Mindegy is, csak élvezze az ember a légi vagy szárazföldi utat.

Sokan félnek a repüléstől....hát ők járjanak a földön.

És csak a filmeken nézhetik esetleg az égből nyíló panorámát.

 

Sokmindent megadnék egy-egy szívdobogtató élményért, de nekem még nem jutott ilyen.

 

 

Előzmény: Békéltető (19193)
Békéltető Creative Commons License 2019.06.05 -1 6 19193

Nos, eltelt a tíz nap, a srác vasárnap hazaérkezett és tegnap megvolt a negyedik alkalom, amikor a nejemmel dugtak. Az este nem sikerült valami fényesen, mert a srác nem volt valamiért top-on: a feleségem szerint egy teljes és egy picinyke aktus ment le, mert másodszor a srác elég gyorsan lekonyult és így véget ért dal. Talán fáradt volt - vagy ki tudja.

 

Mi közben egész héten megállás nélkül dugtunk, egy kivételével minden nap: azt hiszem, a fiú gondolatától mind a ketten fel vagyunk dobva egy kicsit. Most már minden napos téma a hármasban való együttlét, sőt, biztató fejlemények is vannak. A nejem ugyanis - teljesen saját elhatározásából, mindenféle előzetes egyeztetés nélkül - péntekre meghívta hozzánk a srácot barbecue-re. És a fiú (állítólag örömmel) el is fogadta a meghívást. Most ugye itt szerda reggel van, szóval két nap és kiderül, hogy mire alakul a dolog. Tegnap a nejem szabadnapos volt, a "hír" ismeretében kétszer is együtt voltunk - nagyon odavagyunk egymásért. Mintha teljesen kicserélték volna a feleségemet, egész nap "röpdös", pedig a hétfői dugásuk a sráccal nem dobta fel nagyon. Inkább az az érzésem, hogy nagyon várja a pénteket - hát majd meglátjuk.

 

Én egy kicsit azért szorongok, bár voltam már hármasban az előző házasságomban, de akkor két csaj volt a felállás és az valahogy közelebb állt a lelkemhez. Na, majd meglátjuk. 

 

Közben a nejem szorgalmasan olvassa a beírásaimat ide, azt mondja, hogy hülye vagyok, de nem részletezi a dolgot. 

Előzmény: alezredes 1 (19186)
filkó linsz Creative Commons License 2019.06.03 -2 0 19191

A leveleidet el szoktad olvasni? :-)

Előzmény: Dominika 26 (19190)
Dominika 26 Creative Commons License 2019.06.03 -1 1 19190

Sziasztok!Gondoltam,beköszönök,megnézem,mizu de két napja sajnos semmi.:(

alezredes 1 Creative Commons License 2019.06.01 0 4 19186

Eddig összesen három alkalom volt amikor dugtak. És további három, amikor találkoztak, de dugásra nem került sor.

 

Véleményem szerint, ez bőven elég, talán sok is arra, hogy a barátotok felszabadultan belemenjen egy hármasba, ne legyen zavarban, stb, stb.

Persze legyünk őszinték, neki biztos, és talán a párodnak is lehet így a jobb, nem ?

Az hogy neked mi lenne a jobb, az lehet hogy őket nem is érdekli ?

Előzmény: Békéltető (19180)
Marci 40 Creative Commons License 2019.05.31 0 4 19183

Szia. Ha úgy érzed rendben van minden, akkor jó, még véletlenül sem akarok beleszólni más életébe. Viszont elég sokan szkeptikusak ezzel a helyzettel ahogy olvasod. Olyan mintha egy kívülálló tisztán látná, hogy éppen merre tartotok. Sajnálom, ez lehet félreértés is, de akkor sokan félreért elnézik szavaidat. Figyeljetek egymásra, és nézd a saját érdekeidet is. Ha nem akar hármasban részt venni, inkább keresgélnék tovàbb, még ha nehezebb is. Sziasztok. 

Előzmény: Békéltető (19182)
Békéltető Creative Commons License 2019.05.31 -5 2 19182

 Még annyit tennék a leírtakhoz, hogy minden eddigi találkozó utána - akár dugás volt, akár csak smaci - a nejem töviről hegyire beszámolt a történésekről. Hogy hány aktus volt, milyen pozícióban, mi volt neki jó és mi tetszett a srácnak. Egészen részletesen, ráadásul nekem csak be kell indítanom a kérdezősködést, utána akadály nélkül zajlik a történet - és biztosan nem kitalálás, olyanok a részletek. Közöttünk tehát változatlan a bizalom, ráadásul a beszámolók engem nagyon felizgatnak, én meg a nejemet tolom magam előtt - és az anekdota eddig mindig dugásba csavarodott.  

Előzmény: K3RD3S (19179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!