Keresés

Részletes keresés

Pezz Creative Commons License 2001.08.03 0 0 479
Sziasztok!

Elösször is én úgy érzem, hogy elég nagyok a melleim; a melltartóm 85 C és 59 kg vagyok.
Engem is elég sokan megnéznek miatta és nagyon zavar amikor egy srác úgy mutatkozik be, hogy nem a szemeimet hanem a melleimet bámulja.

Velvetke Creative Commons License 2001.07.29 0 0 478
Hááát. Eleinte én is úgy voltam vele. Aztán volt egy barátom, aki pszichológiát tanult, és az ő díványán fekve :) jutottam el odáig, hogy elfogadjam magam ilyennek. A híres szólás után szabadon, miszerint: "Az állam én vagyok" -> A melleim is én vagyok. :) Nem azt mondom, ha szóbaállok egy sráccal, és az beszélgetés közben is csak a dekoltázsom stíröli, az idegesít. Ilyenkor szoktam váltani, és affektálva szőke nős viccet kezdek mesélni. Na ilyenkor a legtöbbjüknek leesik a tantusz, amelyiknek meg nem, azzal nem is érdemes tovább szóbaállni.
De amúgy meg csak had bámuljanak a strandon, vagy az utcán, ez legyezgeti a hiúságom, mert ugyebár a pasik egy része odavan a dús keblekért, legyen hát egy kis vizuális élményük. Had csorogjon az a nyál! :)
Előzmény: veryprettyme2 (477)
veryprettyme2 Creative Commons License 2001.07.29 0 0 477
Bocsesz, hogy csak néha-néha nyilatkozok meg,de
áruld el hogy csinálod? MÁrmint, hogy nem zavar...
Elmondhatatlanul idegesít ha az utcán a melleimet bámulják... - sajna bámulják- néha sirva birnék fakadni...

lehet hogy én is felkeresek egy dokit, és remélem kifizeti a Tb..

jó nyarat mindenkinek

Előzmény: Velvetke (474)
Arreis Creative Commons License 2001.07.27 0 0 476
ami szerinted +5 kiló, lehet, hogy egy pasi szemében komoly előny, mert tetszik neki...
Ar
Előzmény: Titilla (473)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.27 0 0 475
Azért nem vesszük észre, mert teljesen odavagunk a mellekért. Én nem azt nézem, hogy valaki mennyire közeltíti meg a nőidált, hanem hogy mennyire tetszik. Nálam van még egy ún. bűbájpontszám is, aminek kevés köze van a kilókhoz. Ma pl. láttam egy kétgyermekes anyát a vonaton, és gyönyörű volt. Éljenek a mellek!
fred
Előzmény: Titilla (473)
Velvetke Creative Commons License 2001.07.26 0 0 474
A statisztikád említéséről jut eszembe: kamaszkoromban borzasztóan zavart, hogyha a melleimet bámulták, de aztán elmúlt, és most inkább élvezem, és mulattat. Néha direkt teszem-veszem magam, had follyon a nyáluk. :)
Előzmény: Titilla (473)
Titilla Creative Commons License 2001.07.26 0 0 473
Triumph - otthagytam pár ezrest 2 Minimizer melltartóért, de annyira jók!!! Imádom, az egyik fekete csipkés, a másik bordó nyomott mintás. Mindig sokan vannak, sor a próbafülke előtt, ezért egy csajszi azt mondta, tartsak vele. Nézte, ahogy próbálom a cicicsodatevőt, ennyi volt a megjegyzése: Ha nekem ilyen lenne, én aztán nem akarnám, hogy kisebbnek látszódjon... Tök aranyos volt. Én meg az ő B kosarát néztem irigykedve. Bikinivel szerencsére nincs gond, mert a háromszöges, megkötős, kosár nélküli fajtát szeretem, az legalább 3 méretre megfelel, és a statisztika szerint nekem tényleg jól áll (statisztika = séta a Balcsi partján). Pedig szerintem még mindig van rajtam +5 kiló, hogy ezt a pasik hogy nem veszik észre?
GoldenEye Creative Commons License 2001.07.26 0 0 472
Azt a boltot én is ajánlottam:...)))Most is benéztem, de bikinijük nem volt E kosaras, viszont bementem a Kiráély utcai Triumph márkaboltba és ott most volt 75Es vagy 3 fajta...
Előzmény: szalka (469)
Velvetke Creative Commons License 2001.07.26 0 0 471
A Westend Triumph boltot én is szívesen látogatom, a szép cuccok, a jó minőség és a bő méretválaszték miatt.
Előzmény: szalka (469)
Infomaker Creative Commons License 2001.07.25 0 0 470
Hát Szalka kedves , ezeket a sorokat olvasva igen csak beindul az ember. Persze nőként ez semmi, de nekem... :DDDDD
Előzmény: szalka (469)
szalka Creative Commons License 2001.07.25 0 0 469
"Nagyobb "kerületű" melltartó általában nagyobb
kosaras is, én még nem láttam 75-ös melltartót D vagy DD kosárral"
Ez butasag,es nemigy van. Akinek a torzse nem szeles (nem hajas) annak a szamozas kicsi es a kosar meg a mell nagysagat mutatja, ha nagy akkor "nagy" betus. Sajat tapasztalat,ugyanis 75 E -s melltartot hordok altalaban, de legutobb pl vettem egy F-est mert az E-s kicsi volt.
(Egyebkent Redsnake altal ajanlott Westend Triumph boltbanvettem, aminek a tippjeert ezer hala- gyonyoru vilagoskek csipke:-))
Előzmény: homárka (468)
homárka Creative Commons License 2001.07.24 0 0 468
Titilla!

Teljesen igazad van, bár egyetlen magyarázatot talán tudok adni. Nagyobb "kerületű" melltartó általában nagyobb kosaras is, én még nem láttam 75-ös melltartót D vagy DD kosárral (gondolván nagy termetű lánynak nagy melle van). Így, ha kisebb kosarasat akarsz, kisebb méretűt kell keresni.
A barátnőm kb. 95 kg (166 cm) volt '94-ben. A Margó szalon nevezetű helyre ment (nem tudom, hogy most van-e még ilyen), ahol gépek (mozgó) segítségével lehetett tornázni. E mellett un. mélymeleg kezeléssel is segítették a hatást (bekennek valami trutyival, körbetekernek fóliával, befekszel egy takaró alá, és izzadsz). Természetesen kapott étrendjavaslatokat is. Fél év alatt adott le 20 kg-t, ami nem volt még elég neki. Ezt a tornát abbahagyta, és a következő években konditornára járt, kevesebbet evett stb. Most 67-72 kg között ingadozik. Nem mondom, hogy ez az egyetlen megoldás, de jó megoldás. Az elhatározás és kitartás azonban ennél is nagyon lényeges volt.

h

Előzmény: Titilla (467)
Titilla Creative Commons License 2001.07.23 0 0 467
Én azt nem értem, hogy 90-95-ből hogy lett 75-80? Mert az nem a mellet jelenti, hanem a törzset, a mell alatti részt. Azt érteném, ha pl. 80 DD-ből 80 c-t csinálnak, de ezt nem. Én ugyan műttetni nem akarom, de a barátnőd fogyási módszere érdekelne...
RedSnake Creative Commons License 2001.07.23 0 0 466
Homárka
Köszi, hogy leírtad, megint okosabb lettem egy kicsit, de sajnos én már döntöttem: marad amilyen - vagyis nem vállalkozom a műtétre.
Már annyira nem vagyok fiatal sem, és ha lehet javítani, akkor megpróbálkozom a célzott tornával... Hátha.
De köszi, rendes tőled, hogy meséltél.
RS
Előzmény: homárka (465)
homárka Creative Commons License 2001.07.23 0 0 465
RS!

A műtét kb. 3 éve volt, hirtelen döntötte el, de szerencséje is volt, mert ugyan szeptemberre kapott időpontot, valaki viszont lemondta a műtétjét, és a barátnőm helyette mehetett, így 1-2 napja maradt arra, hogy döntsön. Így még félni sem maradt ideje, nyomban be is feküdt. Neki annyira megereszkedtek a mellei, hogy a mellbimbókat is feljebb kellett "tenni", de nagyon profin megcsinálták neki. Semmi baja nem lett, a mellbimbói is érzékenyek. A hegek látszanak, egyre halványodnak, bár úgy gondolom, hogy neki nem fognak teljesen eltűnni, mert elég nagy a vágás (ez a mell alakjától és méretétől függ). A melleinek nagyon szép alakot varázsoltak (90 vagy 95C-sből csináltak neki egy 75-80C-st.) Ő fodrászként dolgozik, kb. 1 hónapig nem mehetett dolgozni, és utána is nagyon vigyáznia kellett, főleg amig a kötés rajta volt (ezt naponta cseréni kellett, sportmelltartót kellett hordani kb. 2-3 hónapig). Nagyon sok negatív velejárója van egy ilyen műtétnek, de az amit az ember a tükörben lát utána, minden rosszat semmissé tesz. Legalábbis szerintem. Érdemes megcsináltatni, és a barátnőm is csak ajánlani tudja, mert megéri. Ilyen műtétekről én még nem hallottam negatívat (hogy elrontották volna), és a dokiról sem, persze én ezt garantálni nem tudom. Amennyiben érdekel a doki nevét és telefonszámát meg tudom adni. A TB-s dolog meg szerintem működne, mert ez nem egy sima esztétikai műtét lenne (mint a szilikonbeültetés).

h

Előzmény: RedSnake (464)
RedSnake Creative Commons License 2001.07.23 0 0 464
Homárka
Mondd, mikor csináltatta?
És mennyi ideig nem emelhetett-mozoghatott, magyarán, mik voltak a műtét hátulütői?
És nem félt a műtéttől? Én azért tartanék tőle, mert túl sok mindent kellene megbolygatni - ld. mellhártya és tsai... Mesélsz nekem?
PLS
RS
Előzmény: homárka (463)
homárka Creative Commons License 2001.07.23 0 0 463
Kedves RedSnake!

Barátnőm hasonló problémával küzdött, ugyan neki a túlzott fogyás miatt ereszkedtek meg nagyon a mellei, és tb-re megcsinálták neki a műtétet (felvarrás), mert ő is panaszkodott hát- és derékfájásra. Meg kellene próbálnod. (persze a dokinak fizetett kb. 50000 Ft-ot, de így is megérte neki, sokkal jobban érzi magát. Jobban, mint régen bármikor. Érdemes.

h

bifike Creative Commons License 2001.07.21 0 0 462
Moderátooooor!!!!!!!!!

Takarítsák el innen ezt a taplót!

Öreg, legalább egy picit olvass bele a topicba, mielőtt belebarmolsz!!!

Előzmény: wicked_pictures (461)
wicked_pictures Creative Commons License 2001.07.21 0 0 461



Ő aztán rendelkezik mellekkel.

Titilla Creative Commons License 2001.07.20 0 0 460
Karbantartás: torna, minden este krém vagy olaj, masszázs. Néha segítséggel, néha egyedül.
A máshoz: hát, a BKV-n gyakran lehet találkozni "pusapcicákkal", ha van közönség, hát legyen meg az örömük. Rám inkább azért szólnak, hogy egyenesedjek már ki, megint görbülök. Valahogy nem szeretem a gömbölyűségeimmel felhívni magamra a figyelmet. Push-up helyett Minimizer melltartókat hajtok a városban...
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2001.07.20 0 0 459
Bocs, de azt a karbantartást hogyan csinálod? Vagy talán valaki más csinálja?

Más: ma láttam egy nőt a villanyoson, betűt nem tudok mondani, mert annyira nem vagyok rutinos, de elég jól fel volt szerelve. Ez azonban nem volt neki elég a jelek szerint, mert ráadásul felvett egy "pusápos" melltartót (becsületúristenemre, éppen így láttam ezt kiírva egy "szaküzletben"), és ehhez még időnként jól kidülleszte a mellét.
Hát, mit mondjak, szerintem ez így már nevetséges volt, pedig e két manőver nélkül valószínűleg egész jól nézett volna ki.

Előzmény: Titilla (458)
Titilla Creative Commons License 2001.07.19 0 0 458
Még nem tudom, gyerekek után hogy fognak kinézni a most még nagyon karbantartott melleim, de ha megereszkedik, én is felvarrattatnám! Ez teljesen más, mint a szilikonos beültetés, azt soha nem engedném! De annyit tornázok értük, már amikor látszott, hogy nem szándékoznak megállni a B-s kosárnál, akkor elkezdtem edzeni. De szülés után ki tudja, mi lesz. Ha lógni fog, biztos felvarratnám. Úristen, a mostani D-DD-s mekkorára fog nőni? Jó gyakorlatok vannak a Bíró Ica 1. kazettáján, de a könyvben is. Ezeket ismered, RedSnake? Meg a Shape-ből is szoktam ötleteket venni.
wicked_pictures Creative Commons License 2001.07.18 0 0 457
Hi Fiúk!

Ha ismered Jenna Jameson-t akkor tudod, hogy az ő melleivel szivesen találkoznál.

Ime egy nyerő oldal róla és magyarul.
http://www.extra.hu/jennaqueen/index.html

vagy néz át erre a topicra
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9040429&uq=0

RedSnake Creative Commons License 2001.07.17 0 0 456
Roger, 3-4 éve voltam a dokinál, akkor volt 300-350 K
RS
Előzmény: RogerWilco (455)
RogerWilco Creative Commons License 2001.07.17 0 0 455
Anyagilag - was kostet egy ilyen mütét Mo-n?
Előzmény: RedSnake (454)
RedSnake Creative Commons License 2001.07.17 0 0 454
Sajnos, NEM fog sor kerülni rá.
Anyagilag sem engedhetem meg magamnak, és engem visszariaszt maga a műtét komolysága is. Tudod, túl sok mindenhez kell hozzápiszkálni ahhoz, hogy - a súly dacára - a forma huzamosabb időre megmaradjon.
Én tehát lemondtam róla.
RS
Előzmény: AttilaS28 (453)
AttilaS28 Creative Commons License 2001.07.17 0 0 453
ok,akkor azt hiszem tenyleg ket kűlőn dologrol beszeltűnk.
es kivanom,hogy ha sor kerűl a műtetre,akkor tenyleg szep legyen(szerintem most se lehet csunya).
ja es az anyatejcsi meg nagyon fini,szerintem azzal egyűtt a legfinomabb egy cici.:))
Előzmény: RedSnake (452)
RedSnake Creative Commons License 2001.07.17 0 0 452
Attila,
Téged úgy látom, a sziikon "mű"-sége jobban érdekelne, mint az én műtétem (lenne), de mivel erről első kézből tudok infót, Te meg kíváncsi vagy, hát megosztom Veled, amit tudok.

Nekem felvarratnom kellene. Amikor szoptattam (1-1 évig), nekem rengeteg tejem volt, és sajnos ennek a nyomai látszanak rajtam. Talán még így sem veszélyes, csak engem zavar, érted?
Nos, miután meghallgattam a mellműtétekről szóló 'hallottam'-okat pro és kontra, eldöntöttem, hogy magam járok utána, és elmentem egy jó nevű plasztikai sebészhez konzultációra.

Megmutattam magam, és a vizsgálat után a doki elémrakott egy kupac fényképet, amit sok más boríték közül választott ki. Megdöbbentem, hiszen a fényképen mintha a saját melleimet láttam volna viszont. Aztán volt kép a műtőasztal előtt, közvetlenül a műtét után, varratszedés után, fél év után és egy év után.
Elmondhatom Neked, hogy egy ilyen, tulajdonképpen "formajavító" műtétet egy évvel később már csak egészen közelről vennél észre. Épp ebben van a vonzereje: mivel nem átszabatja nagyobbra vagy kisebbre, "csak" a formája lesz újra olyan, mint fénykorunkban, nyilván sokan szeretnék megcsináltatni.
Tehát ne téveszd össze a különböző műtéteket és eredményeiket, mert pl. a szilikon általában jól látható: mintha két fél labda lenne egy mellkason, keskenyebb "csápokon", főleg, amikor több mérettel nagyobb lesz a mell. Amiről én beszélek, az a mellet természetesen teszi széppé.
RS

Előzmény: AttilaS28 (451)
AttilaS28 Creative Commons License 2001.07.17 0 0 451
szia Redsnake!
köszi a valaszodat.es valoban nem szamoltam egy olyan problemaval,amilyen a Tied lehet,marmint hogy hatfajast okoz,ha tul nagy.
de azt azert megkerdeznem Töled,ha vallalnad a mütetet,biztos vagy benne,hogy sikerülne ugy "ujrafaragni",hogy ne tünjön "mőnek"?
nekem ez a problemam az egesszel: nem tudjak olyan tőkeletesen megcsinalni,hogy az ember ne vegye rajta eszre,hogy az nem eredeti.
Előzmény: RedSnake (450)
RedSnake Creative Commons License 2001.07.17 0 0 450
Szilikonról nincs infóm, és nem is lesz.
A természet formálta/adta a sajátomat, de ez nem jelenti azt, hogy elégedett is lennék vele.

Ha megműttetném, én azért tenném, mert formásabb lenne, mert elfelejthetném végre a melltartót az összes problémájával együtt, és talán a hátam sem fájna állandóan.

A Te kérdésed a kismellűek topikjában talán érdemleges választ kapna.
Üdv
RS

Előzmény: AttilaS28 (449)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!