Én viszont végre visszakaptam az Oroszlánt. Kicsit hangosabb a kipuffantó, de nem érdekel, végre autózhattam vele. Kicst elbeszélgettem vele, hogy ezt ne csinálja, mert nem leszünk jóban. Remélem megfogadta.
Most bosszankodom! Valami őrült betörte az autóm helyzetjelzőjét. Szerencsére csak a lámpa búra tört be, de most ennek is járhatok utána. Nagyon örülök neki. de a kasznin semmi sérülés nyom vagy meghúzásnak nincs nyoma.
Nagyon kivagyok akadva!
Valahol meg tudlak érteni. Mondjuk én az öreg autómra nem biztos, hogy megéri feltenni egy vadiúj katalizátort! Vannak olyan helyek, ahol becserélik a rossz kataliáztort egy újra. Érdemes körbenézni!
1. Gyuszkó 3 fő
2. SQS 2 fő
3. Strasszer 2 fő
4. Baggio 1 fő
5. MZN 1 fő
6. StdtIván 2 fő
7. Pugt16 1 fő
8. Uhly 3 fő
9. Fido 1-2 fő
10. Sabian 3 fő
11. Peera 2 fő
12. Dreco 2 fő
13. 405-505 2 fő
14. 405GRX 2 fő
15. Fido ismerőse 1-2 fő
16. Buta 2 fő
17. Fernin 1 fő
Kéretik jelezni, ha valami nem stimmel, illetve változott. Thx.
Köszönöm, de Én inkább nem rakok fel bontottat. A megfontolásom oka az, hogy a franc tudja mennyit ment már az abontott katalizátor. Megveszem 10,000 -ért felrakják 5000 ft-ért aztán gari sehol, és talán két hét múlva kezdhetem az egész tortúrát előlről. Inkább adok érte többet, bár fájdalmas,, de akkor biztos vagyok, hogy nem megy tönkre jó darabig.
Én is katalizátor problémával küzdök. Nekem kilukadt, így szép hangja van. Érdemes keresni bontottat! Én is erre utazom! A szerelőm igérte, hogy hoz egyet Ausztriából, de nem jött össze, mert csak turbó dieselhez volt. Az árát 5-10 000 Ft-re mondta. Milyen az autód? Ha találok, akkor szólok! Majd hétfőn felhívom a Lottler Tibort hátha van neki. Írj egy mail, hogy milyen kell neked és a számod, keresek neked is.
Ja, hogy tudjatok: Az a sok szamocska a kabel szama, ami mindegyiken megtalalhato. Eleg aprok, jo szem kell hozza. A szamok nem egymas mellett, hanem egymas alatt vannak. Ugy probaljatok elolvasni. Konnyebb :-)))
Break.
Kis telhetetlenek :-)
Kaptok meg valamit.
Az egyik - ez rajtam kivul nem sok embert erint: PEUGEOT 406 - ENGINE TYPE RGX ( XU10J2CTE ) - BOSCH MULTIPOINT INJECTION MP3_2F - WIRING DIAGRAMS
A masik - ez viszont mindenkit: PEUGEOT ALL MODELS WIRING DIAGRAMS - GENERAL
Lehuzhato ugyanonnan: manual.exe
Másom már sajnos nincs.
Az install CD-n amugy rajta vannak az alkatreszárak cseh koronaban.
Akit esetleg 205 vagy 405 erdekel, manualokat talal a www.peugeot-club.com oldalon, cseh oldal, de a manualok angolul vannak. Olyat kell az oldal jobb oldalan fent keresni, hogy "Servisní".
Na ennyi, Break.
A korrektséghez visszatérve. Lehet, hogy fábiánknál jelentett valamit a matrica? Ez persze csak feltevés, lehet, hogy egyébként is igy viselkednek. Minden esetre biztos nem hátrány.
Nem biztos hogy fogom tudni olyanra nyomtatni amit belülről lehet felragasztani. De majd megpróbálom. Attól függ milyen papirt sikerül szerezni. Én mindenképpen kicsit kicsinyiteni fogom. de mielött felrakom úgyis egyeztetek veled. Ez legkorábban csak jövőhéten lesz. hétvégén nem tudok vele foglalkozni nem leszek gépközelben. Legalábbis én így tervezem.