Itt mindenki ily nagy családból származik? Bevallom én is. Időrendi sorrendben: L,L,F. Én a középső vagyok. Azt azért hozzá kell tenni, hogy azért lettünk 3-an, hogy 2 sikertelen próbálkozás után megszülethessen a teremtés koronája.
A nagyobbik mar nalunk is kulon lakik, mar reg nem voltunk egyszerre otthon, de 3 nap utan mindig puskaporos lesz a levego :)). A kicsi viszont jo fej, vele nagyon egy huron pendulok.
hát igen. üveg ajtó nem maradt szárazon nálunk se meg semmi. elmondanám hogymár nem lakik otthon (férjhez ment) de azé néha még most is megtépném :o)))))
:o) mi ketten vagyunk lányok.
nekem 3x volt eltörve a kezem (miatta) neki asszem csak eccer. ja és azaz egy egyszerre volt velem. a fejem is betört 1x.
Az en anyam ha hirtelen ra akart kiabalni valamelyikunkre, tobbnyire csak harmadikra talalta el a nevet, ugyhogy a leszidas altalaban rohogesbe fulladt :))
Regi lakasunkban 3 hasonlo koreloszlasu lany lakott folottunk. Egybehangzo velemenyek szerint mi ezerszer jobbak voltunk. Mondjuk azt mar-mar cikinek tartom, hogy ugy felnottunk, hogy egyikunknek sem volt meg egy csontja sem eltorve...De azert sikerult az egyik tesomat belelokni a szomszed kiasott pincejeben levo betonacelok koze, a masikat meg kiboritani a babakocsibol :)
Ha vigasztal valakit: én már a családban fellelhető összes keresztnévre hallgatok, mert anyám mindent mond már: Csaba, Zsuzsa, Blanka stb. Valamiért rendszeresen hívnak (mások) Balázsnak és Zsoltnak... :-)
Cool! Nalunk en vagyok Csaba es a nagyobbik ocsem Szabolcs. Mondjuk nekem Sandornak kellett volna lennem, mert kettonkon kivul a csalad osszes ferfitagja Sandor, de vegul a kisebbik ocsem lett az. Egyebkent a Csaba es a Szabolcs eleg gyakan elofordul egyutt.
Szenvedek. meleg van. munkacsinálási kedv=0.
de találtam egy csomó viccet
melyik teccik a legjobban hát ez:
Isten megteremtette a világot és a zsákjában már csak két dolog maradt.
Odamegy Ádámhoz és Évához, hogy ezt a két dolgot igazságosan szétosztja közöttük.
Belenyúl a zsákba, az első dolog az állva pisilés. ádám elkezd ugrálni, hogy ez neki olyanjó lenne, olyan könnyen el tudná végezni a dolgát, csak oda állna egy fa mellé és kiengedné.
Éva látva párja nagy lelkesedését átengedi az állva pisilést Ádámnak! Ádám örömében rohangál és el is megy kibpróálni az új tulajdonságát. Egyedül marad Éva Istennel. Isten benyúl ismét a zsákjába: - Na lássuk csak, mi is maradt még itt? Á a többszöri orgazmus képessége....
:o)))))))))))))))))))))))))))
végre egy vicc amit nem a férfiak találtak ki