Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Látom te rontod az országos átlagot szövegértésből a PISA teszten.
Tarmaci nem érti, mert nem tudja, hogy kicsoda-micsoda a bojár. Olvass utána, a "hivatalos" (értsd, az általa kiböfögött, ám objektív függetlenként lejegyzett) életrajzi és szakmai múltja adataiban találd meg a réseket (pontosabban grandkanyon méretű szakadékokat), vesd össze a hivatalos tündérmeséit a kádári korszak környezetével és rájössz, hogy ki ez az ember.
Hogyne tudnád. De ha véletlenül nem tudta volna (de, de pontosan tudtad, csak a adod a hülyét), máris úgy írtad volna be a nevét a google-ba, hogy fejvesztve szaladgáltak volna az elektronok ide oda. Tényleg nem kell mindenkit hülyének nézni. Meg magadat sem annak tettetni, mert a végén még úgy maradsz
Mindenki sejtette, sőt, tudta, mégis engedték, mert minden mocsodéknak van zsebe. A politikusi mentelmi jog egyik hátulütője, hogy azokat, akik eddig engedték, esetleg harcoltak ezekért az aromákért-aromagyártókért, na ezeket nem lehet rommáperelni...
"Tegyük fel, hogy a laktanya katonai borbélya a szolgálati szabályzatnak megfelelően azokat a katonákat köteles borotválni, akik maguk nem borotválkoznak, de nem borotválhatja azokat, akik maguk borotválkoznak. Kérdés: önmagát megborotválhatja-e? Ha megborotválja magát, akkor olyan katonának számít, aki maga borotválja magát, tehát a szolgálati szabályzat megtiltja, hogy megborotválkozzon. Ha ennek megfelelően nem borotválkozik, akkor a szolgálati szabályzat értelmében olyan katonának számít, akit borotválnia kell. Bármit is tesz tehát: akár megborotválja magát, akár nem, vét a szolgálati szabályzat ellen."- Bertrand Russell.
Ezt most csak azért teszem be,(mai önkényes), mert a Gödri Bulcsúról (filmrendező) még sosem hallottam és egészen friss és szokatlan szempontokat hozott be az adásba, szokatlan volt, néha a Róbertet is dominálta::)
Nem tudom, ki ez a Bojár, hallottam erről, de lényegében egy lépésben le lehetne venni a sakktábláról, 40 milliárdos vagyon itt már lassan a semmi kategóriájába tartozik a főbb körökben,, nem mellesleg, ez egy vegyes autokratikus-demokratikus rendszer. A jelenlegi viszonyok között egy ilyen figurát akkor vesznek le, amikor akarnak, tehát a kérdésemre a válasz továbbra is rejtély.
Ha Soros lenne, már rég leleplezték volna. Tehát Soros nem lehet. Valaki a felsőbb körökből, tippem szerint, aki érinthetetlen ( van olyan?), b verzió, hogy ez eredetileg a Főni mesterterve volt- eddig ezt tagadtam-, de túlnőtte magát azon, ahogy ezt elképzelték. De ezek csak tippek.
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!
Figyelem!
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!