Állítólag valami sérülése is van, de szerintem Ádámnak is ez a terve, hogy ha már máshogy nem megy, akkor így talán magától is rájön, hogy lehet jobb neki máshol... amúgy egyértelmű, hogy nélküle jobb a csapat, arra viszont luxus a légiós (bár az idei bajnokságot nézve, egyes helyeken mik vannak...), hogy padról 10-12 perceket játsszon.
A fene se hitte volna, hogy idén is nyerünk Körmenden. Lassan már hagyomány lesz :D Amúgy elnézve Gibson teljesítményét és játékidejét, vajon a vezetőség arra játszik, mikor unja meg őkelme a padozást és kéri önként a szerződése felbontását?
írták az mnk-ban, hogy cirka 13-15e dollár a fizetése. ez mondani sem kell, hogy nevetségesen sok, nekünk meg pláne. ennyiből 4 vagy akár 5 légióst szoktunk kb. fizetni...
Ennyire gyötrelmes meccs talán még soha nem volt, a második félidőben Fodor Marci extázisával nyertünk. Marko is nagyot hajtott, ugyanez igen Roncára is. Nik meg dobott 17-et a második félidőben. Benke Szili jól védekezett a szünet után Gáspáron.
Gibson meg no komment. Egy 16 ponttal végül megnyert meccsen 17 játszott perc alatt a +/- mutatója: -21!!! Katasztrófa ez az ember.
Igazából tényleg nem is maga a zakó ténye zavaró (persze nyilván az). A Berény kifogott egy nagyon jó napot, és megszórt minket kegyetlenül, épp mint mi az Albát. (Szökő)évente benne van a pakliban egy ilyen. Viszont a 112 pont nagyon durva, főleg ettől a Berénytől. Nem tudom felfogni, hogy nem tudtunk egy akármilyen, ennél normálisabb védekezést produkálni... Na mindegy, szerdán majd nyerünk. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem maradt benne a csapatban ez a gyomros. Hajrá Kaposvár! És természetesen MINDENKIT! :)
Bár csak 1998-ig tudtam visszanézni, de ennyi pontot még soha, senki ellen nem kaptunk...
Az eddigi rekord 109 kapott pont volt: 2009 április végén Kecskeméten kaptunk ki 109-77-re (az alsóházi rájátszás első fordulójában a meccs előtt széthulló Univer ellen...). Az volt a kiváló Krivacsevics hattyúdala, a következő meccs volt Fekete Ádám első bajnokija vezetőedzőként.