Keresés

Részletes keresés

HotelSzocreál Creative Commons License 2005.01.14 0 0 361

Sziasztok!

Én sokmindent keresek, de hirtelenjében az Üvegtörők (Breaking Glass) jut eszembe, meg a Csúfak és gonoszok c. olasz film.

Reménykedve várom a válaszokat!

Van_Damme Creative Commons License 2005.01.14 0 0 360
Sziasztok! Én régi Van Damme filmeket keresek DVD-n! Ha valakinek van, az kérem, hogy lépjen velem kapcsolatba! Előre is köszönet!
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.26 0 0 359
Valaki tudna segíteni melyik az a sci-fi minisorozat ami talán 3-4 éve ment egyik kereskedelmi csatornán 5 részletben, amely: Arról szólt, hogy másik dimenzióból jöttek át lények, és átvittek egy-egy embert kisérletezni az ő dimenziójukba. Közben kiderült, hogy gyarmatosítani akarnak minden másik dimenziót, és kajának használják az embereket. Tehát készült az invázió. A dimenziókapu hasonló a slidersben látotthoz, csak sárga volt, és a lények is. Aztán kifejlesztett a katonaság egy kis kütyüt ami előre jelez, ha jön át másik dimenzióból a lény. Próbáltak mindent ellenük, de semmi nem jött be, végén ilyen nagy sok kilóméter átmérőjű fekete energiakupacok nőttek ki a földből a világ minden táján, és egy repülőgéppel próbáltak belerepülni, meg ledobni a közepébe egy bombát, aztán úgy tűnt sikerült is, de aztán újra kinőtt a ganajkupac, és valami nagy fejes reménytelenül, elkeseredve adta ki a parancsot atomfegyverek bevetésére. Az utolsó jelenetben egy ember áll a kupactól messze, és nézi, ahogy rádobják az atomot a dimenziókupacra, és minden kivilágosodik. Elég gagyi sorozat, de nekem akkor tetszett, és szeretném újra látni. Ki látta? Hogy tetszett? Mi a címe szerzője?
BZoltan Creative Commons License 2004.12.26 0 0 358
Keresem a Dárday Istán rendezte 1982-es Vörös föld című filmet. Az IMDB.com-on és az Amazon.com-on tudnak róla...de sehol máshol. Nincs az a pénz amit ne adnék meg érte :)

z
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.12.25 0 0 357
senki?
Előzmény: Törőlt_nick (355)
borzf Creative Commons License 2004.12.19 0 0 356
Sziasztok!

Keresem már egy ideje

Vincent Gallo: Brown Bunny

című filmjét. IMDB-n van róla több info, de letölteni még nem tudtam (csak trailert).
Megvan esetleg valakinek, vagy találkozott már vele?
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.12.17 0 0 355
Elvira Madigan című svéd filmet itthon meg lehet valahoyg szerezni?
csuccsu Creative Commons License 2004.12.12 0 0 354

Szunya! Nekem megvan VHS-en a Jövőre veled ugyanitt, de csak TV-ből felvett, jó úgy is?

Kérdés: Az Életcél / Purpose (2002) film megvan valakinek? Nagyon kéne!!!

Előzmény: Szunya (348)
Magdi60 Creative Commons License 2004.12.04 0 0 353
(Arra emlékszem, ami leginkább megmaradt bennem, mikor kidugta a fenekét az ablakon.)

Konvoj

Cím: Konvoj
Eredeti cím: Convoy
Műfaj: akció
Ország: amerikai
Gyártási év: 1978
Hossz: 106 perc
Szereplő(k):
Ali MacGraw
Burt Young
Ernest Borgnine
Kris Kristofferson
Seymour Cassel
Stáb:
rendező: Sam Peckinpah

Tartalom

Az óriáskamionok sofőrjeinek nem habostorta az élete. A gázolaj ára egyre magasabb, a verseny egyre nagyobb, ráadásul rendőrök hada áll lesben lassan szinte minden farakás mögött, hogy a legkisebb vétség esetén fülön csípje őket. Gumikacsa, a 18 kerekű kamioncsoda vezetője azonban nem ijed meg tőlük. A rendőrök minden cselére van egy még ügyesebb fortélya, és végül konvojba szervezi valamennyi sértett kamionost, hogy végre ők is megmutathassák, mit tudnak...
Előzmény: Szürke Csacsi (352)
Szürke Csacsi Creative Commons License 2004.12.04 0 0 352

Keresem annak a filmnek a címét, melynek a sztorija:

Egy kamion sofőrje (ő a főhős) valami miatt üldöztetésben részesül (a rendőrség részéről? fogalmam nincs, miért), de ő csak megy tovább és nem akar megállni. Szolidaritásból csatlakozik hozzá rengeteg más kamionos is. Ezek a jóemberek aztán végestelen hosszú sorokban vonulnak az utakon a kamionjaikkal. Kábé ennyi a lényeg, hogy a sok kamion vonul és nem tudják őket a hatóságok feltartóztatni. Persze valami nő is ólálkodik arra, aki szolidarít a férfiakkal. Hogy honnan indult az egész konfliktus, arra a film végére szerintem már senki sem emlékszik. Ja, és a film Amerikában játszódik, gondolom.

Nem egy nagy durranás, de nagyon bosszant, hogy nem bírok rátalálni :o(

hoppa_hoppa Creative Commons License 2004.11.29 0 0 351
Előzmény: hoppa_hoppa (349)
Cactus72 Creative Commons License 2004.11.27 0 0 350

Szasztok .

Tudtok sms. oldalt ahonnan érdemes lretölteni filmet?

de megbizható kell, mert van egy rakás sz.

hoppa_hoppa Creative Commons License 2004.11.26 0 0 349

Nem emlékszik valaki erre a filmre?
Valamikor a 90-es évek közepén láttam, nem hiszem, hogy '85-nél korábban készült volna. A sztori lényegében egy pszichiáter rendelőjében játszódik, a doki egy pilótát analizálgat, aki balesetet szenvedett és nem emlékszik a történtekre. Szépen lassan haladnak előre, a pilóta visszaemlékszik a gyerekkorára, feleségére, a replülésekre és végül a balesetre is. (Megvan a film poénja is, de nem feltétlenül lőném le.)
A két főszereplő homályos, a doki talán Hector Elizondo (a Pretty Woman hoteligazgatója), a pilóta pedig talán Roy Scheider vagy Christopher Walken, vagy valaki hasonló.

Nah, a vicces az, hogy amíg írtam, megtaláltam a filmet, de ha már koptattam a billentyűzetet, berakom. Játsszunk, hátha másnak is ismerős :)

Szunya Creative Commons License 2004.11.23 0 0 348

Keresem:

- Jövőre veled ugyanitt (magyar szinkronnal)

- Életünk fele (angol zenés film, az HBO nyomta kb 3-4 éve)

lilah11 Creative Commons License 2004.11.21 0 0 346
Honnan lehetne még letölteni a Táncos a sötétben c. filmet (lehetőleg szinkronnal vagy feliratosan)? Most volt a tv-ben, de egy barátom lemaradt róla. Köszi! :-)
bobace Creative Commons License 2004.11.16 0 0 345
Ha ez az a film amiről pár hónapja volt az a botrány akkor köszi meg amugy is
értelmiségi Creative Commons License 2004.11.16 0 0 344
Szerintem a Ken Park lesz az.
Előzmény: bobace (343)
bobace Creative Commons License 2004.11.16 0 0 343
Kersném annak a filmnek a cimét amelyet a világ legtöbb országában betiltottak, nem egy régi darab és az amerikai fiatalok agressziojárol és egyéb életéről szól.
bohocka Creative Commons License 2004.11.13 0 0 342

Hi,

nekem megvan a Tuti dolog, vhs-en, írj emailt ha érdekel.

üdv

bohocka Creative Commons License 2004.11.12 0 0 341

Sziasztok,

Vera Chytilova "Farkaslak" (eredeti cime: Vlci Bouda) című alkotását keresem régóta. Ha valakinek megvan, kérem vegye fel velem a kapcsolatot:

vizimentok@yahoo.com

köszönöm

wolverina Creative Commons License 2004.11.12 0 0 340

Sziasztok!

nincs meg véletlenül valakinek A KÉT LOTTI című film???A legelső fekete-fehér, német változat? Már ezer éve keresem:((((((((((( Régen, kb 10 éve adták utoljára. vagy nem tud valaki olyan helyet, ahol meglelhetem?? 

Ben Nyhyl Creative Commons License 2004.11.09 0 0 339
Az ördögi Roy Slade (Evil Roy Slade) c. filmet hol lehet mexerezni magyarul? Kb '75-ben egy szilveszteri műsroban adták az mtv-n (nem a Music TV -n :) ) és ha jól emléxem, kilencvenvalahányban mégegyszer. Valaki csak felvette... Zoli
Berényi Bandika Creative Commons License 2004.10.29 0 0 338
VÁMPÍROK HAVANNÁBAN. Kubai rajzfilm (1985).
MEGVAN VALAKINEK??
MEGYO Creative Commons License 2004.10.29 0 0 337

Üdv,

zsenge ifjúkorom kedves filmélményét keresem, a címe : Tuti dolog (The Sure Thing, 1985) főszereplő: John Cusack. Minden megoldás érdekel, VHS, DVD, ABS, mittomén :) Nagyon fontos lenne!

Előre (is köszönettel)! Megyó

ztimar Creative Commons License 2004.10.17 0 0 336

Egy nyáron át táncolt-Hon dansade en sommar

Svéd film, jatszották otthon tvben.  Bármilyen formában érdekel. Léccives, Apa 70 születésnapjára keresem...

ztimar@yahoo.com

dre81 Creative Commons License 2004.10.05 0 0 335
Sziasztok! Kíváncsi vagyok, tud-e valaki segíteni nekem :) Kettő darab filmet keresek, melyet a Belügyminisztérium Filmstúdiója készített, véleményem szerint a 70-es évek második felében. Az első címe "Vadászat", a másodiké "Trófea" (vagy "Trófeák"). Elvileg egy összefüggő kém/beszervezés/titkosügynökség sztori, amit minden bizonnyal az állomány okulására vetítettek. Sajnos mást nem tudok róla, csak azt, hogy készült belőlük "házi" DVD is (gondolom szintén belső használatra), melyből nekem egy volt hírszerző tiszt vetített részleteket. Van vkinek ismerőse esetleg a BM-ben, vagy ötlet, hogy merre keressem? Fontos lenne, de nagyon :-)
Tonie Creative Commons License 2004.09.24 0 0 334
Szevasztok! Nehany eve lattam egy filmet, amely egy kis barati korrol szolt, akik ha jol emlexem, evente talalkoztak valamelyikuk tengerparti hazaban. A filmben elhangzott egy dal a kovetkezo refrennel: "Someone left the cake out in the rain..." undsoweiter. Veletlenul nem tudjatok, mi volt a cime ennek a mozinak? Koszonom. Tonie
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.19 0 0 333
Esetleg valakinek nincs meg a Nyár a hegyen c. film? Fontos lenne, hogy a jópár éve a Duna TV-ből felvett verzió érdekelne, ui a Moképnál megvásároltam műsoros VHS-en, de csapnivaló a hang- és képminőség, mint egy 30-as évekbeli filmhíradó...
Orso-borso Creative Commons License 2004.09.17 0 0 332
Azt hiszem az a legegyszerűbb módja, ha kikölcsönzöd valahonnan a filmet megkeresed azokat a részeket, és a filmet hallgatva, leállítva, továbbjátszva szépen leírod.
Előzmény: diris (331)
diris Creative Commons License 2004.09.16 0 0 331
 Valaki tudna segíteni? Az Üzenet a palackban c. filmből a levelek szövegét szeretném megtudni.Hol találhatom meg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!