Sziasztok, bevált bérfüstölőt tudnátok ajánlani Budapesten (esetleg környékén)? Szerintem maga a füstölés is egy művészet, szóval egy igazi, elhivatott mestert keresek a feladatra.
Nagyjából vékonybél 60-80 dkg/méter, kuláré 1-1,5 kg/méter, nagyban függ a belek átmérőjétől, mennyire szakadósak, milyen méretre szabod őket. Inkább vegyél többet, ha kimarad, 1 évig eltartható sózva, hűvös helyen, Mi még a töltésre előkészített belet is újra sózzuk, ha kimarad, semmi baja nincs.
laknak bekesen rokonok. az egyik legjobb kolbasz, szalami itt keszul. a masik szentandrason. ezt nagypapi is visszaigazolja. a fenti termekek egy resze pesten is elerheto tobb helyen. talan van az oldalon rola info. a boltjuk a bekesi piac mellett van, ki ne hagyd, ha arra jarsz! orom nezni a pultot.
Tudnátok ajánlani nekem Budapesten fellelhető, a gyermekkori falusi ízeket visszaidéző (tudom ez nagyon szubjektív) házi kolbászt? Biztosan elhangzott már pár forrás a topicban, de a helyek és az emberek változnak idővel.