Üdv! Eladó egy gyűjteményből származó kifogástalan állapotban levő Minichamps audi a4 quattro 1:18 ezüst szinben audi collection-os dobozában az ára 10000 ft amiben benne van a posta is. Érdeklődni : tokaitata@freemail.hu
de nekem is meg vannak a forrásaim ahol 500-1000ft ért veszek 1:24 és 1:18 as kocsikat persze nem a vaterán ha nem bolhapiacokon,lomisoknál és el sem hinnéd milyen szép és a nagyuk burago a porsche miatt sem agodok mert van hozzá egy alkatrészem amit 250ft ért vettem leeset a polcról és összetört a szélvédő illet ve sérült a teteje de az alváz meg a többi jó ugyhogy megcsinálom és eladom dupla haszonal
Eladó Ferrari Hot Wheels ELITE Modellek 1:18 méretben:
Enzo Ferrari Enzo Ferrari Charlie Angyalai 360 Modena Fekete 360 Modena Vörös 550 Barchetta 410 Superamerica Fekete 250 GTO Vanilla Sky 166MM 246 GT Piros (Krém belsővel) - 2DB 575 M Piros 250 GTO LM 1963
Mindegyiknek 13990 Ft az ára, 3 termék esetén én állom a postaköltséget! Mindegyik modell vadonatúj, kifogástalan, bontatlan! Több modell esetén alku is belefér!
Érdeklődni az alábbi címen lehet: hamhusz85@gmail.com
"de most ott van a vaterán a 1939 Chevy Woody Wagon 1:18 most 1500ft-on áll"
De ezt te soha nem fogod elhozni a rallycrosstól 1500-ért :-D Eleve van minimálár és ismerem a srácot, nem olyan fazon aki csak úgy osztogatja a cuccait, normál árat szeret kapni értük, és az bizony nem az 1500 ft ezért az autóért, Jó ha 7 ezer a minimálára.
"vaterán néha ki lehet fogni. de ne nagy ritkaságokra gondolj, hanem olyanokra, hogy piros, doboz nélküli F40, meg társaik."
Én ezt nagyon jól tudom :-) Ezért kérdeztem tőle, mert úgy beszélt mintha ez feléjük bevett gyakorlat lenne, hogy ennyiért vásárol :-) 1600-ért jobbára sérült, hibás dolgokat kapni. Még a 2500 sem számít soknak, az is legalja árban egy 1:18-ért és jobb Buragonál vagy Maistonál csoda számba megy. Vettem egy S osztályú Maisto mercit 2600-ért, de ez kész csoda volt, az illető gyorsan meg akart válni a gyűjteményétől. És hibás a Merci, hiányzik a jobb oldali tükörből a foncsoros lap, maga a tükörház megvan, de ezért adta ennyiért, és így is nagyon áron alul volt 2600-ért. Ugyanígy voltam egy Ferrari Testa Rossa-val.
Szóval ez az 1600 Ft ez nagyon nem az általános, szokásos ár :-)
Hu hát ez így érdekes lesz. Én csak délután kerülök Pestre és már jövök is vissza. Barátommal jövünk fel autóval, átvesz valamit 15. kerületben és indulnánk is vissza.
a Zöld viper az ismerősömé és nem biztos hogy eladja mert ritka ebben a színben ebay-en átszámítva 15,000ft a másiknak meg se doboza se semmije és ragasztott a kereke ráadásul az enyémé nem kínai hanem még olasz és bburago nem maisto.Én kimondottan a bburago-t gyűjtöm a maisto-hoz hozzá se nyúlok. egyébkén csak szólok hogy a porsche cabrionak amit megnyertél annak van valami az első futóművével mert nagyon alacsony áll az orra.
1:18-as dobozos és vagyok az 2.-ra nyitottam ki. 5000ft-kért érte egyik barátom. ha esetleg érdekel van még neki 140db eladó 1:18-as bburago-ja. árak 3000ft és 157500ft között van.