Keresés

Részletes keresés

zöld ing Creative Commons License 2003.11.22 0 0 8
Zorro,

A snakehaeartban gitározott még egy Zoli nevű duranos srác, vele nem meszse dolgozunk egymástól.
Emlékszel rá? Alacsony, nagyin jófej és rendes srác és sajna a vezeték nevére nem emlékszem...

Blue Silver Creative Commons License 2003.11.21 0 0 7
Sajna tul kesön lett a tema konkretan felhozva, ez igaz, a masik lenyeges dolog a Mikulas, egyetertek. Nekem is el kene vinnem a kicsi lanykamat egy jo kis programra, habar gondolom este 10 körüli idöpontban lenne a meeting, amikor a gyerköcök (jobbik esetben) mar alszanak. Tüzzünk akkor ki egy masik datumot, ami mindenkinek jo...(en korlatozva vagyok, dec. 11-15ig nem vagyok Bp-en, es januar 3-an repülök vissza a minap 'bombakkal ellatott' varosba.

zorro30! Ez oriasi lenne, a mediaban hangot adni hogy ujra eledeznek a duranosok Magyarorszagon (buli+internetes fan forum)! Elöre is köszi a felajanlasodat. A Vince Zoli neve olyan ismerös, ö nem 'Nick-es' volt veletlenül?

Előzmény: zorro30 (4)
duran80 Creative Commons License 2003.11.21 0 0 6
Na, Helló mindenkinek!

Akkor én is írok magamról ill. a társaságunkról 1-2 dolgot. Én általános iskola 8.-ik osztályában kezdtem foglalkozni velük (1982) Első anyagom a Hammersmith Odeoni koncert, melyet B.Tóth Laci a Poptarisznyában adott le az egyik műsorában teljes egészében magnósok részére. Biztos van közöttetek aki emlékszik erre a zenei műsorra!!! Utána gimi első osztályában már meglehetett venni a Seven and the Ragged Tiger bakelit lemezt, amit természetesen Egerben elsőként vettem meg és így tovább a többi zenei csemegéüket, ahogy megjelentek sorban. Gimi 4-ik osztályára már elég jó kis társaság alakult ki a városban, kezdték többen megszeretni őket. A Budapesti koncert idejére megvolt az a társaság, aki többé kevésbé a mai napig, ha tartottunk bulit azon résztvett.
Sajna nekem és szerintem a társaságomnak nem igen jók a téli hónapok, azért is írtam a múltkor, hogy tavasszal tartunk egy bulit. De azért ti ne adjátok fel, mert addig nektek is összekell hozni valamit. Tavasszal biztos számíthattok rám és ránk!!! Egy kicsit még messze van, de az idő nekünk dolgozik, az ugyanis sohasem áll meg!!!
Akkor addig itt a neten tartjuk a kapcsolatot, az emilem él duran80@freemail.hu és adok egy ICQ számot is:131892767. Általában reggel 8-tól du.1-2-ig vagyok a neten. Írhattok bármikor bárhová, megkapom.
És most várom a többiek bemutatkozását is.

Lőrinc Creative Commons License 2003.11.21 0 0 5
Üdv Néktek!
Hááát igen,valóban kicsit késő van a dec.6-hoz.Ha valaki nem is családos,annyi különböző program készült már erre a napra,hogy sokaknak lehet(rajtam kívül is)régebben lefixált kötelezettsége.Egy másik időpont,egyszerű helyszin nagyobb eséllyel sikerülhet.
Szóba hoztam egy lányt még a másik topicban,aki próbált összehozni egy PeCsa bulit,de a topicja hamvába halt.E-milen megpróbáltam elérni,eddig sikertelenül,de nem adom fel.
Lőrinc
zorro30 Creative Commons License 2003.11.21 0 0 4
Sziasztok!
Mindenféle képpen meg kellene csinálni azt az összejövetelt, de én is amondó volnék , hogy egy késöbbi idöpontban! Valóban jól meg kell szervezni de a dec. 6 elöször is túl korai ,másodszor szerintem túlnyomó részt már mindannyian családosok vagyunk és ugyebár a télapó az télapó!De azt tudom vállalni , hogy ha meg van az idöpont párszor elhangozzék a fix-tvén.Hiszen az egyik régi nagy fan( Vince Zoli) zenei müsort vezet minden csütörtök este!!!!!!!!!
Ugyhogy:HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zöld ing Creative Commons License 2003.11.20 0 0 3
Blue,

Szerintem már eléggé késő van a szervezéshez, alig két hét és amilyen nagy az érdektelenség, előszötr egy "spontán találkozó"-t kéne csinálni valami teázó - kávézóban, ha ott meg van ami kell, akkor mehet a dolog...

Blue Silver Creative Commons License 2003.11.20 0 0 2
Kösz z.i.
Igen, tehat aki egyböl ebbe a forumba jönne, az elolvashatja az elözö Duran Duran-al kapcsolatos hozzaszolasokat ITT

Szoval december 6-ara tervezünk egy duranos talit. Szerintem mindenki irja le konkretan, hogy lehet-e ra 100% szamitani, vagy sem, igy lesz egy kis fogalmunk, hanyan is vagyunk körülbelül. A Pesti Estben is meghirdethetnenk, amikor mar megvan a hely, idö stb, tuitra megjelenne egy jo par emberke. Ez csak a kezdet, leszünk meg joval többen is! EGRIEK mi is szamitunk Ratok!!!

Ram lehet szamitani, plusz min. 2 fö, tehat reszemröl

3-an

vagyunk.

Előzmény: SPACEBOY (1)
SPACEBOY Creative Commons License 2003.11.20 0 0 1
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9039623&uq=285
zöld ing Creative Commons License 2003.11.20 0 0 0
Gratula... :o)
Blue Silver Creative Commons License 2003.11.20 0 0 topiknyitó
Sziasztok fanatikus Duran Duran rajongok!

Legyen ez az elsö internetes magyar Duran Duran Fan Forum, aztan kesöbb lephetünk tovabb. Ide irjatok mindent, ami DD-vel kapcsolatos, vagy barmit, amennyiben kivancsi vagy mas duranos velemenyere! Ha ugy gondolod, irj magadrol, hogy hogy,is került a DURAN DURAN a TE eletedbe...igy jobban megismerhetjük egymast:)

Magamrol, megprobalok rövid lenni: 1985-86 környeken lepett az eletembe a Duran Duran, de arra mar pontosan nem emlekszem hogyan. Valoszinüleg videoclip altal. Gyüjtögettem mindent, ami DD-vel kapcsolatos, külföldröl hozattam ezt-azt. Majd következett az 1988. december 6-a. Duran Duran koncert a BS-ben. Amit ott ereztem az leirhatatlan. Egy idö utan otthagytam a haverokat es a jo kis helyemet az elsö sorokban, leültem egy szekre es ott sirdogaltam. A koncerten az All She Wants Is volt az a szam, ami a legjobban megfogott. Ki tudja miert. Az autogrammokkal ellatott plakatomat (John, Nick es Warren sajat kezüleg irtak ala), a többi keppel, ujsaggal stb. együtt örizgetem. Eletem elsö baratja, szerelme is a Duran Duran-Petöfi Csarnokhoz füzödik, ott ismerkedtünk meg, ö 'Nick-es' volt. Egy darabig követtem a DD palyafutasat, - aztan jött a sok utazas, bulizas, munka, csalad, na nem mentegetözöm, - aztan mar nem. Neha-neha megakadt a fülem a radioban hallott egy-egy szam hallatan: hiszen ez a Simon hangja, ugy latszik meg mindig együtt zenel a Duran Duran - gondoltam. De azt nem tudtam milyen felallasban. Szoval most a nyaron erös nosztalgiazas jött ram, eszembe jutott a regi szep duranos korszakom, mint valami megerzes, hiszen eredeti felallasban ujra együtt zenel a Duran Duran tavaly ota. Milyen hihetetlen! 17 ev elteltevel ujra együtt koncertezik az eredeti 5-ös, John Taylor, Simon Le Bon, Nick Rhodes, Roger Taylor es Andy Taylor! Sok bepotolni valom van, ami a DD infokat, anyagokat illeti...szorgalmas leszek! A Greatest DVD mar megvan!

DURAN DURAN FOREVER! AGAIN!


Duran Duran a kezdetek kezdeten...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!