Keresés

Részletes keresés

eMM Creative Commons License 2006.11.17 0 0 1
Az a tapasztalat hogy az 50-es éveikben járó állatorvosok a legdurvább sarlatánok.(Persze tisztelet a kivételnek mert van!)Ők azok akik még az átkosban tanulták a szakmát valszleg azért mert az orvosira nem jutottak be, lettek állatorvosok.Elhivatottság nullához közelít,a régi TSZ munkahelyük mexünt kénytelen kelletlen foglakoznak kisállattal, hát nem sok benne a köszönet.Amíg csak egy oltást kell beadni addig OK de ha valami komplikáció van, vagy betegség akkor többet ártanak mint használnak.
Viszont a fiatalabb geberáció a 30-asok tapasztalatom szerint jók,elhivatottak,lelkismeretesek megbízhatóak.Persze óvatosan az általánosítással de ez a tapasztalat.
Itt is van egy állatorvosos topic:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9079265&la=60886339
drakulady Creative Commons License 2006.11.16 0 0 0
állat0rv0s
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.16 0 0 topiknyitó

A múlt hét pénteken elvesztettük a kutyánkat. Elütötte egy autó a falu határában, a jobb hátsó lába eltörött. Aki elütötte, azonnal értesítette a falu állatorvosát, az állatkórházat, az állatvédőket. Az állatorvos a helyszínre kiérkezve megállapította:

1., a kutyának vagy a lába, vagy a madencéje eltörött

2., a kutya morog

 

... és elhagyta a helyszínt.

5 napon át kerestük szerencsétlent, akinek volt annyi ereje, hogy visszavánszorogjon emberek közé. Mivel szinte mindenki tudta, hogy keressük, értesítettek minket, megtaláltuk. Bevittük az állatkórházba, szerencsére felépül, holnap jöhet haza.

Nem célom, hogy szakmailag elítéljem a doktor urat, de emberileg megbukott.

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!