Sziasztok! A napokban többször érzek hányingert, szédülést, néha mintha el akarnék ájulni, a hasam is olyan fura. Lehetek terhes szerintetek? Szedek gyógyszert, viszont amikor mensire készülve abbahagytam, akkor még szeretkeztünk a párommal. Akkor is véd a gyógyszer, ha az abbahagyástól számított két nap alatt szeretkezünk a párommal, és a 3. nap jön meg a mensi? Ezt nem tudom. Titkon szeretnék babát:)
Héééé, ha jól látom, az http://indexesbabak.uw.hu/ oldalon pannni túlhord éppen! Kéretik táblából kivenni, születéstörténetbe betenni!!! Drukkoljatok péntekig, aztán lehet, ha minden jól megy, hogy jövök!:)
Nem tudod az orvosodat megkérdezni, hogy ő mit fogad el?
Mert itt pl. rendes leletet készítenek, és az én orvosom is azt mondta, hogy attól függ, hogy elfogadja-e kötelező UH-nak, hogy hol csináltatom (pl. a praxistól elfogadja, mert ott tudja, hogy olyat csinálnak és megbízhatóak).
Köszi, Allia, ha nem csal az emlékezetem, talán én szerkesztettem be anno ezt a rovatot a honlapunkban :)
Felhívom majd a parixst is, igazság szerint nekem most az orvosi lelet a fontos, amit az itthoni kórház, orvos is elfogad a 18. hetes UH lelet kapcsán, konkrétan ebben nincs véletlenül valakinek tapasztalata?
Ha BP, akkor én a Praxis ajánlom. Valamikor van nyári szünetük, és általában 2 hétre előra adnka időpontot, de szokott lenni lemondásuk is, és akkor beleférsz. Itt szakemberek vizsgálnak, nem mozi van elsősorban. ezenkívül nézd meg az indexesbabak.uw.hu oldalon a 4D ultrahang tippek rovatot. :-)
pannini: hatalmas gratula! úgy látom már nagyon látni akart a fiad, nem bírta kivárni a célidőt. Várjuk a képet és a sztorit
Moka: hát az úgy van, hogy kell hozzá egy kis cici igazítás, meg az egyik lábam felhúzom, így egy kicsit féloldalas a poci. Próbáltam a oldalt fekvést, de ha a bal oldalamon fekszek, akkor szúr, nyom, vmi nem jó (szerintem nem szereti) ha meg jobb oldalamon fekszek, akkor előbb-utóbb eldőlök hasra :-)