Keresés

Részletes keresés

Dorinesz Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19589
Igen, ha nem lenne jó társaság, én már rég nem játszanék vele. Mert maga az, hogy öldössek, fosztogassak, az annyira nem jó. De hogy csoportos játék, az már jó. :-D És itt van ismeretség, szal jó lesz ez. :-D
Előzmény: Zka (19585)
Dorinesz Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19588
:-DD gz
Előzmény: Yoshi (19575)
Dorinesz Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19587

:-DD Igen, pont ah-t néztünk tegnap, hogy tök normális árak voltak. Viszont a növények nagyon drágán mennek. Szal én herbalizálni fogok és nyúzni. A szakmáknak nem sok értelmét látom, legalábbis a druidámmal a leatherworkinggel soha nem tudtam magamnak normális, épp szinthez passzoló olyan cuccot csinálni, aminek még hasznát is vettem volna. Szóval csak olyat veszek most fel, amivel jön a lé, a többit majd megveszem, vagy megkérek valaki mást, hogy csináljon nekem.

A csetet meg hiába nyomom ki, mert rámwhisperel, meg a Generált is erre használja, szóval max annyit tudtam eddig tenni, hogy ignore és kész. De ez az addon nem hangzik rosszul, csak az a gáz, hogy annyi addon van már, hogy lassan ettől hal be a játék. A másik meg, hogy minden egyes patch letöltés alkalmával az összes addon elszaródik, és lehet mégegyszer leszedni.

Előzmény: Lord Sage (19578)
Chaina Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19586
gz
Zka Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19585
Másfél éve? Hát kb olyan idős a szerver, azóta nincsenek új szerverek. Ha van ismeretséged meg olyan hely ahol be tudnak fogadni akkor tegyél egy próbát. Ez a játék úgyis a társaság miatt jó a leginkább.
Előzmény: Dorinesz (19584)
Dorinesz Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19584
Nem tudom mit jelent az, hogy új, a nővéremék már kb 1,5 éve itt játszanak. A nyugalom sose árt. Az tény, hogy kevesen vannak a szerveren, mert amikor change realm van, ott kiírja, hogy kevés a játékos rajta. És ez nem hátrány, sőt! Én utálom a nyüzsit. És mivel van ott egy elég jó kis magyar gild, sztem lesz jövője a játéknak. Egy teljesen ismeretlen szerverre nem akarok átmenni. És mivel a nővéremék itt játszanak, hordás karaktert kizárt volt, hogy máshol fogok nyitni.
Előzmény: Zka (19577)
Yoshi Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19583
van a nagy francokat :(
Előzmény: uncas (19582)
uncas Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19582
Grat! :) Nézd a jó oldalát. Megvan minden trash loototok. :))
Előzmény: Yoshi (19581)
Yoshi Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19581

kösz :)

nem kicsit idegesítő volt ez a kill, lévén kb sunwell kijövetel óta látszott, hogy ez egy leölhető boss, csak ugyanmár egyszer forduljon az elő, hogy senki nem bassza el és kicsit odafigyel....

mindegy, szedem a terocone-t nagy erőkkel, készülök brutallusra

Előzmény: Lord Sage (19579)
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19580
Kicsit játszadoztam a /script-el, vicces :)

( 0 day, ez az AH karim... :D)

Lord Sage Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19579
grat :)
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19578
alapvetően a trade channel azért van, hogy árulják az emberek rajta a dolgaikat, ha nem érdekel, kapcsold ki :)

Spam ügyben meg tedd fel a "SpamMeNot" addont (http://www.wowace.com/wiki/SpamMeNot), ez automatikusan letiltja az összes lvl 1-es üzenetet (beállítható persze, hogy milyen szinttől akarod), tapasztalataim szerint az összes goldsellert és weboldal reklámozót is. Beállíthatod, hogy megjelenítse-e azért, hogy épp letiltott valakit, de egyszerűen a háttérben is elvan, nekem fubaron van csak egy számláló, ami mutatja, hogy mennyit tiltott le eddig. Nagyon hasznos.

Szerver ügyben pedig az a véleményem, hogy itt több dolog is számít, valóban több az ally mint a horda, így a nagy számok törvénye alapján több az allys hülye is. Persze a kisebb tömeg miatt kisebb az "ember spam". Ugyanakkor az se mindegy, hogy milyen régi a szerver, az új szervereken (most nem tudom a Sporeggar mikori épp, de RP-PvP, szóval biztos nem ős szerver) meg alapban kevesebb még a játékos, kevesebb az unatkozó high-lvl, aki Shattrában ácsorogva tölti el az estéket a trade channelen cyberelve. Én az egyik legrégebbi szerveren nyomom, ehhez mérten rengetegen vagyunk, főleg ally oldalon, mert asszem ilyen 80-20 az arány nálunk. Ami főleg akkor vicces, amikor átmentem megnézni a horda AH-t (RP szerver, lehet karakter mindkét oldalon) és kong az ürességtől, hordásként az is elmegy AH-n, amit nálunk már a vendor se akar megvenni :D
Előzmény: Dorinesz (19576)
Zka Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19577
Sporeggar? Ez valami új szerver, BC után nyílt. Azok szinte mind halottak, nagyon nagyon kevesen játszanak rajtuk. Ez meg is magyarázza a nyugalmat. Nem sok jövőt jósolok egy ilyen szerveren aki PVEzni akar.
Előzmény: Dorinesz (19576)
Dorinesz Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19576
Igen, gondolom, hogy itt is lesznek idióták, csak az volt tök fura, hogy amíg a Bronzén (ahol az allis kariaim vannak) egyfolytában megy a hülye szöveg a cseten, addig itt a Sporeggar-on (ahol most nyitottam horásat) ott meg tök csend van. És végigb lehet úgy menni Under city-ben pl, hogy nem támad le 20 degenerált, hogy adjál neki x g-t. SW-ben pl megy egyfolytában a spam. Hol ilyen weboldal, hol meg, hogy mennyi pénzért milyen encsent, milyen fegyver, stb. Hát ki a frászt érdekli? Na mindegy, szal itt tök nyugi volt.
Előzmény: Zka (19574)
Yoshi Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19575

szolg közl:

Kalec down

:)

Zka Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19574
A legtöbb szerveren sokkal több allis van mint hordás.
Másfél év horda után 1 éve allit játszva én is úgy láttam, hogy az allisoknál több az idióta meg több a szemét a chat csatornákon, de ez a magasabb létszámból is következhet.
A régi hordás szerverre visszalátogatva azt láttam hogy azóta ott is leromlott a helyzet és ömlik a szemét a chateken. Le is jöttem a trade csatiról, idegesít hogy csak a bohóckodás megy rajta, ha GM lennék rugdosnám ki meg banolnám kilóra az elkövetőket.
Előzmény: Dorinesz (19573)
Dorinesz Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19573

Eddigi tapasztalatok horda oldalon:

Sajnos meg kellett állapítsam, hogy sokkal jobb tapasztalataim vannak. De ez csak amiatt van szerintem, mert RPPVP szerver, és ti is mondtátok, meg mástól is hallottam, hogy itt teljesen más az élet. Kezdve ott, hogy a cset ablakban nem megy állandóan a spam, a fővárosban nincsenek lvl 10-es koldusok, akik állandóan pénzt kéregetnek, úgy egyáltalán spam-et se láttam, ugyanakkor sw-ben képtelenség a kommunikálás, annyi szarság fut az ablakban... (a jelenlegi szerveren). De monnyuk ezeknek a pozitív tapasznyalatoknak semmi köze a hordához, csak a szerverhez. Továbbra se tetszik a horda, de kezdem megszeretni. Legalábbis már nem utálom. :-D És főleg az volt jó, hogy a haverok rögtön jöttek segíteni, mert azt se tudtam, merre vagyok arccal, szal jó, hogy elkalauzoltak. Igazi tapasztalataim még nincsenek, az összetartásról és a figyelmességről még nem sikerült tájékozódni. De ezzel a karival fogok bg-zni is, ott majd kiderül, hogy tényleg úgy van-e, ahogy azt allis oldalon gyanítottuk. Vagyis hogy a hordások sokkal jobban összetartanak.

Előzmény: kemal22 (19571)
Zka Creative Commons License 2008.05.16 0 0 19572
Tök jó ez a Kael, itt legalább tudjuk mit baszunk el, nem úgy mint Vashj p2-ben ahol volt vagy 20 olyan wipe hogy nem tudtuk hogy javítsunk a dolgokon :)

P3-at csiszolgatjuk, nem tudom p4 mennyivel nehezebb, de a pyro tankolást én már kimatekoztam - azzal nem lesz gond, a shieldet meg tényleg nem kell "smirglizni" a ma elérhető tankcuccoknak köszönhetően.

Caperniannal voltak gondok, hogy gyakran conflagolta a warlock tankot, néha gondol egyet és bemegy a lockhoz melee rangeba, nem igazán értjük őnagyságát.

Az is vicces volt amikor Telonicus az utolsó 10% életerejénél toyt rakott egy tankra, aztán még 3-ra zsinórban, 4 percig állt a raid és nézte ahogy a tank nézi Telonicust :D
kemal22 Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19571

halihó!
Én csak egyett tudok érteni azzal ,hogy a horde oldalon lenni nagyon jó.

Nekem csak horde karijaim vannak(70 ud lock, 62 shadow priest).

Szóval hajrá:D

Előzmény: Dorinesz (19548)
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19570
pedig van egy 9-es sámánom, aki AH karivá silányult, rá kéne tennem még egy szintet, hogy armoryban látszódjon :D
Előzmény: Dorinesz (19567)
Chaina Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19569
Viszont lvl15-ön a tauren sámán is a rank3-as lightining boltot fogja használni, 2,5 sec casttime-al. Szóval nincs itt semmi stikli, kisebb rankú spell kisebbet sebez de gyorsabban kasztolod. Nagyobb rankú meg nagyobbat sebez általában kicsit nagyobb castolási idővel. Ez így működik.
Előzmény: Dorinesz (19568)
Dorinesz Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19568
Én is erre gyanaxom.
Előzmény: Chaina (19564)
Dorinesz Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19567

Nem druid, sámán. ;)

Előzmény: Lord Sage (19561)
Chaina Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19566
Hmm az alanti felsorolásból kihagytam a fire res potit, az is segít a tanknak egy pyronál.
Előzmény: Chaina (19554)
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19565
hopp tényleg, szegények kimaradtak
Előzmény: Zka (19562)
Chaina Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19564
Nézd, Dorinesz, a sámán a rank1 Lightining Bolttal indul. Annak 1,5 sec a casttime-ja. Allisnál is, hordásnál is. Taurennél is, draeneinél is. Azt viszont ne felejtsd, hoyg a lvl8-on megkapott rank2-es Lightining Boltnak már 2 sec a casttime-ja, a lvl 14-en megkapott rank3-asnak meg 2.5.
Mindebből az következik, hoyg ha egy mondjuk lvl 15-ös draenei sámán után váltasz egy lvl1-es taurenre, akkor az az egyébként ugyanolyan ikonú, ámde eltérő rankú, nevezetesen kisebb ranú spellt értelemszerűen gyorsabban kasztolja.
Előzmény: Dorinesz (19552)
Chaina Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19563
Ha megnézed az ölési sorrendünk nagyjából HP sorrend. Nekünk így vált be, de ahogy uncas megjegyezte, ahány ház annyi szokás. A bow az nem vitatottan az első, az pikkpakk meghal.
A macét lehet stunnolni, szakítani a healjét, a staff aoéját már macerásabb. Ráadásul mindenképpen kell, hogy a healereken kívül minden staffot használni tudó kaszt kilootoljon egyet. Utána jön a mace, mert az meg minden healernek kötelező. És nagyjából itt tartunk, mikor már el kell induljon hátra a locktank meg az ő healere. Mindkettő felszerelkezve a neki rendelt legendaryval.
Előzmény: Zka (19557)
Zka Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19562
Ele shammy?
Előzmény: Lord Sage (19561)
Lord Sage Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19561
már csak az a kérdés, hogy mi az a caster kaszt, ami van taurennek és draeneinek is? o.O ;) druid ugyebár nincs draenei, mage, lock, priest meg tauren nincsen. Ha meg két különböző kasztot nézel, értelem szerűen nem ugyanúgy végzik a különböző spell castokat
Előzmény: Dorinesz (19552)
uncas Creative Commons License 2008.05.15 0 0 19560
Hehe. Ahány ház annyi szokás. :) Nálunk teljesen más volt a sorrend mondjuk nem is nagyon AoEztünk.

Nálunk 1 hunter 1 SP segítségével elvolt a bow-al.
Mace halt először a melee által.
Azután staff talán a frost nova miatt meg idő kellett amig a locktank hátraér.
Majd dagger, sword, axe. A shield az bőven jó ha átnyulik P3-ba, ugyis P4 elejére kell csak.
Előzmény: Chaina (19553)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!